Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Station 6 km

6 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Martin K.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Jederzeit wieder - wenn man Ruhe sucht, dann ist man hier richtig.

Rita S.

5,0
5 5 5 5 5

5 Sterne

Claudia C.

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist sehr geschmackvoll eingerichtet, gemütlich, kann ich wirklich empfehlen.

Joachim S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wunderschöne Lage, alles bestens und super Wetter.

Marion Friedl

5,0
5 5 5 5 5

Ein sehr gepflegtes modern eingerichtetes Apartment. Leider bei der Ausstattung nicht die volle Punktzahl, da wir einen Safe sowie eine Waschmaschine vermissten.

Martin Weidner

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Unterkunft in sehr guter Lage.

A.-W. Heil & Sohn GmbH & Co. KG

5,0
5 5 5 5 5

Nichts zu beanstanden ?

Gerhard Schenk

5,0
5 5 5 5 5

War alles tipp topp! Leider zu kurz..... Einziger kleiner Kritikpunkt: Die WLAN Verbindung war nicht gut......

Karl Kirch

5,0
5 5 5 5 5

Würde diese Fewo wieder buchen.

Damaris Winkler

5,0
5 5 5 5 5

Total schöne, neue und saubere Unterkunft. Wir haben uns von der ersten Minute sehr wohlgefühlt und würden sie jederzeit wieder buchen. Liebe Grüße aus Sachsen.

Angelika O.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een hele fijne tijd gehad in het vakantieappartement. Het is niet alleen erg ruim, maar ook zeer goed onderhouden en we hebben niets gemist. De keuken is zeer goed uitgerust en het grote panoramische raam met zijn brede vensterbank nodigde net als de mooie tuin uit om te ontspannen. We kunnen het appartement zonder aarzeling aanbevelen!

Heike W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De vakantiewoning ligt op een heel mooie plek en met de fiets ben je snel in Husum en er is veel te ontdekken in dit gebied, of het nu met de fiets, auto, boot of te voet is. We voelden ons erg op ons gemak.

Inge E.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi en schoon vakantieappartement. De verhuurder heeft een praktijk direct in het huis. Super open, vriendelijk en zeer behulpzaam. Restaurant direct naast het appartement. Even behulpzaam en vriendelijk. Het eten was top. Heikes kiosk bij de camping in de buurt heeft alles wat je nodig hebt voor zelfvoorziening. Het uitzicht op zee was op loopafstand binnen 5 minuten bereikbaar. Alles naar onze volledige tevredenheid. We voelden ons zeer comfortabel. Dank je wel!

Heike W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het vakantieappartement ligt op een hele mooie plek en met de fiets ben je snel in Husum en er is veel te ontdekken in dit gebied, of het nu per fiets, auto, boot of te voet is. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld.

Lothar Löber

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dankzij deze uitstekende omstandigheden - APPARTEMENT: ruim, licht, modern ingericht, alle benodigde apparatuur - LOCATIE: in het dorp (rustig, goede infrastructuur), in Noord-Friesland (alle belangrijke bestemmingen zoals Husum, Sylt, Föhr, Nordstrand, SPO, etc. zijn gemakkelijk bereikbaar, zeer goede verbindingen) - GOED, PERSOONLIJK CONTACT: zeer vriendelijke verhuurster, leuke gesprekken met waardevolle tips, een ontspannen, avontuurlijke en aangename vakantie is gegarandeerd. Bedankt daarvoor!

Yvonne Hofmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vakantieappartement biedt alles wat een vakantieappartement moet kunnen voor een gezin met 2 kinderen. Veel ruimte in het appartement en op het aangrenzende terrein maken de vakantie ook bij slecht weer aangenaam. De inrichting is zeer smaakvol en het is uitgerust met alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven. De omgeving nodigt uit om te fietsen en wandelen. Het is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Het water of het wad is op loopafstand. Winkelmogelijkheden zijn op verschillende afstanden beschikbaar. De verhuurster heeft een praktijk in het huis, is erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben haar toevallig leren kennen. We kunnen dit appartement alleen maar aanbevelen en hebben alweer geboekt.

Daniela Reis

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een week doorgebracht in dit appartement. Het is smaakvol ingericht (het heeft onze smaak geraakt) - de locatie is geweldig. We zouden op elk moment weer onze vakantie daar doorbrengen.

Angelika O.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een hele leuke tijd gehad in het vakantiehuis. Het is niet alleen erg ruim, maar ook goed onderhouden en we hebben niets gemist. De keuken is zeer goed uitgerust en het grote panoramische raam nodigde ons uit om te blijven zitten, net als de mooie tuin. We kunnen het appartement volledig aanbevelen!

Susanne W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Ruime kamers, begane grond, 2 wooneenheden en een kleine fysiotherapiepraktijk in het huis, enorme tuin met tuinmeubelen. Op loopafstand van de steiger. Goede matrassen en goede uitrusting van het appartement. Deze keer werd de schoonmaak niet zo grondig uitgevoerd als de vorige keren (vooral in en op kasten en planken). Gereserveerde parkeerplaats voor de deur. Al met al een uitstekend appartement als uitvalsbasis voor fietstochten en uitstapjes. Hoewel gelegen aan de doorgaande weg naar Nordstrand, is het appartement rustig en het huis een beetje naar achteren verschoven.

Christel Kerschgens

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement is erg mooi, ruim en modern ingericht. Het ligt centraal bij het water en dicht bij de stad. Veel excursies zijn van daaruit te bereiken. Het linnenpakket is beperkt gezien de scheiding van bad en toilet (idee erg goed), maar er ontbreken handdoeken in het toilet. Zeer negatief is het ontbreken van privacy in het toilet en de badkamer. Het buurhuis heeft volledig zicht op deze twee kamers, vooral bij verlichting sta je volledig onbeschermd voor de douche, het wastafel en het toilet :-(. Wat betreft de netheid: er waren veel spinnenwebben (met inhoud) in de hoeken, op de muren en achter de gordijnen. Ook waren de horren voor de ramen stoffig en spinrag. Afgezien daarvan hebben we een mooie week daar doorgebracht.

Katrin K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Na ruim 3 decennia vakantie aan de Noordzee, vonden we 3 jaar geleden deze idylle, centraal en toch rustig gelegen. Bedankt voor ontspannen tijden en waardevolle, leuke gesprekken met de verhuurder en het team van "Vakantie aan de Noordzee".

Susanne W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer goede en ruime vakantiewoning met een enorme en rustige tuin, groot terras en tuinmeubelen. Tot nu toe kon je vanuit de woonkamer de Noordzee zien, helaas wordt er nu aan de overkant gebouwd. We waren al voor de derde keer in het huis, waar nog een tweede vakantiewoning is (Schobüller Seestern). We komen graag weer terug.

Inge E.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi en schoon vakantieappartement. De verhuurder heeft een praktijk direct in het huis. Super open, vriendelijk en zeer behulpzaam. Restaurant direct naast het appartement. Even behulpzaam en vriendelijk. Het eten is top. Heikes Kiosk op de camping in de directe omgeving heeft alles wat je nodig hebt voor zelfvoorziening. Uitzicht op de zee was te voet binnen 5 minuten te bereiken. Alles naar onze volste tevredenheid. We hebben ons zeer comfortabel gevoeld. Dank je wel!

Gerhard Kirsch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heel vriendelijke verhuurder die waardevolle tips heeft gegeven in het persoonlijke gesprek. Kleine opmerking: er ontbreekt een wasmachine en ik had graag een prijsdifferentiatie gezien bij een "klein" aantal bezettingen, omdat het verbruik/slijtage dienovereenkomstig minder is. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld en zullen zeker weer informeren.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321252

Laatst bijgewerkt: 11.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321252.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat