Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  3   gasten
74m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
74m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Station 1 km

1 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


29 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Paolo B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Gut-sehr gut

Cristina O.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zentrale lage, viel Raum. Wir haben uns wohlgefühlt. Zudem konnten wir, die Öv reisen, die Koffer nach dem Check Out beim Vermieter deponieren, der ebenfalls zentral liegt!

Margit F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ich habe mich sehr wohlgefühlt in dieser Wohnung, super Komfort, geschmackvoll eingerichtet, super Lage, sehr ruhig und trotzdem zentral

Rütger H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Nichts zu meckern, alles tipp- topp!

Holger R.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Schöne geschmackvoll eingerichtete Wohnung in TOP-Lage. Verschiedene Bäcker, Cafés und Restaurants in nächster Nähe.

Thomas Egger

5,0
5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert. Hochwertige Ausstattung der Ferienwohnung.

Anne Magritz

5,0
5 5 5 5 5

Es war wunderschön . Die Ferienwohnung ist liebevoll eingerichtet , liegt wunderschön direkt am Hafen .. wirklich ein Traum ... wir kommen gern wieder u bedanken uns für die wundervollen Tage hier

Martin Windhorst

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Wohnung in der Altstadt von Husum mit gehobener Austattung.

Marion Lenger

5,0
5 5 5 5 5

Geschmacklich sehr gut eingerichtet, im Zentrum von Husum. Nebenstraße vom Hafen ruhig gelegen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

SG

5,0
5 5 5 5 5

In der Wohnung ist alles vorhanden, was man benötigt - gerade auch, wenn man selbst kochen möchte.

Dagmar S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vakantieappartement in een rustige straat/dwarsstraat in de buurt van de binnenhaven met veel eetgelegenheden is in alle opzichten zeer aan te bevelen. Het is modern, gezellig en perfect ingericht en uitgerust met oog voor detail. De netheid is voorbeeldig. De prijs-kwaliteitverhouding is gezien de grootte en inrichting van het appartement en een groot terras redelijk. De locatie is ideaal om de stad Husum te verkennen. Bezienswaardigheden zoals het kasteel en musea zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Ook bijzonder opmerkelijk is de uitstekende en ongecompliceerde service van "Ferien an der Nordsee" met betrekking tot boeking en organisatie.

Caroline P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We verbleven 10 dagen in het vakantieappartement. Super uitrusting met alles wat nodig is en nog veel meer. Moderne maar gezellige/warme inrichting. Snel internet, zeer goede locatie naar het stadscentrum, alles op loopafstand. Mooi groot balkon. Goed uitgeruste keuken, die we echter niet hebben gebruikt vanwege het uitgebreide gastronomische aanbod in Husum en omgeving. Badplaatsen aan zee zijn goed bereikbaar met de fiets, te voet duurt het iets langer. Zeer mooie en ontspannende vakantie die om herhaling vraagt. Communicatie met 'Vakantie aan de Noordzee' was zeer eenvoudig en ongecompliceerd, zowel per e-mail/telefonisch als direct in het kantoor in Husum om de hoek.

Harald D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vertellen graag hoe prettig we ons voelden in dit appartement. De gratis parkeerplaats in de buurt was perfect. Bedankt voor deze tip. Door de geweldige locatie kun je op pantoffels naar elk café om de hoek. We komen graag terug.

Hilke K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Ben voor de zoveelste keer voor werk in Husum geweest, waarvan voor de 2e keer in het appartement Lütte Jung. Ik kan alleen maar zeggen, een zeer mooi, stijlvol ingericht appartement. Ideale locatie, zeer centraal en toch ook erg rustig. Als ik 's avonds in het appartement kwam, voelde ik me bijna als thuiskomen. :-)) Keuken zeer goed uitgerust, zodat je jezelf ook kunt verwennen zoals thuis..... De avond laten eindigen op het balkon, bij mooi weer. Ik kom graag weer terug.

Savina O.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

In totaal maakte het vakantieappartement een zeer chique en schone indruk. De slaapbank is een beetje onhandig. Het beddengoed zou wat kleurrijker kunnen zijn :). Anders een geslaagde time-out voor ons. Wijds land, frisse lucht, veel beweging. We komen graag terug. Met vriendelijke groet, Fam. Olschewski-Richter.

Konrad R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een prachtige 9-daagse vakantie in Husum gehad en geven 6 sterren aan het vakantieappartement "Lütte Jung", waar we ons zeer op ons gemak voelden. We sluiten ons onvoorwaardelijk aan bij de eerdere positieve beoordelingen, waarin alle voordelen van het vakantieappartement al uitgebreid zijn beschreven. Inrichting, uitrusting, netheid en locatie direct aan de haven, allemaal top. Het mooiste vonden we dat we elke ochtend werden gewekt door de zon in de zeer comfortabele en absoluut rustige slaapkamer. We hadden ook het geluk een zeer aangenaam gesprek te voeren met de twee verhuursters, die hun vakantieappartementen ook in korte video's op hun website presenteren: https://www.ferien-husum.de/. Duidelijke aanbeveling en we komen graag nog eens terug.

Kerstin M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vakantieappartement biedt alles wat nodig is voor een ontspannen vakantie. De locatie is top. Het stadscentrum, de haven, winkels, restaurants en bezienswaardigheden zijn vlakbij. Een gratis parkeerplaats ligt op loopafstand. Het appartement is licht, schoon en prachtig ingericht. Het heeft een balkon met zitmeubelen. Afgezien van treinen die je af en toe in de verte hoort (maar die ons helemaal niet hebben gestoord), is het erg rustig. Alles verliep zonder problemen. We komen graag terug.

Dagmar Marggraf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is erg mooi ingericht. Er ontbreekt niets. Alles was erg schoon. Ideaal voor mensen die zonder auto komen, want voor de deur kan er niet worden geparkeerd. Men moet een parkeerplaats zoeken.

Savina O.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

In het algemeen maakte het vakantieappartement een erg chique en schone indruk. De slaapbank is een beetje onhandig. Het beddengoed zou iets kleurrijker kunnen zijn :). Verder was het een geslaagde pauze voor ons. Vrij land, frisse lucht, veel beweging. We komen graag terug. Groeten, fam. Olschewski-Richter.

Harald D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We delen graag hoe comfortabel we ons voelden in dit appartement. De parkeergelegenheid in de buurt was perfect. Bedankt voor deze tip. Door de geweldige locatie kun je op elke hoek met slippers naar elk restaurant gaan. We komen graag weer terug.

Julia H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

In dit mooi ingerichte vakantieappartement kan men zich alleen maar prettig voelen en van zijn tijd genieten. We waren volledig tevreden met dit zeer schone vakantieappartement. Voor de eerste dagen is aan alles gedacht, van het kleine mini-afwasmiddel tot de eerste vaatwastabletten, en van bakpapier tot toiletpapier. Met handige tips over Husum en de omgeving, voor parkeren, fietsverhuur en nog veel meer.

Hilke K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Ben opnieuw voor werk geweest in Husum, voor de tweede keer in het appartement Lütte Jung. Kan alleen maar zeggen, een zeer mooi, stijlvol ingericht appartement.
Locatie ideaal, zeer centraal en toch ook erg rustig.
Als ik 's avonds naar het appartement kwam, voelde het bijna als thuiskomen. :-))
Keuken zeer goed uitgerust, zodat je jezelf ook kon verwennen zoals thuis.....
De avond op het balkon laten uitlopen bij mooi weer.
Ik kom graag weer terug.

Inga Teege

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ik heb een kleine basisuitrusting in de keuken gemist...bijvoorbeeld aluminiumfolie, ovenvaste ovenschaal, pannenlappen, spons, vuilniszakken. Hoewel ik de resten van mijn voorgangers niet wil gebruiken, wil ik tijdens mijn vakantie geen dingen kopen (vooral omdat de plaatselijke winkels geen kleine verpakkingen aanbieden) als ik ze ook van thuis had kunnen meenemen...Een hint was misschien handig geweest. Verder super tevreden, aan te bevelen en graag weer terug te komen.

Caroline P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We verbleven 10 dagen in het vakantiehuis. Super uitrusting met alles wat nodig is en nog veel meer. Moderne maar gezellige inrichting. Snel internet, zeer goede locatie dicht bij het stadscentrum, alles op loopafstand. Mooi groot balkon. Goed ingerichte keuken, maar we hebben deze niet gebruikt vanwege het grote gastronomische aanbod in Husum en omgeving. Strandplekken aan zee zijn goed te bereiken met de fiets, te voet duurt het iets langer. Zeer mooie en ontspannen vakantie die vraagt om herhaling. Communicatie met 'Ferien an der Nordsee' was zeer eenvoudig en ongecompliceerd, zowel per e-mail/telefonisch als ook direct op kantoor in Husum om de hoek.

Torsten H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het was, net als twee jaar geleden, weer erg mooi. Het voelde als "thuiskomen". Alles was erg schoon, maar er waren een paar kleine dingen. Helaas lag er aan mijn kant een winterdeken en was er geen tweede zomerdeken. Horren zouden fijn zijn en misschien een ventilator in de zomer (we hadden onze eigen mee). Verder was alles chic.

Dagmar S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vakantieappartement in een rustige straat in de buurt van de binnenhaven met veel restaurants is in alle opzichten zeer aan te bevelen. Het is modern, gezellig en perfect ingericht en uitgerust met oog voor detail. De netheid is voorbeeldig. De prijs-kwaliteitverhouding is gezien de grootte en inrichting van het appartement en een groot terras redelijk. De locatie is ideaal om de stad Husum te verkennen. De bezienswaardigheden, zoals het kasteel en de musea, zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Ook moet de uitstekende en ongecompliceerde service van "Ferien an der Nordsee" met betrekking tot boeking en organisatie worden benadrukt.

Thomas Schiffmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is bijna perfect en is zeer smaakvol ingericht. De uitrusting is van zeer hoge kwaliteit en compleet. De keuken is goed uitgerust. Hier ontbreekt echt niets. Dankzij de zeer goed georganiseerde afhandeling kunt u meteen na aankomst van uw vakantie genieten. Ik kan het appartement en ook het bedrijf Ferien Nordsee zonder voorbehoud aanbevelen.

Konrad R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een prachtige 9-daagse vakantie in Husum doorgebracht en geven 6 sterren voor het vakantiehuis "Lütte Jung", waar we ons zeer op ons gemak voelden. We sluiten ons volledig aan bij de tot nu toe positieve beoordelingen, waarin alle voordelen van het vakantiehuis al uitgebreid zijn beschreven. Inrichting, uitrusting, netheid en ligging direct aan de haven, alles top. Het mooiste vonden we dat we elke ochtend werden gewekt door de zonnestralen in de zeer comfortabele en absoluut rustige slaapkamer. We hadden ook het geluk een heel leuk gesprek te kunnen voeren met de twee verhuursters, die hun vakantiehuizen ook presenteren in korte video's op hun website: https://www.ferien-husum.de/. Duidelijke aanbeveling en we komen graag weer terug.

BK und JL

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Noordse moderne en knusse vakantiewoning, op een perfecte locatie: binnenhaven en buitenhaven, oude stad, kasteelpark en alle winkels zijn gemakkelijk te voet bereikbaar, evenals restaurants, bars, pubs en cafés. Het appartement is absoluut schoon en elke hobbykok kan uit de voeten met de goed uitgeruste keuken. Daarnaast zijn er twee flatscreen-tv's in twee kamers - voor het geval zij "Werder tegen Sankt-Pauli" wil kijken en hij liever "Zwischen Tüll & Tränen" wil kijken. Wie met de auto komt, moet vooraf informeren bij het altijd behulpzame Ferien-an-der-Nordsee-team over optionele parkeermogelijkheden. Zouden we "Lütte Jung" weer huren? - Absoluut wel ... !


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321301

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321301.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 29 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven