Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  2   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Haardroger

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Station 1 km

1 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Angnes-Sophie Lassen

5,0
5 5 5 5 5

Ich hätte mir weitere Behälter zur Mülltrennung gewünscht. Ich konnte nur Plastik und Bio mit Hausmüll trennen! Das fand ich etwas schade! Sonst war es wirklich alles sehr ansprechend!

Ingeborg Schultz

5,0
5 5 5 5 5

Gute Lage ,kurze Wege ins Altstdtzentrum sehr nette Nachbarn ein gelungener, erholsamerer Kurzurlaub

Kathrin S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

wir haben uns sofort nach ankunft wohl gefühlt!!! eine sehr gemütliche und saubere ferienwohnung! ruhige und zentrale lage der ferienwohnung! kann man nur empfehlen, würden sofort wiederkommen!

Rike S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wahr alles wunderbar, jedoch hätte es eine Einweisung in die Wohnzimmerlampe benötigt! Erst am vorletzten Tag haben wir die Dimmerfunktion gefunden! Bis dahin war es ziemlich dunkel!

Saskia H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir waren begeistert. Eine tolle, sehr gemütliche Unterkunft in toller zentraler Lage!

Jörg L.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren sehr zufrieden und haben uns sehr wohl gefühlt

Thomas S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zentral gelegen, sauber, und zweckmäßig ausgestattet

Patricia Schickhelm

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr geschmackvoll eingerichtete und gemütliche Ferienwohnung, in der wir uns rundum wohl gefühlt haben. Die Lage ist super. Gerne wieder.

Klaus Menner

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung war schön, zentral gelegen und trotzdem ruhig. Im Schlafzimmet wäre es schön gewesen, wenn dunkle Vorhänge oder Jalousien das komplette Fenster abgedeckt hätte.

Kathrin Eller

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Unterkunft, die wir jederzeit wieder buchen würden.

Anja K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Prima, we hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Het proces met de sleutel (klein doosje met code) was heerlijk ongecompliceerd. We voelden ons vanaf het begin helemaal vrij en onafhankelijk. Misschien een kleine suggestie ter verbetering: aangezien we slechts tijd hadden voor een weekend, zou het leuk geweest zijn als er wat suiker, zout en peper, en wat thee aanwezig was geweest (maar dat doet niets af aan de leuke, knusse en mooi ingerichte locatie). - Hartelijk dank!

Dagmar S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement was smaakvol ingericht en volledig voldoende voor 2 personen. Het nadeel was dat er geen informatie was over hoe de aanwezige elektrische apparaten te gebruiken en we pas op de voorlaatste dag per toeval schoonmaakspullen in de bank in de gang vonden. Alles was schoon, maar kruimels en restjes sla in de vaatwasser zijn niet acceptabel. Verder waren we zeer tevreden.

Gisbert B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Mooi gelegen aan de rand van de oude stad, comfortabel en ruim opgezet. Het was precies de juiste afstand van de haven waardoor je na lekker eten en een glaasje wijn/bier/etc. nog voldoende beweging kreeg, zonder meteen te hoeven gaan wandelen. Ideaal om zonder auto in Husum rond te kunnen komen.

Hans- Martin S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement is in goede staat, waarschijnlijk onlangs gerenoveerd! De uitrusting zou nog iets uitgebreider kunnen zijn, bijvoorbeeld een eenvoudige radio ontbreekt of er zou meer servies kunnen zijn. Verder was alles geweldig.

Anja G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Hallo, we waren voor de eerste keer in Husum en omdat het een lang verblijf was, wilden we een mooi appartement waar het aangenaam vertoeven is. Tot nu toe is alles aanwezig om zelf te voorzien. Mooie inrichting. Helaas geen mogelijkheid om buiten te ontbijten, jammer maar oké. Het matras in de slaapkamer is erg zacht, we hadden wat problemen met slapen. De straatverlichting deed de rest, omdat de verduistering helaas niet voldoende was. Wat we misten, vooral met de hond, was een stofzuiger om de hondenharen bij het uitchecken goed weg te krijgen, was niet zo geweldig met alleen een bezem en de aanwezige bezem. Al met al een mooie accommodatie die uitnodigt om te verblijven.

Anja K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Uitstekend, we hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Het proces met de sleutel (kleine doos met code) was heerlijk eenvoudig. We voelden ons vanaf het begin helemaal vrij en onafhankelijk. Misschien een kleine suggestie voor verbetering: omdat we maar tijd hadden voor een weekend, zou het leuk geweest zijn als er wat suiker, zout, peper en een of andere thee aanwezig was geweest (maar dat doet niets af aan de leuke, gezellige en mooi ingerichte locatie). - Hartelijk dank!

Anja G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Hallo, we waren voor de eerste keer in Husum en omdat het een langdurig verblijf was, wilden we een mooi vakantiehuis waarin we ons op ons gemak kunnen voelen.
Alles is aanwezig om zelfvoorzienend te zijn. Mooie inrichting. Helaas geen mogelijkheid om buiten te ontbijten, jammer maar oké.
Het matras in de slaapkamer is erg zacht, we hadden problemen met slapen. Het straatlicht heeft er nog eens aan bijgedragen, omdat het verduisteringssysteem helaas niet voldoende is. Wat we hebben gemist, vooral met de hond, is een stofzuiger om de hondenharen goed weg te krijgen bij het uitchecken, met alleen een bezem en een beetje stofvrij maken was niet zo geweldig.
Al met al een mooie accommodatie die uitnodigt tot verpozen.

Wolfgang Göbel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alle meubels en kamers zijn op kleur afgestemd. Zeer harmonieuze sfeer. We voelden ons erg op ons gemak. Een paar kleine opmerkingen: -Waar moet het afval heen? -Verwarming, in ieder geval in de badkamer, zou ook in de zomer moeten werken. Desalniettemin was het een zeer aangenaam verblijf.

Tanja

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement is modern en liefdevol ingericht. Het interieur leek relatief nieuw te zijn. Naar mijn mening is alles aanwezig voor twee personen. In de badkamer ontbraken nog een paar haken voor handdoeken bij de wastafel en een kleine prullenbak. De communicatie met de verhuurservice (voorafgaand aan de reis) was vriendelijk en behulpzaam. Gedurende het verblijf in november konden de kamers overdag worden verwarmd, maar koelden 's nachts sterk af. Mijn vermoeden: het appartement wordt bij geen gebruik niet voldoende verwarmd en koelt af, zodat het opwarmen veel energie kost. Al met al is het toch een mooi appartement op een goede centrale locatie.

Silke Kaltepoth

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ik was daar met mijn 15-jarige dochter. Husum zelf is eerder een plek om te wandelen dan de typische badplaats. Wie dat zoekt, is precies op de juiste plek in het Mönkestübchen voor een paar dagen. Alles is erg schilderachtig, super schoon, nieuw en smaakvol ingericht, parkeergelegenheid voor de deur. Helaas heeft het appartement geen mogelijkheid om buiten te zitten. Desondanks voelden we ons zeer op ons gemak en hebben we veel buiten gelopen.

Rebecca Philipzen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is zeer stijlvol en gezellig ingericht. In de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. Ook de rest van het appartement is zeer goed uitgerust. Bij aankomst vonden we het appartement in een zeer schone staat, echt top. Het centrum is op loopafstand bereikbaar. We voelden ons zeer comfortabel en komen graag terug!

Hans- Martin S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement is in goede staat, waarschijnlijk onlangs gerenoveerd!
De uitrusting kan nog wat uitgebreid worden, bijvoorbeeld een eenvoudige radio ontbreekt of er zou meer serviesgoed kunnen zijn.
Verder was alles geweldig.

Dagmar S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement was mooi ingericht en voldoende voor 2 personen. Het minpunt was dat er geen informatie was over het gebruik van de aanwezige elektrische apparaten en we pas op de een-na-laatste dag schoonmaakapparatuur in de gang vonden. Alles was schoon, maar kruimels en restjes salade in de vaatwasser zijn niet acceptabel. Verder waren we erg tevreden.

Susanne S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit vakantiehuis heeft de passende naam: (Mönke)stübchen! Een klein, maar meer dan voldoende gezellige accommodatie voor twee personen en Basset Hound George. Met liefde tot in het kleinste detail ingericht. De faciliteiten zijn modern; aan alles is gedacht voor zelfverzorging. Het appartement is rustig gelegen en het centrum is goed te voet bereikbaar. Bedankt aan het team van "Vakantie aan de Noordzee" en de verhuurder - we komen graag terug naar de Noordzee!

Gisbert B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Zeer mooi gelegen aan de rand van de oude stad, comfortabel en ruim gesneden. Het was precies de juiste afstand van de haven die, na een stevige en heerlijke maaltijd en een glaasje wijn/bier/etc., voldoende beweging bood zonder meteen in een wandeling te veranderen. Ideaal om zonder auto in Husum uit te kunnen komen.

Karen Kneer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantiehuis. Zeer vriendelijke buurt. Het vakantiehuis is super smaakvol ingericht. Er ontbreekt niets. De bedden zijn zeer comfortabel. Kortom, een klein paradijs. We komen terug.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321303

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321303.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven