Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  3   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Station 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Angelika W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Uneingeschränkte Weiterempfehlung.

Alfred M.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft, ruhig und schön, mit allem was man braucht. super Betreuung durch die MitarbeiterInnen von „Ferien an der Nordsee“ Wir würden die Wohnung jederzeit wieder mieten.

Christof P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir haben den Aufenthalt in jeder Hinsicht sehr genossen!

Angelika G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr nette gemütliche FW. Gut ausgestattete Küche Tolle sonnige Terrasse Zentrale Lage

Klaus-Günter U.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Auch bei unserem zweiten Aufenthalt hat es uns sehr gut gefallen in der Wohnung. Schön wären vielleicht noch Fliegengitter im Schlafzimmerfenster und ein kleiner Hocker im Bad

Felix W.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Wir haben uns sehr wohl gefühlt, auch wenn die Ausstattung der Küche etwas umfangreicher sein könnte. Lage und Wohnung waren super. Leider fehlte der Wäscheständer zur Waschmaschine.

Klaus-Guenter

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung war toll. Einzig fehlen besonders im Sommer Fliegengitter an den Fenstern.

Ursula Ebert

5,0
5 5 5 5 5

Eine FeWo zum wohlfühlen. Waren 14Tg, dort,rundrum alles superschön.

Reinhard Gamon

5,0
5 5 5 5 5

Rundum alles ok!

Kathi

5,0
5 5 5 5 5

Waren die 1. Mieter in der schönen, modern eingerichteten Wohnung. Wohnung top, Lage sehr zentral. Unser Hund hat sich in der Wohnung auch sehr wohlgefühlt.

Kathi

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren die 1. Mieter, Wohnung ist sehr gut ausgestattet. Lage der Wohnung top. Unser Hund hat sich auch sehr wohl gefühlt.

Joachim Q.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is als "thuiskomen"! We verbleven elk 4 keer in de vakantieappartementen Sonnenwende en Dämmerlicht. Het appartement heeft geen overbodige fratsen, maar heeft alles wat je nodig hebt voor je verblijf. Een zonnig terras en een eigen parkeerplaats voor de deur zorgen voor extra comfort. De vakantieappartementen (2 huizen met elk 4 appartementen) liggen in een rustige zijstraat. Het kasteelpark, het marktplein, de haven en de winkelstraat in het centrum van Husum zijn te voet bereikbaar in 5-10 minuten. We vertrekken vanuit het appartement voor lange wandelingen in en rond Husum, langs de dijken en op Nordstrand. Bovendien maken we van daaruit uitstapjes naar de Husumse baai en naar de dichtbij en verder weg gelegen Noord-Friese gebieden met de vele plaatsen aan de Noordzeekust. Voor de herfst van 2024 hebben we (voor de 9e keer) alweer geboekt!

Siegfried W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Een zeer mooi vakantieappartement met een goede locatie en uitrusting, we misten een stofzuiger of een dweil om schoon te maken. Het licht op de terrassen flikkerde de hele nacht, dit was niet echt aangenaam. We zullen zeker weer inchecken.

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De vakantieaccommodatie "Im Sonnenschein" is degelijk gebouwd en energiezuinig uitgerust (isolatie, zonne-energie, ventilatie, enz.). Bij elke woning hoort een parkeerplaats recht voor het huis. Het ligt in een rustige zijstraat, het centrum, de haven en het kasteelpark zijn op loopafstand bereikbaar. Het appartement is ruim, licht, vriendelijk en eigentijds ingericht zonder overbodige tierelantijntjes en heeft alle meubels en voorzieningen die je nodig hebt, inclusief het mooie, zonnige terras. We waren voor de 3e keer in het complex "Im Sonnenschein" (1 keer in het appartement "Dämmerlicht" en nu voor de 2e keer in het appartement "Sonnenwende") en zullen zeker weer terugkomen. De omgang met de eigenaresse en het team van "Ferien an der Nordsee" is erg aardig en vriendelijk. Het probleem met de vastzittende terrasdeur werd snel verholpen! Klein minpunt: Het plafondlicht in de kleine slaapkamer was kapot (maakte niet uit, omdat we de kamer niet nodig hadden). Het schoonmaakpersoneel kwam helaas ruim voor de vertrektijd, waardoor we ons enigszins onder druk gezet voelden. Voor een verkeerde informatie (Dämmerlicht, 22.07-01.08.2021) wil ik me verontschuldigen: In de kelder is zowel een wasmachine als een droger beschikbaar!

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Wat moet ik groot zeggen? Het is ons "tweede thuis" (4 keer schemering en 3 keer zonnewende). Het appartement is ruim, eigentijds ingericht en van alle benodigdheden voorzien. Een zonnig terras en een eigen parkeerplaats voor de deur zijn ook inbegrepen. Het vakantieappartementencomplex ligt in een rustige zijstraat. Het centrum van Husum, de markt, de haven, de winkelstraat en het kasteelpark zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Er zijn voldoende winkelmogelijkheden in de omgeving. Voor ons dient het vakantieappartement als uitvalsbasis voor verkenning in en rond Husum en de Husumer Bucht met de vele plaatsen, evenals voor mooie uitstapjes in de nabije en verdere Noord-Friese omgeving en ontspannende wandelingen aan de Noordzee. En?! - Voor de lente van 2024 hebben we alweer geboekt (voor de 8e keer)! **************************************************** Ik moet echter wel de gasten-app van "Vakantie aan de Noordzee" bekritiseren! De app is absoluut onvoldoende en gebruikt een 8-cijferig "boekingsnummer" in plaats van de 5-cijferige "reserveringsnummer" uit de boeking/bevestiging, waarbij de nummersystemen volledig verschillend zijn, zonder enige overeenkomsten. Het specifieke probleem is dat een recente boeking voor 2024 helemaal niet wordt weergegeven! Naar verluidt is "een nieuwe contactpersoon door een collega ingevoerd" - Wat bedoel je?! Daar is nog aanzienlijke verbetering nodig!

Juergen W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Modern, functioneel ingericht vakantieappartement met terras of balkon in een van de vier aaneengesloten tweegezinswoningen. Algemeen rustige woonwijk. Alles erg schoon en goed onderhouden binnen en buiten het appartement. Moderne tv. Zeer goede wifi. Comfortabele bank in de woonkamer. Grote slaapkamer. Grote badkamer met grote inloopdouche. Eigen parkeerplaats direct voor de deur. Marktplein, haven, bakker, winkels, treinstation - alles op loopafstand (ongeveer 5 - 15 minuten). Algemeen oordeel: We zouden de accommodatie voor een verblijf in Husum zeker weer kiezen en ook aanbevelen. Enige echte nadeel: De garage die als fietsenberging voor in totaal 8 appartementen gemeenschappelijk wordt gebruikt, is helaas een beetje chaotisch en wordt ook misbruikt als opslagplaats voor autobanden en bouwmateriaal. De ruimte voor fietsen is dus ontoereikend. Er is ook geen stroomaansluiting in de garage om e-bikes op te laden. Daarom hebben wij onze e-bikes altijd op ons eigen terras gestald. P.S.: Helaas waren er tijdens ons 10-daagse verblijf al twee keer vroeg in de ochtend (vanaf 7 uur) sterke geluidsoverlast door bouwwerkzaamheden. Op een dag waren er tuin- en boomzaagwerkzaamheden vanaf 7 uur in de kleuterschool (bij het slaapkamerraam). Op de dag van vertrek werd vanaf 7 uur het trottoir opgebroken (met extreme geluidsoverlast en constant getoeter van de bouwvoertuigen) - uitslapen was helaas niet mogelijk ;-(. Om 10 uur was de "overlast" dan ook al voorbij ;-).

Norbert W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Super-accommodatie met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. De minimale kritiekpunten: 1. We moesten als eerste toiletpapier kopen, omdat er alleen een aangebroken rol was. 2. Het plafondlicht in de kleine slaapkamer was kapot en het raam stond op een kier. 3. Het stromend water in de badkamer was aanvankelijk koud. Gelukkig ontdekten we snel de oorzaak, namelijk de uitgeschakelde boiler achter de badkamerdeur. Als deze om energiebesparende redenen (prijsbaar!) wordt uitgeschakeld, moet de gast hiervan op de hoogte worden gesteld. Verder alles geweldig!

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Wat moet ik zeggen? Het is ons "tweede huis" (4 keer het schemerlicht en 3 keer de zonnewende)
Het appartement is ruim, modern ingericht en van alle nodige voorzieningen voorzien. Een zonnig terras en een eigen parkeerplaats voor de deur maken er ook deel van uit.
Het vakantiecomplex ligt in een rustige zijstraat. Het centrum van Husum, de markt, de haven, de winkelstraat en het kasteelpark zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Winkelmogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig in de nabije (en verdere) omgeving.
Voor ons dient het appartement als uitvalsbasis voor verkenningstochten in en rond Husum en de Husumer Bucht met de talrijke plaatsen, evenals voor mooie uitstapjes in de nabijgelegen en verdere Noord-Friese omgeving en ontspannende wandelingen aan de Noordzee.
En?! - Voor het voorjaar van 2024 hebben we (voor de 8e keer) alweer geboekt!
**********************
Maar ik moet wel klagen over de gasten-app van "Vakantie aan de Noordzee"!
De app is absoluut ontoereikend en gebruikt een 8-cijferig "boekingsnummer" in plaats van het 5-cijferige "reserveringsnummer" uit de boeking/bevestiging, waarbij de nummersystemen volledig verschillend zijn, zonder enige overeenkomsten. Het bijzondere probleem is dat een actuele boeking voor 2024 helemaal niet wordt weergegeven! Naar verluidt is "door een collega een nieuw contact ingevoerd" - Huh?! Hoe kan dat dan?!
Er is nog aanzienlijke ruimte voor verbetering!

Ute u. Hans-Joachim L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We boeken al een paar jaar bij mevrouw Volquardsen en hebben altijd geweldige vakantieappartementen/-huizen aangeboden gekregen. Ook dit jaar vonden we een goed uitgerust, zeer goed onderhouden vakantieappartement. Een hartelijk dank aan het hele Vakantie aan de Noordzeeteam, jullie service is geweldig!

Norbert W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Super accommodatie met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie.

De minimale kritiekpunten:
1. We moesten als eerste toiletpapier kopen, omdat er alleen een aangebroken rol was.
2. Het plafondlicht in de kleine slaapkamer was kapot en het raam stond op een kier.
3. Het stromende water in de badkamer was aanvankelijk koud. Gelukkig kwamen we al snel achter de oorzaak in de vorm van de uitgeschakelde doorstroomverwarmer achter de badkamerdeur. Als deze om energiebesparende redenen (prijzenswaardig!) wordt uitgeschakeld, moet de gast daarvan op de hoogte worden gesteld.

Verder alles prima!

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het vakantieoord "Im Sonnenschein" is solide gebouwd en energiezuinig uitgerust (isolatie, zonne-energie, ventilatie, enz.). Elke woning heeft een parkeerplaats direct voor het huis. Het ligt in een rustige zijstraat, het centrum, de haven en het kasteelpark, enz. zijn op loopafstand bereikbaar.
Het appartement is ruim, licht, vriendelijk en modern ingericht zonder overbodige rommel en heeft alles wat je nodig hebt aan meubilair en uitrusting, inclusief het mooie, zonnige terras.
We waren voor de derde keer in de "Im Sonnenschein". (1 keer in het "Dämmerlicht" appartement en nu voor de tweede keer in het "Sonnenwende" appartement) en zullen zeker weer terugkomen.

De omgang met de eigenaresse en het team van "Vakantie aan de Noordzee" is erg aardig en vriendelijk. Het probleem met de vastzittende terrasdeur werd in korte tijd opgelost!

Kleine minpuntjes: Het plafondlicht in de kleine slaapkamer was defect (maakte niets uit, omdat we de kamer niet gebruikten). Het schoonmaakpersoneel verscheen helaas ruim voor de vertrektijd, waardoor we ons toch wat onder druk gezet voelden. Voor een verkeerde informatie (Dämmerlicht, 22.07-01.08.2021) wil ik me verontschuldigen: In de kelder is zowel een wasmachine als een droger beschikbaar!

Juergen W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Modern, functioneel appartement met terras of balkon in een van de vier aaneengeschakelde tweegezinswoningen. Over het algemeen rustige woonwijk. Alles is zeer schoon en goed onderhouden, zowel binnen als buiten het appartement.

Moderne televisie. Zeer goede wifi. Comfortabele bank in de woonkamer. Grote slaapkamer. Grote badkamer met een grote inloopdouche. Eigen parkeerplaats direct voor de voordeur.

Marktplein, haven, bakker, winkels, treinstation - allemaal op loopafstand (ongeveer 5 - 15 minuten).

Algemene conclusie:
We zouden deze accommodatie zeker opnieuw kiezen en aanbevelen voor een verblijf in Husum.

Enige echte minpunt:
De garage, die gezamenlijk wordt gebruikt als fietsenstalling voor in totaal 8 appartementen, is helaas een beetje chaotisch en wordt ook gebruikt als opslagplaats voor autobanden en bouwmaterialen. De ruimte voor fietsen is daardoor ontoereikend. Er is ook geen stroomaansluiting in de garage om e-bikes op te laden. Daarom hebben we onze e-bikes op ons eigen terras geplaatst.

P.S.:
Helaas waren er tijdens ons 10-daagse verblijf twee keer vroeg in de ochtend (vanaf 7 uur) sterke geluidshinder door bouwwerkzaamheden. Op een dag werden er tuin- en boomzaagacties uitgevoerd om 7 uur bij het slaapkamerraam. Op de dag van vertrek werd om 7 uur het trottoir geasfalteerd (met extreme geluidsoverlast en constant getoeter van bouwvoertuigen) - uitslapen was toen helaas niet mogelijk ;-(. Om 10 uur was het "spektakel" dan ook alweer voorbij ;-).

Siegfried W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Een zeer mooi vakantieappartement met een goede locatie en voorzieningen. We misten een stofzuiger of een vloerdoek om schoon te maken. Het licht op het terras flikkerde de hele nacht, dit was niet erg prettig. We zullen zeker weer inchecken.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321299

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321299.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven