Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Husum

Max.  4   gasten
94m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
94m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Wasmachine
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Station 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


43 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ruth W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Eine ganz perfektes Ferienhaus, sehr sauber und alles da, schön ruhig mit Naturblick am Rande von Husum ....wir sagen Dankeschön

Friedhelm K.

5,0
5 5 5 5 5

Ein Ort zum Wohlfühlen und abschalten vom Alltag. Die Ruhe war unbezahlbar!

Gabriele H.

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Ferienwohnung, ruhige Lage und hochwertige Ausstattung Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Monika D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Das schmucke Reetdachhaus versprüht gleich beim Ankommen seinen friesischen Charme. Gemütlich, zweckmäßig und sauber. Sehr gerne kommen wir wieder.

Volkmar H.

5,0
5 5 5 5 5

So eine schöne Woche hatten wir lange nicht. Die Häuser im Backenswung und die Lager ist SUPER

Horst S.

5,0
5 5 5 5 5

Dieses Häuschen ist nur zu empfehlen. Mit Liebe eingerichtet und es fehlte an nichts. Wir freuen uns jetzt schon auf die nächste Buchung....

Volker Schlautmann

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren zu zweit mit Hund und hatten eine traumhafte Zeit. Die Unterkunft kann ich uneingeschränkt weiterempfehlen.

Sylvia Wieland

5,0
5 5 5 5 5

Gerne wieder.

S. & S. G.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns in der Ferienwohnung sehr wohl gefühlt,

Christoph Pinkemeyer

5,0
5 5 5 5 5

Alles sehr gepflegt, reibungsloser Ablauf, wir würden wiederkommen.

Petra Wiebel

5,0
5 5 5 5 5

Eine wunderschöne Wohnung, ruhige, schöne Umgebung, tolles Ambiente, ideal zum Durchatmen und Entschleunigen, guter Startpunkt für Ausflüge

Barbara Bösch

5,0
5 5 5 5 5

Alles super! Sehr geschmackvoll!

Gast

5,0
5 5 5 5 5

Alles wunderbar, ein toll ausgestattetes und geschmackvoll eingerichtetes Haus in sehr schöner Lage. (Das "Tüpfelchen auf dem I" wären noch Mückengitter an ein paar Fenstern.)

Marion Martin Tank

4,0
4 4 4 4 4

Wir haben uns mit unserem Hund im Reethus Hans sehr wohl gefühlt! Vor allen Dingen war es mit dem Hund ideal, der direkt laufen konnte! Lage toll, Haus schnuckelig, gerne wieder!

Jürgen Kappenstein

5,0
5 5 5 5 5

Super, wir werden Wiederholungstäter!

Birgit Beck

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus ist sehr liebevoll und gemütlich eingerichtet, es ist alles vorhanden was man benötigt. Die absolute Ruhe war sehr wohltuend

Silke S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We (gezin met 2 kinderen) hebben ons in dit vakantiehuis thuis gevoeld en een prachtige vakantie gehad. Het huis is zeer smaakvol ingericht en ligt aan de rand van het dorp, dicht bij de dijk, op een rustige locatie.

Karin K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een prachtige woning, mooi gelegen; we hebben echter horren gemist. De muggenplaag is groot en erg vervelend. Dit is natuurlijk niet mogelijk met deze ramen (behalve de terrasdeur), maar die zijn ook niet bruikbaar bij regen, dus vaker. Daarom aftrek op de uitrusting. Verder wenselijk: een wasdroger. We hebben zelfs horren in alle kamers thuis, hoewel we niet echt in een muggengebied wonen. Daarom verrast het ons dat deze uitrusting in uw regio niet zo algemeen lijkt te zijn, het zou een echte plus zijn.

Markus E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons verblijf van twee weken in Reethus Hans was buitengewoon aangenaam en zeer gezellig. De voorzieningen, met name de keuken, hebben ons positief verrast. Als enige suggestie willen we voorstellen om hout en een pook voor de open haard te verstrekken, wat vooral in de winter het comfort nog meer zou verhogen. We zullen zeker nog een keer deze accommodatie boeken.

Jutta A.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Das Reethus Hans heeft ons overtuigd met zijn ligging, de rust en zeer goede interieurinrichting. In de keuken ontbrak niets, de woonkamer was gezellig, de badkamers groot. Onze indruk was dat alles met liefde was uitgezocht. Het was heerlijk om 's nachts alleen vogels of koeien te horen. Kleinigheden zouden alles perfect hebben gemaakt: een televisie in de tweepersoonskamer zou fijn voor ons zijn geweest. De barbecue was helaas vies, maar werd na melding meteen schoongemaakt. Het zou handig zijn geweest om een draadborstel en een assemmertje voor de huurders te hebben. We hadden graag een veilige, droge fietsenstalling gehad. Dure fietsen waren daar niet adequaat te beveiligen. We komen graag terug.

Vanessa M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtige accommodatie, eerste rij achter de dijk. Alleen al van buitenaf mooi, dat zet zich voort in het interieur door het liefdevol ingerichte en gedecoreerde appartement. We zijn hier al voor de derde keer met onze hond en het ontbreekt ons aan niets. We voelen ons gewoon heel erg op ons gemak - bijna als thuis :-) Een miniverbetering zou echter een televisie in de slaapkamer zijn, voor het geval het weer niet zo mooi is en je lekker wilt knuffelen.

Niklas B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heel mooi vakantiehuis. Het enige "kritiekpunt" is de zwakke signaalsterkte bij sommige zenders. Hierdoor heeft de beeldkwaliteit geleden. Een tv in de "ouder-slaapkamer" zou aardig geweest zijn.

Karin K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

een prachtige accommodatie, mooi gelegen; we hebben echter horren gemist. De muggenplaag is groot en heeft echt genoegd. Met deze ramen (behalve de terrasdeur) is dat natuurlijk niet mogelijk, maar ze zijn ook niet bruikbaar als het regent, dus vaak. Daarom een ​​aftrek voor de uitrusting. Daarnaast wenselijk: een wasdroger.
We hebben zelfs horren in alle kamers thuis, hoewel we niet echt in een gebied met veel muggen wonen. Daarom verrast het ons dat deze voorziening niet zo algemeen lijkt te zijn in uw regio, het zou echt een pluspunt zijn.

Roland Nutz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

zeer mooi, rustige en ontspannende locatie !! maar we raden ten zeerste horren aan, .... anders zeer modern, stijlvol, met oog voor detail, zeer ongewone venstersluiting, .... al met al een zeer mooie vakantie

Nicole L.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben als gezin met een tiener een ontspannen herfstweek doorgebracht in de Reethus Hans. Het appartement is zeer comfortabel ingericht, schoon en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Alleen het wifi werkte niet goed. (Dat zorgde ervoor dat onze zoon weer eens met ons kaartspelde en een boek las.) De locatie is idyllisch. Voor de supermarkt of bakker moet je echter met de auto gaan. We hebben ons gered met afbakbroodjes. Als uitvalsbasis voor uitstapjes met de auto of fiets (indien meegenomen) is het appartement ideaal. We voelden ons zeer op ons gemak.

Jutta A.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het Reethus Hans heeft ons overtuigd met zijn locatie, rust en zeer goede interieur. Er ontbrak niets in de keuken, de woonkamer was gezellig, de badkamers waren groot. Alles was naar onze indruk met liefde uitgekozen. Het was heerlijk om 's nachts alleen vogels of koeien te horen.
Kleinigheden zouden alles perfect hebben gemaakt: een televisie op de tweepersoonskamer zou fijn zijn geweest. De barbecue was helaas vies, maar werd meteen schoongemaakt na melding. Een draadborstel en een emmer voor as zouden handig zijn geweest voor de huurders. We hadden graag een veilige, droge fietsenstalling gewild, omdat dure fietsen daar niet goed beveiligd konden worden.
We komen graag terug.

Monika Vogler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Bedankt voor uw bericht. We hadden tijdens onze vakantieweek voor 90% "slecht weer", bij aankomst storm, hevige regenval en verbetering in de vorm van zon en iets minder koude temperaturen ... Zelfs onze uitstap naar Amrum viel in het water. Toch was het in het Reethus Hans erg gezellig, daar was je mooi droog. De noordelijke lucht en de bijzondere sfeer in het huis hebben ons en ons kleinkind erg goed gedaan! We bedanken u ook voor de terugbetaling / betaling met hond en de achteraf verkregen toegang tot wifi. Helaas gaan zulke vakantiedagen veel te snel voorbij. Het was prachtig. monica u. wolfgang + kenny

M. Thomann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis en de inrichting waren erg leuk, alles is er echt en heel mooi vormgegeven. Vooral de open haard was geweldig bij buitengewoon koud, winderig maartweer. Vanwege de ligging aan de rand van een woonwijk buiten het stadscentrum zouden we het huis echter alleen aanbevelen als je met de auto komt. Met het openbaar vervoer is er zo goed als niets. We waren - een beetje te optimistisch - met de trein en fietsen gekomen en werden verrast door sneeuw. Het was des te mooier dat het huis zo gezellig is...

Birgit G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het paste allemaal perfect, ook de wifi werkte, alleen de fietsstandaards zijn belachelijk: dure racefietsen, zoals die van ons, kun je er niet in plaatsen - de ouderwetse standaards worden ook wel "wielverpletteraars" genoemd door de ADFC ... Dus de fietsen werden op het kleine terras gezet.

Ute Linkorn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis ligt in een kleine nederzetting direct aan de rand van het veld. Prachtig uitzicht, geweldige wandelingen mogelijk en wie van stilte houdt, is hier aan het juiste adres. Met de auto is het slechts een paar kilometer naar Husum. We vonden de liefdevolle inrichting van het huis erg leuk, ook de netheid was top. Dat we daar mochten verblijven met onze hond vonden we vooral goed. Dankzij de probleemloze bemiddeling door het boekingsteam Volquardsen werden we goed verzorgd. We boeken daar graag weer.

Uwe Schweizer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beste team, we willen graag het huis Hans in Husum beoordelen dat we hebben gehuurd. We komen al 14 jaar regelmatig, meestal 2 keer per jaar, naar Noord-Friesland en dit huis was het mooiste dat we ooit hebben gehad. We voelden ons zeer comfortabel, het huis is modern ingericht en extreem gezellig en schoon. Het terrein is goed onderhouden en de rust is gewoon geweldig. Voor de sauna zou misschien een tweede ligstoel leuk zijn, dit is slechts een opmerking. Het weer was natuurlijk aan onze 'verwende' Zuid-Duitse kant. We komen graag weer. Als beoordeling een volle 5.

Silke S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (gezin met 2 kinderen) voelden ons thuis in dit vakantiehuis en hebben een prachtige vakantie gehad. Het huis is zeer smaakvol ingericht en ligt aan de rand van het dorp, dicht bij de dijk in een rustige omgeving.

C.Bruni

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een geweldige vakantieweek! Het huis is erg gezellig. Buiten is er een barbecue ;-) Binnen is alles zeer schoon en van alles voorzien wat je nodig hebt in een vakantiehuis. De locatie aan de rand van Husum is erg rustig. Met de auto is echter alles binnen enkele minuten bereikbaar en daarom een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes. We komen graag terug!

Vanessa M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een heel prachtige accommodatie, eerste rij achter de dijk.
Al van buiten gewoon mooi, dat wordt voortgezet in het interieur door het liefdevol ingerichte en gedecoreerde appartement. We zijn hier al voor de derde keer met onze hond en we missen niets. We voelen ons gewoon heel goed - bijna als thuis :-)
Maar een televisie in de slaapkamer zou nog een kleine verbetering zijn als het weer niet zo mooi is en je wilt knuffelen.

Ralph N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel en hadden een fijne vakantie. Het enige wat verbeterd zou kunnen worden is de kast ruimte (kleding kan nauwelijks worden neergelegd, alleen opgehangen), de mogelijkheid om fietsen op te bergen (de enige twee bruikbare fietsenrekken waren geblokkeerd door enorme zakken met bladeren), de helderheid in de kamers (plafondlicht ontbreekt vaak) en de grootte van de parkeerplaatsen (waarschijnlijk niet meer mogelijk achteraf, maar als er echt 2 auto's op de toegewezen plaatsen staan, is het moeilijk om in de auto bij de muur te komen en is het moeilijk manoeuvreren).

Sibylle Hils

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis heeft voldoende ruimte en een mooie inrichting. De keuken is voorzien van 1 werkende Teflonpan (de andere is kapot), geen slacouvert, niet genoeg vaatwastabletten en 1 dweildoek is nogal karig uitgerust om zelf te koken. Op het toilet was er te weinig toiletpapier. Voor een vakantiewoning in deze prijscategorie zou je iets meer mogen verwachten. Erg jammer is dat je op het zitgedeelte volledig omringd bent door een plantenhek en dus geen uitzicht hebt.

Thomas Drost

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mijn vrouw en ik hebben elke minuut van ons verblijf in "Reethus Hans" genoten. Het is smaakvol en met oog voor detail ingericht. De locatie biedt absolute rust om te ontspannen en ligt toch op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Husum. Gewoon ideaal! We komen graag terug. T. en R. Drost

Christina W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben ontspannende en gedeeltelijk zomerse dagen doorgebracht in het rietgedekte huis Hans. Het huis is gezellig en modern ingericht. Ondanks de hitte was het binnen goed uit te houden. We voelden ons daar erg op ons gemak. De ligging aan de velden achter de dijk is idyllisch en rustig. Met de fiets ben je relatief snel in Husum en ook bij de Dookkoog, het zwemstrand van Husum. Ik ben daar echt enthousiast geworden om in de Noordzee te zwemmen! Husum is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in Sleeswijk-Holstein. We waren op Föhr, Sylt (met de trein), in SPO, Schleswig en Flensburg. Wat niet zo goed was: we hadden de eerste dagen geen wifi omdat de datalimiet was bereikt.

Manuel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis is prachtig ingericht en super schoon. Alles is behoorlijk nieuw. We hebben ons nog nooit zo comfortabel gevoeld in een vakantiehuis of hotelkamer. De afhandeling verliep perfect. Het huis ligt dicht bij de dijk. Het uitzicht is op de weilanden en de dijk. De zee is dus niet te zien. Helaas heeft men in de verte ook het zicht op lelijke gebouwen van de haven. Te voet is er helaas niets snel te bereiken, maar met de fiets/auto ben je in enkele minuten in Husum of bij supermarkten in de buurt.

Leonardo Stöckli

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren erg tevreden met het huis en de zeer rustige omgeving. Soms zou je wat meer licht wensen, wat niet mogelijk is door de vele kleine lichtbronnen. We zouden het huis direct weer huren.

Thomas Nickisch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het REETHUS Hans is super gezellig ingericht. Vanaf het eerste moment voelde men zich op zijn gemak. De open haard en de kleine details aan decoratie maken het plaatje compleet. De locatie (direct aan de dijk) en de omgeving nodigen uit tot absolute ontspanning. Absoluut een aanrader.

H. Carstens

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis chique en modern ingericht. Je voelt je meteen thuis. Zeker een aanrader. P.S. Helaas is het internet erg traag, mobiele data is veel sneller.

Frank und Marita Graupner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was echt een heel mooie vakantie in dit huis. We vonden het erg leuk. De rust van de randlocatie was uniek. We moesten eerst wennen aan de lichte hondengeur in de woonkamer, maar dat konden we met verschillende kamersprays bedekken. De wifi is niet te gebruiken. Zelfs voor eenvoudige e-mailcorrespondentie heb je heel heel veel geduld nodig. Maar je mag niet werken tijdens je vakantie. Kortom, je kunt deze woning aanbevelen als je rust zoekt en geen zandstrand in de buurt wilt.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321161

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321161.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 43 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven