Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabel chalet met vaatwasser in...

Max.  4   gasten
48m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
48m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV), open keuken, slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

tuindeuren, verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

De vrijstaande, comfortabele chalets zijn er in drie verschillende types; Deluxe in een 5- en 4-pers. variant (NL-2204-14 en -15), Comfort voor 6-pers. (NL-2204-16) en een 4-pers. variant van het type Comfort (NL-2204-17).Alle types beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Je kunt per chalet 1 auto direct bij het chalet parkeren.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Station 8 km

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Parc du Soleil is een kleinschalig vakantiepark met comfortabele chalets en kampeerplaatsen, aan de rand van de duinen van de Zuid-Hollandse kust. Het park is voorzien van vele faciliteiten voor jong en oud. Het wordt omgeven door veel groen en ligt op slechts 10 fietsminuten van zee en strand. In het hoogseizoen is er een recreatieteam voor de kinderen. Bij slecht weer kunnen zij terecht in de indoor speeltuin. Ook het overdekte zwembad met kinderbad is dan een uitkomst. In Noordwijk zelf vind je vele gezellige horeca- en winkelgelegenheden en vele bezienswaardigheden. Tevens is er een jachthaven, bowlingcentrum, tennisbaan, manage en meer. Bezoek ook eens de Space Expo, Atractiepark Duinrell in Wassenaar, De Keukenhof in Lisse, Het Omniversum en Madurodam in Den Haag of iets verder De Linnaeushof in Bennebroek en Artis in Amsterdam. Kortom; voor ieder wat wils!

Parc du Soleil is een gezellig vakantiepark op slechts 10 fietsminuten van zee en strand. Het heeft vele faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad en een restaurant.

Openingstijden zwembad op Parc du Soleil:
Maandag t/m zondag geopend van 10.00 tot 20.00 uur
Tijdens Nederlandse schoolvakanties van 10.00 21.00 uur

Het zwembad is vanwege werkzaamheden de gehele maand januari 2022 gesloten.

Het restaurant en de indoor speeltuin zijn op maandag en dinsdag gesloten.

Dit vakantiepark heeft een recreatieve bestemming. Om die reden is het niet toegestaan om met een ander dan recreactief motief op het park te verblijven. Blijkt bij aankomst dat u een andere verblijfsreden dan recreatief gebruik heeft, zal u de toegang tot het park worden ontzegd.

Indien de vakantiewoning is voorzien van airco, kunt u hier voor €10,00 per dag gebruik van maken.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 350. U dient de borg ter plaatse middels een eenmalig machtigingsformulier te betalen.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Afvalheffing: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf.
Kinderstoel: € 5,50/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Het park heeft aangegeven vuurwerkvrij te zijn. Ondanks dat het park er alles aan zal doen om het verbod tot het afsteken van vuurwerk te handhaven, kunnen zij niet 100% garanderen dat er ook daadwerkelijk geen vuurwerk wordt afgestoken op of in de directe omgeving van het park. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Kleine

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hadden 10 dagen Mooi weer True bijna elke dag met onze teckels door de zee.

Miroslav Kratochvil

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Rustige plek, geschikt voor families met jonge kinderen. Mooie swimingpool met kleine tobbogan. Ambiente restaurant in de plaats. Lange op loopafstand van het strand. Met fiets 10 min. Onze challet had BBQ set inclusief briketten.

Martin Palmer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Plaats was goed. Goede locatie voor excursies naar nabijgelegen steden en Strand.Flughafen Schiphol dichtbij, maar vliegtuigen nogal interessant als storend. Betekent pragmatisch en optisch ansprechend.Kinderzimmer een beetje klein en geen ladder voor Hochbett.Insgesamt tevreden!

Bea Van Der Velden

4,0
4 4 4 4 4

We hadden het begin van onze vakantie anders voorgesteld we dachten accommodatie van Belvilla zijn altijd goed maar viel tegen toen we in de Roos op T Zand aankwamen we dachten in de jaren 50 te zijn aangekomen in een achterhuis het was er vies (de pen daal emmer van de vorige bewoners stond er nog net zo) klein het beddengoed ongezellig in een woord gezegd vreselijk. We vonden dat Belvilla daar toch maar eens moet gaan kijken. Maar de manier waarop we na mijn telefoontje zijn behandeld verdiend alle lof er is hard en erg vriendelijk gewerkt om ons aan een andere accommodatie te helpen en een goed onderkomen. Daarvoor onze hartelijke dank. Bea v.d.Velden

Ellen Grotenhuis ten Harkel

4,0
4 4 4 4 4

een leuk weekend, maar door verborgen kosten onnodig duur.

catherine roussel

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Rondom de bloemen Sun Park, wandelingen te voet of per fiets. Velden van bloemen gaan we naar het strand in minuten. De natuur, rust .... bliss!

P.J Poortland

4,0
4 4 4 4 4

Voor een midweek cultuur/natuur was dit een heel goede lokatie!

Ott Stephan

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hadden een heerlijke vakantie met het gezin (2 kinderen van 7 jaar en 2 maanden oud) op de zee. Het park bestaat uit bungalows van verschillende afmetingen en faciliteiten, evenals camping faciliteiten. We hadden een goed uitgeruste, vrijstaande huisje met een eigen terrein en parkeerplaats. Het huis was van een hoge kwaliteit en functioneel ingericht, schoon, goed onderhouden terrein. Het park beschikt over een overdekt speeltuin voor kinderen en een klein overdekt zwembad met glijbaan, wat de situatie versoepeld. Het restaurant was ook erg leuk. Alles was goed georganiseerd, het personeel opvallend vriendelijk. Rondom een \u200b\u200bgeslaagde vakantie.

Leen Van Zwol

4,0
4 4 4 4 4

Mooi chalet, mooi weersomstandigheden, de ligging van het park is prima vlakbei de duinen, en zee. Zeker nog eens willen wij te gast zijn op dit park!!

F.A Feser

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Ja, 2014 was een regenachtige door en met augustus. Met een 2-jarige zou het een makkelijk om uw dagen doorbrengen op het strand geweest zijn, maar de storm en neerslag noodzakelijk alternatief programma - het meest positieve is dat precies in het gebied (Noordwijk, Leiden, Den Haag) was geen probleem. Accommodatie in het "Chalet" schoon, goed uitgerust (voor het koken er allemaal!), Groot genoeg (maar niet luxe) voor ouders u. Child. + Systeem duidelijk en met een klein zwembad en een kleine overdekte speeltuin heel handig, rustige nachten, geen luidruchtige buren, etc. - bad en indoor speeltuin beetje versleten, niet altijd erg schoon ... en zonder toezicht ... - Toeslag voor (echt onstabiele) Wlan 7 dagen € 30 - we kunnen het niet vinden van de tijden. Geheel zou weer naar beneden gaan. Bij goed weer!

Heike Krüger

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Voor eigenaar, baas en hond erg ontspannend.

Willem Oldenburg

4,0
4 4 4 4 4

Een midweek met ons kleinkind van 4 jaar. Alleen de eerste dag mooi weer maar .....we zaten op 50 meter van het zwembad en daar gingen we dan ook vaak heen. Ook het kidshonk was een succes !1

Janine Eshuis

4,0
4 4 4 4 4

Uitstekend park en goede accomodatie! We hebben een geweldige week gehad!

Ronny Höger

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Nordwijk is een prachtige stad aan zee.

Jitske Mokkink

4,0
4 4 4 4 4

Wij kwamen later op het park aan en de receptie was al gesloten. Hier hadden we over gebeld en hun zouden de woning voor ons open doen en een plattegrond bij de receptie achter laten. Ze hadden alleen bij de receptie de verkeerde plattegrond opgehangen waardoor wij onze woning niet konden vinden. De woning zag er voor de rest er wel redelijk uit. Enige opmerkingen zijn dat de verhuurders geen parasol, geen stok om de screens naar beneden te draaien weg hadden gelaten. Omdat het redelijk warm was werd het erg warm in de woning. Verder was er erg weinig servies aanwezig zeker als je bedenkt dat je er met vijf personen zou kunnen zitten.

N. Zevenbergen

4,0
4 4 4 4 4

Vakantie was leuk, echter tuin niet onderhouden, jammer dat je dit vooraf niet weet.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316341

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316341.htm


«Comfortabel chalet met vaatwasser in...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven