Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Stadsappartement met uitstekende ligging

Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 5e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet), DVD-speler, radio, CD-speler, stereo-installatie), keuken(oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, wasmachine, verwarming), verwarming, tuinmeubilair)

toilet(wastafel, toilet), verwarming, terras(privé), kluis, kinderbed, kinderstoel

Dit stadsappartement bevindt in een rustig straatje in de Joodse wijk Kazimierz, een van de meest betoverende wijken van Krakau. Er zijn 2 slaapkamers en er is ruimte voor een gezin of groep vrienden. Ook huisdieren zijn welkom in dit appartement.



De Joodse wijk komt over als een kleine stad in een grote stad. Het heeft een eigen sfeer door de historische buurt en er zijn diverse bezienswaardigheden, zoals galleries, antiekwinkels, kleine restaurants en originele bars en pubs. Bovendien zit je dicht bij alle benodigdheden. Denk hierbij aan restaurants (200 m), een VVV-kantoor (400 m) en uitgaansgelegenheden (500 m).



Het appartement bevindt zich op de bovenste etage van een gerenoveerd pand. De woonkamer op het zuidwesten leidt naar een 20 m² groot terras. Vanaf het terras heb je een adembenemend uitzicht op de Wislarivier, de barokke St. Stanislavkerk en de Wawelburcht. Op heldere dagen kun je zelfs het Tatragebergte in de verte zien.



Openbaar vervoer vind je op slechts 200 m.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 0.2 km

0.2 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; gratis. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Edith van de Lockant

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het appartement ligt in de Joodse-wijk. Een prima locatie om de stad te verkennen. Het appartement beschikt over een dakterras waar het heerlijk toeven is. Goed om te weten de woning ligt op de vijfde verdieping, er is geen lift. Wij hadden geen enkel probleem om te parkeren in de straat. Er waren altijd wel een aantal plekken vrij. En de parkeerautomaat werkt op je bankpas geschikt voor contactloos betalen. De woning heeft twee volwaardige slaapkamers, een keuken en een woonkamer. En wat je nodig hebt in de keuken is er ook, en werkt ook! Prima appartement. Schoon en stil. Geen last van buren of stadsgeluiden. De stad verkennen kun je lopend vanuit het appartement, of je neemt een huurfiets van het huursysteem in de stad, je kunt dan overal een fiets oppikken en weer achterlaten. Auschwitz is 1,5 uur rijden, de zoutmijn is 20 minuten rijden. Krakow is een geweldige stad. Doen! Zeker vanuit dit appartement. We hebben een geweldig verblijf gehad.

Edith van de Lockant

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het appartement ligt in de Joodse-wijk. Een prima locatie om de stad te verkennen. Het appartement beschikt over een dakterras waar het heerlijk toeven is. Goed om te weten de woning ligt op de vijfde verdieping, er is geen lift. Wij hadden geen enkel probleem om te parkeren in de straat. Er waren altijd wel een aantal plekken vrij. En de parkeerautomaat werkt op je bankpas geschikt voor contactloos betalen. De woning heeft twee volwaardige slaapkamers, een keuken en een woonkamer. En wat je nodig hebt in de keuken is er ook, en werkt ook! Prima appartement. Schoon en stil. Geen last van buren of stadsgeluiden. De stad verkennen kun je lopend vanuit het appartement, of je neemt een huurfiets van het huursysteem in de stad, je kunt dan overal een fiets oppikken en weer achterlaten.

Auschwitz is 1,5 uur rijden, de zoutmijn is 20 minuten rijden. Krakow is een geweldige stad. Doen! Zeker vanuit dit appartement. We hebben een geweldig verblijf gehad.

Geert Van der Loo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We zijn in mei een week in Krakau geweest, 4 personen (2 volwassen en 2 grote kinderen). Het appartement ligt vlak bij de oude Joodse wijk en het centrum ligt op een kwartier loopafstand. Het appartement ligt op de bovenste verdieping van een oude flat. Aan de buitenkant ziet het er het er nogal oud uit. Omdat de flat op de bovenste verdieping ligt moet je behoorlijk wat trappen lopen om bij het appartement te komen (er is geen lift). Eenmaal in het appartement wordt je blij verrast. Het appartement is heel ruim, modern en gezellig ingericht en val alle gemakken voorzien. Er zijn 2 grote slaapkamers met goede bedden. Een keuken met alle voorzieningen. Een mooie badkamer met ligbad en wasmachine. Apart toilet. Een ruim balkon met een prachtig uitzicht.In Krakau is veel te zien en te beleven en alles ligt op loopafstand van het appartement. Wat dat betreft ligt het ideaal. We hebben ook nog uitstapjes gemaakt, naar Auschwitch en naar de zoutmijnen, en dat was zeer de moeite waard.We waren met eigen vervoer, de auto kan je voor de deur van het flatgebouw parkeren. Het is wel betaald parkeren (niet op zondag), dat kost ongeveer € 15 per dag.Krakau is echt een hele leuke stad, veel te zien, gezellig met veel bars en restaurants. Ik kan het iedereen aanbevelen om het te bezoeken, en het appartement dat wij gehuurd hadden is ons zeer goed bevallen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 318384

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318384.htm


«Stadsappartement met uitstekende ligging» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven