Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Emmelsbüll-Horsbüll

Max.  4   gasten
95m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
95m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 tweepersoonskamer
1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 2 km

2 km

Luchthaven 35 km

35 km

Station 8 km

8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Zeljko M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Tolles Häuschen, man hat alles was braucht, vor allem Ruhe. Sehr gerne wieder, Dankeschön

Thomas K.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr ruhig gelegen, idial zum abschalten

Sabine Grimm

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen vielleicht irgendwann nochmal

AC MONT D.O.O.

5,0
5 5 5 5 5

Ruhige Lage

AC MONT D.O.O.

5,0
5 5 5 5 5

Alles ist gut und sauber

Peter W.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer goed uitgerust, schoon vakantiehuis. Groot genoeg voor een gezin met 3-4 kinderen, maar voor 6 volwassenen enigszins wennen (2 van de bedden in de kinderkamer waren uittrekbaar). De keuken had alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Zelfs kleine dingen zoals koffie- en theefilters waren aanwezig. De badkamer was groot, met een inloopdouche en een sauna. Helaas was de verwarming in het huis erg luidruchtig en klotste voortdurend. Vooral 's avonds en 's nachts was dat erg storend. Mooi was de open haard in de woonkamer, waar meer dan genoeg hout aanwezig was. De slaapkamer op de eerste verdieping was schoon en had veel opbergruimte. Het uitzicht vanaf het terras kon ook als "vergezicht" worden omschreven. Helaas was er voor het huis een drukke doorgaande weg waar auto's met hoge snelheid langs raasden. Het was mogelijk om te wandelen naar het dichtstbijzijnde dorp, waar twee zeer goede restaurants en een supermarkt met een goede selectie waren.

Matthias R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De mini-tv moet snel worden vernieuwd. Een overkapping voor het terras zou wenselijk zijn. En WiFi moet standaard zijn! Toch voelden we ons heel comfortabel, alles was erg schoon en ook voldoende uitgerust. De grootte van het appartement is ook zeer royaal. We hebben de open haard en de sauna graag gebruikt. We kozen de locatie expres vanwege de rust en zullen waarschijnlijk nog eens terugkomen.

Ines P.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het onderste gedeelte is geweldig, ruim bemeten, helaas ontbrak de afstandsbediening voor de ontvanger, er zat nog een onopgeloste tablet vast in de vaatwasser, misschien kan er meer worden toegevoegd aan de universele en bierglazen, anders een goed uitgeruste keuken die aan onze wensen voldeed. Boven wilde ik geen krakende vloerplanken en geen krakend bed, de matrassen zijn sterk doorgezakt. Geweldig dat er een boot is - maar helaas geen aanwijzing waar het dichtstbijzijnde punt is om het water in te gaan, de barbecue hebben we helaas niet gevonden - er was ook geen aanwijzing waar deze zich bevindt. We hebben de beschrijving voor problemen met de verwarming alleen per toeval ontdekt. Het hekwerk is helaas niet ontsnappingsbestendig voor kleine honden en het maaien van het gras tijdens de verhuurperiode kan zeker beter worden georganiseerd, of op zijn minst aan de huurder worden meegedeeld, vooral als het terrein betreden wordt in aanwezigheid van huurders met honden - dit zou mis kunnen gaan met grote honden. Prachtig landschap, veel rust door zeer slechte mobiele ontvangst en nog ongeïnstalleerd wifi. We voelden ons erg op ons gemak en goed uitgerust.

Bettina S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hebben ons zeer comfortabel gevoeld: voldoende ruimte, vooral op de ruime begane grond, de uitrusting liet niets te wensen over, van naaispullen tot kruiden en voldoende kookpotten was alles aanwezig. Het huis was gezellig en praktisch ingericht. Ook de sauna in de enorme badkamer was geweldig! Het was rustig, de straat is vooral 's avonds weinig verkeer. Het vakantiehuis was ideaal voor onze hond: geen buurhonden (die onze hond zou kunnen begroeten...), omheinde tuin, geweldig uitzicht vanaf het terras, wat wil een hond nog meer?

Peter W.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer goed uitgerust, schoon vakantiehuis. Groot genoeg voor een gezin met 3-4 kinderen, maar nogal wennen voor 6 volwassenen (2 van de bedden in de kinderkamer waren uittrekbaar). De keuken had alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Zelfs kleine dingen zoals koffie- en theefilters waren aanwezig. De badkamer was groot, met een inloopdouche en sauna. Helaas was de verwarming in het huis erg luidruchtig en borrelde constant. Vooral 's avonds en 's nachts was dit erg hinderlijk. De open haard in de woonkamer was mooi, en er was meer dan genoeg hout aanwezig. De slaapkamer op de eerste verdieping was schoon en had veel opbergruimte. Het uitzicht vanaf het terras kon ook als "vergezicht" worden beschreven. Helaas was er voor het huis een drukke provinciale weg waar auto's met hoge snelheid voorbij raasden. Je kon te voet naar het volgende dorp, waar twee zeer goede restaurants en een supermarkt met een goede selectie waren.

Bettina S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld: genoeg ruimte, vooral op de ruime begane grond, de uitrusting liet niets te wensen over, van naaigerei tot kruiden en genoeg potten en pannen, alles was aanwezig. Het huis was gezellig en praktisch ingericht. Ook de sauna in de enorme badkamer was geweldig! Het was rustig, de straat is vooral 's avonds weinig verkeer.

Het vakantiehuis was ideaal voor onze hond: geen buurhonden (waar onze hond tegen zou kunnen blaffen...), omheinde tuin, geweldig uitzicht vanaf het terras, wat wil een hond nog meer?

Matthias R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De minitelevisie moet zo snel mogelijk vernieuwd worden. Een overkapping voor het terras zou wenselijk zijn. En wifi moet standaard zijn!
Desondanks voelden we ons zeer op ons gemak, alles was zeer schoon en voldoende uitgerust. Ook de grootte van het appartement is zeer royaal.
We hebben de open haard en de sauna graag gebruikt. We hebben de locatie bewust gekozen vanwege de rust en zullen waarschijnlijk weer terugkomen.

Ines P.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

de benedenruimte is geweldig, royaal bemeten, helaas ontbrak de afstandsbediening voor de ontvanger, er zat nog een onopgelost lipje vast in de vaatwasser in het bovenste gedeelte wou ik dat er geen krakende vloerplanken waren en geen krakend bed, de matrassen zijn erg versleten, geweldig er is een boot - maar helaas geen indicatie waar het dichtstbijzijnde punt is om het in het water te krijgen, helaas hebben we de barbecue niet ontdekt - helaas was er ook geen indicatie waar het zich bevindt, ook de beschrijving van problemen met de verwarming vonden we slechts bij toeval, het hek is helaas niet ontsnappingsbestendig voor kleine honden en het grasmaaien tijdens de huurperiode zou zeker beter georganiseerd kunnen worden, of op zijn minst aan de huurder worden meegedeeld, vooral als de woning wordt betreden in het bijzijn van huurders met honden - kan fout gaan met grote honden, landschap super, veel rust omdat zeer slechte mobiele telefoon ontvangst en wifi nog niet geïnstalleerd,
We voelden ons zeer comfortabel en hadden een goede rust


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321345

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321345.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Emmelsbüll-Horsbüll» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven