Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  2   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapplaats
1  Badkamer
Max. 2  gasten
45m²
1 Slaapplaats
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Station 0.8 km

0.8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Renate K.

5,0
5 5 5 5 5

Perfekt Zentral , PP , komfortabel und sehr sauber ! Herzlichen Dank und LG aus der Uckermark

Markus K.

5,0
5 5 5 5 5

Super Lage, gut ausgestattete Wohnung/ Küche, Kommunikation mit 'Ferien an der Nordsee' war gut (Schlüsselübergabe), gerne wieder.

Michael N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Eine sehr schöne Wohnung mit seitlichen Blick auf den Hafen. Zentral gelegen und trotzdem ruhig in einem sauberen und ruhigen Haus. Wir kommen gerne wieder.

Werner B.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Die Wohnung ist für zwei Personen ideal. Die Ausstattung ist in Ordnung und es war sehr sauber.Es gibt aber Verbesserungspotential . Z.B. fehlt eine Garderobe ( Harken) im Eingangsbereich. Die Wohnung liegt optimal um von dort aus die Gegend zu erkunden!

Daniel A.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Lage, dennoch ruhig und zentral. Für zwei Personen sehr gut geeignet

Ursula Karhoff

1,0
1 1 1 1 1

Wie schon oben geschrieben...die Lage ist sehr schön! Man hat direkten Blickkontakt zum Hafen. Leider hat uns die Einrichtung/Möblierung sehr enttäuscht. Die Wohnung wirkt sehr karg und ungemütlich. Es gibt zwar ein Weinregal aber keine Teekanne...Das Bad ist sehr bescheiden. Ein Schrank neben dem Bett war nicht nutzbar, da die auf Rollen laufenden Türen verkantet waren. Der Schlüssel zur Wohnung wurde uns vor 13.00 Uhr übergeben, die Reinigungskräfte kamen nach Aufforderung gegen 14.00 Uhr. Wir kamen also zunächst in eine schmutzige Wohnung. Überaus unerfreulich war der stinkende Kühlschrank!

Thorsten Pleiss

4,0
4 4 4 4 4

Super Lage, gut ausgestattet (auch wenn es coronabedingt eine kleinere Ausstattung gab), ansonsten wie beschrieben! Etwas wenige Ablagen, zu wenige (Garderoben-) Wandhaken.

Manuela Busch

5,0
5 5 5 5 5

Wir hätten uns ein weiteres Regal und einen größeren Tisch oder Beistelltisch gewünscht. Ansonsten war alles toll. Die Lage ist super.

Rainer Fritzsche

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung entsprach der Beschreibung. Es war alles bestens.

Hans Jacobsen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön gelegene Wohnung. Sehr sauber und gepflegt. Lag im 4.Stock ohne Fahrstuhl, für uns kein Problem aber ältere und/oder gehbehinderte kommen da eventuell ganz schlecht hoch.

Balleur

5,0
5 5 5 5 5

Alles Notwendige ist in dieser kleinen, einfachen Wohnung vorhanden. Schöne Lage im dritten Stock mit Parkplatz in der Nähe vom Eingang des Gebäudes.

Karin Single

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist im dritten Stock und nur über mehrere Treppen erreichbar, Gepäck etc. muss hochgetragen werden.

Katrin S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement Havenzicht heeft alles wat je hartje begeert. Een goed uitgeruste keuken, een gezellig groot bed, een bank die uitnodigt om te ontspannen en een prachtig uitzicht vanaf het balkon op een klein deel van de pittoreske haven. We vonden het appartement al geweldig toen we aankwamen. De bedden waren opgemaakt, handdoeken en keukendoeken waren klaar. De oven, magnetron en badkamer waren erg schoon. Alleen de balkonreling zou iets hoger mogen zijn. Voor het slechte weer in onze vakantieweek kunt u niets ;-) We komen terug. Dirk en Katrin uit het mooie Sauerland.

Roman H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Mooi uitzicht op de haven, zeer mooie locatie, top parkeergelegenheid bij het huis, heel gezellig appartement voor twee om je goed te voelen, treingeluid op de achtergrond niet storend omdat aan de kant van het huis, enige nadeel is de ligging op de 3e verdieping zonder lift. Zeer aan te bevelen, we zullen het havenzicht weer boeken.

Michaela P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De overdracht van de sleutel via de sleutelkluis verliep uitstekend. De locatie en de bijbehorende parkeerplaats zijn geweldig. Wifi werkte perfect. Het appartement is functioneel ingericht. Het was echter een uitdaging om als alleenreizende de koffer de vele trappen op te sjouwen. Ik ben in december aangekomen en het appartement was behoorlijk afgekoeld. Pas de volgende avond werd de 20 graden bereikt. Zou het misschien het overwegen waard zijn om de radiatoren niet helemaal uit te zetten of op zijn minst een dag eerder aan te zetten?

Marlis M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het vakantieappartement ligt perfect aan de haven in het stadscentrum. De keuken is zeer goed uitgerust en het servies en de keukengerei zijn van goede kwaliteit. Over het algemeen lijkt het appartement modern en eenvoudig. Een dressoir en misschien een mooie fauteuil zouden het iets gezelliger maken en mogelijk zou de ruimte dan ook minder hol klinken. De televisie zou echt iets groter moeten zijn in verhouding tot de grootte van de kamer en de afstand tot de bank.

Ulrich Zock

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is zeer smaakvol ingericht, was schoon en in zeer goede staat. Alles was aanwezig wat je nodig hebt in een vakantiewoning. Handig zou nog een snijplank zijn om groenten en dergelijke te snijden. De locatie is fantastisch, korte afstand tot het centrum, gereserveerde parkeerplaats voor het huis. Op het balkon zou het mos tussen de voegen van de vloertegels verwijderd kunnen worden.

Roman H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Superzicht op de haven, zeer mooie locatie, top parkeergelegenheid bij het huis, heel schattig appartement om je op je gemak te voelen met z'n tweeën, geluid van de trein op de achtergrond is niet storend omdat het aan de andere kant van het huis is gelegen, enige nadeel is de locatie op de 3e verdieping zonder lift. Zeer aan te bevelen, zullen Hafenblick weer boeken.

Andreas Pohl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is direct gelegen aan de haven, zeer goede locatie. Een modern en mooi ingericht appartement met een klein balkon waar de haven te zien is. Ondanks de centrale ligging was het zeer rustig. Om hiervan te genieten moet men slechts 45 treden naar de bovenste verdieping overwinnen. Bakkerijen en restaurants in de directe omgeving. Perfect voor 2 personen.

Hannelore Fesselmar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren, zoals altijd, over het algemeen erg tevreden en willen graag weer terugkomen. Maar met betrekking tot de netheid moet je niet te nauwkeurig kijken. We vonden de extra prijs voor het "beddengoedpakket" echter in verhouding te hoog. Toen hadden we twee dagen geen verwarming. Er werd blijkbaar een reparatie uitgevoerd aan het verwarmingssysteem en we moesten alle radiatoren "ontluchten" voordat het weer warm werd. Er was nergens in het huis een passende opmerking/aankondiging te vinden. We kregen toen hulp van een vriend die ons zijn gereedschap ter beschikking stelde. Bij deze gelegenheid willen we nog een suggestie doen met betrekking tot de huis-/appartementsleutel. Een tweede sleutelset zou wenselijk zijn, tenminste voor ons. Verder alles goed!

Detlef K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We hebben ons erg op ons gemak gevoeld, maar we hebben een paar kleine dingen opgemerkt: ontbrekende kapstokken, een beetje te weinig bestek, helaas alleen handdoekhaken achter de deur in de badkamer, de leeslamp had meer licht mogen geven.

Detlef R.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

bijna alles goed, helaas ontbrak er een brievenbussleutel, een stopcontact was kapot / kabels lagen bloot; de positie van de televisie was ongunstig ten opzichte van de bank; de locatie van het appartement was goed; parkeerplaats voor het huis was prima voor de auto; fietsenstalling was goed, behalve dat de "plaatsnummers" van de fietsenstalling ontbraken bij de opslagmogelijkheid;

Ingo Hinz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Over het algemeen waren we erg tevreden. Maar de badkamer zou wel wat meer opbergmogelijkheden mogen hebben. Er is genoeg ruimte. We misten een kleine kapstok of op zijn minst een haak om jassen op te hangen bij de ingang. Het uitzicht vanaf het balkon op de grote reclamewand... Ach. Soit. Verder was alles erg mooi. Het zou handig zijn als je de informatie over de reis niet pas tijdens de reis krijgt, maar misschien al een dag van tevoren. Dan bespaar je jezelf heen en weer reizen. Ook een aanwijzing voor het inleveren van de sleutel zou niet verkeerd zijn. We stonden daar op zondag en niemand heeft gezegd waar we de sleutel moesten achterlaten.

Tobias Kropp

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is gunstig gelegen wat betreft verkeer, de parkeerplaats is dichtbij en voor één persoon is de ruimte meer dan voldoende. Men moet de nabijheid van het treinspoor vermelden, dat men vrij duidelijk hoort. Omdat het echter geen druk bereden route is, is het draaglijk. Alleen de vaatwasser... is qua grootte meer een magnetron (daarom de aftrek in de uitrusting).

Michaela P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De sleuteloverdracht via een sleutelkluis verliep perfect. De locatie en bijbehorende parkeerplaats zijn geweldig. Het wifi werkte perfect.
Het appartement is functioneel ingericht.
Het was echter een uitdaging om als alleenreizende de koffer de vele trappen op te slepen.
Ik arriveerde in december en het appartement was behoorlijk koud. Pas de volgende avond werd de temperatuur van 20 graden bereikt. Zou het misschien de moeite waard zijn om de radiatoren niet helemaal uit te zetten of op zijn minst een dag van tevoren aan te zetten?

Herta Merk

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons erg comfortabel. Het appartement is ideaal gelegen om Husum te verkennen te voet. Verbeteringsvoorstellen: Het zou handig zijn om een gedetailleerde routebeschrijving te hebben naar de ingang van de parkeerplaats en het gebouw. Men moet goed ter been zijn, omdat het appartement op de 3e verdieping is.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321287

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321287.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven