Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  3   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Station 0.9 km

0.9 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Hans B.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Lage ist Klasse für Zugreisende, mit Auto gibt es ein Parkplatzproblem. Kann ohne Ortskenntnisse recht kostspielig werden(Danke an die Tourist-Information). Wohnung sehr schön für zwei Personen, ansonst ungünstig angeordnet. Schlafzimmer(Kammer) für die dritte Person durch Bad/Toilette erreichbar, sobald die Toilettenspülung benutzt wir ist man wach. Geht zum Hinterhof raus, oft recht laut wenn Stadtschlachter Claußen seine Ware angeliefert bekommt und verarbeitet.

Katharina Zelaskowska

4,0
4 4 4 4 4

Wir haben uns sehr wohl gefühlt- nur die Duschwand müsste mal erneuert werden

Sabine Kleemann

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung ist gepflegt und geschmackvoll eingerichtet. Sie liegt fußläufig zum Marktplatz und Hafen. Wir haben den Aufenthalt genossen.

Michael Ismar

5,0
5 5 5 5 5

a

Andre Sikavica

5,0
5 5 5 5 5

Siehe oben

Carola Meier

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne und geschmackvoll eingerichtete Ferienwohnung. Es war alles in Ordnung.

Timo Eberhardt

5,0
5 5 5 5 5

Großzügig geschnittene Wohnung im Zentrum Husums. Parkplätze gibt es außerhalb genug, lediglich zum Be- und Entladen kann man ca.150m entfernt kurzweilig parken.

Milosz Troka

4,0
4 4 4 4 4

Super zentrale Lage ,sauber und stilvoll Eingerichtet sehr zu empfehlen!!

Barbara K.

5,0
5 5 5 5 5

Wirklich eine top Ferienwohnung; einzig die wlan Verbindung ist eher schwach

Jochem R.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung in perfekter Lage, könnte kaum besser sein!

Martin Bühler K.

5,0
5 5 5 5 5

Super große und saubere Ferienwohnung, mehr geht nicht!

Katina S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een zeer mooi en stijlvol ingericht appartement op een geweldige centrale locatie. Snel naar de markt, bakker, haven, kasteelpark of winkelcentrum - dat hebben we thuis niet en daarom hebben we er erg van genoten. 's Nachts was het een beetje warm, ondanks de verwarming die aan stond en bij constante winterse buitentemperaturen van 19 graden. Dat was voor onze smaak te warm. (Met het raam open was het dan toch weer te koud of te luid).

Petra R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement in het hart van Husum kwam overeen met de getoonde foto's. Op een ontbrekend eierkoker na was de keukenuitrusting zeer goed. We vonden de trap naar het appartement erg steil. Gelukkig heeft een medewerker van het agentschap ons geholpen met onze bagage bij het vertrek. Als we iets op ons hart hadden, waren de medewerkers van het agentschap vriendelijk en behulpzaam. Dankzij de centrale ligging was het gemakkelijk om winkels, de haven, restaurants en bezienswaardigheden te bereiken (winkelcentrum met glascontainer tegenover het agentschap vlakbij). Voor vertrek kunnen de vuilniszakken in de gang van het huis worden achtergelaten. De bewoners zullen dan voor verdere verwerking zorgen.

Heike V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Hallo Dit is een zeer mooi ingericht schoon appartement. Wat we erg leuk vonden. TV in de woonkamer en slaapkamer. Het personeel van Vakantie aan de Noordzee is erg aardig en behulpzaam en loste problemen direct op. Helaas is er geen mogelijkheid om fietsen binnen te zetten. Deze moeten op straat worden gestald. Dit is echter ook een probleem, omdat de stoep te smal is. Er is alleen parkeergelegenheid voor de auto in de parkeergarage, die slechts 150 meter verderop ligt en u een parkeervergunning kunt krijgen. Dus alles goed. Het bed was te hard voor mij, mijn man vond het geweldig. De ramen in de slaapkamer kunnen niet goed verduisterd worden en kunnen 's nachts niet open blijven vanwege het lawaai. Maar het komt niet van het verkeer, want het is een voetgangersgebied. Maar van passerende gasten. Verder kan ik het appartement alleen maar aanbevelen.

Petra R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De woning in het hart van Husum kwam overeen met de getoonde foto's. Op een ontbrekend eierkoker na was de keukeninventaris erg goed. De trap naar het appartement vonden we erg steil. Gelukkig heeft een medewerkster van het bureau ons geholpen met de bagage bij het vertrek. Als we iets op ons hart hadden, waren de medewerksters van het bureau vriendelijk en behulpzaam. Dankzij de centrale ligging was het eenvoudig om winkels, de haven, horecagelegenheden en bezienswaardigheden te bereiken (winkelcentrum met glascontainer tegenover het bureau in de directe omgeving). Voor vertrek kunt u uw vuilniszakken in de gang plaatsen. De bewoners zorgen dan voor de verdere afvalverwerking.

Martina Raddatz P.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement in het hart van Husum kwam overeen met de getoonde foto's. Afgezien van een ontbrekende eierkoker was de keukenfaciliteiten erg goed. We vonden de trap naar het appartement erg steil. Bij het uitchecken heeft een medewerker van het bureau ons gelukkig geholpen met de bagage. Als we iets op ons hart hadden, waren de medewerkers van het bureau vriendelijk en behulpzaam. Dankzij de centrale ligging was het gemakkelijk om winkels, de haven, restaurants en bezienswaardigheden te bereiken (winkelcentrum met glascontainer tegenover het bureau in de directe omgeving). Voordat je vertrekt, kun je je vuilniszakken in de gang van het gebouw plaatsen. De bewoners zorgen dan voor verdere afvoer.

Heike V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Hallo,
Dit is een zeer mooi ingericht en schoon appartement. Dat vonden we erg leuk. Er is een televisie in zowel de woonkamer als de slaapkamer. Het personeel van Vakantie aan de Noordzee is erg aardig en behulpzaam en ze hebben direct gezorgd voor eventuele problemen.
Jammer genoeg is er geen mogelijkheid om fietsen binnen te zetten. Ze moeten op straat worden geparkeerd. Dit is echter ook een probleem, omdat het trottoir te smal is. Er is alleen een parkeermogelijkheid in de parkeergarage, die maar 150 meter verderop is en je krijgt een langdurige parkeerkaart. Dus alles is goed.
Het bed was voor mij te hard, mijn man vond het geweldig. De ramen in de slaapkamer kunnen niet goed verduisterd worden en ook niet 's nachts open blijven, omdat het te lawaaiig is. Niet vanwege het verkeer, omdat het een voetgangersgebied is.
Maar wel vanwege de passerende gasten.
Verder kan ik het appartement alleen maar aanbevelen.

Sönke Stender

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

smaakvol ingerichtte appartement, praktisch uitgerust maar niet overladen! gladde vloeren, geen tapijt! grote badkamer met moderne, praktische woonrek! je mist bijna niets! rustig gelegen in een kleine winkelstraat met interessante winkels en cafes! ook positief: de nabijheid van de stad en de haven. we hebben ons hier op ons gemak gevoeld!

Katina S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een zeer mooi en stijlvol ingericht appartement op een prachtige centrale locatie. Snel naar de markt, bakker, haven, kasteelpark of winkelcentrum - dat hebben we thuis niet en daar hebben we echt van genoten.
Het was 's nachts een beetje warm, ondanks de verwarming die aan stond en constante winterse buitentemperaturen van 19 graden. Dat was voor onze smaak te warm. (Met het raam open werd het dan weer te koud of te lawaaiig).


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321254

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321254.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven