Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  4   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Station 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


52 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Friedrich D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Die Schlüssellösung hat nicht geklappt

Kerstin G.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Schöne Wohnung sehr zentral.was aber definitiv fehlt ist eine Waschmaschine.Der Herd ist sehr gewöhnungsbedürftig.

Marietta T.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöne, empfehlenswerte Unterkunft!!!

Klaus Dieter C.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Tolle Unterkunft

Thomas K.

4,0
4 4 4 4 4

Sehr gute Wohnung, reibungsloser Ablauf, gerne wieder

Michael H.

4,0
4 4 4 4 4

Leider sind die Möbel zusammengewürfelt und Couch sehr unbequem. Waschmaschine fehlt aber sonst tolle Lage und großzügige Wohnung.

Thomas S.

5,0
5 5 5 5 5

Top Wohnung. Super zentrale Lage. Sehr hochwertige Ausstattung und Einrichtung Ist weiterzuempfehlen.

Caren Volz

5,0
5 5 5 5 5

Der Ausblick von der Dachterrasse auf die Hinterhöfe und auf das Parkdeck des Einkaufszentrums stört das Urlaubsfeeling. Die Helligkeit der Beleuchtung könnte in allen Räumen verbessert werden.

Ute Münch

5,0
5 5 5 5 5

Der Standort der Wohnung ist ideal. Ob Restaurant oder Hafen; alles ist in Minuten zu erreichen. Die Ausstattung ist sehr schön. Jederzeit wieder.

Sonnenschein

2,0
2 2 2 2 2

Auf den Fotos sah man nicht, dass die Wohnung geschmacklos und unpraktisch eingerichtet ist. Die Fenster haben keine Rollläden und auf dem Balkon fehlt die Sonnenstore. Der Küchensitzplatz war bei Sonnenschein nicht benutzbar, da es so blendete. Da von morgens ab 7.00 bis abends 19.00 Uhr Lärm auf der Baustelle war, konnte der Balkon trotz herrlichem Wetter nicht genutzt werden. Schade!

Heinz Fendrich

5,0
5 5 5 5 5

Wenn wieder Urlaub in Husum dann in dieser Wohnung.

Ulrike

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank für die wirklich schöne Ferienwohnung! Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Anja Skrzeba-Scheddler

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung in direkter Zentrumslage, super ausgestattet. Es hat an nichts gefehlt.

Familie Müller

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne und große Wohnung. Wir waren sehr zufrieden!

Heike F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Super luxe appartement in het centrum van Husum. Perfect uitgerust, lift naar het appartement. Makelaar erg aardig, behulpzaam, overname verliep soepel. Altijd weer graag. Bedankt voor een geweldige tijd!

Kerstin K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben 14 prachtige dagen gehad in Husum en in dit prachtige vakantieappartement, dat we keer op keer zouden boeken. De locatie was gewoon fantastisch en de winkelmogelijkheden waren praktisch om de hoek. We voelden ons hier erg op ons gemak en kunnen dit appartement alleen maar aanbevelen.

Stefan H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Alles wat je nodig hebt in een vakantiewoning is aanwezig, goed ingericht, zeer schoon en goed onderhouden. Het centrum van Husum is goed te voet bereikbaar. Parkeerplaats in de ondergrondse garage en van daaruit direct met de lift naar het appartement. Tegenover de straat ligt het kasteel met park. Al met al aanbevolen!

Beate W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement is erg mooi ruim, goed uitgerust en perfect gelegen. Ook ideaal voor gezinnen of 2 koppels. Het zou perfecter voor ons zijn geweest als de kleinere tweepersoonskamer niet via een glazen deur met de woonkamer was verbonden. Onze kinderen sliepen daar en ze hadden last van het licht in de avond in de woonkamer. Verder was alles prima. We waren zeer tevreden en kunnen het appartement alleen maar aanbevelen.

Jens W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Je appartement is echt mooi en groot. Mooie keuken en aangename woonruimte. Een paar tips ter verbetering: luchtfilters moeten regelmatig worden gereinigd, dan is de ventilatie in de badkamers niet zo luidruchtig. De tv in de slaapkamer is duidelijk te klein, ook al hebben we hem niet gebruikt, dit zou sommige gasten kunnen storen. De pannen zijn niet geweldig, ze werken wel op het echt goede Neff kookveld, maar hebben ongewoon lang nodig om op te warmen. Zoals gezegd, klagen op hoog niveau.

Margareta H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Goed uitgerust appartement, rustig maar centraal gelegen. Ideaal voor twee koppels. Positief is de parkeerplaats in de ondergrondse garage met lift naar het appartement. Verbeterpunten: de routebeschrijving (plaats sleutelkastje, toegang garage). Kritiek punt is het fornuis. Het was moeilijk om het in gebruik te nemen en na een tijdje lukte het met vallen en opstaan, maar nog steeds niet optimaal.

Manuela D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede centrale ligging, schoon appartement en mooi dakterras in onze thuisstad Husum. We willen nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige gastvrijheid! We kijken al uit naar onze volgende vakantie in dit mooie vakantieappartement - tot binnenkort!

Georg B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben dit vakantieappartement al meerdere keren geboekt. De bemiddeling en de overdracht van het appartement zijn technisch en organisatorisch uitstekend opgelost door het team van "Vakantie aan de Noordzee" en verlopen dus probleemloos. De ligging van het vakantieappartement is ideaal. Bezienswaardigheden, de haven, restaurants en winkels zijn allemaal in de directe omgeving. Het mooie en zeer ruime appartement is smaakvol ingericht en zeer schoon. Over het algemeen voelen we ons daar heel prettig. Een klein minpuntje: de stoelen in de woonkamer passen goed bij de eettafel, maar zijn erg oncomfortabel.

Hartmut G.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

groot balkon, mooie grote kamers en badkamers, goede bedden, lift direct vanuit de ondergrondse parkeergarage naar het appartement. Uitzicht vanaf het balkon op binnenplaatsen en winkelcentrum THEO. Negatief = ventilatiegleuven in beide badkamers moeten grondig worden gereinigd.

2 Paare auf Kurzurlaub

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dass Vis à Vis vanaf het geweldige balkon een grote bouwplaats was...pech. Helaas was de verlichting in de badkamer aan de binnenkant kapot en was de plafondverlichting ook niet echt helder. Als je niet een halfvolle vaatwasser wilt aanzetten, zou je meer serviesgoed wensen. Tussendoor afwassen zonder afwasborstel is lastig. Wie 's nachts gemakkelijk zweet: 's ochtends zijn de bedden vochtig. Boxspringbed met kunststof topper... de eetkamerstoelen kunnen wel eens gelijmd worden. De rest van het appartement is heel mooi, super centraal gelegen en de lift direct vanuit de garage naar het appartement is erg handig. Vriendelijk ingericht met veel "echte" en mooie foto's.

Iris Bärthlein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een mooie tijd, ondanks de bouwplaats, bij gesloten ramen was er niets te horen, maar ook de bouwwerkzaamheden bleven beperkt. Een paar kleine details kunnen nog geperfectioneerd worden: een badkamer zonder prullenbak, in de kleinere slaapkamer is er geen bureau maar een oude secretaire, die echter niet helemaal perfect geschikt is als bureau, het is echter wel specifiek vermeld in de beschrijving, dus het is enigszins misleidend. In deze slaapkamer zou een extra wasrek (bijvoorbeeld een verrijdbare kledingstang) niet slecht zijn, omdat het huis misschien ook wel eens door twee stellen wordt gehuurd. Een vergiet voor het afgieten van pasta, een broodmes en een grotere kom zouden de keuken perfect maken. Ik ontdekte de instructie waar het afval naartoe moest pas per toeval aan het einde, hier heeft zich een typefoutje geslopen. De afvalcontainers bevinden zich op de begane grond, de uitgang naar de straat is dan op -1. Al met al was het klagen op een zeer hoog niveau en ik zou de locatie in deze configuratie op elk moment weer huren.

Kerstin K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden 14 prachtige dagen in Husum en in dit prachtige vakantiehuis, dat we altijd weer zouden boeken. De locatie was gewoon fantastisch en de winkels waren praktisch om de hoek. We voelden ons hier zeer comfortabel en kunnen dit appartement dan ook alleen maar aanbevelen.

Stefan Tulkop

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een topappartement, heel schoon en goed uitgerust. De hoeveelheid handdoeken die in de badkamer beschikbaar waren, was erg beperkt. Ook is het de vraag of de kwaliteit van het koffiezetapparaat overeenkomt met de algehele aanspraak van het appartement. Dit zijn echter geen redenen die ons kunnen weerhouden om binnenkort weer te komen. Bedankt voor een prachtig verblijf in Husum.

Rüdiger & Claudia Dung

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een geweldig nieuw appartement op een centrale locatie. Het appartement heeft nog wat verbetermogelijkheden. Alle deuren moeten worden bijgesteld omdat ze niet goed sluiten. De slaapkamers hebben dringend behoefte aan verduistering, omdat het hele appartement erg licht is en de zon 's ochtends recht in de slaapkamer schijnt. Eenvoudige verduisteringsgordijnen zouden voldoende zijn. Op het dakterras ontbreekt een zonwering. Een zonnescherm zou geschikt zijn voor het appartement, maar een grote parasol voldoet ook aan hetzelfde doel. We misten ook een wasmachine, er zijn aansluitingen. Dat zou logisch zijn, omdat er in Husum geen wasserette is. Mijn persoonlijke wens zou ook een capsule- of padmachine zijn in plaats van het oude koffiezetapparaat. Voor ons was het een ideaal appartement met kleine minpunten en we zouden het opnieuw huren.

Manuela

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

In dit geweldige vakantieappartement hebben we echt kunnen genieten van onze vakantie. Vanaf het begin voelden we ons zeer comfortabel en konden we alle dagelijkse stress vergeten. Op het mooie dakterras hebben we veel zonnige en ontspannen dagen beleefd. Ook een grote dank aan het team van "Vakantie aan de Noordzee" voor de vriendelijke en behulpzame gastenservice. We zien elkaar snel weer!

Gisela und Bernd

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een schoon, licht appartement met een indrukwekkend goede uitrusting. Keuken modern en met Duitse merkapparatuur. Er ontbrak niets om comfortabel te voelen. Het appartement was erg schoon. Het ligt dicht bij het centrum van Husum. We voelden ons zeer comfortabel. De eenvoudige en goede overdracht van de sleutel en wifi was zeer aangenaam. We bedanken u hartelijk.

Jürgen Purper

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Groot appartement met een super uitrusting voor een vakantiehuis. Geweldige volledig uitgeruste hoogglans keuken. Het zou mooi zijn om nog een gordijn in de slaapkamer en een parasol op het dakterras te hebben. We waren zeer tevreden en kunnen dit appartement van harte aanbevelen. We willen graag bedanken voor de service bij het boeken en het beantwoorden van enkele e-mails, evenals voor de eenvoudige overdracht van de sleutel.

Hans-Hermann Ammermann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het vakantieappartement beloofde een hoge standaard in zijn prijsklasse. Dit werd niet waargemaakt omdat er tijdens mijn vakantieperiode bouwwerkzaamheden rondom het appartement plaatsvonden, van 7:00 uur tot soms 22:00 uur, waardoor het onmogelijk was om het balkon te gebruiken. Er werd niet van tevoren gewezen op deze bouwplaats. Als ik van tevoren had geweten van deze bouwplaats, een groot winkelproject met meer dan 600 parkeerplaatsen op parkeerdekken, zou ik voor een ander appartement hebben gekozen.

Heike F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Super luxueus appartement in het centrum van Husum. Perfect uitgerust, lift naar het appartement. Bemiddeling erg aardig, behulpzaam, overname probleemloos. Altijd weer graag. Bedankt voor een geweldige tijd!

Marek W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super geweldig licht en schoon appartement nabij het centrum, alles wat het waard is, inclusief winkels en goede restaurants, is op loopafstand bereikbaar, zodat de auto veilig in de ondergrondse parkeergarage kan blijven. We waren blij met het Tschibo-Cafissimo-apparaat, dat extra was naast het standaard koffiezetapparaat, er is een grote keuze aan passende Tschibo-capsules bij SKY (ongeveer 350 m verderop). Het geluid van de bouwplaats (07:00 - 20:00 uur) kan niet worden gehoord als de ramen/deuren gesloten zijn; we hebben vaak naar de werknemers gekeken, vooral naar de activiteiten van de twee grote kranen. Wat betreft de suggesties voor verbetering sluiten we ons aan bij de eerdere beoordelingen (trefwoorden: essenhouten eetkamerstoelen die dringend gelijmd moeten worden, meer servies, badkamerplafondverlichting te donker, praktische kasten (inclusief opbergmogelijkheden en bureau) in beide slaapkamers, jaloezieën in de kleine slaapkamer zoals in de grote slaapkamer, ... wasmachine/droger voor langere verblijven ...) Conclusie: Een TOP-appartement om je goed te voelen. We komen graag terug en bedanken ook Wiebke en Matthis Volquardsen, Vakantie aan de Noordzee, voor de goede service.

Bernd Klein

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement is geweldig. Helaas werden we niet op de hoogte gesteld van de grote bouwplaats in de directe omgeving. Voor de rest was het lawaai van bezoekers van de schuine tegenovergelegen brouwerij soms hinderlijk. De centrale locatie van het huis heeft natuurlijk ook voordelen.

Margareta H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Goed uitgerust appartement, rustig maar centraal gelegen. Ideaal voor twee stellen.
Positief is de parkeerplaats in de ondergrondse garage met de lift naar het appartement. Voor verbetering vatbaar: de routebeschrijving (locatie sleutelkastje, toegang garage).
Kritiekpunt is het fornuis. Het in bedrijf nemen was moeilijk en lukte pas na enige tijd door trial-and-error, maar nog steeds niet optimaal.

Ursula Kasper

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is perfect, goed ingericht en echt zo groot als te zien is op de foto's. Vooral aanbevolen voor mensen met beperkte mobiliteit vanwege de parkeergarage, lift en gelijkvloerse douches. De enige belemmering is de huidige enorme bouwplaats van het winkelcentrum. Maar dat heeft ook iets positiefs - je kunt urenlang kijken hoe zoiets gebouwd wordt. Terloops opgemerkt, het zou goedkoper zijn om de mooie oude kast in de kleine slaapkamer te laten staan, omdat er daar behalve het bureau geen opbergmogelijkheid is.

Olaf Gleissner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De verlichting in de kleine badkamer is erg donker. In de kleine slaapkamer ontbreekt een kledingkast. Bij de tijdelijke oplossing met de kledingrek op wieltjes zouden er meer kledinghangers kunnen zijn. Een broodmes en eierlepels zouden het bestek kunnen aanvullen. De krakende en kapotte eetkamerset heeft een opknapbeurt nodig. Genoeg van de kleine kritiekpunten. Anders is het appartement zeer aan te bevelen. We voelden ons zeer op ons gemak met 4 volwassenen. De centrale ligging en de parkeerplaats in de ondergrondse garage, evenals het enorme terras, zijn uitstekend.

Volkmar Bormann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

IN DE RECHTER SLAAPKAMER ZOU EEN KLEDINGKAST MOETEN STAAN EN HET BED IS TE SMAL. ZIJN DE BADKAMERS ALLEEN VOOR EEN PERSOON BEDOELD? HET APPARTEMENT IS UITSTEKEND EN SCHOON, WIJ VONDEN HET ERG LEUK EN VOLGENDE KEER NEMEN WE BETER WEER MEE. MET VRIENDELIJKE GROETEN, FAMILIE BORMANN.

Manuela D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede centrale locatie, schoon appartement en mooi dakterras in onze thuisstad Husum. We willen nogmaals hartelijk bedanken voor het geweldige gastheerschap! We kijken al uit naar onze volgende vakantieperiode in dit prachtige appartement - tot binnenkort!

FK

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi en groot appartement, de locatie in Husum is ideaal, alles is op loopafstand. Ondanks de tegenoverliggende bouwplaats is het appartement erg rustig. Erg leuk is de verbinding vanuit de parkeergarage met de lift direct naar het appartement. Nadelen: Alle stoelen geven de indruk dat ze instorten bij juist gebruik. Ze kraken en piepen en "vallen uit elkaar". Een kapstok in het halletje zou wenselijk zijn, er is hier geen opbergmogelijkheid.

Beate W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement is erg groot, goed uitgerust en perfect gelegen. Ook ideaal voor gezinnen of 2 stellen.
Het zou perfecter voor ons zijn geweest als de kleinere tweepersoonskamer niet verbonden was met de woonkamer door middel van een glazen deur. Onze kinderen sliepen daar en het licht in de woonkamer stoorde hen 's avonds een beetje. Verder was alles top. We waren helemaal tevreden en kunnen het appartement alleen maar aanbevelen.

Hartmut G.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

groot balkon, mooie grote kamers en badkamers, goede bedden, lift direct vanuit de parkeergarage naar het appartement. Uitzicht vanaf het balkon op binnenplaatsen en het THEO-winkelcentrum. Negatief = ventilatieopeningen in beide badkamers moeten eens goed worden schoongemaakt.

Christa Zimmermann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren met z'n tweeën in het zeer ruime appartement en voelden ons erg op ons gemak. Het appartement is zeer goed en comfortabel uitgerust. Helaas konden we de instructies voor het gebruik van de kookplaten niet opvolgen, wat er weer toe leidde dat we de verschillende restaurants met uitstekende visgerechten konden proberen.

Elsbeth B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement was ruim en erg schoon, met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Misschien moet het badkamerraam volledig ondoorzichtig zijn, niet alleen het onderste deel. Het was erg prettig dat je veel te voet kon doen. Ook de weg naar het treinstation of busstation was niet ver.

Kirsten E.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben dit appartement geboekt met 4 volwassenen, omdat het ideaal voor ons was met 2 badkamers en 2 slaapkamers. De inrichting van het appartement is over het algemeen zeer goed, de keuken biedt alles wat je nodig hebt, zeer comfortabele bedden. Ideaal zou zijn geweest als beide bedden een afmeting van 180x200 cm hadden gehad, slechts een wens. We konden genieten van een geweldig terras met strandstoel en goede stoelen bij mooi weer. Het uitzicht gaat helaas niet naar het groen, maar het appartement ligt zeer centraal. Alles is op loopafstand bereikbaar, leuke restaurants in de buurt. De afhandeling is bijzonder probleemloos en zeer aangenaam, de sleutel wordt achtergelaten. Absolute luxe is de lift die rechtstreeks vanuit de parkeergarage naar het appartement gaat, zeer comfortabel. We wilden graag naar het eiland Helgoland en Sylt, hiervoor ligt het appartement in Husum zeer centraal. Friedrichstadt is ook zeer de moeite waard om te bezoeken. We hebben genoten van ons verblijf.

Stefan H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Alles wat men nodig heeft in een vakantieappartement is aanwezig, goed ingericht, zeer schoon en goed onderhouden. Het centrum van Husum is goed te voet bereikbaar. Parkeerplaats voor auto's in de ondergrondse parkeergarage en van daaruit rechtstreeks met de lift naar het appartement. Tegenover de straat het kasteel met park. Over het algemeen aan te bevelen!

Stefanie Remes

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is licht en vriendelijk en schoon. Het interieur is erg mooi, behalve voor het zeer moeilijk te bedienen fornuis. De lift komt erg snel, de ondergrondse garage is goed verlicht. Helaas betekent de naam "vis a vis zum Schloss" niet dat je uitzicht hebt op het kasteel. Het terras is erg mooi, het meubilair is perfect, alleen het uitzicht vanaf het terras is niet echt mooi.

Jens W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Je appartement is echt mooi en groot. Mooie keuken en aangename woonruimte. Een paar tips ter verbetering: luchtfilters moeten regelmatig worden schoongemaakt, dan is de ventilatie in de badkamers niet zo lawaaierig. De tv in de slaapkamer is duidelijk te klein, ook al hebben we hem niet gebruikt, kan dit sommige gasten storen. De potten zijn niet geweldig, ze werken wel op het echt goede Neff kookveld, maar hebben ongewoon lang nodig om op te warmen.
Zoals gezegd zeuren op hoog niveau.

Gabi Freund

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement was zeer goed uitgerust, geweldig! Helaas was het uitzicht vanaf het terras niet zo mooi en het lawaai 's nachts stoorde ons. Het appartement was zeer schoon, daarvoor veel lof, in de ondergrondse parkeergarage konden we onze fietsen zonder problemen stallen.

Petra Straube

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit appartement kunnen we alleen maar aanraden, er zijn altijd kleine dingen, maar 95% is perfect. In de slaapkamer voor de woonkamer is er helaas geen mogelijkheid om kleding op te bergen, bij 12 dagen uit de koffer, dat was een beetje vervelend, de kast die erin staat is niet bruikbaar, aan de ene kant bevat het beddengoed en aan de andere kant gaan deze laden zo moeilijk open dat ze 2 cm open gaan, daarna gaat er niets meer. Het is weliswaar leuk dat er in de badkamer zonder raam een energiebesparende lamp is, maar het duurt eeuwen voordat het licht wordt. Dit zijn allemaal kleine tekortkomingen, de rest was gewoon een droom, keuken perfect, bedden perfect. We hadden geen last van de bouwplaats voor het huis, we waren meestal overdag weg, in het weekend was het rustig. Al met al veel dank aan dit mooie vakantieappartement. We zouden dit vakantieappartement altijd weer huren.

Georg B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben dit vakantiehuis al meerdere keren geboekt. De bemiddeling en overname van het appartement worden technisch en organisatorisch uitstekend opgelost door het team van "Ferien aan de Noordzee", en verlopen dus probleemloos. De locatie van het vakantiehuis is ideaal. Bezienswaardigheden, de haven, restaurants en winkels zijn vlakbij. Het mooie en zeer ruime appartement is aantrekkelijk ingericht en zeer schoon. Over het algemeen voelen we ons daar zeer op ons gemak.

Een klein minpuntje: De stoelen in de woonkamer passen goed bij de eettafel, maar zijn erg oncomfortabel.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321169

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321169.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 52 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven