Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Husum

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Station 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Michael R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We voelden ons meteen op ons gemak. Het huis is mooi en groot. De locatie is geweldig. Dichtbij de Noordzee en een heel mooi uitzicht vanuit het huis daarop. De netheid is uitstekend! Naast is een kleine supermarkt en een kleuterschool. We vonden beide geweldig en niet storend. De uitrusting is buitengewoon goed. Als tekortkoming wil ik noemen dat warm water slechts zwak liep. Zowel in de keuken als in de douche. Over het algemeen is dit huis echter echt aan te bevelen.

Ramona W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een droomachtig mooie vakantie. Het vakantiehuis is gewoon geweldig. Zeer modern, ingericht met veel liefde en kleine details. Een zeer mooie grote verzorgde tuin. We voelden ons er zeer comfortabel. We waren ook zeer enthousiast over de buitengewoon aardige en zeer behulpzame medewerkers van het "Ferien an der Nordsee" team. Zo'n service komt vandaag de dag niet vaak voor. Daarom kunnen we de vakantie daar van harte aanbevelen. Helaas was de directe omgeving met hond niet geschikt voor vrij rondlopen, omdat overal vastbindverplichting geldt. Niet ver weg in St. Peter Ording hebben we echter een prachtig hondenstrand (zonder vastbindverplichting) gevonden, waar we dan af en toe naartoe zijn gereden.

Sandra S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis beviel ons (koppel met hond) erg goed. Vooral de ruime tuin en het prachtige uitzicht dragen bij aan ontspanning. Noch de supermarkt (helaas nog gesloten vanwege de brand) noch de naastgelegen kleuterschool stoorden ons, maar men moet zich daarvan bewust zijn. Iedereen ervaart dat anders. Het huis is zeer smaakvol en modern ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie. De buitenjaloezieën waren een zegen op hete dagen! De locatie is perfect vanwege de nabijheid van Husum, restaurants, winkels en de natuur. We komen graag terug.

Arnd K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De ligging van het huis is erg goed. De uitrusting is bijna compleet. In de 2e slaapkamer zou men graag een spiegel en helderder licht van de nachtkastlampen willen hebben. In beide slaapkamers is de kast of de commode te klein bemeten. Ideaal is de supermarkt naast de deur. Het geluid van de levering stoorde ons niet. Men moet weten dat aan de andere kant van het huis een kleuterschool is. Natuurlijk hoor je de kinderen. Dat stoorde ons niet. Over het algemeen een heerlijke vakantie. We komen terug.

Ulrike L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Eine Woche vakantie in het Wattläufer vakantiehuis hebben we erg genoten. Dat was zeker niet de laatste keer. In de zomer zeker een droom met het mooie terras en de grote tuin - dat alleen onze hond nu in november heeft gebruikt. Ook handig was de Kaufmann direct naast de deur - dus je hoeft niet veel eten mee te nemen, bij Nah & Frisch is alles te vinden wat je hartje begeert. Een geweldige week in een geweldig vakantiehuis eindigde veel te snel.

Dirk R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geachte dames en heren, we waren erg tevreden over de accommodatie, die een geweldige locatie en faciliteiten heeft. Misschien is het mogelijk om met de supermarktexploitant te praten om het hoge geluidsniveau van de koelcompressoren links van de ventilatoren aan de marktachterwand te verminderen. Verder alles prima. Met vriendelijke groet, Dirk Rojahn.

Tadeusz B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het ruime huis is zeer schoon, zeer goed uitgerust en goed ingericht. Het uitzicht vanuit de woonkamer en een slaapkamer kijkt uit over het water naar Nordstrand en is gewoon fantastisch. De slaap in de tweede slaapkamer, die aan de voorkant ligt, wordt verstoord door het nachtelijke vrachtverkeer, vooral de koplampen zijn naast het lawaai zeer storend.

Dirk R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geachte dames en heren, we waren erg tevreden met de accommodatie, die een geweldige locatie en faciliteiten heeft. Misschien is het mogelijk om eens te praten met de supermarkteigenaar om het hoge frequentiegeluid van de koelcompressoren te verminderen, die zich links van de ventilatoren aan de achterwand van de markt bevinden. Verder alles prima. Met vriendelijke groet, Dirk Rojahn.

Ramona W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een fantastische vakantie. Het vakantiehuis is gewoon geweldig. Zeer modern, ingericht met veel liefde en kleine details. Een zeer mooie grote verzorgde tuin. We voelden ons daar zeer op ons gemak. We waren ook erg enthousiast over de uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers van het "Vakantie aan de Noordzee" team. Zo'n service vind je tegenwoordig maar zelden. Daarom kunnen we de vakantie daar ten zeerste aanbevelen. Helaas was de directe omgeving niet geschikt voor honden om vrij rond te rennen, omdat overal een aanlijnplicht geldt. Niet ver in St. Peter Ording hebben we echter een prachtig hondenstrand (zonder aanlijnplicht) gevonden, waar we af en toe naartoe zijn gegaan.

Kerstin F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (3 volwassenen en 1 hond) hebben een ontspannen week beleefd tijdens de jaarwisseling in Wattläufer. Het huis is ongelooflijk goed uitgerust, het ontbreekt aan niets. De inrichting is een mooie mix van functioneel en gezellig en alles was brandschoon. De directe nabijheid van een supermarkt is praktisch - en helaas ook de enige (kleine) smet: wie gevoelig is voor geluid, kan zich (in eerste instantie) storen aan de geluiden die de leveranciers 's nachts of vroeg in de ochtend veroorzaken. Eén van de twee slaapkamers aan de voorkant en daar kun je horen wanneer de goederen worden geleverd. Het ontbreken van WiFi heeft ons in dit geval niet gestoord. Dus: 5 sterren.

Nicolas

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (4 volwassenen, 2 honden) hebben buiten de vakantieactiviteiten absoluut fantastische avonden en ontbijtmomenten beleefd. De locatie is geweldig, naast de deur een nabije winkel en 30 meter verderop een tankstation, alles is aanwezig wat je nodig hebt, zelfs als je wilt bakken :) WiFi was voldoende beschikbaar en het terras met uitzicht op de Waddenzee was gewoonweg prachtig in de ochtend bij de eerste kop koffie. De bedden zijn zeer comfortabel en je voelt je gewoonweg op je gemak, zelfs een regenachtige dag maakt hier niets uit! Voor de prijs kun je hier niets verkeerd doen, de prijs-kwaliteitverhouding klopt hier zeker. De verhuurder is zeer vriendelijk en zorgt meteen voor een oplossing als er iets aan de hand is. Je merkt dat een geslaagde vakantie voor haar een zaak van het hart is. Geweldige vakantie, hier komen we graag nog een keer terug!

Tadeusz B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het ruime huis is erg schoon, goed uitgerust en goed ingericht. Het uitzicht vanuit de woonkamer en vanuit een slaapkamer gaat naar het water tot aan Nordstrand en is gewoonweg fantastisch. Het slapen in de tweede slaapkamer, die aan de voorkant ligt, wordt beïnvloed door het nachtelijke leveringsverkeer, vooral de schijnwerpers zijn naast het lawaai zeer storend.

Michael R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We voelden ons meteen op ons gemak. Het huis is mooi en groot. De locatie is geweldig. Dicht bij de Noordzee en een heel mooi uitzicht vanuit het huis daarop. De netheid is uitstekend!
Naast de deur is een kleine supermarkt en een kleuterschool. We vonden beide geweldig en niet storend. De uitrusting is buitengewoon goed.
Als tekortkoming zou ik willen noemen dat warm water slechts zwak stroomde. Zowel in de keuken als in de douche. Over het algemeen is dit huis echter echt aan te bevelen.

Christine B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Wij - twee personen en een hond - hebben de twee weken echt genoten en hadden alles wat we nodig hadden. De tuin was een paradijs voor de hond en de wandelpaden waren kort - naar de zee of naar een klein bos aan de andere kant. We hadden de andere beoordelingen al gelezen en wisten wat we konden verwachten met de kleuterschool en supermarkt naast de deur. De kinderen waren geen probleem en de supermarkt was gesloten vanwege een brand, dus er kwamen alleen bouwvakkers. Het was allemaal erg goed. De slaapkamer aan de straat / supermarkt is misschien een beetje lawaaierig, maar de mensen uit de stad hebben de rust genoten.

Sandra S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is ons (echtpaar met hond) zeer goed bevallen. Vooral de ruime tuin en het mooie uitzicht dragen bij aan de ontspanning. Noch de supermarkt (helaas nog gesloten vanwege de brand) noch de naburige kleuterschool stoorden ons, maar daar moet je rekening mee houden. Iedereen heeft andere gevoeligheden. Het huis is zeer smaakvol en modern ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie. De buitenzonwering was een zegen op de warme dagen! De locatie is perfect vanwege de nabijheid van Husum, van restaurants en winkels en van de natuur. We zullen heel graag terugkomen.

Ulrike L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben erg genoten van een week vakantie in het vakantiehuis Wattläufer.
Het was zeker niet de laatste keer.
In de zomer is het een droom met het mooie terras en de grote tuin - alleen onze hond maakte er in november gebruik van.
De kruidenier direct naast de deur was ook een voordeel - je hoeft niet veel eten mee te nemen, Nah & Frisch heeft alles wat je hartje begeert.
Een geweldige week in een geweldig vakantiehuis eindigde veel te snel.

Arnd K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De ligging van het huis is zeer goed. De inrichting is bijna compleet. In de 2e slaapkamer wenst men een spiegel en feller licht voor de bedlampjes. In beide slaapkamers is de kledingkast of ladekast te klein.
De kruidenier ernaast is ideaal. Het lawaai van de bezorging stoorde ons niet. Je moet weten dat er aan de andere kant van het huis een kleuterschool is. Natuurlijk hoor je de kinderen. Daar hadden wij geen last van.
Al met al een heerlijke vakantie. We komen nog een keer.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321337

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321337.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven