Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Breklum

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Station 8 km

8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Rüdiger W.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne, helle, freundliche Wohnung. Top Ausstattung Wir haben uns sehr wohl gefühlt, gerne wieder.

Editha S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Eine sehr schön und modern eingerichtete Ferienwohnung mit allem Komfort. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Dirk D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Der Aufenthalt in dieser schönen Ferienwohnung war zum wiederholten Male perfekt. Kommen gerne immer wieder. Gruß aus Niedersachsen.

Jana P.

5,0
5 5 5 5 5

Wir (Familie mit zwei Kindern) haben uns sehr wohl gefühlt. Der nächste Urlaub ist bereits in der Ferienwohnung Nordlicht gebucht.

Nico H.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gute Unterkunft, wir waren mit allen sehr zufrieden

Doris K.

5,0
5 5 5 5 5

Super große, toll ausgestattete Wohnung mit allem, was man braucht. So macht Urlaub Spaß! Sogar bei Sturm kann man drinnen bleiben und sich verweilen mit 3 TV etc. Fast wie zuhause. Gerne wieder!!

Uwe Eckebrecht

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung war Klasse.Wie haben für Ostern 2021 wieder gebucht.Hier macht wohnen Spaß.

Guido B.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne und moderne Ferienwohnung mit einer tollen Ausstattung, die keine Wünsche offen lässt!

Rolf Suhr

4,0
4 4 4 4 4

Toll, toll, toll. Einfach einwandfrei.

Andreas Stock

5,0
5 5 5 5 5

Ein schöner Urlaub in einer tollen Unterkunft.

Thomas Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi vakantieappartement. In het appartement is alles aanwezig wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Met name de inloopdouche is opvallend. We waren binnen twee maanden gasten met onze twee teckels in dit vakantieappartement. Als het appartement beschikbaar is, zullen we geen andere meer boeken. We zijn regelmatig in de buurt en kennen daarom veel andere accommodaties. Dit appartement is tot nu toe het beste dat we hebben gehad.

Anna O.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement is groot, modern en hoogwaardig ingericht en op een uitstekende locatie voor veel activiteiten aan de Noordzee. Bijzonder opmerkelijk: grote douche, privacy op het terras, goed uitgeruste keuken, horren voor de ramen. Tal van winkelmogelijkheden bevinden zich in de buurt. We voelden ons hier zeer op ons gemak.

Cathrin T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben twee weken vakantie gehad in het zeer mooie appartement en hebben ons comfortabel en goed uitgerust gevoeld. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Je moet echter wel van hard slapen houden, de bedden waren behoorlijk hard. Supermarkt en ontbijtbroodjes zijn goed te voet te bereiken en als je fietsen meeneemt, heb je ook een goede keuze aan supermarkten en bakkers. Het zwemstrand is iets verder dan we dachten en je moet geen zandstrand verwachten, dan zul je ook niet teleurgesteld zijn. We hebben veel uitstapjes gemaakt, bijvoorbeeld naar Sylt, Denemarken, de Flensburger Fjord en Husum.

Thomas Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi vakantieappartement.
In het appartement is alles aanwezig wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. De inloopdouche is het benadrukken waard. We waren binnen twee maanden gasten met onze twee teckels in dit vakantieappartement. Als het appartement beschikbaar is, zullen we geen andere meer boeken. We zijn regelmatig in de buurt en kennen daarom veel andere accommodaties.
Tot nu toe is dit het beste appartement dat we hebben gehad.

Thomas Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement Nordlicht is zijn geld waard. We hebben al veel vakantieappartementen gehad in de regio rond Bredstedt, maar dit was tot nu toe de beste die we hadden. Het appartement is zeer goed onderhouden en is uitgerust met waardevolle elektrische apparaten, zoals Knef apparaten in de keuken, Siemens wasmachine, enz. Alle andere gebruikelijke elektrische apparaten zijn ook aanwezig. Bovendien zijn alle ramen inclusief balkondeur voorzien van insectenwerend gaas, wat nodig is in deze tijd van het jaar (augustus/september 2023). Het inloopdouche in de badkamer is het vermelden waard. Bovendien stemden de verhuurders er ook mee in dat we het appartement konden huren met twee kleine honden. We zullen dit appartement zeker weer boeken, indien beschikbaar.

Karin B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het appartement is licht en vriendelijk ingericht en alles wat je nodig hebt voor een vakantie is er. We misten de "mooie tuin" die bij het appartement zou horen volgens de beschrijving. Helaas is er alleen een klein terras. Verder voelden we ons heel comfortabel!

Ulrich O.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement is zeker aan te bevelen. Het is zeer schoon en modern ingericht. De keuken laat niets te wensen over. Elke kamer heeft een televisie. De badkamer met grote douche lijkt voor rolstoelen geschikt te zijn. Een ander pluspunt zijn de wasmachine en droger. Het terras is klein en praktisch.

Cathrin T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben twee weken vakantie gehad in het zeer mooie appartement en voelden ons comfortabel en goed uitgerust. Alles wat je nodig hebt is er. Je moet echter wel van hard slapen houden, want de bedden waren erg hard.

Supermarkt en ontbijtbroodjes zijn op loopafstand goed bereikbaar en als je fietsen meeneemt, heb je ook nog een goede selectie van supermarkten en bakkers.

Het zwemgedeelte is iets verder weg dan we dachten en men moet geen zandstrand verwachten, dan raak je ook niet teleurgesteld.

We hebben veel uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld Sylt, Denemarken, Flensburger Firth en Husum.

Anna O.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis is groot, modern en hoogwaardig ingericht en op een geweldige locatie voor vele activiteiten aan de Noordzee. Bijzonder vermeldenswaardig: grote douche, privacy op het terras, goed uitgeruste keuken, horren voor de ramen. Talrijke winkelmogelijkheden bevinden zich in de buurt. We voelden ons zeer comfortabel.

Bienemann-Krohn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in de flat. Het is gloednieuw en in uitstekende staat. De centrale ligging van Breklum, tussen Husum en Niebüll, nodigt uit tot tochten in het hele gebied van de noordelijke Noordzee en het achterland van de dijk. We komen terug.

Torsten Vogler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een geweldige vakantie, helaas te kort, de flat laat niets te wensen over, alles is beschikbaar en we voelden ons zeer comfortabel, we zullen graag terugkomen, het is ook zeer centraal gelegen bakker en winkels in de buurt en zeer snel bereikbaar met de fiets. Hartelijk dank voor een geweldig verblijf. Met vriendelijke groet, familie Torsten Vogler

Roger Merten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Flat was zoals beschreven, niets was online verfraaid. De netheid was zeer goed, de inrichting smaakvol en geen goedkope spullen. Winkelen om de hoek. Zeer rustige locatie, aardige buren. Als u mobiel bent en zich kunt verplaatsen, zijn er genoeg plaatsen om te bezoeken (Husum, St.Peter Ording, Sylt, Föhr, Flensburg enz.). Beste verhuurder, houd het niveau alstublieft zo hoog en de flat blijft een tip voor een ontspannende vakantie.

Carolin Seum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Voor de eerste keer boekten we via "Ferien an der Nordsee". Geweldige ondersteuning, super service. De flat in Breklum is gewoonweg fantastisch. Wij waren maar met z'n tweeën, maar het is ook zeer geschikt voor een gezin met maximaal twee kinderen. Schoon, ruim, geweldige inrichting en alles, echt alles wat je nodig hebt is aanwezig. Alles zeer nieuw en comfortabel, we missen nu vooral de inloopdouche. Breklum is perfect voor dagtochten. Wij zijn in Rømø, Sylt, Amrum, Föhr en Nordstrand geweest. Prachtig. Er zijn volop mogelijkheden om te winkelen. De overdracht en acceptatie was ook super vriendelijk en ongecompliceerd! Al met al past alles gewoon! Bedankt

Dannenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De grote vakantiewoning is rustig gelegen en zeer goed ingericht. Aan alles is gedacht, inclusief een wasmachine en droger. We voelden ons zeer comfortabel en zullen zeker terugkomen.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321258

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321258.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Breklum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven