Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  2   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
55m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Haardroger

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Station 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Iris Rutschmann

5,0
5 5 5 5 5

Sehr freundlich und hilfsbereit

Gabi Burger

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne und hochwertig ausgestattete Ferienwohnung. Wir kommen gerne wieder!

Klaus Hüfner

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne liebevolle hochwertig Ausgestattete Wohnung

Gerda H.

5,0
5 5 5 5 5

Zentrale Lage, sehr gemütlich und romantisch! Wir haben uns sehr wohl gefühlt und gleich wieder gebucht!

Petra S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir waren 4 Tage in diesem tollen Appartement. Die Lage ist großartig; in zweiter Reihe zum Hafen ist es sehr ruhig und die schöne Stadt ist fußläufig zu erkunden. Die Ausstattung ist sehr gut; alles ist sehr stimmig und stylisch eingerichtet. Der Fernseher im Schlafzimmer ist riesig. Vielleicht wäre er an der Wand sicherer als auf dem Tisch - der Durchgang ist dadurch etwas schmal. Das Bad ist gut durchdacht und modern. Ein Radio in der Küche wäre toll. Die Fruchtfliegen nervten ein wenig; hatte dann in früheren Bewertungen darüber gelesen; das Problem scheint nicht lösbar zu sein. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Das italienische Restaurant „La Dolce Vita“ ist 50 m entfernt und das Team großartig, das Essen köstlich. Außerdem muss man in das „Künstler Café „ - Kuchen und Frühstück sind einfach nur lecker. Husum ist eine Reise wert!

Robert L.

4,0
4 4 4 4 4

Sehr schöne Ferienwohnung mit historischen Charme in einer der schönsten Straßen von Husum, direkt in Hafen Nähe. Absolut empfehlenswert!

Karsten F.

5,0
5 5 5 5 5

Angenehm zurückhaltene Geschmackvolle. Möblierung. Wohlfühlen pur. Zentrale, aber ruhige Lage. Absolut empfehlenswert. Sehr gern mal wieder!

Heidi H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Liegt sehr zentral , das Schönste , der Hafen liegt eben um „ die Ecke „ herrlich für jeden Spaziergang.

Karin Ketges

4,0
4 4 4 4 4

Wir würden Ferienwohnung jederzeit weiter empfehlen

Kristina Moll

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus und die Wohnung sind ein Traum. Die Wohnung ist liebevoll eingerichtet, hier passt jedes Detail. Badezimmer 1a, Küche hat alles was man benötigt und die Lage direkt in Hafennähe ist top.

Felicitas Sigg

5,0
5 5 5 5 5

:)

Petra W.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Schone en gezellige woning op een geweldige locatie. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld. De keuken is goed uitgerust, de bovenste woonruimte doet denken aan vroeger en nodigt uit om te blijven hangen. Badkamer met daglicht en rustig slaapgedeelte. We vonden alleen de televisie te groot en te dicht bij het bed. Hebben hier een mooie week doorgebracht.

Stefan H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Geweldige combinatie tussen oud/historisch & modern! Centraal gelegen! Geen doorgaand verkeer, direct in de oude stad, niet ver van het "Theodor Storm Haus", alle winkels, restaurants, of het nu gaat om vis (Loof Fischhaus), Aziatisch of iets anders!!!! Gewoon top!

Peter S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

wirkelijk gezellig tot nu toe, maar we vonden geen nut voor de ruimte voor de badkamer en slaapkamer, een knusse bank zou geweldig zijn en de lamp aan het plafond, nou ja, we moesten ons erg disciplineren om er niet steeds tegenaan te stoten

Harry Olzmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De vakantiewoning "Backbord" is iets bijzonders, het is origineel, gezellig, licht en vriendelijk, schoon en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het is zeer centraal gelegen en toch erg rustig. Veel restaurants, bezienswaardigheden en winkels bevinden zich in de buurt en ook het treinstation is goed te voet bereikbaar.

Silke Balsam-Wefer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een ervaring om in een historisch gebouw te verblijven dat stijlvol is ingericht. Als ik echt op zoek ben naar een minpunt, dan zou ik dit beschrijven als het ontbreken van een prullenbak in de badkamer. Maar dat is klagen op een zeer hoog niveau!

Nina Ludewig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Van het appartement naar de haven is het maar een paar stappen. Het appartement is modern ingericht, zeer licht en heeft alles wat je nodig hebt voor een paar dagen. Het appartement is erg rustig, we hebben ons zeer op ons gemak gevoeld.

Michael Maneval

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aantrekkelijke, centrale locatie, de meeste dingen kunnen hier te voet worden gedaan. De inrichting is mooi en praktisch, geen kitsch, bed, matrassen en dekens zijn uitstekend, alles om je helemaal goed te voelen!

Detlef Seydel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alleen de laaghangende plafondlamp in het slaapgedeelte is niet goed voor het hoofd en de lamp. Dat is ook het enige dat veranderd moet worden. Nadat ik er drie keer tegen aan stootte, liep ik door alle kamers met mijn hoofd naar beneden, wat niet nodig was geweest.

Ines Langhorst

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement Backbord is een uiterst gezellig appartement verdeeld over twee verdiepingen. Het is perfect voor één of twee personen en heeft alles wat je nodig hebt voor een korte pauze. De locatie is ideaal. In geval van problemen was het team supersnel bereikbaar en werd er onmiddellijk een oplossing geboden.

Nadine R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi ingericht vakantieappartement in het centrum van Husum. We voelden ons daar zeer comfortabel. We misten alleen een kleine radio in de keuken en de gordijnen in de slaapkamer zouden wat ingekort moeten worden.

Ennah

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig appartement met smaakvol interieur op een zeer centrale locatie. Ik was erg tevreden. Er is echter één klein puntje dat voor mij verbeterd zou kunnen worden: de uitrusting van de kookgerei kan hier en daar verbeterd of vernieuwd worden.

Andrea Hartmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldig vakantieappartement in een historisch gebouw in het hart van het stadscentrum, inclusief krakende houten vloeren :-). Het appartement Backbord heeft een nieuwe badkamer en een nieuwe kitchenette en is echt met veel liefde ingericht. Omdat het echter een oud huis in het historische centrum is, zijn de afvalcontainers noodgedwongen op de begane grond van het huis in een kleine ruimte geplaatst. Daarom hadden we helaas altijd heel veel fruitvliegjes in het appartement. Maar al met al: echt een aanrader!

Peter S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

echt gezellig tot nu toe, maar we hebben geen gebruik gevonden voor de ruimte voor de badkamer en slaapgedeelte, een knusse bank zou geweldig zijn en de lamp aan het plafond, nou ja, we moesten ons zeer disciplineren om er niet steeds tegenaan te stoten

Petra S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We verbleven 4 dagen in dit geweldige appartement. De locatie is geweldig; het is erg rustig in de tweede rij naar de haven en de mooie stad is op loopafstand te verkennen. De uitrusting is erg goed; alles is zeer harmonieus en stijlvol ingericht. De tv in de slaapkamer is enorm. Misschien zou hij aan de muur veiliger zijn dan op tafel - de doorgang is daardoor een beetje smal. De badkamer is goed doordacht en modern. Een radio in de keuken zou geweldig zijn. De fruitvliegjes waren een beetje vervelend; ik had erover gelezen in eerdere beoordelingen; het probleem lijkt niet op te lossen te zijn. We voelden ons daar zeer comfortabel. Het Italiaanse restaurant "La Dolce Vita" ligt op 50 meter afstand en het team is geweldig, het eten heerlijk. Bovendien moet je naar het "Künstler Café" - taart en ontbijt zijn gewoon heerlijk. Husum is de moeite waard!

Stefan H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Geweldige combinatie tussen oud / historisch & modern
Centraal gelegen! Geen doorgaand verkeer, direct in de oude stad, niet ver van het "Theodor Storm Huis", alle winkels, restaurants, of het nu vis (Loof Fischhaus), Aziatisch of iets anders is!!!! Gewoon top

Petra W.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Schone en gezellige flat op een geweldige locatie. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld. De keuken is goed uitgerust, het bovenste woongedeelte doet denken aan vroeger tijden en nodigt uit om te blijven hangen. Badkamer met daglicht en rustige slaapruimte. We vonden alleen de tv te groot en te dicht bij het bed. We hebben hier een mooie week doorgebracht.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321212

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321212.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven