Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Tetenbüll

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 13 km

13 km

Station 16 km

16 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


39 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Frank Brendel

5,0
5 5 5 5 5

Einfach GUT!

Dorothea Kruse

5,0
5 5 5 5 5

Wunschlos glücklich

Michael Glitscher

5,0
5 5 5 5 5

Feines Haus

D. Kruse

5,0
5 5 5 5 5

Besser geht’s nicht für einen Aufenthalt mit Hund. Ruhige Lage, großzügiges Haus, das keine Wünsche offen lässt in Einrichtung und Ausstattung. Der nächste Urlaub ist schon gebucht!

Dr. Daniel K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op een geweldige locatie! Zo zou men ook privé willen wonen.... Het huis is zeer goed uitgerust; alleen een keukenweegschaal zou nog handig zijn. Mixer, geweldige keukengerei (Zanussi!) en mooi serviesgoed in de beste staat zijn aanwezig. De WiFi nodigt uit om even te pauzeren... niet echt geschikt voor thuiswerken. Maar daar ben je natuurlijk ook niet voor gekomen. Mensen - zoals ik - van 1.90m zouden blij zijn met een kleine "waarschuwing" op de 2e balk van onderen bij de trap - daar moet je je hoofd intrekken. De kapotte stoelen werden vervangen door de vriendelijke tuinman (ja, die is er ook!). Zeer smaakvolle inrichting! De bedden zijn prima. Handdoeken enz. zijn voldoende aanwezig. Geweldige tuin, prachtig terrein. Zeer rustige locatie. Niet echt goedkoop - maar zijn prijs waard. We willen graag terugkomen!

Hans-Georg F.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Voor mensen die rust en kalmte zoeken, is dit de ideale plek. Slechts een paar kilometer verwijderd van de drukte, kun je hier ontspannen en genieten van Eiderstedt. Een absolute aanrader voor Noordzeeliefhebbers. Een accommodatie om je goed te voelen. We komen graag terug.

Markus F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het oude rieten dak huis is prachtig gerenoveerd, zeer smaakvol ingericht en perfect uitgerust. De keuken is tot in elk detail compleet: voldoende servies, potten, pannen, messen, andere kookgerei en alle benodigde keukenapparatuur zijn aanwezig! We hebben genoten van ons verblijf en kunnen het huis van harte aanbevelen. Omdat de straat zelden (meestal door bewoners) en 's nachts bijna niet gebruikt wordt, ligt het huis erg rustig en is het ideaal voor ontspanning en wandelingen langs de dijk. Ook onze hond voelde zich er zeer op zijn gemak!

Petra P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Waarde en smaakvol gerenoveerd en ingericht huis voor individuele vakanties, ideaal voor lange wandelingen op de dijk en uitstapjes naar SPO, Husum, Friedrichstadt, Hoyerswort, Tönning en meer. Overvloedige uitrusting, perfect geschikt voor ontspannen vakanties met of zonder hond, uitstekende en snelle ondersteuning door de verhuurder. We waren er voor de tweede keer en komen graag weer terug.

Stephanie M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Prachtige cottage met smaakvolle inrichting in passende stijl. Je woont onder de dijk, beschermd tegen de wind. De weg is nauwelijks bereden en een kleine bank bij de ingang nodigt uit om te blijven hangen. Vanaf hier kun je genieten van de zonsondergang of de sfeer van het uitgestrekte landschap ervaren. Het huis zelf is erg gezellig en goed onderhouden. Hoge kwaliteit houten vloer en tapijten. Zeer exclusieve badkamers met vrijstaand bad op de bovenverdieping, keuken van de nieuwste standaard. We voelden ons helemaal op ons gemak. Het was perfect schoon. Je moet van tevoren aangeven welke slaapkamers je wilt gebruiken, anders wordt slechts één slaapkamer opgemaakt. Er waren ook 2 fietsen aanwezig, waarvan er slechts één berijdbaar was. We komen graag weer terug.

Hans-Georg F.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Voor mensen die rust en kalmte zoeken, de ideale plek. Op slechts een paar kilometer van de drukte kan je hier je ziel laten rusten en Eiderstedt op je in laten werken. Een absolute aanrader voor Noordzeefans.
Een accommodatie om je goed te voelen.
We komen graag terug.

Volker W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Absoluut aanbevolen. Enige nadeel is de zeer beperkte mogelijkheid voor wandelingen, zoals al genoemd in andere recensies. Je kunt alleen links of rechts langs de weg lopen, er is geen rondweg of iets dergelijks. Maar verder absoluut top, vooral op warme zomerdagen.

Markus F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het oude rieten dak huis is prachtig gerenoveerd, zeer smaakvol ingericht en perfect uitgerust. De keuken is compleet in elk detail: voldoende servies, potten, pannen, messen, andere kookgerei en alle nodige keukenapparatuur zijn aanwezig!
We hebben genoten van ons verblijf en kunnen het huis zeer aanbevelen. Omdat de weg zelden wordt bereden (meestal door bewoners) en 's nachts bijna niet, is het huis zeer rustig en ideaal voor ontspanning en wandelingen op de dijk. Onze hond voelde zich ook zeer comfortabel!

Dr. Daniel K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op een geweldige locatie! Zo zou je ook privé willen wonen... Het huis is zeer goed uitgerust; alleen een keukenweegschaal zou nog geweldig zijn. Mixer, geweldige keukenapparatuur (Zanussi!) etc. en mooi serviesgoed in de beste staat is beschikbaar. De wifi nodigt uit tot pauzeren...niet echt geschikt voor thuiswerken. Maar daar ben je tenslotte ook niet voor daar. Personen - zoals ik - vanaf 1,90 m zouden blij zijn met een kleine "waarschuwing" op de tweede balk van onderen op de trap - daar moet je je hoofd intrekken. De kapotte stoelen werden vervangen door de vriendelijke tuinman (ja, die is er ook!). Zeer smaakvol ingericht! De bedden zijn prima. Handdoeken en andere voorzieningen zijn voldoende beschikbaar. Geweldige tuin, prachtig perceel. Zeer rustige locatie. Niet goedkoop - maar het is zijn prijs waard. We willen terugkomen!

Volker Hahn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Misschien een beetje ver van "de actie", biedt dit vakantiehuis dat speciale iets! Buiten een oude boerderij, binnen gerenoveerd en ingericht met liefde en oog voor het essentiële. S Morgens ontbijten op het terras en 's avonds genieten van de zon op de ligstoelen in de tuin - zo hoort een vakantie te zijn. Alles is zeer schoon en nieuw ingericht. En in Oldenswort, ongeveer 7 km verderop, is er een bakker, een kruidenier (in de ware zin van het woord) en een geweldige slagerij. We komen zeker terug!

Volker und Brigitte Boehnke

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben echt genoten van de herfstdagen in Eiderstedt. Het mooie huis maakte het ons gemakkelijk! Na een wandeling langs de dijk en een warme douche in de smaakvolle badkamer was de afsluiting van de dag voor de kachel een traktatie. Het huis is prachtig ingericht, zeer schoon en de service van mevrouw Volquardsen liet niets te wensen over. Alleen de lichtsituatie is niet optimaal. Maar dat maakt misschien niet uit in de zomer, als de dagen lang zijn. ...En als er nog 2 kleine kookpotten waren, dat zou fijn zijn. We zouden weer komen Volker en Brigitte Boehnke

Paul P.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Allereerst: Wij (2 stellen) hebben een fijne week doorgebracht in het huis. Het huis had alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik. We zouden het huis zo weer kunnen boeken en zouden het iedereen aanraden. Als men suggesties voor verbetering of kritiek zou willen doen, dan het volgende: 1.) In de fietsenstalling stonden enkele volle vuilniszakken, die al veel stank verspreidden. We wilden ze weggooien, maar de vuilnisbak was al vol. 2.) Een extra handdoek / badhanddoek zou fijn zijn geweest. 3.) Er was geen informatiemateriaal over excursies, tips enz. uit de omgeving. Maar zoals ik al zei: Dit is klagen op hoog niveau.

Sonja Hörster

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in dit huis. De eigenaar heeft het zeer smaakvol ingericht. Daarom valt het op dat veel van het meubilair van Ikea is. Wij vonden dat een beetje jammer - ook en vooral omdat alles zo goed gecoördineerd was. De individuele stukken tussen de meubels waren allemaal bijzonder mooi! Het zou zeker goed zijn voor de nachtrust als sommige ramen in de kamers voorzien zouden zijn van vliegen- en muggenhorren. Dan zou het mogelijk zijn de kamers te luchten zonder 's nachts gestoord te worden door muggen en vliegen. Dat willen we dus aanmoedigen. Sommigen van ons hadden ook graag gordijnen in de slaapkamers gehad. Niet iedereen is gewend om in fel licht te slapen - in de zomer is vroeg ontwaken het gevolg. Misschien zijn gordijnen mogelijk zonder het open karakter van het huis te verstoren? Voor de rest is alles echt geweldig en heeft het huis een heel leuke sfeer. Hartelijk dank daarvoor!

Karin Hauri

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij, gezin met hond, hebben een ontspannen week doorgebracht in dit huis. Er ontbrak niets. De keuken is van alles voorzien, inclusief goede messen! Het hele huis is zeer smaakvol ingericht, je voelt je er gewoon thuis. De tuin nodigt uit tot ontspanning, in een strandstoel, op ligstoelen of op een van de bankjes rond het huis. Behalve het gezoem van de bijen of het getjilp van de vogels hoor je hier niet veel... Met de fiets (er zijn er zelfs 2 beschikbaar!) bent u in een paar minuten bij de dijk. Wij kennen het gebied, maar voor vakantiegangers die deze regio voor het eerst bezoeken, zouden wat brochures en informatiemateriaal over de regio zeker nuttig zijn. Voor een rustige, ontspannende vakantie kunnen we dit huis alleen maar aanraden!

Kassel_2017

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is een droom, perfect uitgerust, niets blijft te wensen over...van theezetapparaat tot koffiezetapparaat en vaatwasser. Strandstoel en tuinmeubilair maken het comfort compleet. Alles is nieuw en goed onderhouden, ook de tuin. Als u van rust houdt, is dit de plek voor u. De enige geluiden zijn die van de koeien en de schapen.

Elke Heuck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in dit huis met rieten dak. Het huis is zeer smaakvol ingericht (complimenten aan de decorateur) en technisch up-to-date. De keuken is goed uitgerust: Handmixer, keukenmachine, braadpannen en ovenschalen... (een korte handleiding voor de kookplaat zou nuttig zijn). We hadden twee fietsen besteld. Dit was onnodig aangezien er zelfs 2 fietsen beschikbaar waren (had ik kunnen weten). We hadden geluk met het weer en genoten volop van de zeer mooie, beschutte tuin. We komen zeker nog eens terug.

Andreas Patschke

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is een geweldig huis met uitstekende faciliteiten waar we twee zeer ontspannende weken hebben doorgebracht. Al met al werden onze verwachtingen volledig ingelost of overtroffen. De woonsfeer is zeer gezellig tot luxueus. De meeste meubels zijn nieuw of zo goed als nieuw en sommige van de karakteristieke meubels hebben een patina. Het is gewoon leuk om daar te mogen wonen. Wat de locatie betreft, kunt u zowel in het huis als in de prachtige tuin zeer rustige uren doorbrengen. Je moet echter accepteren dat het - afhankelijk van de windrichting - gedurende langere tijd zeer kruidig naar vee kan ruiken. Helaas overschreed dit soms de grens van onaangenaamheid.

ENOVA Energieanlagen GmbH

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in het huis met onze beursbemanning ter gelegenheid van Husum Wind. Een prachtig huis direct achter de dijk. Het huis is uitstekend uitgerust - er ontbreekt werkelijk niets! Met de mooie inrichting en het rieten dak gaf het huis ons een welkom gevoel en een gevoel van "thuiskomen" en geborgenheid......(de storm en regen buiten op de dijk deden zeker de rest). Het zou handig zijn om het huisnummer in de routebeschrijving te vermelden: vooral in het donker zijn het huis en de oprit vanaf de straat nauwelijks te zien. Navigatiesystemen leiden je echter betrouwbaar naar het juiste adres. Het is ook interessant om te weten dat de ontvangst van mobiele telefoons niet bij alle netwerken in het huis beschikbaar is. Buitenshuis werkt het met de meeste providers.

Daniela Karbe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi, goed onderhouden huis met rieten dak op een rustige locatie. Gelukkig geen windmolens in zicht. De uitrusting is zeer goed. (Helaas geen internet; problematisch als je ook nog wat werk te doen hebt tijdens de vakantie). Over het algemeen zouden we dit huis weer boeken.

S. Sperhake

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We brachten vijf ontspannende dagen door in dit prachtige huis met 4 kinderen en een hond - iedereen voelde zich zeer comfortabel. Het huis is liefdevol gerenoveerd tot een hoge standaard en is goed uitgerust, zelfs de keukenmessen zijn scherp! (Het enige wat we misten was een grote pan - als je meer dan 500 g spaghetti wilt koken, moet je er een meenemen). De Wi-Fi werkte trouwens geweldig.

Britta und Norbert Bauer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden alles meteen bij aankomst en voelden ons meteen thuis. Het huis is smaakvol, comfortabel en functioneel ingericht. De rust en afzondering dragen bij tot de ontspanning. Zelfs de hond voelde zich thuis. We komen wel weer. Kleine suggestie: Verlichting boven het werkblad in de keuken zou geweldig zijn.

Christoph Kimmig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis ligt op het schiereiland Eiderstedt, bijna 15 km van overal (winkels, Husum, enz.). Het gebied kan dus goed verkend worden. Denemarken is ook maar een goed uur rijden. We hadden 10 dagen heel mooi, warm weer. Het vakantiehuis met rieten dak is zeer goed uitgerust. Alles is echt beschikbaar. Alleen een iets grotere pot zou wenselijk zijn. Maar verder ontbreekt er niets. Het proces was volledig ongecompliceerd. We voelden ons zeer comfortabel in het huis en in de omgeving.

Fam. Bach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ondanks de wegsituatie passeert hier 1 keer per uur een voertuig, heel rustig. Dichtstbijzijnde buren 500m. Geweldige faciliteiten, stoelen een beetje ongemakkelijk, maar klagen op hoog niveau. Alles aanwezig, van broodrooster tot magnetron en andere apparaten. Voor degenen die niet van de natuur houden, zou het nest kauwen in de open haard die vanaf 4 uur 's ochtends schreeuwen waarschijnlijk niet zo geweldig zijn geweest, maar het stoorde ons niet veel. Met een hond zijn de ochtend- en avondrondes nogal saai, dat wil zeggen langs de dijkweg of je durft het veld in. Er ontbrak een toiletreiniger, maar dat was alles! We hebben goed gerust!

Martin Mahn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top gerenoveerd Fries huisje met uiterst smaakvolle inrichting in landhuiskarakter. En zeer goed uitgerust, zelfs voor grote gezinnen. Gewoon een aanrader. Zoals zo vaak waren 2 weken veel te kort...

Natascha Kunz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Als je van afgelegen en rustig houdt, is het precies goed. De woning was erg mooi en groot. Perfect voor 6 personen. Zeer comfortabel ingericht, aandacht voor detail. We zouden het zo weer huren.

Doris Kathmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het weer was deze keer niet erg vriendelijk voor ons. We waardeerden dus vooral een gezellig huis met flair. In de woonkamer hebben we de stoelen wat verplaatst, waardoor het nog gezelliger werd. We moeten nadenken over de regeling, er is nog ruimte voor verbetering. Voor de rest was alles precies naar onze smaak en wij (en onze honden) voelden ons zeer comfortabel. Een zeer aangename plek om te ontspannen en te genieten en een goede uitvalsbasis voor geweldige excursies naar het prachtige schiereiland Eiderstedt, telkens weer.

Beate Radink

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een heel mooi vakantiehuis met een super indeling en faciliteiten. We voelden ons er erg op ons gemak, maar het is vrij ver weg van de dorpen, vooral als je wilt wandelen met een peuter en een hond. Al met al is het huis zeer aan te bevelen ?

Karin Witzke

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De netheid was zeer goed, maar een toiletbril die niet geel is van de urineaanslag zou wenselijk zijn. Dergelijk keukengerei moet waarschijnlijk vaker worden vervangen. Evenzo de toiletborstel!!! Een vakantiehuis voor 6 personen moet ook een overeenkomstig aantal tuinstoelen hebben, slechts 3 stoelen zijn gewoon te weinig! De banken in de tuin zijn aan renovatie toe en zijn ook vuil en zouden veel te zwaar zijn om te vervoeren! In de keuken ontbreekt een soeplepel en ik miste ook een aardappelstamper. Wie afhankelijk is van een betrouwbare internetverbinding heeft helaas pech. Internet is vaak niet beschikbaar, maar dat is niet de schuld van de verhuurder. De vloerplanken zijn een droom !!!! De eettafel niet.

Daisy Huehne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is zowel van buiten als van binnen erg mooi. De afgelegen ligging is echter niet zo rustig, want er loopt een weg direct achter het huis. Aangezien we prachtig zomerweer hadden, was de oogst in volle gang, zodat het lawaai van de tractoren de hele dag en tot in de nacht doorging. Maar als het raam dicht is, is het erg stil. De uitrusting is zeer goed, vooral in de keuken heb ik niets gemist. Helaas is er een groot minpunt voor de netheid, want de kussens, sierkussens en ook het toilet waren in een onaanvaardbare staat. Als dit verbeterd wordt, komen we graag terug naar Haus Achter de Diek.

Beate Störtkuhl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldig huis met zeer mooie inrichting midden op het schiereiland Eiderstadt, ideaal voor fietstochten en uitstapjes naar bezienswaardige steden als Husum of Friedrichsstadt. De rit naar de prachtige stranden van St. Peter Ording duurt ongeveer 30 minuten met de auto - dus dit is geen plaats voor een overwegend strandvakantie.

Stephanie M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Mooi huisje met een smaakvolle inrichting die past bij de stijl. Je woont onder de dijk, beschut tegen de wind. Er is nauwelijks verkeer op de weg en een klein bankje
bij de ingang nodigt u uit om te blijven hangen. Vanaf hier kunt u genieten van de zonsondergang of de sfeer van het weidse platteland proeven. Het huis zelf is erg gezellig en goed onderhouden. Vloeren en tapijten van hoge kwaliteit. De badkamers zijn zeer exclusief met een vrijstaand bad op de eerste verdieping, en de keuken is van de nieuwste standaard. We voelden ons overal op ons gemak. Het was perfect schoon. U moet van tevoren aangeven welke slaapkamers bezet zijn, anders is er maar één slaapkamer bezet. Er waren ook 2 fietsen beschikbaar, hoewel er slechts één begaanbaar was. We komen graag nog eens terug.

Karin W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het was onze tweede vakantie in Achter de Diek en daaruit blijkt al dat we ons er erg op ons gemak voelden. Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie, de tuin is zo beschut dat je er comfortabel kunt zitten, zelfs als het waait, het is er erg rustig en zelfs het nachtelijke maaien heeft ons op geen enkele manier gestoord. Onze hond is ook dol op dit huis.

Gerd M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Wij, drie volwassenen plus hond, hebben eind september - begin oktober twee weken doorgebracht in Achter de Diek. Een zeer mooi oud huis met rieten dak, dat zeer zorgvuldig en hoogwaardig is gerenoveerd. In de twee badkamers valt niets te klagen - behalve, zoals bijna overal, te weinig haakjes. De vloerplanken in bijna het hele huis zijn niet alleen een visueel genot, maar ook aangenaam warm dankzij de vloerverwarming. Maar eerst moest de verwarming op snelheid worden gebracht. Het team van Ferien an der Nordsee heeft het voorbeeldig verzorgd. De keuken is ook erg mooi, er is voldoende serviesgoed, maar voor meer dan drie of vier personen kunnen de potten en pannen tekort schieten. Er is een stamper, maar geen eenvoudige aardappelstamper en geen soeplepel, maar scherpe messen. We hebben heel goed geslapen in de bedden/op de matrassen. Hondenbezitters moeten er rekening mee houden dat wandelingen 's ochtends of 's avonds alleen mogelijk zijn langs de weg of in de zijstraat (doodlopend). Bovendien is het terrein aan de straatkant (oprit en trap) niet beveiligd. Tenminste een deur op de trap zou handig zijn. Ondanks de kleine ongemakken waren we over het algemeen zeer tevreden over het huis en zouden we het opnieuw boeken.

Jeanette W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hadden gezellige dagen in het huis. Het is zeer smaakvol ingericht, zeer mooie vloerdelen, deuren en stenen tegels. Er ontbrak niets in de keuken. In het begin was het vrij fris in huis, maar al de volgende dag was het gezellig en warm met de vloerverwarming. Om de tegelkachel te activeren hebben we een keer hout gekocht. Het trekt heel goed en maakt het nog gezelliger. Een mooi huisje met sfeer. Een aanrader.

Petra P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hoogwaardig en smaakvol gerenoveerd en ingericht huis voor individuele vakanties, ideaal voor lange wandelingen op de dijk en uitstapjes naar SPO, Husum, Friedrichstadt, Hoyerswort, Tönning, en meer. Rijk ingericht, perfect geschikt voor een ontspannen vakantie met of zonder hond, uitstekende snelle service van de verhuurder. Wij waren er voor de tweede keer en komen graag nog een keer.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321170

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321170.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Tetenbüll» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 39 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven