Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet met magnetron bij de Brunssummerheide

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(kabel)), open keuken(combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(stapelbed of 2x1 pers. bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet))

terras, tuin, tuinmeubilair

De vakantiewoningen staan zonder uitzondering op een ruime kavel met een mooi aangelegde tuin, hebben een heerlijk terras en beschikken over een eigen parkeerplaats. Bijna alle accommodaties hebben, door het onderlinge hoogteverschil, vrij uitzicht op de recreatievijver, op het bos of over de uitgestrekte Brunssummerheide. De vrijstaande en gelijkvloerse woningen zijn comfortabel en modern ingericht. Deze inrichting kan onderling verschillen, de getoonde foto's zijn dan ook indicatiebeelden. Ze hebben 2 of 3 slaapkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur (vaak met vaatwasser en combimagnetron) en een mooie complete badkamer. Kortom; een prima bestemming om er even lekker helemaal uit te zijn in eigen land!

Boekingen van samenreizenden anders dan in gezinsverband (bijv. groepen jongeren) zijn alleen op aanvraag mogelijk. Het park behoud zich het recht voor om dergelijke boekingen te weigeren en ter plaatse andere voorwaarden te hanteren mbt waarborg.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een mooie locatie! Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige geografische ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België.

Wilt u genieten van het Bourgondische Limburgse leven en mooie fiets- en wandeltochten maken? Dan bieden de comfortable en luxe woningen op Resort Brunssummerheide een prima uitvalsbasis.

Mooi, recent aangelegd park in heuvelachtig landschap met eigen zwemvijver

Indien u een chalet huurt, ontvangt u een gratis kaartje waarmee u op een ander park (Resort Limburg) gratis kunt zwemmen. Dit park ligt op 20 minuten afstand.

Wij willen u erop wijzen dat u bij de receptie alleen kunt betalen met pin of creditcard. Bij de supermarkt of horeca is het wel mogelijk om ook met contant geld te betalen.

Op dit park wordt een nieuw groepsverblijf gerealiseerd. Wij doen onze uiterste best om overlast tot een minimum te beperken. Desalniettemin kan het voorkomen dat u merkt dat er werkzaamheden zijn.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 7/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


41 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

E.A. Van Dam

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie modern ingericht huisje type Veldhorst van vaatwasser en combi magnetron voorzien. direct aan de Brunsummer heide gelegen, waar je heerlijk kan wandelen. Op een klein half uurtje van Vaals, Valkenburg, Margraten, Maastricht enz. Direct aan de overzijde van de ingang een Aldi

H Stikkel

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Bedden waren prima maar de keukenkastjes vonden we niet fris aanvoelen en van binnen kon het ook wat netter

john Maddock

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Engels

De accommodatie was brandschoon en zeer comfortabel. Het park was erg veilig en het personeel zeer vriendelijk. Uitstekende waar voor je geld en de Hiede (park) naast het park is een geweldige plek om te wandelen uw hond. Zeer dicht bij AFCENT / JFC Brunssum en de stad is op loopafstand. 5 Sterren

B.J. Put

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Het park is schoon goed onder houden Huisje top (8.0) Wel heel rustig B.J.Put Apeldoorn

van der Knaap

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Het huis en de ligging waren in werkelijkheid mooier dan op bovenstaande foto. Het park is mooi aangelegd, maar de huizen staan wel dicht op elkaar. De omgeving is prachtig. Zeer geschikt voor een vakantie. De lakenpakketten hebben een vieze lucht die er niet uitgaat. Zeer onaangenaam.

Doris W?st

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

We kunnen eigenlijk geven het huis een zeer goede score. Dank u voor de perfecte service, de netheid en de kwaliteit, we zullen terugkeren! Doris Wüst en Familiewww.zauberfraus-fundgrube.yatego.com

A J Taffijn

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Onze ervaring is goed. Nette ontvangst en keurige behandeling. Omgeving is schitterend en ook de rust is van harte aan te bevelen, geen enkel overlast van mensen en/of dieren en audio. Wij zijn zeker van zins hier terug te keren in 2009. Familie Taffijn

R.P. A.B.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Een prima huisje. Het is een prima uitvalsbasis om in de zeer directe omgeving en iets verder weg op stap te gaan. Het huisje zelf zag er ook goed uit. Schoon en netjes. Zeker de moeite waard om terug te komen.

H Schmidt

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Zeer aan te bevelen

W Hogebrug

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

chalet was niet schoon bij aankomst ondanks vermelding dat er schoongemaakt was. Is op zich hersteld, maar zo hoor je je vakantieadres niet aan te treffen. Je blijft argwanend wat nog meer aan te treffen. Omgeving was mooi direct gelegen aan de Brunsummerheide. Park is in principe ook in orde.

Rolf Jansen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prachtig park, huisjes zijn zeer schoon en netjes onderhouden. We vinden het erg netjes dat we een groter huisje toegewezen kregen, toen bij aankomst bleek dat het door ons geboekte chalet al bezet was. Het personeel is vriendelijk. Enig minpuntje was een groepje jongeren die 's nachts keihard trance moesten draaien.

Wendy Mackaaij

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prettig vakantiepark met een aangename sfeer. Park straalt rust uit en de bezoekers houden hier ook van. Veel wandelmogelijheden in de nabije omgeving.

R Nuijten

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Caravan zag er best goed uit, alleen de laminaatvloer is er slecht aan toe. Komt allemaal omhoog door de vocht. Verder goed verzorgd qua apparatuur in de caravan.

H Snippe

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Erg naar de zin gehad in een leuk chalet op een rustig park met prachtige natuur naast de deur.

Neil Mooney

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Engels

Het chalet was ideaal - ruim, schoon en voorzien van alles wat we nodig hadden. Het personeel was erg behulpzaam. Wanneer onze ketel brak ze hadden laten repareren binnen twee uur. Wij niet zou 't aarzelen om er weer verblijven. Het park ook tal van kortingsbonnen heeft bij de receptie voor de lokale activiteiten en attracties.

G.J.J. van Dam

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Een prima accommodatie, splinternieuw. Gezellige receptie, aardige mensen. Wel staan de accommodaties dicht op elkaar: de begroeiïng moet nog groeien!

J Vos

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Een weekje op vakantie geweest in Brunssum. De bungalow was netjes en zag er keurig schoon uit. De omgeving is mooi en vooral rustig. Een wandeling op de Brunssemse heide is zeker aan te bevelen. En ook de prachtige Mergellandroute is zeker een aanrader. Het park is erg rustig. Ziet er netjes uit. Het restaurant is matig. Voor gezinnen met kinderen is er weinig te doen. Wel is er natuurlijk het meer om in te zewmmen.

Jeanne Damen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We waren aan de vroege kant maar kregen echt maar klokslag 15.00 uur de sleutel. De ontvangst was ook zo maar koel. Ben driemaal terug geweest voor ik de sleutel kreeg terwijl andere gasten de sleutel wel kregen. Het chalet was niet wat geboekt hadden het zou een vrijstaande chalet zijn maar het was een op elkaar gepropt locatie. Het zou gelijk vloers zijn vanwege hond en mijn man is pas geopereerd aan een hernia. Maar we moesten 6 trappen op en af als we weg wilden. Dit is ons erg tegen gevallen en niet meer boeken bij Belvilla. Dit is de tweede maal vorig jaar was het ook al tegen gevallen. Het chalet was slecht schoongemaakt.

P. Ladage

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

was voor volwassenen en voor kinderen een mooie locatie lekker wandelen over het park ,genietend van de natuur en prima locatie om van daaruit naar bv drielandenpunt, of valkenburg te gaan.

Resi Kasius

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Leuk park en mooie omgeving. Het huisje was ook mooi en heel compleet. Het huisje lag aan het eind van het park op een heuvel en door mijn extreme vorm van hoogtevrees had ik daar last van. Dit kan ik natuurlijk aangeven bij een eventueel volgend bezoek.

Arthur Vriens

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Wij hebben een fijne vakantie door gebracht op landgoed brunssheim ,mede door het mooie weer,dit landgoed is een goede uitvalsbasis voor fiets-wandeltochten.

B Stuifzand

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prima naar de zin gehad mooi chalet leuke omgeving.

N.H Natschke - Seidel

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Mooie omgeving, goede lay-out van het park, zeer rustig, zeer geschikt voor kinderen

A.J. Welvering

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Wat een mooi park. Heerlijk rustig, Chalet was mooi schoon en modern ingericht. Aachen, Heerlen, Maastricht is de moeite waard om te bezoeken. Korte reistijd. Wij hadden een midweek geboekt, maar eigenlijk was dit tekort. Volgend jaar komen we zeker terug, maar dan wat langer!

Arnold Mevissen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Het is een rustige mooie omgeving maar dan wel zonder geluidoverlast wee avonden tot drie uur s'nachts.Ook staan de goed verzorgde bungalows erg kort op elkaar. Ook lag er stof onder de bedden.

A. Peters

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Voor de tweede keer op het park Brunssem geweest, we hadden een 4 persoons chalet geboekt en kregen een 6 persoons chalet wat een ruimte voor drie personen, alleen binnen geweest om te ontbijten ,vanwege het prachtige weer alleen maar buiten geweest, prachtige omgeving en prima naar ons zin gehad. We gaan zeker weer terug, als je boekt weet je ook zeker dat je iets goeds krijgt dit is aan een ieder aan te bevelen. Vriendelijke groet.

Natascha Abbink

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Huis was vreselijk smerig. Niet schoongemaakt. Niet het huis gekregen wat we geboekt hadden

stefaan ory

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Leuk, proper en rustig domein. Huisje was gezellig en in orde. Goede uitvalbasis om verschillende steden te bezoeken.

J. Baars

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Aankomst prima, vriendelijk ontvangst. Accommodatie was mooi, echter de zitbank was totaal versleten. Omgeving erg mooi

Danny Delodder

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

huisje was zeer vuil bij aankomst , opgedroogde citroen onder stapelbed en er zaten nog hamburgers in het vriesvak

Claudia Akershoek

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Alles was top als je kijkt naar een vakantie wensen.

Bart Van Dijk

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We werden netjes ontvangen, huisje was op wat schadeplekjes na, schoon. Douche verdient nodige aandacht, deze blijft ondanks afzuiging erg vochtig, zelfs de volgende dag nog volop. Omgeving was ons al bekend, deze is zeer fraai

Diana Kenkel

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Aankomst bij het pand dat aan renovatie toe is, heeft grote behoeftes

K. Leblanc

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie caravan en schitterend park

Y wassink

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We kregen niet het huisje dat we hadden uitgekozen. Het huisje was echt smerig. Restanten van vorige bewoners en huisdieren waren nog alom aanwezig. De voorzieningen waren uitstekend en de technische staat ervan was goed. De omgeving is schitterend.

J de Hoop

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Park ligt mooi, direct aan bos/heide. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Veel te doen in de omgeving. Minder geschikt voor opgroeiende kinderen. Supermarkt vlak bij en ook Brunssum zelf is goed bereikbaar.

Tonny van den Bosch

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Bij aankomst bleek dat ik nog een rekening had open staan van 170 euro. Dit was voor Eindschoonmaak, borgsom, bedlinnen en boekingskosten . Op mijn boeking staat echter dat eindschoonmaak ,boekingskosten en bedlinnen inbegrepen is !!! Dus heb veel te veel betaald,ongeveer 140 euro dus !!!! Had trouwens ook een ander huis als op de foto staat ,met versleten meubels. Voor de rest wel oké.

Jan Heinhuis

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Gastvrij ontvangen, prima accommodatie en prachtige omgeving. We zijn zeer tevreden.

Marianne Möncke

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Spannend en mooie aankomst Voldoende accommodatie Prachtige omgeving

Cornelis Jan Vink

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Huisje ligt op een leuke locatie, maar heeft wel een opknapbeurt nodig. Onder de dakgoot zit een plank half los. Het schuurtje heeft een verfje nodig en de deur klemt. Terrasstoelen zitten niet zo lekker en er zijn geen kussentjes. Binnen is het meubilair gedateerd en wat sleets. De zittingen van de stoelen zijn doorgezakt. Bij het schoonmaken had men de spinraggen vergeten weg te halen met name in de schemerlampen en er waren wat lampen stuk. De radiatoren waren vuil en er zat wat aanslag onder in het toilet. Chloor nodig. We misten wat haakjes in de badkamer en in de keuken. De keukeninventaris vonden we compleet en schoon. De bedden waren goed en de kastruimte voldoende. De buitenlandse dame op de receptie was niet goed ingewerkt en sprak niet goed Nederlands. Ik wacht nog op het retourneren van de borgsom. Ik heb op een briefje mijn rekeningnummer achtergelaten. Het restaurant heeft een mooi terras. Het park is fraai geaccidenteerd, maar de huisjes staan wat dicht op elkaar. Aansluitend is er een mooi wandelgebied.

J de Hoop

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Park ligt mooi, direct aan bos/heide.

Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

Veel te doen in de omgeving.

Minder geschikt voor opgroeiende kinderen.

Supermarkt vlak bij en ook Brunssum zelf is goed bereikbaar.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317540

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317540.htm


«Chalet met magnetron bij de Brunssummerheide» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 41 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven