Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Reußenköge

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 7 km

7 km

Station 7 km

7 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


38 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marina W.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr Wohl gefühlt . Es fehlte uns an nichts. Wir werden diese kleine " Oase " auf alle Fälle wieder besuchen.

Jost M.

5,0
5 5 5 5 5

Haben uns sehr wohl gefühlt. Es fehlte an nichts. Bester Erholungsurlaub seit langer Zeit . Wir kommen gerne wieder.

Torsten R.

5,0
5 5 5 5 5

Ein super gelegenes Haus abseits vom Trubel der Touristenhochburgen. Wir hatten dieses Haus bereits 2017 schon mal gemietet. Sehr sauber und bestens ausgestattet. Sehr nette Vermieterin.

Holger Dietz

5,0
5 5 5 5 5

Ganz tolles und gepflegtes Haus mit sehr guter Ausstattung. Bestens geeignet zum Abschalten und als Ausgangspunkt für ausgedehnte Fahrradtouren.

Stefan Theuer

5,0
5 5 5 5 5

Wer Ruhe und Entspannung sucht und die Natur mag wird hier vollauf begeistert sein!

Jürgen und Anja Huke

5,0
5 5 5 5 5

Sehr sauberes Ferienhaus,wir haben nichts vermisst!

Klaus Schulert

5,0
5 5 5 5 5

Gesamtwertung 5 für das Wetter kann ja einer

Jacqueline Oing

3,0
3 3 3 3 3

Hallo, Wir (6 Erwachsene) haben das Haus als sehr sauber und ordentlich empfunden. Das Grundstück ist sehr schön und auch die Ausstattung hat uns sehr zugesagt. Die Begleitung durch Frau Peters war einwandfrei. Die Landschaft ist sehr schön und der Weg zum Deich sehr kurz. Wir wollten eigentlich einen Strand Urlaub machen. Entspannt Tagsüber zum Strand und Abends gemeinsam im Haus entspannen, doch leider war der nächste Strand weiter weg als erwartet und die Badestelle in der Nähe des Hauses nicht sehr geeignet. Der Preis war aufgrund der Lage unserer Meinung nach zu hoch. Für Gruppen u50 die Aktivitäten mögen nicht geeignet. Mit den besten Wünschen

Michael Beck

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderschönes, freistehendes Haus in direkter Nähe zum Naturschutzgebiet :)

Jörg R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eigenlijk zouden hier 6 sterren passend zijn. We hebben ons daar de afgelopen week zeer op ons gemak gevoeld. Het huis is zeer rustig gelegen en biedt pure ontspanning. Een zeer mooi, goed onderhouden huis met een zeer goede uitrusting. Een grote tuin, die volledig omheind is, was ideaal voor ons en onze twee Berners. We zullen zeker niet de laatste keer hier zijn geweest en kunnen het huis op elk moment met een gerust hart aanbevelen. Bedankt aan de verhuurster voor deze geweldige vakantieplek.

Herbert S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben zelden zo'n goed uitgerust huis gevonden als hier, alles is aanwezig wat een vakantie perfect maakt. Vooral de goed uitgeruste keuken nodigt uit tot koken, wat we ook uitgebreid hebben gedaan. Onze hond was vooral dol op de enorme omheinde tuin, maar ook wij hebben er volop van genoten. Natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres, vooral de lammerenweide in mei is een geweldige en grappige ervaring. Wie hier niet kan ontspannen, heeft zeker iets verkeerd gedaan. We zullen zeker terugkomen en het huis aan de dijk zeker aanbevelen. Bedankt dat we hier onze batterijen mochten opladen.

Caroline Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is gewoonweg geweldig. De ruimte kun je alleen maar raden op de foto's. Een heel geweldig huis met een grote woon- en eetkamer. Zeer goed uitgeruste keuken. Wat we ook leuk vonden, is dat het huis een badkamer en een gastentoilet heeft. De ligging van het huis is ook geweldig. Ver weg van de drukte. Zeer geschikt voor mensen die van rust houden. De tuin was ook geweldig. Onze kleine teckel heeft zich daar erg op zijn gemak gevoeld. Kortom, een geweldige vakantie. We zullen zeker volgend jaar nog een week daar doorbrengen.

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige accommodatie die niets te wensen overlaat. Het huis is erg rustig gelegen, de weg naar de dijk is nauwelijks druk... afhankelijk van de windrichting zijn maximaal de schapen van de dijk te horen. Het omheinde terrein met hoge, dichte bomen en struiken rondom zorgt ervoor dat zelfs waakzame honden tot rust kunnen komen. De tuin is gewoon enorm en veel mooier dan op de foto's. We voelden ons zeer comfortabel.

Kristina H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in augustus 2022 gedurende 10 dagen in dit prachtig gelegen vakantiehuis. We vonden het erg leuk en hebben erg genoten van de rust. Het huis biedt veel ruimte en is uitgerust met alles wat je nodig hebt. De grote en volledig begroeide tuin is een absoluut hoogtepunt waar ook onze hond zich erg op zijn gemak voelde. Als uitvalsbasis voor uitgebreide wandelingen langs de dijk of uitstapjes in de omgeving ideaal. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust en graag op vakantie gaat buiten de drukte :-) Bedankt!

Thomas K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie bungalow op een absoluut rustige locatie aan de dijk. Het huis is van alle gemakken voorzien, er ontbreekt niets. Niet in de keuken, noch in een andere ruimte. Daarbij komt een prachtig, volledig omheind terrein. Wie op zoek is naar opwinding en drukte, zit hier verkeerd. Wie rust en de nabijheid van de natuur zoekt, is hier op de juiste plek. Voor mij en mijn hond was het een perfecte vakantie die niet beter had kunnen zijn. We hebben genoten van de tijd en hopen volgend jaar weer onze vakantie in het huis aan de dijk te kunnen doorbrengen.

Viola G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren een week in het "Huis aan de dijk" met een bevriend stel en onze hond. Onze verwachtingen werden overtroffen! Super mooie locatie, midden in de natuur, directe buren waren koeien en schapen. Zowel het huis als de enorme (omheinde) tuin waren uitstekend onderhouden. Ook de afhandeling rondom was top. Het was een geweldige week, heel erg bedankt!

Michael W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eenzame rust, idylle en frisse lucht hebben precies aan onze verwachtingen voldaan. Er bleven geen wensen onvervuld. De verhuurder was zeer vriendelijk en behulpzaam. Hier komen we graag weer terug.

Herbert S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben zelden zo'n goed ingericht huis gevonden als hier, alles is aanwezig wat een vakantie perfect maakt. Vooral de goed gevulde keuken nodigt uit om te koken, wat we ook uitgebreid hebben gedaan. De enorme omheinde tuin viel vooral in de smaak bij onze hond, maar ook wij hebben er uitgebreid van genoten. Natuurliefhebbers zitten hier goed, vooral de lammerweide in mei is een geweldige en leuke ervaring. Wie hier niet kan ontspannen, heeft zeker iets verkeerd gedaan. We zullen zeker terugkomen en het huis aan de dijk aanbevelen. Bedankt dat we hier onze energie hebben kunnen opladen.

Thomas K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie bungalow op een absoluut rustige locatie aan de dijk.
Het huis is van alle gemakken voorzien, er ontbreekt niets. Niet in de keuken, noch in een andere ruimte.
Daarnaast is er een prachtig volledig omheind perceel.
Wie op zoek is naar drukte en opwinding is hier verkeerd. Wie op zoek is naar rust en de nabijheid van de natuur is hier precies goed.
Voor mij en mijn hond was het een perfecte vakantie die niet beter had kunnen zijn.
We hebben genoten van de tijd en hopen volgend jaar onze vakantie weer te kunnen doorbrengen in het huis aan de dijk.

Christiane R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis houdt zich aan wat het belooft. Onze twee honden hebben genoten van de mooie en grote tuin. De verhuurder was zeer zorgzaam en goed bereikbaar. Als je op zoek bent naar een vakantie in absolute rust, dan zit je hier precies goed.

Kristina H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren in augustus 2022 tien dagen in dit prachtig gelegen vakantiehuis. We vonden het erg leuk en hebben genoten van de rust. Het huis biedt veel ruimte en is van alle gemakken voorzien die je nodig hebt. De grote en volledig omheinde tuin is absoluut een hoogtepunt, waar onze hond zich ook op zijn gemak voelde. Ideaal als uitvalsbasis voor lange wandelingen op de dijk of uitstapjes in de omgeving. Zeer aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar rust en graag op vakantie gaat buiten de drukte :-) Hartelijk dank!

Michael W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eenzame rust, idylle en frisse lucht voldeden precies aan onze verwachtingen. Geen enkele wens bleef onvervuld.
De verhuurster was zeer vriendelijk en behulpzaam. We komen hier graag nog eens terug.

Constanze Schöttler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven met 2 personen en 3 honden in dit prachtige vakantiehuis. Het is zeer ruim, schoon en gezellig. De bedden zijn comfortabel en de keukenuitrusting laat niets te wensen over. De locatie is uniek, direct aan de dijk. De tuin is zeer goed onderhouden en nodigt uit tot ontspanning. Wij zouden te allen tijde teruggaan naar mevrouw Peters, een zeer aardige en behulpzame verhuurster.

Familie Andre und Michaela Peter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in het huis van 12.8 tot 20.8 met twee volwassenen, twee kinderen van 8 jaar en een hond. We waren zeer tevreden, het huis laat niets te wensen over, zelfs de prachtige tuin was geweldig. De hospita, mevrouw Peters, was er om ons met raad en daad bij te staan en vertelde ons waar we excursies konden maken die de moeite waard waren. We zouden graag nog eens komen, want we hebben al heel andere ervaringen met FeWo. Ook de prijs-prestatieverhouding was redelijk.

T. R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vakantiehuis sprak ons meteen aan. We hebben hier rustige en ontspannende dagen beleefd. De apparatuur is super en schoon. Een hint: Misschien kan de "huismap" worden uitgebreid met een korte uitleg over het gebruik van het alarmsysteem en welke vissen je kunt vangen in het viswater op de dijk. Een grotere vuilnisbak voor het restafval zou wenselijk zijn

Bettina

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in het huis. Alles was aanwezig om een mooie vakantie door te brengen. We vonden de locatie aangenaam, rustig en echt fijn om te ontspannen. Er zijn geweldige dingen te doen! We maakten een wadlooptocht naar Oland, bezochten Sylt, Amrum en Föhr en maakten uitstapjes naar Denemarken. We vonden Husum en Friedrichstadt erg mooi. We komen graag terug.

W. Schauer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

als u op zoek bent naar rust en stilte is dit vakantiehuis zeker een aanrader. Geen straatlawaai, alleen af en toe het geloei van een koe of het geklets van ganzen tijdens het vliegen. U kunt de kinderen en de hond in de tuin laten rondrennen. De buren zijn zo ver weg dat ze geen kinderen horen schreeuwen of honden horen blaffen. Het huis is zeer goed gevuld met keukengerei en serviesgoed. Alles is er wat je nodig hebt voor het dagelijks leven, behalve boodschappen, die kun je krijgen in Bredstedt, ongeveer 10 minuten met de auto. Als ik de keuze voor een vakantiehuis opnieuw moest maken, zou ik weer voor dit huis kiezen.

Reinhard Hilmer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Als u van rust en natuur houdt, is dit de plek voor u. Het huis is zeer comfortabel ingericht, je voelt je thuis, zelfs bij slecht weer.We hadden een geweldige tijd.De volgende vakantie in dit prachtige huis wordt al gepland.Als kleine suggestie:Een hor voor de ramen zou geweldig zijn.

petra & Familie

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Als we konden, zouden we het 5 * geven. Alles is hier fantastisch. Wij kunnen het alleen maar aanraden aan iedereen die rust en stilte wil. We zullen onze twee koeien missen die elke ochtend bij onze badkamer stonden! En we missen het huis nu al. Geweldige hospita! Bedankt We komen zeker nog eens terug

Irene Fradet

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit huis was perfect voor ons, we zouden niets anders willen. Zeer rustig (niet voor feestgangers!) Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Geweldige locatie. Zeer aardige verhuurders......... wat wil je nog meer. We komen graag terug. Hartelijk dank.

Edith Pechloff

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden het erg leuk. Het huis is uitstekend uitgerust en laat niets te wensen over. De tuin is zeer ruim en goed onderhouden. De locatie is perfect, vooral voor fietsers. Mooie steden in de omgeving zoals Husum, St.P.Ording of Friedrichstatt zijn met de auto in een paar minuten te bereiken. Er zijn uitstekende restaurants in de omgeving. De boeking van het huis en de "overdracht"/sleutel verliepen vlot.

Gunnar Sinn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect uitgeruste en ruime vakantiewoning op een rustige locatie. Precies zoals gedroomd. De sleuteloverdracht was ongecompliceerd. Helaas gaf booking.com niet aan dat er een verplichte eindschoonmaak was. Dit moet beter opgelost worden.

Viola G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We brachten een week door in het "Haus am Deich" met een paar vrienden en onze hond.
Onze verwachtingen werden overtroffen! Super mooie locatie, midden in de natuur, directe buren waren koeien en schapen.
Zowel het huis als de enorme (omheinde) tuin waren super goed onderhouden.
Ook de bediening rondom was top.
Het was een geweldige week, heel erg bedankt!

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie die niets te wensen overlaat. Het huis is erg rustig, er is nauwelijks verkeer op de weg naar de dijk...afhankelijk van de windrichting zijn de schapen van de dijk hooguit te horen.
Het terrein is omheind en rondom begroeid met hoge, dichte bomen en struiken, zodat zelfs waakzame honden gerust kunnen zijn. De tuin is gewoon gigantisch en veel mooier dan op de foto's. We voelden ons erg op ons gemak.

Antje M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis is rustig gelegen direct achter de dijk. Het huis was zeer schoon en goed uitgerust. Omdat de verwarming het had begeven, hadden we ook contact met de hospita. Mevrouw Peters was erg aardig en de verwarming werd onmiddellijk gerepareerd. We hebben er een heerlijke vakantie doorgebracht met onze twee honden.

Roland G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooi, goed onderhouden huis met een heerlijke, deels natuurlijke tuin op een rustige locatie direct achter de dijk. Voor ons, die graag de omgeving verkennen met onze e-bikes, een ideaal uitgangspunt. Omdat het weer meewerkte, konden we veel van het mooie Noord-Friesland leren kennen. Het contact met de verhuurster mevrouw Peters was ook zeer hartelijk en ze zorgde onmiddellijk voor onze kleine zorgen, zodat we ons daar op ons gemak voelden en het huis zeker kunnen aanbevelen. Wie Noord-Friesland wat beter wil leren kennen en het zonder de toeristische drukte kan stellen, is hier precies op zijn plaats.

Jörg R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eigenlijk zouden 6 sterren hier op zijn plaats zijn
We voelden ons er vorige week zeer comfortabel. Het huis ligt op een zeer mooie, rustige locatie en biedt pure ontspanning.
Een zeer mooi, goed onderhouden huis met zeer goede voorzieningen. Een grote tuin, die volledig omheind is, was ideaal voor ons en onze twee Berners.
Wij zullen hier zeker niet de laatste keer geweest zijn en kunnen het huis te allen tijde met een gerust hart aanbevelen.
Veel dank aan de verhuurster voor dit geweldige vakantiehuis

Caroline Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is gewoon geweldig. Je kunt je de ruimte op de foto's alleen maar voorstellen. Een echt geweldig huis met een grote woon- en eetkamer. Uitstekend uitgeruste keuken.
We vonden het ook fijn dat het huis een badkamer en een gastentoilet heeft. De locatie van het huis is ook geweldig. Ver weg van de drukte. Perfect voor mensen die van rust houden. De tuin was ook geweldig. Onze kleine teckel dame voelde zich daar erg op haar gemak. Al met al een super vakantie. We zullen er volgend jaar zeker weer een week doorbrengen.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321183

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321183.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Reußenköge» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 38 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven