Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern chalet op 18 km. van Rotterdam

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen)), open keuken(fornuis(4 kookplaten, gas), koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet))

terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten)

Dit vrijstaande, moderne chalet ligt op het fijne vakantiepark Parc De IJsselhoeve. Het vakantiepark ligt direct aan de Hollandsche Ijssel, op 18 km. van de gezellige havenstad Rotterdam.

Het chalet is comfortabel en compleet ingericht. Door de grote raampartijen, is er veel natuurlijke lichtinval. U vindt er een woonkamer met TV en een open keuken met onder andere afwasmachine en combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers, elk met twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. In de badkamer vindt u er een douche en toilet.

Rondom het chalet beschikt u over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet.

Op Parc De Ijsselhoeve zijn diverse chalets te reserveren voor twee tot zes personen.

Parc De IJsselhoeve is op een aantal plekken in ontwikkeling. Eventuele overlast zal zoveel mogelijk tot een minimum worden beperkt.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 km

40 km

Supermarkt 3 km

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Parc De Ijsselhoeve is een gezellig vakantiepark, gelegen op 4 km. van het centrum van Nieuwerkerk aan den Ijssel, in een waterrijke omgeving aan de IJssel, vlakbij Rotterdam.

Op het park zijn er vele verschillende faciliteiten. Zo is er een verwarmd openlucht zwembad met kinderbed. Er is een speeltuin en een voetbalveld. In het hoogseizoen wordt er voor entertainment gezorgd. Voor lekkere maaltijden en versnaperingen kunt u terecht in het restaurant, het café of de snackbar.

Niet ver van het vakantiepark, ligt het recreatiegebied Hitland. Hier kunt u fijn wandelen en fietsen door de afwisselende omgeving. Zo is er boslandschap, zijn er weilanden en/of kunt u heerlijk langs de Ijssel genieten. De waterrijke omgeving, waar tevens veengebieden te vinden zijn, wordt gekenmerkt door watermolens, steenovens, veenputten en afwateringsslootjes. U vindt hier ook diverse vogelsoorten. De omgeving kent een leuke mix van de rust van het platteland en de drukte van de stad. Zo zijn steden als Rotterdam (18 km.), Gouda (11 km.), Delft (30 km.) en Den Haag (33 km.) prima te bereiken. Alle met een eigen sfeer en eigenschappen, maar stuk voor stuk het bezoeken zeker waard. U vindt hier diverse musea, restaurants, terrasjes en shopmogelijkheden. Het strand van Scheveningen ligt op ca. 40 km. Een bezoek aan De Biesbosch (39 km.) behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn diverse thema- en pretparken in de omgeving. Enkele voorbeelden; Madurodam (Nederland in het klein) en Drievliet in Den Haag, Familie- en Attractiepark Plaswijck in Rotterdam, Duinrell met het Tikibad in Wassenaar en Vogelpark Avifauna in Alphen aan de Rijn. Leuke dagtrips voor jong en oud.

Het zwembad is geopend vanaf 1 mei.

Mocht u een woning aan het water wensen? U kunt dit met €25,00 voorkeurskosten per boeking aanvragen.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 350. U dient de borg ter plaatse middels een eenmalig machtigingsformulier te betalen.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 7,50/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 5,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,50/verblijf.
Wifi: Tegen lokaal tarief.
Kinderbed: € 2,50/nacht.
Kinderstoel: € 2,50/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Het park heeft aangegeven vuurwerkvrij te zijn. Ondanks dat het park er alles aan zal doen om het verbod tot het afsteken van vuurwerk te handhaven, kunnen zij niet 100% garanderen dat er ook daadwerkelijk geen vuurwerk wordt afgestoken op of in de directe omgeving van het park. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Simone Knof

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Over het algemeen was het huis mooi, maar er waren wat schimmelplekken in de douche en er kwamen slechte geuren uit de afvoer in de badkamer.

Mireille Wauters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Zeer mooi huis. Licht, helder, schoon en comfortabel huis-bungalow in een rustige omgeving. Prachtige natuur en ideale regio om te fietsen, wandelen en golfen

Hildegart Smits

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

alles was perfect op twee dingen na Buiten zat de hele overkapping en het huisje onder de webben en de spinnen Als je de weg naar beneden gaat naar de locatie of weer naar boven moet terug de weg op, kun je de verkeersituatie niet overzien.

Ole Christian Fredriksen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Min familie hadde er fint opphold. Badet en kosten oss ved bassenget. We hebben deze basis en reizende rundt in Nederland. 1 keer naar Amsterdam, Efteling en Haag. Naer Gouda en Rotterdam.

Steven Huitema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gezellig, schoon en modern ingericht huisje. Het uitzicht vanuit de woonkamer van ons huisje was prachtig. De kalkoenen lopen langs. Op het park wordt nog volop gewerkt om het nog mooier te maken. De medewerkers van de receptie waren zeer vriendelijk. Een wat latere aankomst was geen probleem en in ons huisje stond alles al klaar, inclusief een welkom-tas. Vanuit het huisje kun je mooie wandelingen maken en het is een ideale uitvalsbasis om leuke uitstapjes in de omgeving te maken.

Ole Christian Fredriksen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Min familie hadde er fint opphold. Badet en kosten oss ved bassenget. We hebben deze basis en reizende rundt in Nederland. 1 keer naar Amsterdam, Efteling en Haag. Naer Gouda en Rotterdam.

Steven Huitema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gezellig, schoon en modern ingericht huisje. Het uitzicht vanuit de woonkamer van ons huisje was prachtig. De kalkoenen lopen langs. Op het park wordt nog volop gewerkt om het nog mooier te maken. De medewerkers van de receptie waren zeer vriendelijk. Een wat latere aankomst was geen probleem en in ons huisje stond alles al klaar, inclusief een welkom-tas.



Vanuit het huisje kun je mooie wandelingen maken en het is een ideale uitvalsbasis om leuke uitstapjes in de omgeving te maken.

Birgit Werl

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het huis is kleiner dan verwacht, voor 4 personen zou het een beetje krap kunnen zijn... de inrichting is modern, keukengerei in de keuken is heel duidelijk... Een ligstoel zou een voordeel zijn... het restaurant op het plein was erg leuk... dezelfde ontvangst...

Hildegart Smits

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

alles was perfect op twee dingen na

Buiten zat de hele overkapping en het huisje onder de webben en de spinnen

Als je de weg naar beneden gaat naar de locatie of weer naar boven moet terug de weg op, kun je de verkeersituatie niet overzien.

Steven Huitema

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Gezellig, schoon en modern ingericht huisje. Het uitzicht vanuit de woonkamer van ons huisje was prachtig. De kalkoenen lopen langs. Op het park wordt nog volop gewerkt om het nog mooier te maken. De medewerkers van de receptie waren zeer vriendelijk. Een wat latere aankomst was geen probleem en in ons huisje stond alles al klaar, inclusief een welkom-tas.



Vanuit het huisje kun je mooie wandelingen maken en het is een ideale uitvalsbasis om leuke uitstapjes in de omgeving te maken.

Hildegart Smits

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

alles was perfect op twee dingen na

Buiten zat de hele overkapping en het huisje onder de webben en de spinnen

Als je de weg naar beneden gaat naar de locatie of weer naar boven moet terug de weg op, kun je de verkeersituatie niet overzien.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 316448

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316448.htm


«Modern chalet op 18 km. van Rotterdam» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven