Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervolle villa in Lemele met een leuke tuin

Max.  10   gasten
180m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 10  gasten
180m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV, eettafel, zithoek), open keuken(fornuis, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(bad met douche, douche, wastafel, wastafel, toilet), toilet, speelkamer(spelcomputer, speelgoed))

Op de 1e etage: (hal, slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), vide(1-pers. bed, 1-pers. bed), vide(1-pers. bed, 1-pers. bed))

tuin, tuinmeubilair, parking

Gelegen aan de voet van de 60 m hoge Lemerberg in het gezellige stadje Lemele, vind je dit prachtige, onlangs gerenoveerde groepshuis. Dit huis met 5 slaapkamers kan 10 gasten accommoderen en is ideaal voor familievakanties.

De Sallandse Heuvelrug ligt tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle aan de ene kant en Twente aan de andere kant. Het gebied, ontstaan in de ijstijd, bestaat uit maar liefst 26 heuvels, de rivier de Regge en de grootste aaneengesloten droge heide in Noordwest-Europa. Je kunt hier uitstekend wandel- en fietstochten organiseren.

Met ruime badkamers, een speelkamer en een grote keuken kun je in dit huis genieten van je vakantie. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats.

In verband met de coronaregels is dit huis tot eind mei uitsluitend te boeken voor mensen uit 1 huishouden + het tot dan toe toegestane aantal gasten. Boekingen die niet aan deze regels voldoen zullen geannuleerd worden.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
toegankelijk voor rolstoelgebruikers toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Senioren
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

5 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Corrie Garst Slijm

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi ruim huis in een prachtige omgeving

Dirk Frenzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer ruim, ideaal voor een familiereünie.

Wil Appelboom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was fantastisch! Een pracht huis met alles erop en eraan. Aan alles was gedacht. De eigenaren hele leuke mensen. Wij hebben genoten!

Maljers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi, goed uitgerust huis in een prachtige omgeving. We hebben genoten.

Marleen Kimman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk huis, prachtige keuken, goede bedden.

Bert Groenewegen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ondanks het kleinere dan beoogde gezelschap hebben we een prima tijd gehad: mooi huis, vriendelijke mensen en prachtige omgeving.

Connie Van Grotel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een prettig ruim huis. Mooie omgeving. Alle benodigdheden waren aanwezig. Een heel fijn weekend gehad met ons gezin. Een opmerking: het huis was niet perfect schoon

Joost Wennink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

een heel erg mooi en netjes huis. Zaten er met 8 volwassenen en 3 kinderen. Dan is het zeker ruim genoeg. Kinderkamer, voetbal veld buiten, een bad zijn leuke toevoegingen. Kamer verdeling is goed. Goed contact met verhuurder

LM Lieber

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn huis. Heel schoon en alles goed verzorgd. Omgeving is prachtig om te wandelen en fietsen. Daarnaast leuke activiteiten in de omgeving zoals pitch en putt en in Ommen een ruime keuze aan gezellige restaurants

Laurette Haas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie, moderne, gezellige woning, heel rustig gelegen. Ruim voldoende plek voor 10 personen. Keuken is goed uitgerust. Fijne, ruime slaapkamers en badkamers. Matrassen zijn aan de zachte kant, maar liggen prima. Perfect uitgangspunt voor mooie wandelingen in de omgeving. Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Paar kleine minpuntjes: wij hadden wat moeite met het cijferslot op de voordeur, het duurde na aankomst lang voordat de woonkamer op een aangename temperatuur was, douches liepen niet goed door

R Imminkhuizen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was genieten in Lemele! De woning is ruim opgezet met voldoende slaapkamers en badkamers. Het oogt fris en schoon en alles is aanwezig. Een tip: vaatwastabletten ontbreken in het geschenkpakket. De omgeving is erg mooi, de Lemelerberg is zeker een aanrader (1 kilometer verderop in de straat).

Klaas Bakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldig ruim huis.Grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.Wasmachine en droger aanwezig wat met kinderen geen overbodige luxe is. Goed kontakt met de eigenaar. Fietsroutes starten bij de villa.Een adres om te onthouden.

Leon Timmerman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig ruim huis met moderne inrichting. Tuin is een groot pluspunt. Bedden zijn oké en bed en bad linnen zijn fijn. Huis is in de basis schoon maar hier mag wat meer aandacht aan besteed worden.

Laurette Haas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie, moderne, gezellige woning, heel rustig gelegen. Ruim voldoende plek voor 10 personen. Keuken is goed uitgerust. Fijne, ruime slaapkamers en badkamers. Matrassen zijn aan de zachte kant, maar liggen prima. Perfect uitgangspunt voor mooie wandelingen in de omgeving. Wij hebben een heerlijk weekend gehad.

Paar kleine minpuntjes: wij hadden wat moeite met het cijferslot op de voordeur, het duurde na aankomst lang voordat de woonkamer op een aangename temperatuur was, douches liepen niet goed door

Femke Welvaadt-Middelplaats

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een heerlijk weekend gehad in dit ruime huis met 8 volwassenen en 2 kinderen van anderhalf en vier jaar oud. Er was meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal en de drie badkamers waren erg handig wanneer we 's morgens allemaal op hetzelfde moment opstonden. Geen last gehad van benzinestation wat er voor ligt.

R Imminkhuizen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was genieten in Lemele! De woning is ruim opgezet met voldoende slaapkamers en badkamers. Het oogt fris en schoon en alles is aanwezig. Een tip: vaatwastabletten ontbreken in het geschenkpakket.

De omgeving is erg mooi, de Lemelerberg is zeker een aanrader (1 kilometer verderop in de straat).

Joost Wennink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

een heel erg mooi en netjes huis. Zaten er met 8 volwassenen en 3 kinderen. Dan is het zeker ruim genoeg.

Kinderkamer, voetbal veld buiten, een bad zijn leuke toevoegingen.

Kamer verdeling is goed.

Goed contact met verhuurder

LM Lieber

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn huis. Heel schoon en alles goed verzorgd. Omgeving is prachtig om te wandelen en fietsen. Daarnaast leuke activiteiten in de omgeving zoals pitch en putt en in Ommen een ruime keuze aan gezellige restaurants

Duko Drijfhout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Erg prettig huis om met een grotere groep te verblijven. In totaal is het ingericht voor 14 personen, maar dan is het wel erg vol. Wij waren met 6 personen en dat zorgde voor meer dan voldoende ruimte voor een ieder. Locatie is prima; voldoende parkeergeledenheid voor de deur en nabij Ommen voor boodschappen en horeca. Golf/bowling op paar minuten lopen. Zwolle is met ongeveer 30 minuten rijden wel wat verder weg. Directe omgeving leent zich goed voor een wandeling door de natuur en/of een stukje hardlopen. Contact met gastheer/vrouw, liep via de app en was prettig. Code voor het huis e.d. werd tijdig doorgegeven en bij vragen werd snel gereageerd. Uiteindelijk een bijzonder prettige plek voor een bijzonder schappelijke prijs.

Leon Timmerman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig ruim huis met moderne inrichting. Tuin is een groot pluspunt. Bedden zijn oké en bed en bad linnen zijn fijn. Huis is in de basis schoon maar hier mag wat meer aandacht aan besteed worden.

Klaas Bakker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldig ruim huis.Grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.Wasmachine en droger aanwezig wat met kinderen geen overbodige luxe is. Goed kontakt met de eigenaar. Fietsroutes starten bij de villa.Een adres om te onthouden.

R Imminkhuizen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was genieten in Lemele! De woning is ruim opgezet met voldoende slaapkamers en badkamers. Het oogt fris en schoon en alles is aanwezig. Een tip: vaatwastabletten ontbreken in het geschenkpakket.

De omgeving is erg mooi, de Lemelerberg is zeker een aanrader (1 kilometer verderop in de straat).

Femke Welvaadt-Middelplaats

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een heerlijk weekend gehad in dit ruime huis met 8 volwassenen en 2 kinderen van anderhalf en vier jaar oud. Er was meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal en de drie badkamers waren erg handig wanneer we 's morgens allemaal op hetzelfde moment opstonden. Geen last gehad van benzinestation wat er voor ligt.

Duko Drijfhout

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Erg prettig huis om met een grotere groep te verblijven. In totaal is het ingericht voor 14 personen, maar dan is het wel erg vol. Wij waren met 6 personen en dat zorgde voor meer dan voldoende ruimte voor een ieder. Locatie is prima; voldoende parkeergeledenheid voor de deur en nabij Ommen voor boodschappen en horeca. Golf/bowling op paar minuten lopen. Zwolle is met ongeveer 30 minuten rijden wel wat verder weg. Directe omgeving leent zich goed voor een wandeling door de natuur en/of een stukje hardlopen. Contact met gastheer/vrouw, liep via de app en was prettig. Code voor het huis e.d. werd tijdig doorgegeven en bij vragen werd snel gereageerd. Uiteindelijk een bijzonder prettige plek voor een bijzonder schappelijke prijs.

LM Lieber

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fijn huis. Heel schoon en alles goed verzorgd. Omgeving is prachtig om te wandelen en fietsen. Daarnaast leuke activiteiten in de omgeving zoals pitch en putt en in Ommen een ruime keuze aan gezellige restaurants

Joost Wennink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

een heel erg mooi en netjes huis. Zaten er met 8 volwassenen en 3 kinderen. Dan is het zeker ruim genoeg.

Kinderkamer, voetbal veld buiten, een bad zijn leuke toevoegingen.

Kamer verdeling is goed.

Goed contact met verhuurder

R Imminkhuizen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was genieten in Lemele! De woning is ruim opgezet met voldoende slaapkamers en badkamers. Het oogt fris en schoon en alles is aanwezig. Een tip: vaatwastabletten ontbreken in het geschenkpakket.

De omgeving is erg mooi, de Lemelerberg is zeker een aanrader (1 kilometer verderop in de straat).

Duko Drijfhout

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Erg prettig huis om met een grotere groep te verblijven. In totaal is het ingericht voor 14 personen, maar dan is het wel erg vol. Wij waren met 6 personen en dat zorgde voor meer dan voldoende ruimte voor een ieder. Locatie is prima; voldoende parkeergeledenheid voor de deur en nabij Ommen voor boodschappen en horeca. Golf/bowling op paar minuten lopen. Zwolle is met ongeveer 30 minuten rijden wel wat verder weg. Directe omgeving leent zich goed voor een wandeling door de natuur en/of een stukje hardlopen. Contact met gastheer/vrouw, liep via de app en was prettig. Code voor het huis e.d. werd tijdig doorgegeven en bij vragen werd snel gereageerd. Uiteindelijk een bijzonder prettige plek voor een bijzonder schappelijke prijs.

LM Lieber

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fijn huis. Heel schoon en alles goed verzorgd. Omgeving is prachtig om te wandelen en fietsen. Daarnaast leuke activiteiten in de omgeving zoals pitch en putt en in Ommen een ruime keuze aan gezellige restaurants

Joost Wennink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

een heel erg mooi en netjes huis. Zaten er met 8 volwassenen en 3 kinderen. Dan is het zeker ruim genoeg.

Kinderkamer, voetbal veld buiten, een bad zijn leuke toevoegingen.

Kamer verdeling is goed.

Goed contact met verhuurder


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 317995

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317995.htm


«Sfeervolle villa in Lemele met een leuke tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven