Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa met buitenkeuken en zicht op het...

Max.  18   gasten
0m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 18  gasten
0m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), woon/eetkamer(TV(flatscreen), eettafel, stereo-installatie, tuindeuren), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, 1-pers. bed, douche), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (hal(toilet), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, 1-pers. bed, 1-pers. bed, douche), badkamer(wasdroger, douche, infraroodsauna, wastafel, toilet, wasmachine))

serre/veranda(buitenkeuken, BBQ, lounge set), bad of douche, sauna, terras, tuin, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten, overdekt)

Deze prachtige groepsaccommodatie is uitstekend geschikt voor de hele familie. Niet alleen is het moderne interieur en de afwerking van hoog niveau, maar het beschikt ook over diverse, bijzondere eigenschappen en faciliteiten. Te beginnen met de ligging; vanaf de voorkant van de villa heeft u prachtig uitzicht over het recreatiemeer. Tevens zorgt de centrale ligging op het vakantiepark ervoor dat alle faciliteiten op het park binnen handbereik zijn. De villa ligt zelfs naast het sfeervolle Pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel'!

Wat deze groepsaccommodatie zo geschikt maakt is dat er zowel de mogelijkheid is om met het gehele gezelschap te genieten van een maaltijd, maar dat er ook verschillende plekken zijn om met een kleiner groepje bij elkaar te zitten. Denkt u bijvoorbeeld aan de fraaie keuken of de comfortabele zithoek. Voor absolute rust en ontspanning kunt u gebruik maken van de heerlijke infrarood sauna in één van de badkamers.

Wanneer u door de schuifpui de omheinde tuin in loopt, springt de prachtige overkapping direct in het oog. De functie hiervan gaat verder dan u wellicht gewend bent. Het is namelijk volledig af te sluiten met glazen schuifdeuren en in combinatie met het meubilair én de fraaie, Boretti buitenkeuken heeft deze ruimte opeens het karakter van een sfeervolle woonkeuken.

De ideale groepsaccommodatie voor jong en oud!

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Boot
Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Diensten

Sportleraar

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 18

7 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiepark Eiland van Maurik is gelegen op een absoluut unieke locatie, middenin de Betuwe en direct aan een groot recreatiemeer. Het zult u dan ook niet verbazen dat het zeer geliefd is bij natuur- en watersportliefhebbers.

Het park beschikt over verschillende type accommodaties en een groot aanbod faciliteiten. Er zijn bijvoorbeeld diverse horecagelegenheden zoals een heerlijk restaurant, een gezellige pizzeria, een hippe Beach club én een pannenkoekenhuis. Het recreatieteam haalt in de Nederlandse schoolvakanties alles uit de kast om de kinderen een onvergetelijke tijd geven. Voor de nodige waterpret is het recreatiemeer, met bijbehorende zandstrand, natuurlijk geweldig. Helaas werkt het weer niet altijd mee, maar voor dat probleem is een oplossing; het buitenzwembad (met twee glijbanen!) en waterspeeltuin kan worden overkapt als de omstandigheden daarom vragen! De indoor speeltuin is door de klimwand, springkussen en speelautomaten fantastisch voor kinderen van bijna alle leeftijden. Altijd al willen leren boogschieten? Op het vakantiepark kunt u tegen betaling een proefles volgen.

Naast de vele mogelijkheden op Vakantiepark Eiland van Maurik is ook de omgeving absoluut de moeite waard. De ligging in de Betuwe zorgt ervoor dat er kilometers lange wandel- en fietstochten voor de deur liggen. De Betuwe is vooral bekend om zijn grootschalige tuinbouw, waaronder de fruitteelt (appels, peren, kersen). Deze zult u dan ook veel tegenkomen onderweg. De centrale ligging in Nederland geeft bovendien de mogelijkheid diverse steden te bezoeken zoals vestigingsstadje Wijk bij Duurstede (ca. 14km.) en de steden Den Bosch (ca. 48km.) en Utrecht (ca. 46km.). Een absolute aanrader is een dagje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen (ca. 17km.)!

Met een zekere basis als Vakantiepark Eiland van Maurik kunt u het verblijf zelf op alle mogelijke manieren invullen.

Het ongelooflijk veelzijdige Vakantiepark Eiland van Maurik ligt centraal in Nederland, in de Betuwe, direct aan een recreatiemeer en beschikt over vele faciliteiten.

Het seizoen van Vakantiepark Eiland van Maurik loopt van 27 maart tot 26 oktober. Tijdens de vakantieperiodes en feestdagen zijn de faciliteiten altijd geopend. Daarbuiten kunnen er afwijkende openingstijden zijn of zijn enkele faciliteiten niet geopend.

Animatie is aanwezig in de meeste Nederlandse schoolvakanties. De klimwand en het boogschieten zijn alleen beschikbaar in de meeste Nederlandse schoolvakanties.

Van 28/10 tot 27/3 is het park volledig gericht op rust. De faciliteiten, waaronder het zwembad, hotels en restaurants en de speelhal zijn gesloten. Het pannenkoekenhuis is bijna elke dag geopend.

Vanwege de situatie omtrent het Corona virus kunnen de faciliteiten beperkt geopend zijn. Ook houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Het zwembad is altijd overkapt en wordt open gedaan bij mooi weer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Paardrijden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 350.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 8,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6/verblijf.
Wifi: Gratis.
Schoonmaak: Extra schoonmaak (i.v.m. huisdieren) € 10/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

T.G. Leijdens

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prachtig huis, lekker ruim. Heerlijk familieweekend gehad.

Barbara Van Den Belt Arntz

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooi accomodatie met veel luxe apparatuur. Genoeg ruimte.

Elly Reurekas

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in het rivierhuis. Onze familie van jong tot oud heeft erg genoten van de ligging van de centrale ligging van het huis en het mooie park. Prachtig uitzicht over het meer. Genoeg te doen voor iedereen!!

Elly Reurekas

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in het rivierhuis. Onze familie van jong tot oud heeft erg genoten van de ligging van de centrale ligging van het huis en het mooie park.

Prachtig uitzicht over het meer.

Genoeg te doen voor iedereen!!

van de Moosdijk

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Huis ziet er op de foto’s erg mooi uit maar er mankeerde wel een. Geen batterijen in afstandsbediening airco slaapkamer. Ramen en deuren die niet open konden omdat er geen sleutel voorhanden was. Poort naar tuin die niet af te sluiten was waardoor iedereen de tuin in kon lopen. Sauna was kapot en bubbelbad mocht niet gebruikt worden. Verder werd er op de weg voor het huis verschrikkelijk hard gereden terwijl dit 30 km zone was. Toegang huis via sleutel app op telefoon. Niet handig zeker als je met grote groep personen bent.

Elly Reurekas

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in het rivierhuis. Onze familie van jong tot oud heeft erg genoten van de ligging van de centrale ligging van het huis en het mooie park.

Prachtig uitzicht over het meer.

Genoeg te doen voor iedereen!!

van de Moosdijk

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Huis ziet er op de foto’s erg mooi uit maar er mankeerde wel een. Geen batterijen in afstandsbediening airco slaapkamer. Ramen en deuren die niet open konden omdat er geen sleutel voorhanden was. Poort naar tuin die niet af te sluiten was waardoor iedereen de tuin in kon lopen. Sauna was kapot en bubbelbad mocht niet gebruikt worden. Verder werd er op de weg voor het huis verschrikkelijk hard gereden terwijl dit 30 km zone was. Toegang huis via sleutel app op telefoon. Niet handig zeker als je met grote groep personen bent.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 316639

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316639.htm


«Luxe villa met buitenkeuken en zicht op het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven