Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Buitenaf: Riant vakantiehuis i...

Max.  8   gasten
110m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
110m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (gang, woonkamer(TV, open haard, zithoek), woonkeuken(eettafel, kokend waterkraan, fornuis, koffiezetapparaat(volledig automatisch), oven, oven(stoom), grill, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, Keukenmachine), toilet(wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (hal(wastafel, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2 pers. bedstee), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel, haardroger))

recreatieruimte, streamingservice, terras, tuin, BBQ, parking, trampoline, parasol, speeltoestellen, tafeltennistafel, tafelvoetbal, biljart, gezelschapsspellen, speelgoed

Let op! Dit huis is niet bedoeld om geboekt te worden door jongeren.

Op een van de mooiste plekjes van Nederland, centraal in Overijssel, ligt dit heerlijke vakantiehuis met 4 slaapkamers. Met een heerlijke tuin en terras, en een recreatieruimte voor mindere dagen, is het hier goed vertoeven.

Op een steenworp afstand van Hellendoorn in het buurtschap Marle vind je dit huis voor 8 personen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Het huis ligt dicht in de buurt van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Vergeet ook niet Avonturenpark Hellendoorn; ideaal voor het gezin!

Volledig gerenoveerd en pas sinds de zomer van 2020 in de verhuur biedt dit huis de luxe, ruimte en rust die je zoekt voor een week vakantie met het gezin of een weekendje weg met vrienden. De luxe en uitgebreide leefkeuken is het échte middelpunt van het huis. De meerdere ovens, het uitgebreide gasfornuis met grill en de ingebouwde friteuse maken de meest fantastische maaltijden mogelijk. Naast een comfortabele zitkamer met tv en een grote selectie aan boeken, vind je ook een recreatieruimte met poolbiljart en speelgoed voor de kinderen. De grote tuin maakt het geheel af.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Haardroger
Rookmelder
Parasol

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 1 km

1 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 24 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


131 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Germaine van Rijbroek

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heerlijk en leuk huis <3 en warm welkom door de lieve eigenaren, fantastisch!

Arjen Holster

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Vakantiehuis Buitenaf te Hellendoorn is echt een aanrader!! Schitterende woning met mooie inrichting, luxe keuken en zeer gastvrije verhuurder! Aan alles is gedacht

Jantine de Bruijn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Mooie, ruime en rustig gelegen woning. Er is genoeg te doen in en om het huis, ook op een regenachtige dag.

Kim Lien Tran

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Fijn mooi huisje. We hebben genoten van de kachel, de speelkamer en de rust. We waren 2 families en hebben een goede weekend gehad. Heel vriendelijke eigenaren.

Erik Versluis

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Groot huis, veel leefruimte. Keuken is groot met alles erop en eraan. Goede recreatie-ruimte en daarachter een groot stuk gras om buiten te kunnen zijn

Jaco Hoekman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prima accommodatie. Goede faciliteiten. Fraaie omgeving. Ideaal voor de fietsliefhebber!

Henry Staats

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Geweldig huis, geweldige faciliteiten, geweldige sfeer!! Boeken via het platform was eenvoudig en probleemloos. Alle kortingen, waarvan ik sommige ongevraagd kreeg, maakten me een beetje onrustig, maar het komt erop neer dat alles in orde was en goed werkte. Graag weer

Margot Haverkort

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Mooi huis en brandschoon. Leuke en frisse inrichting, goed warm te krijgen, prachtige keuken met alles er op en eraan. Met veel privacy gebruik gemaakt van de stoomoven. Locatie landelijk, leuk uitzicht. Wel langs een 80 km weg die je in de ochtend al vroeg hoort. De haard is erg gezellig, maar de geur verspreidde zich voor ons wat te nadrukkelijk door de woonkamer. De speelschuur is erg leuk, maar helaas ook behoorlijk koud. Heerlijke bedden, alleen jammer dat de dekbedden los liggen aan het voeteneinde. Tot slot misten wij een klok in de woonkamer. Een mooi compleet huis.

Mattijs Vijverberg

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het huis was fantastisch! Alles schoon en nieuw - alsof we de eerste huurders waren (maar dat waren we niet.) Heerlijke woonkamer met een houtkachel en hout beschikbaar. Die hebben we iedere avond gebruikt. De keuken was van alle gemakken voorzien. 3 (!) ovens, een inbouw bonen-koffie-apparaat, een prachtige inbouw grill, ruim voldoende servies en bestek. De 4 verschillende slaapkamers waren mooi en warm, fijne douche. De ruimte met pooltafel, dartbord, tafeltennis en -voetbal is heerlijk. contact met de verhuurders was erg prettig; kortom - echt een aanrader!

Greet Galekop

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een heerlijk huis met prachtig wijds uitzicht. Heel sfeervol en kleurrijk ingericht. Alles heel verzorgd en schoon. Genoeg ruimte en mogelijkheden tot spel en vermaak. Gastvrije ontvangst.

Anja Oude Alink

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het was meer dan TOP! Geweldig! Veel ruimte binnen en buiten, landelijk gelegen, optimale privacy, goed verzorgd, gezellig, keuken meer dan volledig uitgerust, te gekke recreatieruimte. Wij hebben genoten van een mooie en vooral zeer schone woning. Toppie!

Zahra Hachem

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtige huis en faciliteiten! De kinderen noemen het huis 'maison de rêve' betekent dromen huis. Alles is er en je kunt gewoon vol op genieten. Zeker een aanrader! Mooie omgeving en natuur om tot rust en ontspanning te komen! Gewoon reserveren en niet verder zoeken!

Marjolein van der Waal

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heerlijk kunnen genieten van de rust en elkaar in een fijn, schoon en ruim huis. Goed verzorgd en fijn gebruik kunnen maken van de grote tuin en gameschuur. Genoeg in de buurt om een leuk uitstapje te kunnen maken. Top weekend!

Leonie Langerak

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het huis is zeer goed bevallen. Er is voldoende speelgelegenheid bij het huis en in de omgeving. De slaapkamers zijn goed ingericht met een lekker bed. We waren minder blij met de soort dekbedden. Maar het is maar net wat je gewend bent. Verder is de keuken zeer compleet. We hadden van te voren niet een huis opgezocht via een luchtfoto. Hierop is te zien dat het huis geschakeld is. Hier moest ik even aan wennen, omdat ik in de veronderstelling was dat het een vrijstaand huis was. Wellicht is dit informatie ie vooraf beter kan worden gecommuniceerd. Overal, zijn wij zeer tevreden en hebben een heerlijk verblijf gehad incl onze 4 kinderen.

Pierre Peters

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Leuk, mooi (ingericht) en schoon huis. Zeer veel ruimte, met o.a. ook een gezellige keuken. Volledig ingericht met allerlei apparaten die in een normaal huis niet zouden misstaan. Leuke attentie bij aankomst door de vriendelijke verhuurders. In de omgeving kun je (lekker) wandelen/fietsen. Al met al …. : een aanrader.

Fam Drooger

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een fantastische woning. Veel privacy. Geweldige tuin. Prachtig uitzicht. Mooie omgeving. Veel te doen, denk aan vissen, fietsen, wandelen, mountainbiken, museumbezoek. Het huis is van alle gemakken voorzien. Een prachtige keuken. mooie films, en genoeg leesvoer voor jong en oud. Ook heel fijn de tuin, met trampoline en voetbal doels en de schuur met onder andere biljart en tafelvoetbal etc.

A Berkel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Geweldig huis met alles erop en eraan! Het huis was schoon, bedden netjes opgemaakt en super ingerichte keuken met ook alles wat een mens zich wensen kan. Buiten was het heerlijk voor iedereen, tafeltennistafel, biljart en trampoline! Goede parkeerplaatsen, veilig hek ( voor de kinderen). Erg vriendelijke mensen met een leuke attentie bij aankomst! Zeker de moeite waard! Vele leuke dingen in de omgeving te doen! Wij gaan graag nog eens terug! Voor jong en oud is het er GOUD!!

Lucas Slagter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een lang weekend met kinderen en kleinkinderen genoten van het comfort en speelmogelijkheden van deze, zeer schone, smaakvol ingerichte vakantie woning. Eigenaren zijn zeer gastvrij! Omgeving is rustig en dichtbij de Sallandse Heuvelrug waar je heerlijk kunt wandelen.

Lars van Riet

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig groot huis. Goeie zithoek en een tafel waar iedereen makkelijk aan kan zitten. Grote keuken met alles wat je nodig hebt. De bedden zijn aan de kleine kant maar zijn heerlijk stevig. De tuin is geweldig, groot grasveld met alle ruimte. Plek voor een vuurkorf of BBQ. Let op. Alle slaapkamers zijn op de eerste verdieping met een stijle trap(kleine traptreden). Verder is alles in dit huis wat je wilt en verwacht tijdens een vakantieverblijf.

Jeroen Koster

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een fantastisch weekend gehad in een mooi vakantiehuis met hele vriendelijke gastvrouw en gastheer. Heel veel te doen rond het huis en in huis is echt van alles te vinden ( spelletjes, goed uitgeruste keuken etc) Kortom een echte aanrader

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Greet Galekop

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een heerlijk huis met prachtig wijds uitzicht. Heel sfeervol en kleurrijk ingericht. Alles heel verzorgd en schoon. Genoeg ruimte en mogelijkheden tot spel en vermaak. Gastvrije ontvangst.

Bianca Scholte Albers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Echt een super leuk huisje met veel voorzieningen qua spelen voor de kinderen; heel uitgebreide keuken met heel veel luxe apparatuur. Heel schoon! En gezellig ingericht! Kortom aanrader!

Femke Welvaadt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk weekend hier gehad. Het huis is ruim, schoon en enorm compleet. De keuken is prachtig. Groot genoeg voor 8 volwassenen en een baby en peuter. We komen zeker terug

Rob de Leeuw

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig huis, mooi en stijlvol ingericht. Vriendelijke mensen. Huis is heel verzorgd, schoon en van alle gemakken voorzien. Heerlijke tuin erbij met zitjes, voetbaldoelen, speeltoestellen en skelter voor de kinderen. Mooie omgeving ook met veel bos in de buurt. Wij hebben een geweldig weekend gehad met 2 gezinnen en komen zeker terug!

Zahra Hachem

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtige huis en faciliteiten! De kinderen noemen het huis 'maison de rêve' betekent dromen huis. Alles is er en je kunt gewoon vol op genieten. Zeker een aanrader! Mooie omgeving en natuur om tot rust en ontspanning te komen! Gewoon reserveren en niet verder zoeken!

Mattijs Vijverberg

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het huis was fantastisch! Alles schoon en nieuw - alsof we de eerste huurders waren (maar dat waren we niet.)

Heerlijke woonkamer met een houtkachel en hout beschikbaar. Die hebben we iedere avond gebruikt.

De keuken was van alle gemakken voorzien. 3 (!) ovens, een inbouw bonen-koffie-apparaat, een prachtige inbouw grill, ruim voldoende servies en bestek.



De 4 verschillende slaapkamers waren mooi en warm, fijne douche.

De ruimte met pooltafel, dartbord, tafeltennis en -voetbal is heerlijk.

contact met de verhuurders was erg prettig; kortom - echt een aanrader!

Remko de Bruijn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben hier een heerlijke kerstvakantie-week in Corona-tijd doorgebracht. De communicatie en ontvangst door de eigenaren was allerhartelijkst. Er stond zelfs een kerstboom en wat lekkers voor ons klaar. Het huis was schoon, warm en van alle gemakken voorzien. Genoeg vermaak voor kinderen (speelgoed, spelletjes, speelruimte), en we hebben genoten van de open haard. Vanwege Corona was alles dicht, maar ook in de natuur genoeg te beleven. Kortom, een perfect verblijf!

Pierre Peters

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Leuk, mooi (ingericht) en schoon huis. Zeer veel ruimte, met o.a. ook een gezellige keuken.

Volledig ingericht met allerlei apparaten die in een normaal huis niet zouden misstaan.

Leuke attentie bij aankomst door de vriendelijke verhuurders.

In de omgeving kun je (lekker) wandelen/fietsen.



Al met al …. : een aanrader.

Anja Oude Alink

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het was meer dan TOP! Geweldig!

Veel ruimte binnen en buiten, landelijk gelegen, optimale privacy, goed verzorgd, gezellig, keuken meer dan volledig uitgerust, te gekke recreatieruimte.

Wij hebben genoten van een mooie en vooral zeer schone woning. Toppie!

Wennie Edens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een prachtig huisje. Super schoon en netjes, mooie ruime slaapkamers met prima bedden en veel kastruimte. De keuken was top met alles er in zelfs een gril om te BBQ-en. Als er een kritiekpunten moet zijn dan is het de badkamer. Klein maar wel fijn! Al met al dus een SUPER huisje met heel veel ruimte om het huis. Mooi voor kinderen om te spelen. Echt een aanrader!!!!

Marjolein van der Waal

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heerlijk kunnen genieten van de rust en elkaar in een fijn, schoon en ruim huis. Goed verzorgd en fijn gebruik kunnen maken van de grote tuin en gameschuur.

Genoeg in de buurt om een leuk uitstapje te kunnen maken. Top weekend!

Jeroen Koster

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een fantastisch weekend gehad in een mooi vakantiehuis met hele vriendelijke gastvrouw en gastheer.

Heel veel te doen rond het huis en in huis is echt van alles te vinden ( spelletjes, goed uitgeruste keuken etc) Kortom een echte aanrader

Lars van Riet

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig groot huis. Goeie zithoek en een tafel waar iedereen makkelijk aan kan zitten. Grote keuken met alles wat je nodig hebt. De bedden zijn aan de kleine kant maar zijn heerlijk stevig.

De tuin is geweldig, groot grasveld met alle ruimte. Plek voor een vuurkorf of BBQ.

Let op. Alle slaapkamers zijn op de eerste verdieping met een stijle trap(kleine traptreden).

Verder is alles in dit huis wat je wilt en verwacht tijdens een vakantieverblijf.

Lucas Slagter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een lang weekend met kinderen en kleinkinderen genoten van het comfort en speelmogelijkheden van deze, zeer schone, smaakvol ingerichte vakantie woning.

Eigenaren zijn zeer gastvrij!

Omgeving is rustig en dichtbij de Sallandse Heuvelrug waar je heerlijk kunt wandelen.

Fam Drooger

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een fantastische woning. Veel privacy. Geweldige tuin. Prachtig uitzicht. Mooie omgeving. Veel te doen, denk aan vissen, fietsen, wandelen, mountainbiken, museumbezoek. Het huis is van alle gemakken voorzien. Een prachtige keuken. mooie films, en genoeg leesvoer voor jong en oud. Ook heel fijn de tuin, met trampoline en voetbal doels en de schuur met onder andere biljart en tafelvoetbal etc.

Margot Haverkort

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Mooi huis en brandschoon. Leuke en frisse inrichting, goed warm te krijgen, prachtige keuken met alles er op en eraan. Met veel privacy gebruik gemaakt van de stoomoven.

Locatie landelijk, leuk uitzicht. Wel langs een 80 km weg die je in de ochtend al vroeg hoort.

De haard is erg gezellig, maar de geur verspreidde zich voor ons wat te nadrukkelijk door de woonkamer.

De speelschuur is erg leuk, maar helaas ook behoorlijk koud.

Heerlijke bedden, alleen jammer dat de dekbedden los liggen aan het voeteneinde.

Tot slot misten wij een klok in de woonkamer.

Een mooi compleet huis.

Leonie Langerak

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het huis is zeer goed bevallen. Er is voldoende speelgelegenheid bij het huis en in de omgeving. De slaapkamers zijn goed ingericht met een lekker bed. We waren minder blij met de soort dekbedden. Maar het is maar net wat je gewend bent.

Verder is de keuken zeer compleet. We hadden van te voren niet een huis opgezocht via een luchtfoto. Hierop is te zien dat het huis geschakeld is. Hier moest ik even aan wennen, omdat ik in de veronderstelling was dat het een vrijstaand huis was. Wellicht is dit informatie ie vooraf beter kan worden gecommuniceerd. Overal, zijn wij zeer tevreden en hebben een heerlijk verblijf gehad incl onze 4 kinderen.

Jennifer Kockx

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Supermooie huis met hele sjieke keuken (stoomoven, ingebouwde frituur en bbq/grill) en speelschuur met pooletafel, tafelvoetbal en tafeltennistafel), groot grasveld en trampoline. Heerlijk open haard en buiten kan je ook in een vuurkorf een vuurtje stoken. Kortom, geweldig.

A Berkel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Geweldig huis met alles erop en eraan! Het huis was schoon, bedden netjes opgemaakt en super ingerichte keuken met ook alles wat een mens zich wensen kan. Buiten was het heerlijk voor iedereen, tafeltennistafel, biljart en trampoline! Goede parkeerplaatsen, veilig hek ( voor de kinderen). Erg vriendelijke mensen met een leuke attentie bij aankomst! Zeker de moeite waard! Vele leuke dingen in de omgeving te doen! Wij gaan graag nog eens terug! Voor jong en oud is het er GOUD!!

Nellie van Dijk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat een heerlijk vakantiehuis. De eigenaren zijn heel vriendelijk en erg behulpzaam. In verband met corona konden/wilden we nergens heen, zodat de recreatieruimte een leuke optie was. We hebben genoten!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 317756

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317756.htm


«Vakantiewoning Buitenaf: Riant vakantiehuis i...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 131 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven