Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Kranich am Pälitzsee

Großzerlang

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Aankomstdagen: vrijdag, vertrekdag vrijdag
Met een woonoppervlakte van ca. 90 m² biedt dit vakantiehuis voldoende ruimte voor maximaal vijf personen plus een viervoeter. Buiten wacht u ca. 400 m² omheinde tuin met terrassen binnen een klein privécomplex (ca. 30 vakantiewoningen, slechts enkele in de verhuur) met toegang tot het meer en zwemstrand.
In het huis: De woon/eetkamer op de begane grond heeft een comfortabele bank, een salontafel, een tv-scherm, een houtkachel voor knisperende haardavonden in de herfst en winter (hout niet inbegrepen) en een eettafel met zitplaatsen
De keuken is goed uitgerust met een oven, een keramische kookplaat, een koelkast, een aparte vriezer, een vaatwasser, een broodrooster, een waterkoker, een koffiezetapparaat en laat dus niets te wensen over
In de slaapkamer (begane grond) staat een tweepersoonsbed (1,80 meter breed). De badkamer heeft een bad met doucherolgordijn, een WC, een wastafel, een wasmachine en een wasdroger (gratis), evenals handdoekverwarming. Een trap met een deur leidt naar de bovenverdieping, waar u een grote slaapkamer vindt met een Frans bed (1,40 meter breed) en een een- of tweepersoonsbed met twee matrassen van elk 0,80 meter breed, die kunnen worden uitgetrokken. Een kleine, aparte cabinekamer met een eenpersoonsbed (0,80 meter breed) bevindt zich ook op deze verdieping. De badkamer met raam en uitzicht op het bos heeft een douche, WC, wastafel en haardroger. Kinderstoel en kinderbedje op aanvraag (zelf beddengoed meenemen). In alle kamers vindt u verwarming en gratis WiFi. Moderne vloerverwarming op de begane grond, centrale verwarming in de badkamer/slaapkamer boven. Breng uw eigen handdoeken en beddengoed mee of bestel ze tegen betaling. Elektriciteit incl. (behalve e-wallbox voor elektrische auto kosten naar verbruik), water en verwarming zijn inbegrepen
Door de goede indeling kunnen twee stellen of gezinnen comfortabel apart wonen op twee verdiepingen en de keuken en de woonkamer als gemeenschappelijke ruimte gebruiken.

Een houtskoolgrill (houtskool niet inbegrepen) is beschikbaar voor gezellige barbecue-avonden en u kunt ontspannen en genieten van de natuur op het tuinmeubilair. Direct voor de deur heeft u de mogelijkheid om te fietsen, wandelen of zwemmen. Een kano (Canadees) en een ligplaats voor uw eigen boot kunnen optioneel worden gehuurd - afhankelijk van de beschikbaarheid (mei-september). Fietsen (ook e-bikes) zijn te huur in Rheinsberg. Twee eigen parkeerplaatsen buiten zijn gratis beschikbaar voor auto's op het terrein. Honden zijn welkom tegen betaling.
Het gemeenschappelijke strand (weide) ligt binnen het privé-complex en kan alleen worden gebruikt door de enkele eigenaren en huurders. U heeft de mogelijkheid om te vissen (visvergunning en kaart verplicht). Ofwel aan onze steiger of direct met de kano op tour en slechts 150 meter van het huis. Geniet van de pure natuur door de omgeving te voet te verkennen tijdens wandelingen of op de fiets. Kijk hoe de kraanvogels hun jongen grootbrengen of geniet van een boottocht. Restaurants en een kleine zelfstandige winkel in Kleinzerlang liggen op ongeveer twee kilometer afstand. Grotere aankopen kunt u het beste met de auto doen in Rheinsberg, waar u vele restaurants vindt, evenals een uitgebreid cultureel programma, boottochten en een bootverhuur.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.1 km

0.1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Omgeven door bos en meer, in een klein, privé en afgelegen vakantiehuizencomplex met directe toegang tot het Pälitzmeer (aanlegsteiger, roeiboot of kano voor 4 personen (optioneel)
Voor 1-5 personen, honden toegestaan op afspraak (extra kosten)

LOCATIE
Land: Brandenburg
Aan de kleine Pälitzsee
Mecklenburgs Merengebied
16831 Rheinsberg - Großzerlang
Een huis aan de rand van het bos, slechts ongeveer 100m binnen het terrein naar het meer. Land uw eigen boot aan de steiger, verken de meren per kano (extra kosten). Beleef de natuur per fiets (meenemen of huren), of geniet gewoon van de rust in het bos.
Waar wacht je op?


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Extra kosten:
De stad Rheinsberg vraagt een gastenbijdrage (toeristenbelasting) van 1,60 euro per volwassen persoon per nacht.
Dit moet worden overgemaakt bij de betaling van het saldo en is niet inbegrepen in de huurprijs
andere optionele items (huisdier, beddengoed en boot, wallbox voor het opladen van de e-auto) onder voorbehoud van beschikbaarheid en optioneel
(bijkomende kosten - niet inbegrepen in de huurprijs!)

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Als Gast können Sie vor dem Anreisetag jederzeit vom Vertrag zurücktreten. Der Vermieter verliert dadurch den Anspruch auf den Mietpreis, macht für diesen Fall jedoch nachfolgende pauschale Stornogebühr unter Berücksichtigung der ersparten Aufwendungen mit sofortiger Fälligkeit geltend:
  • bis zum 60. Tag vor Reiseantritt: 30 % vom Mietpreis, mindestens jedoch EUR 100,-
  • bis zum 30. Tag vor Mietantritt: 50 %
  • bis zum 14. Tag vor Mietantritt: 90 % . Bei Stornierung durch den Gast ist der Vermieter bemüht das Objekt anderweitig zu vermieten. Sofern eine Neuvermietung stattfindet, reduziert dies die Stornogebühr anteilig. Eine Aufwandentschädigung von 100,- Euro steht dem Vermieter trotzdem zu. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Evtl. Mehrkosten z.B. Nebensaison -> Umbuchung in Hauptsaison sind vom Mieter zu tragen. Wird die Anreise nur durch Vorlage eines Corona-Testes oder Impfung ermöglicht, sind die Kosten vom Gast zu tragen und berechtigen nicht zum kostenfreien Rücktritt. Stornierungen müssen in jedem Falle schriftlich erfolgen und sind direkt an den Vermieter – am besten per email oder Fax, Brief zu richten.

meer informatie:

Een ideale plek voor gezinnen en koppels. De meren nodigen uit tot varen of wachten op de gepassioneerde visser.
De stad Rheinsberg is met de auto in 20 minuten te bereiken en heeft veel te bieden met het kasteel van Rheinsberg en een grote verscheidenheid aan restaurants. Een uitstapje naar de "vuurtoren" in het havendorp Rheinsberg is altijd de moeite waard. Kinderen kijken uit naar een bezoek aan het Kusterspring dierenpark. Natuur- en wandelliefhebbers vinden rondom het huis uitgebreide bospaden.
U kunt de omgeving per fiets verkennen. E-bikes, fietsen, motorboten kunnen worden gehuurd in Rheinsberg en Kleinzerlang (Marina Wolfsbruch).

Honden moeten worden aangelijnd op het vakantieterrein (niet op het omheinde terrein van het huis). Het bos en de vele kilometers aan wandel- en joggingpaden beginnen op slechts 100 m afstand. De privé badzone bij het meer (weide met aflopend water) is alleen voor "tweevoeters". Honden zijn niet toegestaan in het meer.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-02-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Nicole K. uit Treffurt

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar erholsam

Es hat uns an nichts gefehlt. Wir hatten eine schöne Woche.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

Silvia H. uit Dessau-Roßlau

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
So gut wie hier haben wir lange nicht im Urlaub geschlafen. Das Bett war super.
Sehr gut geeignet für Urlaub mit Hund.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Oktober 2022

Karin J. uit Zetel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtige plek die niets te wensen overlaat

De boeking en het proces waren volledig ongecompliceerd, het contact met de familie Seifert zeer vriendelijk en gedienstig
Het brandschone, gezellige en volledig uitgeruste huis laat niets te wensen over. We voelden ons onmiddellijk thuis en kunnen Haus Kranich zeker aanbevelen aan iedereen die zijn vakantie wil doorbrengen in deze prachtige natuur.
Op een prachtige locatie tussen bos en meer kunt u volop genieten van de prachtige natuur. In principe is het vakantiehuizencomplex erg rustig, je hoort vaak niets anders dan de geluiden van de natuur.
Het huis is ook ideaal voor vakanties met honden vanwege het omheinde terrein. Fam. Seifert geeft het gevoel dat honden hier welkom zijn en niet alleen getolereerd worden.
Het was dan ook moeilijk om naar huis te gaan...:)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Mei 2022

G. H. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Waterwandelen, fietsen en ontspannen

We hebben genoten van Rheinsberg, Großzerlang en het vakantiehuis.

Slechts een paar stappen naar het meer, met de kano een kort avondrondje over het meer met zonsondergang. We zullen de rust missen.lHet huis is zeer goed uitgerust en we hielden van de avonden op het terras en de barbecues. Tip: Neustrelitz is een omweg waard, mooie haven met restaurant en kasteeltuin.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2022

Dieter W. uit Hennef

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Auszeit am See

Wir waren mit Familie und Hund in diesem schönen Haus. Der See ist traumhaft und schöne Spaziergänge im Wald beginnen gleich vorm Eingangstor. Das Haus hat alles was man für einen schönen Urlaub benötigt. Vielen Dank für die Gastfreundschaft.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2021

A. P. uit An der Schmücke

3,8
4 3 4 4 4

Sommerurlaub

Wer Ruhe und Natur sucht ist hier genau Richtig.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Matthias W. uit Krefeld

5,0
5 5 5 5 5

Ruhig gelegenes Ferienhaus

Unbedingte Empfehlung für das Ferienhaus.
Ausgestattet mit allem was es braucht.
Es liegt ruhig in einer Ferienhaussiedlung.
Es ist sauber, in einem gepflegten Zustand und ausreichend groß für 5 - 6 Personen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus Kranich
Dhr. D. Seifert

Dhr. D. Seifert

Hallo lieve gasten, wij zijn de Seifert's wij werden een paar jaar geleden spontaan verliefd op de meren van het Mecklenburgse merengebied en kochten het vakantiehuis Kranich. Het huis biedt alles wat u zich kunt wensen voor twee en viervoeters. Onze gasten roemen de uitgebreide faciliteiten van het huis en de rust. Laat de natuur: de meren, de bossen, de weilanden en de wilde dieren op u inwerken!


meer informatie

Objectnummer: 319139

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/319139.htm


«Vakantiehuis Kranich am Pälitzsee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven