Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  2   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
65m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Ligstoelen
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Station 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


40 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Emmi M.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert ! ...wir waren schon öfters und nicht das letzte mal hier!!!!!

Thomas B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Insgesamt eine schöne Ferienwohnung, die den Ansprüchen absolut gerecht wird.

Carsten L.

5,0
5 5 5 5 5

Empfehlenswert

Kai F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr ruhig und trotzdem zentral gelegene Wohnung. Sehr gemütlich und sauber, schön und hochwertig eingerichtet mit grosser Terrasse. Eine Wohnung zum wohl fühlen!

Hans-Georg Kinzelmann

5,0
5 5 5 5 5

Gut gelegene Ferienwohnung in ruhiger Umgebung fussläufig zur Altstadt und zum Hafen von Husum. Einziges Manko: Sturzgefahr beim stehenden Duschen in der Badewanne

Jörg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut eingerichtete Ferienwohnung mit Liebe zum Detail.

Petra Haufschild

5,0
5 5 5 5 5

Perfekte Lage und sehr gemütliche und schöne Ausstattung.

Martin Uebel

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung war super, sehr geräumig und top Ausgestattet. Eine schöne geschützte und ruhige Terrasse war das Tüpfelchen auf dem i. Insgesamt 5 sterne für diese Wohnug.

Birgit Hoff

5,0
5 5 5 5 5

Eine mit Liebe um Detail eingerichtete Wohnung. Alles vorhanden. Hier kann man sich nur wohlfühlen. Ruhige Lage und doch zentral

Christoph Möhrle

5,0
5 5 5 5 5

s.o.

Wolfgang und Andrea Teitz

5,0
5 5 5 5 5

Man kann sich in dieser Wohnung gut erholen. Es sollte alles so bleiben wie es ist.

Carsten Christensen

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schön und geschmackvoll eingerichtete Wohnung, die wir gerne weiterempfehlen.

Ottilie K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hebben ervan genoten, we hebben ook de eigenares ontmoet, ook zij was erg aardig en vroeg naar onze tevredenheid. We hadden een klein probleem met de waterdruk, maar dat werd direct opgelost, zelfs tijdens ons verblijf. We zijn sowieso erg tevreden over het vakantieteam aan de Noordzee, anders zouden we niet al 10 jaar lang graag daar boeken. Hier zijn in ieder geval alle 5 sterren gerechtvaardigd !!!

walter S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren blij toen we de woning binnenkwamen en wat chocolade, 2 glazen met een drankje en een klein boeket met winterbloemen op tafel stonden. Heel gezellig. Het appartement was brandschoon, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ruim en gelegen op een rustige locatie. Afgezien van het feit dat we liever een douchecabine gebruiken dan in het bad te staan, waren we helemaal tevreden. We komen graag terug.

Dr.Helmut S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het mooie stadje Husum is de ideale uitvalsbasis om de omgeving (Sylt, St. Peter Ording, Friedrichstadt, Hamburger Hallig, Nordstrand,..) te verkennen. Het appartement kan zonder beperkingen worden aanbevolen. Het team van "Vakantie aan de Noordzee" is zeer vriendelijk, responsief en competent.

Wolfgang H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Allereerst bedankt voor de goede samenwerking met "Vakantie aan de Noordzee". Het vakantieappartement was ideaal. Zeer schoon en gezellig ingericht. Alles was aanwezig en de markt en havengebied waren snel te voet bereikbaar. Rustige locatie.

Ursula T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement op een toplocatie is ideaal voor 2 personen. Alle routes naar het stadscentrum kunnen te voet worden afgelegd. Helaas was een bed gerepareerd en piepte bij elke beweging. De uitrusting is zeer goed, ook een vaatwasser is inbegrepen. Zeer rustige locatie, dus een ontspannen vakantie.

Christian S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren super tevreden. Het appartement is erg mooi, ruim, uitgerust met alles wat nodig is. Auto en E-bikes konden goed worden geparkeerd in de carport. Winkels zijn in de buurt en ook het voetgangersgebied. Mooie bestemmingen in de omgeving zijn goed bereikbaar. Al met al zeer aan te bevelen. Het niet kunnen ontvangen van tv-signaal vanwege een storing in de glasvezelkabel was voor ons geen probleem. Vooral omdat ons zonder te vragen een financiële compensatie werd aangeboden.

Stephanie S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi, centraal gelegen vakantieappartement in Husum. Markt en haven op ongeveer 10 minuten loopafstand. In het appartement is alles aanwezig, bovendien biedt het veel ruimte. Ook erg mooi is het dakterras dat uitkomt op de binnenplaats. Een eigen parkeerplaats op de binnenplaats is ook beschikbaar. Zeer eenvoudig in- en uitchecken.

Ellen J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Deze vakantiewoning is echt iets bijzonders! Er is veel nadruk gelegd op een smaakvol en harmonieus interieur, dat zich positief onderscheidt van het "eenheids grijs" van veel andere woningen met zijn kleur. De grote (echte) plant en de interessante boeken creëren een gezellige sfeer. De uitrusting is uitstekend. Ook zeer positief is de parkeerplaats voor de auto.

Christian & Annika

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is centraal gelegen, maar toch rustig en bevindt zich in een mooi huis boven een dokterspraktijk. De inrichting is liefdevol, gezellig en de netheid in alle kamers is zeer goed. Vooral de keuken is goed uitgerust. Je moet alleen afzien van een vaatwasser, wat voor ons met 2 personen geen probleem was. Verder kunnen het tweede toilet en het mooie balkon positief genoemd worden. Parkeren is mogelijk onder een carport achter het huis, wat erg handig is. De prijs-kwaliteitverhouding klopt hier zeker, we waren enthousiast over het appartement.

Klaus Wolter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ik kan het appartement alleen maar aanbevelen. We waren eind februari-eind maart, het was koud, de verwarming werkte prima. Husum is een heel mooi stadje met zeer vriendelijke mensen. De begeleiding en service bij vragen van mevrouw Volquardsen is echt uitstekend. We kunnen het appartement alleen maar aanbevelen. K.u.J Wolter uit Zuid-Baden.

Volker und Eva Zielcke

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement bevindt zich in een villawijk en binnen enkele minuten ben je bij het kasteel van Husum. Het appartement is liefdevol ingericht, alles is aanwezig, behalve een vaatwasser, voor een langer verblijf zou dat niet slecht zijn. Het is vermeldenswaardig hoe ontspannen het boeken verliep met mevrouw Volquardsen en haar team.

S. G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie, liefdevol ingerichte vakantiewoning met een geweldig terras. Rustige locatie en toch slechts enkele minuten lopen naar het voetgangersgebied en de haven. We voelden ons zeer comfortabel. Er is geen vaatwasser, maar dat was voor ons geen probleem en er zijn voldoende serviesgoed beschikbaar. We komen graag terug.

Laura Schrader

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in het vakantieappartement Woldsen 25. Het appartement is gezellig, groot, licht en zeer schoon. Omdat de accommodatie in een rustige zijstraat ligt, konden we ook goed ontspannen. We hadden al snel het gevoel daar thuis te zijn. Het contact met het appartementbeheer was altijd erg vriendelijk en aangenaam. We komen graag terug!

Heike Kleintje

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi, ruim gesneden appartement met alles en nog veel meer wat je nodig hebt op vakantie. Op het balkon kun je heerlijk de avond laten eindigen. We voelden ons vanaf het begin bijna thuis en zullen zeker terugkomen :) Heel erg bedankt.

Jutta Junius

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eigentlich alles top, war alles wie beschrieben. Auch das ganze drumherum, wie aanmelding, documenten, afspraken en sleuteloverdracht, enz. verliep echt super. Het enige minpuntje is misschien dat sommige meubels wat versleten zijn en misschien wel wat verbeterd zouden moeten worden. Daarom krijgt het ook geen volle score, wat zich ook vertaalt in de prijs-kwaliteitverhouding. Het is ook vermeldenswaardig dat naar mijn mening het appartement niet genoeg ruimte biedt voor meer dan 2 volwassenen die zich willen verspreiden en zich op hun gemak willen voelen. Al met al kan ik het appartement en de bemiddeling absoluut aanbevelen! We hebben hier 10 ontspannende dagen doorgebracht, bedankt!

K. Heupel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

In dit appartement ontbreekt gewoon niets. Vooral de liefdevolle inrichting is prachtig. Je voelt je meteen welkom. Omdat het appartement zich in een rustige zijstraat bevindt, word je 's ochtends alleen gewekt door vogelgezang. Zo hoort vakantie te zijn!

Frank-Hartmut Lauks

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geachte dames en heren, we hebben echt genoten van ons verblijf. Een kleinigheidje aan de zijlijn: er lag een los opstapje als overgang achter de deur van de gang naar het balkon en het schoof telkens wanneer we erop stapten. We hebben het elke keer weer rechtgezet. Dat was het dan. Met vriendelijke groeten, Frank-Hartmut Lauks.

St. Schneider

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vooral hebben we genoten van het luxe dakterras en de rustige ligging. Het appartement is geweldig ingericht en we vonden het erg leuk. Geweldig ook de carport voor de auto, haven en marktplein zijn te voet bereikbaar in 10 minuten.

Wolfgang H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Eerst een bedankje voor de goede samenwerking met "Vakantie aan de Noordzee". Het vakantieappartement was ideaal. Zeer schoon en gezellig ingericht. Alles was aanwezig en de markt en havengebied waren snel te voet bereikbaar. Rustige locatie.

Ursula T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement op een toplocatie is ideaal voor 2 personen. Alle routes naar het stadscentrum kunnen te voet worden afgelegd.
Helaas was een bed gerepareerd en kraakte bij elke beweging.
De uitrusting is erg goed, er is zelfs een vaatwasser inbegrepen.
Zeer rustige locatie, dus een ontspannen vakantie.

Martin S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Voor ons als stel was het appartement op elk gebied een voltreffer. Gelegen boven een dokterspraktijk, is het absoluut rustig, stijlvol ingericht en zeer ruim. Opvallend zijn de extra gastentoilet, het terras en de parkeermogelijkheid in de carport. Het ligt aan een rustige eenrichtingsstraat met kinderkopjes; de bakker is op 5 minuten loopafstand en naar het centrum is het ongeveer 10 minuten lopen.

Stephanie S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi, centraal gelegen vakantieappartement in Husum. Markt en haven bereikbaar in ongeveer 10 minuten te voet.
In het appartement is alles aanwezig, bovendien biedt het veel ruimte. Ook het dakterras dat uitkijkt op de binnenplaats is erg mooi.
Er is ook een eigen parkeerplaats beschikbaar op de binnenplaats.
Zeer probleemloze aankomst en vertrek.

Ellen J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Deze vakantiewoning is echt iets bijzonders! Er is veel aandacht besteed aan een smaakvol en harmonieus interieur, dat zich positief onderscheidt van het 'eenheids grijs' van veel andere woningen door zijn kleur. De grote (echte) plant en de interessante boeken creëren een gezellige sfeer. De uitrusting is uitstekend. Ook de parkeerplaats voor de auto is zeer positief.

Frank D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Liefdevol ingericht, groot vakantieappartement. Alles is aanwezig wat nodig is voor een vakantie. We voelden ons zeer comfortabel. Hartelijk dank aan de zeer vriendelijke verhuurder, die ons bij aankomst niet alleen verwelkomde met kleine attenties, maar ook persoonlijk begroette.

walter S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren blij toen we in het appartement kwamen en er stond wat chocolade, 2 glazen met een drankje en een klein boeket met winterbloemen op tafel. Heel gezellig. Het appartement was brandschoon, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ruim en gelegen op een rustige locatie. Afgezien van het feit dat we liever een douche zouden gebruiken in plaats van in bad te staan, waren we tevreden met alles. We komen graag terug.

Ottilie K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We vonden het leuk, we hebben ook de eigenares ontmoet, ze was ook erg aardig en vroeg ook naar onze tevredenheid. We hadden een klein probleempje met de waterdruk, maar dat werd meteen en tijdens ons verblijf opgelost. We zijn sowieso erg tevreden met de service van het team Ferien an der Nordsee, anders zouden we niet al 10 jaar lang graag bij hen boeken. Hier zijn zeker alle 5 sterren op zijn plaats !!!

V + J

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren een paar dagen na Pinksteren in Husum en kunnen zeggen dat we een geweldige vakantie hadden. Het appartement is erg groot en gezellig ingericht voor twee personen. De keuken is goed uitgerust, zodat je af en toe lekker zelf kunt koken. Er is een bakker om de hoek en alle winkels zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken. We zouden het appartement zeker aanbevelen. Het was erg leuk :)

Dr.Helmut S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het mooie stadje Husum is de ideale uitvalsbasis om de nabije omgeving (Sylt, St. Peter Ording, Friedrichstadt, Hamburger Hallig, Nordstrand,..) te verkennen.
Het appartement kan zonder enige restrictie worden aanbevolen. Het team van "Vakantie aan de Noordzee" is zeer behulpzaam, responsief en deskundig.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321208

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321208.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 40 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven