Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabele lodge met hangmat, op 900 m.

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV), badkamer(douche, wastafel, toilet), 2 pers. bedstee, verwarming(vloerverwarming))

veranda, hangmat, lounge set

De lodges op Sea Lodges Ameland zijn een bijzondere verschijning. Niet alleen vanwege de ligging, maar ook vanwege de bouwstijl. Modern, trendy en stoer, maar toch zeer goed passend in de omgeving.

Er zijn vijf verschillende varianten. Zo is er de 4-pers. Sea Lodge Ameland (NL-9161-47) met één slaapkamer met TV, een 2-pers. bedstee en een badkamer met douche en toilet. Naast een veranda, beschikt u bij dit type over een hangmat.

De 4-pers. Sea Lodge Comfort (NL-9161-49) beschikt over twee slaapkamers met TV, een badkamer met douche en er is een apart toilet. Door de hoge ramen aan twee zijden van de lodge, is de lichtinval altijd optimaal. Via de openslaande deuren bereikt u eenvoudig de veranda.

De 4-pers. Sea Lodge Royal (NL-9161-52) beschikt over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche en toilet, ideaal voor samenreizende stellen. Er zijn hoge raampartijen over de gehele breedte van de woonkamer.

Er is tevens een 4-pers. rolstoelvriendelijke lodge, geschikt voor mindervaliden. Dit is de Sea Lodge Special (NL-9161-53). Deze lodge ligt dichtbij de ingang en beschikt over een extra brede elektrisch bedienbare toegangsdeur, een aangepaste keuken (het werkblad is in hoogte verstelbaar), twee slaapkamers (waarvan één met twee 1-pers. in hoogte verstelbare bedden) met elk een eigen badkamer (waarvan één met extra brede toegangsdeur en aangepaste douche, wastafel en toilet) met douche en toilet. Dit type lodge is uitsluitend boekbaar voor mindervaliden.

Als laatste is er de 6-pers. Sea Lodge Family (NL-9161-55). Deze lodge heeft twee slaapkamers (met TV) en een ruime open slaapvide (geen stahoogte, te bereiken via steile trap in de woonkamer). Vanwege deze trap is de slaapvide minder geschikt voor kleine kinderen of ouderen. Er is één badkamer met douche en er is een toilet.

De lodges zijn comfortabel, compleet en sfeervol ingericht en beschikken over veel raampartijen waardoor u optimaal van de zon en de omgeving kunt genieten. Alle lodges beschikken over, vloerverwarming, een afwasmachine, combimagnetron, smart-TV in de woonkamer, Nespresso koffiemachine en een (deels overdekte) veranda met fijne lounge-set. Een ideale plek om tot in de kleine uurtjes na te genieten van een zonnige stranddag. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt. Alle bedden zijn 1-pers. boxspringbedden, behalve de bedstee, de slaapvide en de twee hoog-/laagbedden.

U kunt per lodge één auto parkeren op de centrale parkeerplaats van het vakantiepark. Overige auto's parkeert u op de openbare parkeerplaatsen (tegen betaling). Bij de NL-9161-53 mag u de auto wel direct bij de lodge op de eigen parkeerplaats parkeren.

In verband met de indeling is er in deze lodge mogelijkheid tot één kinderbedje wanneer de baby binnen het maximale aantal van 4 personen valt.

Huisdieren, anders dan honden, zijn helaas niet toegestaan. Er mag maximaal 1 hond mee.

Op het park mag gebarbecued worden. Echter is het van belang dat er altijd een emmer water naast moet staan. Open vuur is ook niet toegestaan, enkel een echte barbecue. Deze dient u inclusief overige benodigdheden zelf mee te nemen.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Tennisbaan

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Rookmelder

Geschikt voor

Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Meer 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.9 km

0.9 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Bus 0.15 km

0.15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Sea Lodges Ameland is een uniek, autoluw vakantiepark, dat 4 mei 2018 haar deuren opent. Het ligt op loopafstand (slechts 1 km.) van zee en strand, direct onder de vuurtoren op het meest westelijke deel van het eiland. Het centrum van Hollum ligt eveneens op ca. 1 km. Hier kunt u terecht voor gezellige winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. U vindt er tevens twee musea en kunstgaleries.

Op het vakantiepark kunt u heerlijk van de rust en natuur genieten. Voor de broodnodige kleine boodschappen, kunt u in de minishop bij de receptie terecht. Verder is er tijdens de schoolvakanties een veelzijdig animatieprogramma. Er zijn tevens enkele speelplekken voor uw kinderen.

Vanaf het vakantiepark loopt u zo de duinen in en ook het strand bevindt zich op slechts een steenworp afstand. In de zomermaanden vindt u hier enkele gezellige strandpaviljoens waar u heerlijk kunt eten, chillen en genieten van zon, zee en strand. Ook zijn er mogelijkheden om met een boot over de Waddenzee te varen, zeehonden te spotten en diverse watersporten te beoefenen. Ameland heeft in 2017 wederom als enige Waddeneiland de gouden Quality Coast Award ontvangen (zegt iets over de sterke identiteit van het eiland die tot uitdrukking komt in het aanbod van cultuur, festivals en evenementen, informatievoorziening en duurzaamheid). Daarnaast heeft Ameland al 30 jaar op rij voor al haar stranden een blauwe vlag (zegt iets over de kwaliteit van het strand en zeewater).

Hollum is een dorp dat de historie van Ameland goed weerspiegelt. Er zijn vele monumentale panden en natuurlijk de vuurtoren. Met 55 m. een echt baken op het eiland. Naast het strand en de vele natuur, zijn er ook voorzieningen als een 9-holes golfbaan en een recreatieterrein (De Aanleg). Ameland, en Hollum in het bijzonder is het hele jaar door een ideale bestemming voor jong en oud. Maak een herfstwandeling op het strand of kom lekker bij in de zomer. In de nabije omgeving zijn er ook diverse wandel- en fietsroutes. Het eiland kent een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Waar Texel bekend staat om haar schapen, heeft Ameland het paard. U ziet dit dier dan ook veel op het eiland.

Sea Lodges Ameland; een veelzijdige bestemming en een ideale combinatie van zon, zee, strand, natuur en cultuur.

Sea Lodges Ameland is een modern vakantiepark, gelegen in de duinen op slechts 1 km. van zee. Het heeft verschillende type sea lodges, voor ieder wat wils, met of zonder hond. Een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, zee en natuur.

Animatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

Huisdieren mogen niet alleen in de lodge worden achtergelaten. Honden dienen te zijn aangelijnd en u heeft een opruimplicht. Huisdieren, anders dan honden, zijn niet toegestaan op het park.

Voorkeurskosten (specifieke lodge, twee lodges naast elkaar etc) € 25 per boeking. Voorkeuren zijn altijd op aanvraag te boeken.

Sea Lodges Ameland is een autoluw vakantiepark. Op wisseldagen mag u met uw auto het park op om de bagage in- en uit te laden. Alleen bij de mindervalide uitvoering mag u de auto bij de lodge parkeren. Per boeking kunt u één auto op de centrale parkeerplaats van het park parkeren.

Groepen anders dan samenreizende gezinnen zijn alleen op aanvraag mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met ons customer service center. Indien akkoord, kan er een borg van € 100 per persoon worden verlangd. Groepen jongeren, waarbij alle reizigers jonger zijn dan 22 jaar (op het moment van boeken) zijn niet toegestaan.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Huisdieren anders dan honden zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


391 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Pia Schenzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Aankomst Zeer goed Accommodatie Goed Omgeving Zeer goed

Michaela Wruk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeedijk 1 FrieslandNiederlande

Sabine Eilers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

ALL TOP, accommodatie nieuw, prachtig uitzicht op vuurtoren

Marjolein Perdok

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi huisje, fijn park, vriendelijke mensen

myrrh Van de Merlen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben ten zeerste genoten van ons verblijf. Een mooie cottage (met gezellige 'slaapkast' voor de kinderen), rustige omgeving en erg vriendelijk onthaal.

Frank Mercier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst prima geregeld. We hadden vertraging, de receptie was dicht, maar zijn perfect opgevangen in de brasserie van het park

Tessa Peeters-Seunis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Omgeving is prachtig, de accommodatie is ook erg modern en gezellig ingericht. We kwamen eerder aan dan verwacht en ons huisje was al klaar dus konden er gelijk in. Dat was heel fijn

Jasmin Setny

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Goed doordachte accommodatie, prachtige omgeving, vriendelijke service

Oscar van der Horst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima ontvangst, huisje mooi, alleen dak slecht geisoleerd waardoor veel lawaai bij regen. Moiie fietsroutes, leuke dorpjes.

HENDRIKA Stoker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een hartelijk welkom, eerder inchecken en uitchecken mogelijk. Snelle afhandeling van incheck.

Thierry Croes

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Perfecte mooie locatie en huisjes

Babs Vaerewyck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gewoon top! Zalig uitwaaien, heerlijk wandelen en fietsen. Pracht natuur en top park.

Bram Evers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hadden geluk en konden on 11.00u al in het huisje. Welkom was hartelijk met duidelijke informatie

Julia Schweizer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het bungalowpark is erg nieuw, de huizen zijn, in tegenstelling tot het vooruitzicht, na elkaar. De locatie is fantastisch, de woonkamer zoals getoond.

Jelena Brillenburg Wurth

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De service en voorzieningen van Querios zijn heel erg goed. Het personeel is zeer vriendelijk.

Jolanda Hamstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijne accommodatie, prettige ligging en goede prijs-kwaliteit. Vriendelijk personeel, vlotte afhandeling van aankomst en vertrek.

Riny Manders

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles netjes geregeld bij aankomst. Mooie accommodatie, mooie nieuwe huisjes, modern ingericht. En de omgeving was ook prachtig. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen.

Andrea Laier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aankomst was geweldig, erg vriendelijk personeel van de receptie. Mooi ingerichte huisklasse omgeving. Korte afstanden naar het bos en het strand.

M van Zalen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie volledig ingerichte (nieuwe) bungalow gelegen op een park onder de vuurtoren van Ameland. Prettige ontvangst en goede service.

Wiebo K,

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

snelle reactie

Henk Arnoldus

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

-------------------------

Michel Jonkheer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima. Klamtvriendelijk

E.S.W. Deinum

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gabriel Schaeken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super!, alles goed geregeld.

Sandra Van Bohemen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi leuk ingerichte huisjes in een mooie omgeving bij strand en bos!

Eline van Hove

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Schoon, modern en fris huisje, pal naast de duinen.

Jantina Bood

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Leuk chalet, park netjes aangelegd. Strand en schelpen look

René van Bommel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ondanks corana een fijne week gehad. De huisjes en het park was prima verzorgd.

Marleen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn huisje op vakantiepark qurios, Superslim ingedeeld zodat alles precies past! 1 minpuntje de matrassen op de bedden verschoven,

Marleen Marree

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Superschoon en netjes huisje, gezellig ingericht en erg goed over nagedacht over de indeling. Wij hebben een fijn weekend gehad en zouden zo weer boeken!

Nico Berghege

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi en schoon huisje, vriendelijk personeel (zowel receptie alsook de tuinmannen) en de ligging tov bos en strand is perfect.

Kitty Vermij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ontzettend mooie omgeving op ideale locatie

Ineke Fransen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn huisje. Een tip: in de douche zou een rekje of plankje handig zijn, zodat je je shampoo/douchegel kwijt kunt. Nu moet je alles op de vloer zetten.

Andreas Heger

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Prachtig gelegen, geweldige huizen en vooral heel, heel vriendelijk personeel

Bob Pen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi en rustig park onder de vuurtoren van Hollum

Michael Pietruschka

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De accommodatie was erg schoon en perfect geschikt voor mijn vrouw en onze hond. Het strand was op loopafstand en het eiland is erg schoon.

Marieke Jochemsen Schonewille

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ontvangst was erg vriendelijk. Huisje was netjes en schoon. Op loopafstand van het strand.

Anja Theißen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Hollum is een heerlijke plek om op vakantie te gaan. Het strand is een droom!

Sandra Nagelhout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi strandhuisje. Comfortabel ingericht en super schoon. Mooi park en mooie omgeving

Anja

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben een hele fijne familievakantie gehad! Alles verliep vlot, ik kan het aanbevelen,

Ilona Fegers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Klein aber Fein! Nur die Couch ist für 4 Personen definitiv zu klein. Ansonsten war es sehr gut

Ludo Heymans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel gastvrij, zeer mooie accommodatie in de duinen .

Wim Van Goethem

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Rustig gelegen, mooie ligging en zeer lekker eten in restaurant

wiebo klijnsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles zag er keurig uit. Vriendelijke ontvangst.

john Bakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima ! Accommodatie is fijn, maar met hoge temperaturen buiten blijft het binnen erg warm. Omgeving is top en zeker als de hond ook mee is

Roel Koehoorn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goede accomodatie, vriendelijke medewerkers, prachtige omgeving.

Jurgen Van herp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie locatie, op loopafstand van het bos en strand. Lekker rustig. En onder de vuurtoren slapen is toch ook bijzonder

David Lüttges

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

mooi huis prima ligging vriendelijk personeel

Wendy Meesters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Echt genieten! Prachtig huisje waar alles aanwezig is.

RC Frederiks

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Park Roompot heel verzorgd, huisje en meubels konden iets schoner. Foto's tonen grotere afstand van buren maar vonden we niet zo bezwaarlijk.

Heike Tobias Broja

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Mooie huisjes in een park vlakbij het strand. Aardig personeel. Goed onderhouden faciliteit.

Aj Verbart

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi park en fantastisch mooi huisje met alles erop en eraan.

Jurie Willemsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer fijn en prettige huisjes! Zeer fijne ligging. Alles lekker bij de hand. Maar vooral heerlijk rustig en kalm, met weinig gezeur.

Andrea Schulte

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Geweldige accommodatie met alles wat je nodig hebt.

Violetta Barbara Müller

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Gewoon GEWELDIG, alles werkte geweldig, een zeer vriendelijk team, een rustig, schoon, functioneel huis voor 3-4 personen en een hond. Lange, mooie stranden en rust. Gewoon GEWELDIG. BEDANKT

Rens Kruiper

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prettig verblijf. Schoon en op een fijne plek.

Karlijn Mollema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer schoon en nieuw huisje! Heerlijk eiland! Komen zeker weer terug.

Marco Verberck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goed verzorgde woning en fijne locatie

Renate Eisel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De huizen en faciliteiten zijn zeer schoon.

Jeltine Wouda

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Correspondentie kwam per email binnen van zowel Belvilla, Roompot als Qurios terwijl dit het een en hetzelfde huisje betrof.

Hanny Van Dieren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi schoon huisje. Minpuntje : kwaliteit matrassen.

Ingrid vd Heuvel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi huisje, alleen jammer dat huisje met de achterkant naar de zon staat, er is weinig zon op de veranda. Hoog zomer is dat misschien wel fijn, maar nu in september missen wij dat wel

Nick van Oursouw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super park, mooi vier persoonshuisje. Vriendelijke medewerkers. Top genieten hier

Geurt Morren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben genoten van een leuk, modern strandhuis bij Quirios in Hollum op Ameland, Super genoten! We gaan van de zomer weer!

Modder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer fijn huis, alleen bedstede is te hoog. Daarnaast schuiven de matrassen alle kanten op. Voor volwassenen niet te doen. Voor de rest heel fijn en zeker de moeite waard.

Astrid Ooms

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima verblijf in een heerlijk compleet huisje. Fijn dat er om de 4 dagen schone handdoeken werden bezorgd. Enige min punt was de doorgezakte bank.

de Goey

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig huisje, van alles voorzien. Mooi terras en leuke hangmat.

Ramona Weyer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

️️️ Immer wieder !!!

Arne van Wijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Verblijft tot nu toe is naar verwachting.

Betsie van der Vliet

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huisje is prima . Mooi licht ingericht. De slaapkamer is wat klein Verder heel goed naar onze zin gehad met halverwege de week nieuwe handdoeken. Super geregeld !

Iris Brinkman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi nieuw park op goede locatie, niet ver van het strand. Huisje is goed ingericht, schoon en gezellig. Fijn dat je op het park zelf (elektrische fietsen) kunt huren.

Bart Lubbers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie plek, perfecte service. Huisjes staan dicht op elkaar maar je loopt dan wel weer zo het strand op.

Liesbeth den Hollander

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hele mooie en schone huisjes op een top locatie!

Gwenn Oosterom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een huisje met een “beach sfeer” op een kleinschalig verzorgd park. Het huisje is voor 2 personen prima, maar wel te krap voor 4 personen. Weinig privacy, erg gehorig. Verder van alle voorzieningen voorzien dus dat is top.

Maurer Knösels

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Gezellig klein huisje met alles wat je nodig hebt.

De ruimte voor kleding is bescheiden voor 4 personen maar goed voor 2.

Een aftapplug in de keuken zou goed zijn (minder waterverbruik bij de afwas). De winkel heeft alles wat je nodig hebt of bent vergeten te kopen.

Trienke van der Kloet

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Leuk ingericht en netjes huisje. Fijn dat de bedden opgemaakt zijn, kwaliteit bedden redelijk, slaapkamers erg klein en beetje benauwd. Het huisje is veel kleiner dan op de foto, er is bijvoorbeeld geen plek voor je koffer en opbergruimte voor je spullen. Echt te klein voor 4 personen. Weinig privacy, de huisjes staan dicht op elkaar en tegenover . Mooie veranda met fijne stoelen. We hebben alleen ‘s avonds een beetje zon op de veranda dus hier nog geen gebruik van kunnen maken.

Greet Sellekaerts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst ok, op formulieren vermelden dat je bij aankomst je richt naar Quirios. Accommodatie ok, met 2 en hond in een lodge van 4 personen (dit was voor ons juist ruim genoeg). Leuke omgeving, in de winter spijtig genoeg niet zoveel te doen. Maar wandelingen zijn ok.

Ilse Wenting

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was een prettig ontvangst en het huisje is precies zoals op de foto. Wel staan de huisjes wat dichter op elkaar als ik had verwacht en keken wij recht in het huisje van onze overburen. Ook was er geen ruimte om een campingbedje te plaatsen dus hebben we eerst moeten schuiven met de meubels.

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan , Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Bastiaan Romein

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijk personeel. T was rustig. Denk dat er nog 4 andere huisjes bezet waren. Maar na een dikke sneeuwbui kwamen ze netjes ‘ons’ paadje en de veranda sneeuwvrij maken. Super service! Huisje en park nieuw en netjes. Dichtbij t plaatsje en dichtbij het strand. Locatie prima dus. Fietsen gehuurd op het park zelf. Dat is echt makkelijk.

Marco Schrage

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een vriendelijke begroeting, zeer vriendelijk personeel. De lodge is keurig netjes en schoon, bedden opgemaakt en kleine attentie sta klaar. Prachtige omgeving direct achter het park. Park zelf ook kind en hondvriendelijk. Wij komen graag terug!!!!

Saskia Schliemann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het was een zeer ontspannende vakantie! Ons huis was erg mooi, perfect ingericht, schoon en de hangmat was een hit! Dicht bij het strand, rustig - ondanks de vele huizen, kleine mooie plek, vriendelijk personeel! Het park en het strand zijn perfect voor honden! Al met al een zeer aangenaam verblijf - we zullen Ameland opnieuw bezoeken ...

Dirk Lübken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Als het regent wordt het zo luid in huis dat je tegen elkaar moet schreeuwen om te praten. Het tweepersoonsbed schuift uit elkaar zodat ik het met kabelbinders moest bevestigen. De plastic pannenheffer is erg beschadigd en gedeeltelijk gesmolten. Verder vinden we het huis, de faciliteit en het eiland erg leuk,

Efdochzia Schmidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Aankomst was oprecht, we mochten 1 uur eerder in de kamer, de omgeving een droom, zoveel manieren en alles beschreven geweldige mensen zijn vriendelijk je mag niet klagen Helaas hadden we het grote strand te laat gevonden, we komen graag terug

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jeroen Uphoff

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk huisje dicht bij het strand, van alle gemakken voorzien. Modern en schoon, goed uitgerust. Vriendelijke personeel bij de receptie. Brasserie op het park en restaurantjes vlakbij. Fijn om een paar dagen uit te waaien, ook als het stormt.

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Rémon Bolderman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles was keurig geregeld, van de ontvangst tot het huisje. Omgeving is prachtig, op loopafstand van het strand en bos. Park is heel netjes bijgehouden en de huisjes zijn erg mooi.

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

marga weijzen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De route was gemakkelijk te vinden en de ontvangst in het vakantie park was uiterst vriendelijk. De accommodaties was nieuw, netjes en gezellig. We hebben drie dagen genoten van de schitterende omgeving van Ameland.

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Maurer Knösels

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Gezellig klein huisje met alles wat je nodig hebt.

De ruimte voor kleding is bescheiden voor 4 personen maar goed voor 2.

Een aftapplug in de keuken zou goed zijn (minder waterverbruik bij de afwas). De winkel heeft alles wat je nodig hebt of bent vergeten te kopen.

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Okan Parlak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aanpak is transparant, de receptie was erg vriendelijk en meegaand. De nabijheid van het strand is zeer aangenaam en nodigt uit tot wandelen. Het strand is eeuwig lang en de breedte is het vermelden waard

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Manuela Bullinger

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben echt genoten van ons verblijf. Het gebied is rustig en na een korte wandeling door de duinen ben je al op het strand. De hutten zijn functioneel en modern. Biedt alles wat je nodig hebt. Hoogtepunt was het eigen terras met hangmat. Geweldig om te ontspannen bij een kopje koffie en een goed boek ... Personeel was erg vriendelijk, bekwaam en behulpzaam!

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Jolanda V someren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastisch park ,super mooie locatie ,uitkijk naar de vuurtoren ,zon onder zien gaan ,

Alles praktisch op loopafstand ,hollumse bos strand en duinen ,musea , staat voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel ,

Efdochzia Schmidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Aankomst was oprecht, we mochten 1 uur eerder in de kamer, de omgeving een droom, zoveel manieren en alles beschreven geweldige mensen zijn vriendelijk je mag niet klagen Helaas hadden we het grote strand te laat gevonden, we komen graag terug

Eveline Boterhoek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We kwamen aller eerst te laat aan, maar dit was geen probleem. Sleutels waren al klaar gelegd. Er was nog personeel aanwezig bij de receptie en ze hebben ons toch nog een korte uitleg gegeven en dat er s ochtends vroeg vanaf 08:00 verse brood te verkrijgen is. Vriendelijk personeel. Mooie, eigentijdse restaurant en brasserie en er is ook een fietsenverhuur aanwezig. Heel gemakkelijk.

Sonja Lüttmann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aankomst was super aardig, geweldig personeel en vriendelijke gezichten. De accommodatie was mooi en ingericht met aandacht voor detail, ik voelde me zeer comfortabel in de omgeving. We kwamen met hond, de buren waren ook hondenbezitters en de honden konden geweldig buiten spelen voor de huizen. Het personeel dat buiten werkte was altijd behulpzaam en aardig. De omgeving was prachtig, vooral het strand en de duinen waar je gewoon kon ontspannen.

Jeannette van Duijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima verblijf gehad! Wij zaten in huisje nr. 6 en het enige nadeel daarvan was dat mensen niet het pad achter de huisjes namen maar voor het huisje langs lopen en natuurlijk naar binnen gluren. Niet fijn.

Esmee Burgersdijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer goed verzorgd park, alles schoon en netjes. Prima huisje met alle benodigdheden als pannen, borden en glazen aanwezig, handdoeken inclusief, bedden bij aankomst al opgemaakt. Speelgoed als metaaldetector en sterrenkijker gratis te lenen. En we mochten kosteloos later uitchecken, wat een service.

Michiel Wassenaar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel mooie nieuwe huisjes, met smaak ingericht. Bedden liggen prima. lekker schoon beddengoed en bakdlakens bij aankomst. Leuk welkomstpakketje, tussendoortje en afscheidspakketje. Bij receptie zeer behulpzaam. Park is nog gloednieuw -(

Debbie Gille

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huisje was perfect. Netjes, modern, ruim genoeg en schoon. Het was erg rustig op het park en eiland ( eind november ) maar dat was juist waar ik behoefte aan had dus top! Personeel was erg vriendelijk, hulpvaardig en geïnteresseerd. Heel fijn.

Trienke van der Kloet

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Leuk ingericht en netjes huisje. Fijn dat de bedden opgemaakt zijn, kwaliteit bedden redelijk, slaapkamers erg klein en beetje benauwd. Het huisje is veel kleiner dan op de foto, er is bijvoorbeeld geen plek voor je koffer en opbergruimte voor je spullen. Echt te klein voor 4 personen. Weinig privacy, de huisjes staan dicht op elkaar en tegenover . Mooie veranda met fijne stoelen. We hebben alleen ‘s avonds een beetje zon op de veranda dus hier nog geen gebruik van kunnen maken.

Dave Keijzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huisje was schoon en uitgerust met alles wat wij nodig hadden. Als ik had geweten dat er huisjes zijn met terras op het zuiden dan had ik daar zeker voor gekozen. Fijn park naast de kust en heerlijk gefietst en gewandeld.

Suzanne Hulst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wakker wordend en denken "goh.. duurt toch wel 2 nachten voor je went aan n ander bed" om daarna te denken aan de vele schitterende fazanten en konijnen die we gisteren zagen. Op "safari" op Ameland.. leuk! Grootste pluspunt vh eiland? Hoe verschillend de Oost en west kust is. Grootste min punt? De wind!!! Helaas windkracht 6/7 dus echt genieten vh strand (waar we eigenlijk voor kwamen)... nee. Oh well.. better luck next time!

Saskia Schliemann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het was een zeer ontspannende vakantie! Ons huis was erg mooi, perfect ingericht, schoon en de hangmat was een hit! Dicht bij het strand, rustig - ondanks de vele huizen, kleine mooie plek, vriendelijk personeel! Het park en het strand zijn perfect voor honden! Al met al een zeer aangenaam verblijf - we zullen Ameland opnieuw bezoeken ...

Katharina Lässer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer mooie, verzorgde omgeving. Het huis was erg gezellig, modern en smaakvol ingericht. Het beste was de hangmat voor het terras. Rondom het huis ligt zand, wat de vakantiesfeer perfect heeft gemaakt, voor kleine kinderen is de treffer, de zandbak ligt voor de deur. Absoluut een aanrader voor een ontspannende vakantie!

Dirk Lübken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Als het regent wordt het zo luid in huis dat je tegen elkaar moet schreeuwen om te praten. Het tweepersoonsbed schuift uit elkaar zodat ik het met kabelbinders moest bevestigen. De plastic pannenheffer is erg beschadigd en gedeeltelijk gesmolten. Verder vinden we het huis, de faciliteit en het eiland erg leuk,

Julia Dworschak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hadden een paar geweldige dagen in dit geweldige resort "Qurios". De lodges zijn met liefde versierd, alles is nieuw en goed onderhouden, een bijzonder hoogtepunt was het zandstrand rond het hele gebied en voor de lodges. Elke dag wordt een compleet programma voor de kinderen aangeboden in de Qurios Kids Club. Het strand en de zee liggen op slechts een paar minuten van het complex. Naast de geweldige programmapunten van de Qurios-fabriek is er veel te ontdekken op het prachtige eiland Ameland! Een droomvakantie voor gezinnen - we komen graag terug en kunnen dit resort / eiland alleen maar aanraden -)

Marco Schrage

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een vriendelijke begroeting, zeer vriendelijk personeel.

De lodge is keurig netjes en schoon, bedden opgemaakt en kleine attentie sta klaar.

Prachtige omgeving direct achter het park.

Park zelf ook kind en hondvriendelijk.

Wij komen graag terug!!!!

Bastiaan Romein

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijk personeel. T was rustig. Denk dat er nog 4 andere huisjes bezet waren. Maar na een dikke sneeuwbui kwamen ze netjes ‘ons’ paadje en de veranda sneeuwvrij maken. Super service!

Huisje en park nieuw en netjes. Dichtbij t plaatsje en dichtbij het strand. Locatie prima dus.

Fietsen gehuurd op het park zelf. Dat is echt makkelijk.

Kai Heidtmann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Roompot nooit meer! De accommodatie, vooral de badkamer stinkt naar schimmel van de ventilator en douche! Het was absoluut niet schoongemaakt, vuil in de badkamer etc. Luide muziek van het naburige restaurant tot 's avonds! Verder is het vakantiepark goed! Dicht bij de strand, leuke speeltuin!Helaas kon je je bagage niet met de auto naar de lodge brengen, je moest er met een handkar tegenaan.

Gwenn Oosterom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een huisje met een “beach sfeer” op een kleinschalig verzorgd park.

Het huisje is voor 2 personen prima, maar wel te krap voor 4 personen. Weinig privacy, erg gehorig.

Verder van alle voorzieningen voorzien dus dat is top.

Greet Sellekaerts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst ok, op formulieren vermelden dat je bij aankomst je richt naar Quirios.

Accommodatie ok, met 2 en hond in een lodge van 4 personen (dit was voor ons juist ruim genoeg).

Leuke omgeving, in de winter spijtig genoeg niet zoveel te doen. Maar wandelingen zijn ok.

Ilse Wenting

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was een prettig ontvangst en het huisje is precies zoals op de foto.

Wel staan de huisjes wat dichter op elkaar als ik had verwacht en keken wij recht in het huisje van onze overburen. Ook was er geen ruimte om een campingbedje te plaatsen dus hebben we eerst moeten schuiven met de meubels.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 318204

Laatst bijgewerkt: 19.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318204.htm


«Comfortabele lodge met hangmat, op 900 m.» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 391 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat