Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis met prachtige tuin

Max.  6   gasten
125m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
125m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(wasmachine), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed))

magnetron, bad of douche, verwarming, binnenplaats, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, ligstoelen, jeu de boules baan, gezelschapsspellen

Dit sfeervolle en vrijliggende vakantievilla met grote tuin is te vinden in Epe gelegen bij een kleinschalige recreatiepark De Veldkamp. Met 4 slaapkamers is het ideaal voor een vakantie met de familie. Ook mag je kosteloos 1 huisdier meenemen naar dit verblijf.

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Op het park bevind zich een verwarmd kinderzwembad en speeltuin. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden. Op loopafstand is er een snackbar, diverse restaurants, een kampwinkel en een golfbaan.
In de tuin met terras kunnen zowel de kinderen als je trouwe viervoeter vrijuit rondrennen en spelen. Binnenshuis heb je de beschikking over een volledig uitgeruste keuken met onder andere een combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Verder is er een woonkamer met tv, badkamer, aparte toiletruimte en een van de slaapkamers. De rest van de slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping.

Het vakantiehuis in Epe bevindt zich in een zeer rustige omgeving. Fraai gelegen op loopafstand van de Tongerense bossen en het Wisselse veen. Kortom, een goede uitvalbasis voor wandelaars en fietsers.
Breng tijdens je verblijf ook vooral een bezoek aan Apeldoorn (23 km), Deventer (29 km) of Zwolle (31 km). Vind in de omgeving vele bezienswaardigheden, onder andere het Paleis het Loo, Kasteel Cannenburch en het verscholen Dorp.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 1.6 km

1.6 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 5,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,25/verblijf.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


33 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Clara Wesselink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig, ruim huis met alle voorzieningen die nodig zijn. De beheerders op het park zijn vriendelijk en behulpzaam. Prachtig gelegen, je wandelt zo de natuur in.

Jeannette Verleg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Fijn huisje, in een prachtige omgeving. Meerdere wandelroutes vanaf het park. Je merkt amper dat je in een park zit. Hak compleet. Lekkere banken, prima bedden, goede keuken.

Roel den Harder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi groot huis met een grote tuin, en veranda en heel veel privacy!

Marieke Van Loon

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een heerlijk huis! Wij hebben een week genoten van het huisje, de omheinde tuin en de super leuke omgeving.

Adriaan Kleinbergen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een prachtig huis die van alle gemakken is voorzien, heerlijke overkapping. De hond kon lekker loslopen omdat alles omheind is, heel fijn! Voor herhaling vatbaar

Frans de Bie

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een fantastisch mooi, schoon en compleet huis in een prachtige, bosrijke omgeving. Uitvalswegen richting Apeldoorn, Zwolle, Walibi en het prachtige dorpje Epe

Paul Oude Heuvel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een leuk huis met overdekte veranda en mooie ruime, omheinde tuin. Van alle gemakken voorzien. Bedden opgemaakt bij aankomst, top. Fijne dagen gehad.

Floor Meeuwenoord

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een heel net en ruim huis ruim geschikt voor 6 personen.

Maurice van der Kleij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk rustig verblijf voor ons en de hond speciaal om vuurwerkoverlast te ontwijken. (nog niet wetende van een vuurwerkverbod ten tijde van boeken)

L, Geerlings

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Snel het geschikte huis c,q, park gevonden en makkelijk te boeken,

Stefke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima verblijf, Rustige omgeving, Veel ruimte in en om het huis,

José

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk huis, prachtig tuin en schitterende omgeving, Echt een aanrader, Gelegen op een kleinschalig recreatiepark, Veel bezienswaardigheden in de buurt, We komen zeker nog eens terug,

Isabel Chandler

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Liefdevol ingerichte woning op een mooie, rustige locatie! We voelden ons erg comfortabel en welkom! Ontzettend bedankt!

Ineke Philipsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk huis, leuke locatie

Bauke Terpstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

een schoon en comvertabel huis

Nijland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

erg mooi huisje en tuin

J. Martosoewondo-Moerli

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijne plek om lekker bij te komen. Wij zijn voor het eerst met onze pup van 6 maanden op vakantie. Hij geniet volop van het grote omheinde perceel om het huisje. Een prachtig huisje. Jammer dat er maar 1 toilet en 1 badkamer aanwezig is. En dat het raampje van de badkamer niet bedekt is aan de bovenkant. Iemand kan er zo inkijken. Maar al bij al erg genoten. Ontvangst van de receptie was goed. Aardige man die Hein. Zeker voor herhaling vatbaar.

Robin Nijmeijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk verblijf gehad in dit prachtige huis dat van alle gemakken is voorzien! Het huis is overcompleet en ook voor gezinnen met kleine kinderen geschikt (traphekje zou wel een uitkomst zijn). Verder geniet je van een oase van rust in de grote en mooi aangelegde tuin. Er zijn meerdere tuinsets aanwezig met comfortabele, verstelbare stoelen. De hygiëne was bij aankomst een aandachtspunt en hebben we zelf even moeten bijwerken maar dat heeft Belvilla netjes opgelost en mocht de vakantiepret niet drukken. Zeker een aanrader voor wie houdt van rust, ruimte en/of de vele mogelijkheden in en rond dit prachtige huis!

Wieteke ten Kate

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst was niet goed, code Van de deur klopte niet, en was niet duidelijk waar we precies moesten zijn (via een camping naar binnen) dit zou wat duidelijker vermeld moeten worden. Gelukkig konden we bij aankomst wel naar binnen vanwege aardigheid van de camping eigenaar, deze had ook een sleutel. We hebben dit probleem reeds aan jullie telefonisch laten weten

Francis Pakkert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een heerlijk huis met een omheinde tuin, dus onze hond had ook de tijd van het leven. Het overdekte gedeelte is ook heel fijn en gezellig verlicht in de avond. Het is zeker voor herhaling vatbaar

Johanna Van der Zanden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Was slecht schoongemaakt , vol en vuile prullenbak buiten, vies en een volle achtergelaten vaatwasser, servies en pannen in de kastjes waren ook nog vies en zwart, bbq was vuil en aangeblakkerd, doucheputje liep het water bijna niet meer weg, aanrecht kraan bleef lopen en kon niet meer dichtgedraaid worden, slechte bedden en groezelig oud beddengoed ( matras,opdek,dekens en kussens) , en niet kloppende informatie op Belvilla site over beddengoed wat inbegrepen zou zijn, maar toch ter plaatse afgerekend moest worden en wat ook nog duurder was dan vermeld, en ontbrekende informatie map, die we pas op de laatste dag ergens onder in een kastje vonden, zeer zeker geen Belvilla winnaar waardig, en zou dit huisje van verhuurder nooit meer boeken

Beat Ortmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie woning, voorzien van alle gemakken. Mooie ruime tuin met een grote overdekte veranda. Ondanks dat de woning in een vakantiepark staat heb je geen last van de buren.

Wieteke ten Kate

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst was niet goed, code Van de deur klopte niet, en was niet duidelijk waar we precies moesten zijn (via een camping naar binnen) dit zou wat duidelijker vermeld moeten worden.

Gelukkig konden we bij aankomst wel naar binnen vanwege aardigheid van de camping eigenaar, deze had ook een sleutel. We hebben dit probleem reeds aan jullie telefonisch laten weten

Bep Huijzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis bleek op een park te staan en dat stond niet in de beschrijving (u kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park naast het huis), We hebben dus even extra rond gereden en tenslotte toch maar op het park gevraagd. Daarna ging het prima: de sleutelkluis is een hele fijne manier om de sleutel in ontvangst te nemen. Er staan veel bomen rond het huis, waardoor je vrij zit, maar waardoor de zon ook vroeg uit de tuin verdwijnt.

Francis Pakkert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een heerlijk huis met een omheinde tuin, dus onze hond had ook de tijd van het leven. Het overdekte gedeelte is ook heel fijn en gezellig verlicht in de avond. Het is zeker voor herhaling vatbaar

Robin Nijmeijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk verblijf gehad in dit prachtige huis dat van alle gemakken is voorzien! Het huis is overcompleet en ook voor gezinnen met kleine kinderen geschikt (traphekje zou wel een uitkomst zijn).



Verder geniet je van een oase van rust in de grote en mooi aangelegde tuin. Er zijn meerdere tuinsets aanwezig met comfortabele, verstelbare stoelen.



De hygiëne was bij aankomst een aandachtspunt en hebben we zelf even moeten bijwerken maar dat heeft Belvilla netjes opgelost en mocht de vakantiepret niet drukken.



Zeker een aanrader voor wie houdt van rust, ruimte en/of de vele mogelijkheden in en rond dit prachtige huis!

J. Martosoewondo-Moerli

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijne plek om lekker bij te komen. Wij zijn voor het eerst met onze pup van 6 maanden op vakantie. Hij geniet volop van het grote omheinde perceel om het huisje. Een prachtig huisje. Jammer dat er maar 1 toilet en 1 badkamer aanwezig is. En dat het raampje van de badkamer niet bedekt is aan de bovenkant.

Iemand kan er zo inkijken.

Maar al bij al erg genoten. Ontvangst van de receptie was goed. Aardige man die Hein.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Johanna Van der Zanden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Was slecht schoongemaakt , vol en vuile prullenbak buiten, vies en een volle achtergelaten vaatwasser, servies en pannen in de kastjes waren ook nog vies en zwart, bbq was vuil en aangeblakkerd, doucheputje liep het water bijna niet meer weg, aanrecht kraan bleef lopen en kon niet meer dichtgedraaid worden, slechte bedden en groezelig oud beddengoed ( matras,opdek,dekens en kussens) , en niet kloppende informatie op Belvilla site over beddengoed wat inbegrepen zou zijn, maar toch ter plaatse afgerekend moest worden en wat ook nog duurder was dan vermeld, en ontbrekende informatie map, die we pas op de laatste dag ergens onder in een kastje vonden, zeer zeker geen Belvilla winnaar waardig, en zou dit huisje van verhuurder nooit meer boeken

J. Martosoewondo-Moerli

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fijne plek om lekker bij te komen. Wij zijn voor het eerst met onze pup van 6 maanden op vakantie. Hij geniet volop van het grote omheinde perceel om het huisje. Een prachtig huisje. Jammer dat er maar 1 toilet en 1 badkamer aanwezig is. En dat het raampje van de badkamer niet bedekt is aan de bovenkant.

Iemand kan er zo inkijken.

Maar al bij al erg genoten. Ontvangst van de receptie was goed. Aardige man die Hein.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Wieteke ten Kate

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Aankomst was niet goed, code Van de deur klopte niet, en was niet duidelijk waar we precies moesten zijn (via een camping naar binnen) dit zou wat duidelijker vermeld moeten worden.

Gelukkig konden we bij aankomst wel naar binnen vanwege aardigheid van de camping eigenaar, deze had ook een sleutel. We hebben dit probleem reeds aan jullie telefonisch laten weten

Bep Huijzer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis bleek op een park te staan en dat stond niet in de beschrijving (u kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park naast het huis), We hebben dus even extra rond gereden en tenslotte toch maar op het park gevraagd. Daarna ging het prima: de sleutelkluis is een hele fijne manier om de sleutel in ontvangst te nemen. Er staan veel bomen rond het huis, waardoor je vrij zit, maar waardoor de zon ook vroeg uit de tuin verdwijnt.

Francis Pakkert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een heerlijk huis met een omheinde tuin, dus onze hond had ook de tijd van het leven. Het overdekte gedeelte is ook heel fijn en gezellig verlicht in de avond. Het is zeker voor herhaling vatbaar

Robin Nijmeijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk verblijf gehad in dit prachtige huis dat van alle gemakken is voorzien! Het huis is overcompleet en ook voor gezinnen met kleine kinderen geschikt (traphekje zou wel een uitkomst zijn).



Verder geniet je van een oase van rust in de grote en mooi aangelegde tuin. Er zijn meerdere tuinsets aanwezig met comfortabele, verstelbare stoelen.



De hygiëne was bij aankomst een aandachtspunt en hebben we zelf even moeten bijwerken maar dat heeft Belvilla netjes opgelost en mocht de vakantiepret niet drukken.



Zeker een aanrader voor wie houdt van rust, ruimte en/of de vele mogelijkheden in en rond dit prachtige huis!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 318002

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318002.htm


«Vakantiehuis met prachtige tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 33 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven