Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabele, vrijstaande bungalow op rustig ...

Max.  6   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(digital), open haard, zithoek, radio), keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), badkamer(ligbad, wastafel), toilet)

berging, stapelbed, open haard, magnetron, bad of douche, douche, verwarming(CV), 2x terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Deze vrijstaande bungalow staat op een vakantiepark in Kamperland in Zeeland. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is perfect voor een groot gezin. De woning ligt op slechts 100 m van het Veerse meer.



De woning ligt op een rustig bungalowpark en is ideaal voor mensen die houden van wandelen, fietsen of watersporten. Het Veerse meer ligt om de hoek en het Noordzeestrand ligt op 4 km afstand. Op ongeveer 3 km ligt een jachthaven, die zeker het bezoeken waard is. Voor een stukje cultuur kun je terecht in de historische stadjes Veere, Middelburg, Zierikzee en Goes.



Dit knusse vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. In de woonkamer staat een knusse open haard en in de grote tuin kun je barbecueën. Tennissers kunnen een balletje slaan op de gedeelde tennisbaan. Het huis is erg kindvriendelijk: een kinderbed, kinderstoel en kinderbox zijn beschikbaar en op het bungalowpark staan speeltoestellen.



Op 3,5 km afstand kun je opstappen op het openbaar vervoer.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 3.6 km

3.6 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3.6 km

3.6 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; gratis.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


58 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,5 van 5
3.5 Inrichting
3.5 Prijs / kwaliteit
3.5 Service
3.5 Ligging
3.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Erna Koning

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

We hebben een supervakantie gehad, met de kinderen en ons kleinkind gezellig erbij in het weekend. Het weer was heel goed dus dat was dubbel fijn :) Het huisje is heel goed! en heel compleet! goed werkende keuken alles bij de hand wat je nodig zou kunnen hebben. De open haard is heel gezellig, elke avond kampvuurtje in de huiskamer hoe gezellig is dat ! En niks aan te merken op de matrassen, we hebben prima geslapen. Wat ook heel fijn is; het kleine paadje naar de groenstrook richting Veerse meer. Zo fijn voor de hond! We komen zeker nog eens terug!

Carlos Ferreira

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

Vastgoedbeheer niet beschikbaar, huis in slechte staat.

Helga Atzamidis

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

Het huis: Interieur Oud maar OK.

Perceel en terras: Mooi en dicht beplant. NIET AFGESLOTEN!

Omgeving: Heel rustig en mooi!

Anton Rijnart

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Belangrijkste punt, wij hebben een leuke vakantie gehad. Wel een paar opmerkingen over de bungalow; Tuin slecht onderhouden, zelfs een hoek waar zakken vuilnis stonden. Voordeur klemt, banken versleten en kapot. TV afstandsbediening zonder batterijen, en na batterijen te hebben aangeschaft liep werkte de instellingen niet zoals het hoort. Bad randen moeten opnieuw worden gekit en wastafeltje lekte. Jammer dat de verhuurder de bungalow niet in een betere staat houd. Maar zoals gezegd hebben wij (mede door redelijk weer) een aangename vakantie gehad.

Karlheinz Schopferer

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

mooie, natuurlijke woning op een aangename locatie, rustig, bungalow met een goede indeling, aan renovatie toe maar goed voor degenen die niet te veeleisend zijn. Het schoonmaakbedrijf zou beter werk kunnen leveren! (Zodat er niet zoveel bladeren bij de ingang zijn, het toilet minder naar urine ruikt en de vloer niet zanderig is). De koelkast moet regelmatig worden ontdooid, de werking van de oven moet worden gecontroleerd en de matrassen moeten van tijd tot tijd worden schoongemaakt. Al met al zouden we eigenlijk terugkomen.

Hildegard Wilken

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

Aangekomen om 16.30 uur. Twee uur lang schoongemaakt. Nooit eerder in onze verblijven in vakantiehuizen - al 25 jaar reizend door heel Nederland - hebben we zo'n smerige accommodatie gevonden: vaatwasser met wat vuile vaat niet opgeruimd, vuilnisbak niet geleegd in de badkamer en keuken, kasten en koelkast met broodkruimels en andere dingen, de vloer vol kruimels, haren etc., vergeten sokken in de slaapkamer en gebruikt beddengoed, overal spinnenwebben. Ongelooflijk. Geef dit Huis en de verantwoordelijken een ruime ligplaats

Leo van Hiele

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Het vakantieverblijf was slecht schoongemaakt.

Bart Witteveen

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De ligging van het huisje is mooi, maar de toestand van het huisje is in een niet goede conditie. Erg verouderd en slecht geïsoleerd, Jammer, want alle huisjes er omheen zagen er veel netter en verzorgder uit. Bankstel was kapot, de tuin was niet bijgehouden. Jammer want de plek is fantastisch. De keuken was vernieuwd, maar nog niet volledig afgewerkt. Hopelijk gaan de eigenaren nog meer vernieuwen aan de woning want dat is hard nodig. Desalniettemin hebben we genoten. Hartelijke groet, Fam Witteveen

Johan van Blitterswijk

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Leuke locatie aan het Veersemeer. Kort bij zee ook. Huisje was netjes maar wel wat gedateerd

Wilco Peters

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Fijn huisje. Wel gedateerd maar schoon en alles was aanwezig wat je nodig hebt. Kort bij het strand en ik ga er zeker nog een keer naar terug.

Yvonne van Doorn

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De omgeving is heerlijk. Zeer rustig, dicht bij het Veerse meer en op een paar kilometer van strand en natuurgebied Neeltje Jans. De accomodatie is redelijk maar het onderhoud kan beter. Zoals een kapotte prullenbak, buitenlanp, de rookmelder zie ik noet knipperen, doet die het? Spinnenwebben en stof her en der dus qua schoonmaak kan ook beter. Het huisje op zich is wel gezellig en goed gelegen. De bedden liggen goed.

Marjan Koning

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Fijn huisje, eenvoudige maar funktionele inrichting, mooie omgeving en heerlijke tuin met veel privacy.

Lies Duits-Winkel

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De aankomst was goed fijn ontvangen. Op het eerst oog lijk als goed maar schijn gedriegd. De omgeving was wel oké.

Raf Rycken

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Het huisje was heel gezellig en in een super omgeving. We hebben er heel hard van genoten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Johan van der Velde

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Toen we aankwamen was het ontvangst prima, alles werd netjes uitgelegd. Huisje is prima, is zo hier en daar wel aan vernieuwing nodig. Het was net als je een huisje had in de jaren 70. Omgeving is fantastisch 200 meter van het Veerse meer. Heb vanaf het huisje gelopen naar het Noordzeestrand en op de terug weg heerlijk door het bos gewandeld. Dus qua natuur zit je goed.

José van Hooijdonk

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Aankomst verliep goed, sleutel was aanwezig. Accomodatie is gedateerd. Prima omgeving.

Elsbeth Kroonen

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Super werden zeer hartelijk ontvangen en alles werd goed uitgelegd mooie ruime vakantie huis waar onze beagle ook welkom was omgeving schitterend waar je ook keek overal groen

Miriam Beitzen

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

De aankomst was heel vreemd! We hadden 's ochtends met de eigenaar 11 uur afgesproken voor het ophalen van de sleutels. Om 13 uur konden we eindelijk in een vies huisje. Dit zou alleen tussen 17:40 en 18:10 schoongemaakt worden, met "schoonmaken" is erg hoog ... De accommodatie was vervallen, onverzorgd en leefde. De omgeving was erg leuk! Prachtige tuinen om ons heen, verzorgd en gemaakt. Het nabijgelegen meer bood veel recreatieve activiteiten, zoals surfen, zeilen, zwemmen en joggen, het was ook erg goed.

Jozefien Reumermanwilts

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De omgeving is heel mooi, maar over de accommodatie waren we niet tevreden . Het was niet schoon en achterstallig onderhoud.

Jörg Bachenberg

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

Accommodatie en prijs in bestelling

Karl Sonn

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

Pure ontspanning in een gezellige huisje en mooie locatie en omgeving.

Walter ossenblok

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Ontvangst was wel goed alleen een beetje raar dat we voor de fietsen moesten betalen als we die wilden gebruiken,en het huisje was ook niet echt schoon (vooral de ramen) en overal waren spinnenwebben het hele huis heeft een verouderde uitstraling is echt niet meer van deze tijd alles is gedateerd.de omgeving was goed lekker rustig alleen de tuin was al een hele tijd niet onderhouden hebben zelf wat onderhoud gedaan.het was wel een leuke week we hebben toch wel van de rust genoten.alleen gaan we hier niet meer heen.mvg ,W.Ossenblok

Bernd Arndt

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

De aankomst was eenvoudig, net als het vertrek

Hans Wansink

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De ligging van het huisje is prachtig, op loopafstand van het Veerse Meer en op een kwartier fietsen van het strand. Wie van jaren zeventig inrichting houdt een aanrader oranje tegels, kapotte stoel, koffiezetapparaat met blootliggende draden etc.

Rudie Burm

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Lekker weekje gehad in dit huis met onze hond. Ideaal voor gezinsvakantie in rustige omgeving en dichtbij mooie Zeeuwse stranden en stadjes. Van alles aanwezig in het huis!

leen Kroos

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

we hebben een hele fijne vakantie gehad. het pad uit lopen en je was zo bij het veerse meer. vlak bij stranden waar je zo naar toe rijdt, en de eigenaar heeft voor ieder strand een parkeerkaart waar je gebruik van kunt maken. de bedden in het huisje zijn ook goed, vind ik belangrijk omdat even te melden. dus we waren goed uitgerust. gr fam kroos

Stephanus Van Rooijen

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

veel tripjes gemaakt. b.v. naar dorpen in de buurt

Daisy Dikkenberg

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Wij hebben een hele leuke week gehad in en rondom het huisje.

A. Nijbacker

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Gaat wel. Ligging is prima. T.a.v. het huisje zelf: ouderwetse inrichting. Niet alles even schoon. Veel spinnenwebben. Dekbedden vol stof. Vette vingers op kastjes. Moest zelf nog e.e.a. beetje schoonmaken. Wat muffe lucht in huisje. Ventilatieprobleem?

leen Kroos

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

het was een fijne vakantie. het huis staat op een rustig park en met goed weer ben je zo bij het strand, en voor een leuk stadje hoef je ook niet ver te rijden. kortom we hebben een super vakantie gehad. zeker om een keer terug te gaan.

Lane Hofman

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Rustige ligging, goede ontvangst maar donker en ongezellig oud huis, met een onaangename reuk in kasten en toilet/badkamer. Wij zijn hierdoor eerder vertrokken.

Regis Wacheux

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Frans

2 woonkamers, 2 goede ervaringen

J. Bakkum

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Relatief kort maar tevreden

annie deinum

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Rust, zee. zon. Genieten van het prachtige Zeeland. Volop recreatie in de buurt.

K.U Kämmerling

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

We waren geschokt door de toestand van het meubilair en hygiëne. Het meubilair, keuken kasten en apparatuur waren het onderwerp van de eerste aankoop ongeveer 40 jaar geleden. Deze dingen gewoon thuis in de prullenbak. We hebben niet eens om eten te koken voor deze redenen. De buitenruimte, tuin en praten apparaat werd uitgerust met oude rotten zeilboot op trailer. Oude surfplanken en kano's. Uitgaande bovenste gaten van de orde van 10 tot 15 m². Hond kak vroegere datum. Gammele houten tafel en bank, besmet met kopergroen stoelen. Dit alles kan niet bijdragen aan een ontspannen vakantie. Deze faciliteit wordt niet aanbevolen.

Anne De Lauw

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Frans

In de buurt van het Vers Meer, op slechts enkele minuten van prachtige stranden. Leuk om deco jaren '70 huis. Zeer bloemrijke tuin die het huis omringt. Clos rustig, ruim en zeer schoon, waar kinderen veilig kunnen spelen. Kortom, weten we niet het gebied, maar het was een geweldige ontdekking en we zullen terugkeren. De eigenaren zijn erg vriendelijk, die niets doet bederven.

B.A. van Schalkwijk

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Rustige vakantie gehad. Heerlijk vlak bij het water. Ook een leuke uitvalsbasis voor een fietstocht. Leuk uitje naar Veere. Huisje prima voor een weekje.

Ineke Eduard

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De bungalow ligt in een mooie omgeving. Het huis is gedateerd en helaas hier en daar nodig aan vervanging toe.

Ajh Verbeelen

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Zeer rustig, alles is voorhanden maat wat gedateerd. Vriendelijke ontvangst

Chantal Noé

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Frans

Nogmaals, we hebben genoten van dit prachtige gebied met wandelen of fietsen, dat combineert campagne hellingen van het Veerse Meer, hout en dicht bij de zee En als de zon er is, is het 's nog beter. De "home apparatuur is meer dan genoeg, maar met 4 kinderen en slecht weer, Ik heb enkele vragen - we waren 2 -. De beschrijving is in overeenstemming met de werkelijkheid en c "is een kwaliteit huren Belvilla als de" vriendelijkheid en tijdigheid van de eigenaar. Kortom, het landschap aangenaam korte afstand van Brussel;

A Nieuwenhuis

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De tuin en omgeving zijn erg prettig: de tuin is prachtig en biedt zeer veel privacy. Het Veerse meer ligt op loopafstand. In de periode dat wij er waren (begin juni) was het park zeer rustig. Daar houden wij wel van. Het huisje is redelijk comfortabel en geeft een overzicht van trends qua inrichting van de jaren '70 tot nu.

G. Bal

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Een gezellig vakantiehuis op een rustig en mooi verzorgd park. Veel privacy in en rond het huis en in een bloeiende, gevarieerde tuin overal plekjes om altijd in de zon c.q. schaduw te zitten. Het Veerse meer is vlakbij voor de watersporters, heerlijk varen, zeilen, zwemmen. Trailerfaciliteiten (voor zeil/motorbootjes) zijn niet zo goed van kwaliteit en er zijn er maar weinig.

Hilbers

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Leuk huisje, wat verouderd. Bedden mogen echt wel wat langer zijn.

M Carpay

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Wij hebben een heerlijk weekendje gehad. Het huisje ligt in een leuk ruimopgezet en rustig vakantiepark. Onze kinderen vonden het fantastisch om alle kleine paadjes binnen het park te ontdekken met de fiets. Het Veerse meer ligt vlakbij, je loopt er zo naar toe, en naar de zee kan je gemakkelijk fietsen.

Paulien De Jong

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Een prachtige en rustige omgeving. Geschikt voor natuur en rustliefhebbers. Mooie uitstapjes in de regio, zowel voor wandelen als fietsen geschikt.

a de klein

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

zeer geschikt voor een rustige vakantie vriendelijke gastvrouw en goed voor een hond om te verblijven huisje is misschien gedateerd maar alles is er schoon en werkend mooie omgeving

Vincent Libin

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Heel leuk plaatsje waar je echt tot rust kan komen. Knus huisje, op rijafstand van enkele leuke plaatsjes. Vriendelijke ontvangst en leuk terras.

Rene Brugman

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Het huisje is inderdaad erg gedateerd. Plus punt was dat alles aanwezig was. De eigenaresse was super vriendelijk.

E.G.C. Stokkingreef

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

een heerlijk huis op een perfecte ligging, en wil je meer vertier en avontuur, ff 500 m lopen en alles is binnen handbereik

J.A.C. Heynen

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Een enigszins gedateerde bungalow in een rustig bungalowpark met een zeer complete uitrusting, goede zitgelegenheid en goed onderhouden. We hebben er heerlijk geslapen in goede bedden. Parkeerkaart voor de stranden is aanwezig als extra. Veel privacy en op loop afstand van het Veerse meer met zicht op het stadje Veere. We hebben er een zeer ontspannen vakantie gehad en genoten van een zonnig terras, In September na 18.00 uur is de zon op het terras grotendeels verdwenen mede door de hoge bomen en de lagere stand van de zon. Aanbevelenswaardig voor rustzoekers en tochtjes mensen, voor sportieve mensen is er het Veerse meer met mogelijkheden voor kano's, zeilboten en boottochten. Wij denken er in elk geval erover om het te herhalen.

A Muizelaar

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Het huisje is ons prima bevallen. Ligt in een zeer rustige omgeving. Wel was er in de periode die wij er verbleven Half september na de fietstochten weinig zon op het terras, maar een mens kan niet alles hebben en we hadden door de gunstige weersomstandigheden al heel veel!

A Mol

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Het is een goed huis. De zitplaatsen, binnen en buiten zijn confortabel. De tv groot genoeg. De verse broodjes op loopafstand langs het prachtige Veerse Meer. Er is in de tuin altijd een plaatsje in of uit de zon te vinden. De bedden zijn goed. Beetje kleine keuken en de douche in het bad. Irene Waslander

L. Van Heek

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De ontvangst van de eigenaars was prima, zij waren vriendelijk. Het huisje is echter ingericht met jaren 70 materialen. Onze mening is dat een renovatie niet zal misstaan. Het huisje ligt wel mooi. Veel privacy, veel vogels in de tuin. Het huisje kan alleen beter schoongemaakt worden, Het was jammer dat er overal stofwebben en spinnenwebben hing. Verder was wel alles schoon.

JACQUELINE THISQUEN

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Frans

Ideale plek voor liefhebbers van rust, fiets, zelfs voor kleine kinderen (uitstekende beveiliging) en de frisse lucht. Comfort en privacy terwijl ze dicht bij plaatsen van vrije tijd en handel.

DP Wempe

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Ondanks de regenachtige week hebben we heerlijk genoten van het huisje. Het is ontzettend rustig gelegen met veel privacy. De openhaard en het ligbad zijn erg lekker. We zijn de vierde dag naar Gent gereden, een uur rijden vanaf het huisje. In de ST Baafs Lam God's gezien, zeer de moeite waard.

Gerda Raeymaekers

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Vooral de comfortabele living, met open keuken, die uitgeeft op het zuiderterras is erg aangenaam bij mooi weer; het terras zelf is omringd door een plantenzee dus privacy volop!

Jos Gregoor -Houttekier

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Huisje is gelegen in een mooie buurt. Veel ruimte rondom het huisje. Rodom het huisje lag het nogal onverzorgd. In het huisje is het best gezellig, hopelijk blijft het binnen proper!

Mark Heeren

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Alleen maar dak boven ons hoofd….. op deze manier zullen we nooit meer bij Belvilla boeken, omdat de toezeggingen door de verhuurder niet nagekomen worden open haard – hele rooster kapot kan niet gebruikt worden toilet – Kapot blijft doorspoelen als niet rammelt aan de knop berging – vol gegooid met rotzooi niks is bruikbaar verwarming – gaat in de avond op 16 graden niet bedienbaar dus je zit in de kou 2x terras – niet opgeruimd of schoongemaakt zit je niet voor de ontspanning BBQ - nooit schoongemaakt onder roest en schimmel en kapot Speeltoestellen – niet aanwezig Kinderbed – ook niet aanwezig Kinderstoel – niet aanwezig


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316870

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316870.htm


«Comfortabele, vrijstaande bungalow op rustig ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 58 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat