Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  4   gasten
109m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
109m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger
Stofzuiger

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Station 0.8 km

0.8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Günther M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Auf der Terrasse wäre ein Sonnenschirm und vielleicht eine Liege nicht das schlechteste

Daniela F.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

schöne Ferienwohnung.

Margit D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Hervorragende Ferienwohnung mit top Austattung. Kann man gerne weiter empfehlen.

Carolyn H.

5,0
5 5 5 5 5

Liebevoll eingerichtete Ferienwohnung, super sauber und modern. Innenstadt und Hafen fußläufig schnell zu erreichen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Bernd N.

4,0
4 4 4 4 4

Uns hat es gut gefallen, wir kommen gern wieder.

Silke B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een droomachtig appartement!!! Zeer aantrekkelijke hoogwaardige inrichting en deze liefdevol en zeer smaakvol ingericht. Zeer goede bedden, voldoende kasten, topkeuken en badkamers. Handdoeken en beddengoed van zeer goede kwaliteit. Er was voldoende toiletpapier beschikbaar, evenals handzeep in de keuken en de grote badkamer beneden. Zelfs voor de eerste koffie wordt gezorgd. De prullenbakken waren volledig voorzien van vuilniszakken, voor vervanging moet je vuilniszakken in je koffer hebben. Ik kan begrijpen als je vraagt naar ligstoelen op het grote balkon, want daar kan je bij mooi weer lang verblijven. Tijdens ons verblijf was de DSL-verbinding helaas verstoord. Als deze weer beschikbaar is, is er een zeer goede wifi-verbinding. We kregen later toegang tot het naburige appartement. Het huis is erg rustig ... De buitenruimte helaas niet, omdat er een drukke doorgaande weg langs het huis loopt. Het huis staat iets terug, dus het autogeluid is niet zo storend. Vogels en eekhoorns maken de verstoring goed. De carport is geweldig en zeer goed bereikbaar. Het ophalen van de sleutels was eenvoudig. Het huis ligt echt heel dicht bij het centrum van Husum. Misschien 10 minuten naar de binnenhaven, 10 minuten naar het treinstation en 30 seconden naar de bakker. Deze is zeer aan te bevelen en het ontbijtaanbod - wow! Dus we woonden heel goed! En ik kan Theos Penthouse echt aanbevelen ❤️ Bedankt!

Matthias V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is uitgerust met alles wat nodig is van hoge kwaliteit (keukenapparatuur, wasmachine, radio + tv, geweldige matrassen...). De eigenaren hebben ook veel geïnvesteerd in de inrichting en alles is smaakvol Scandinavisch ingericht, dat vonden we erg leuk. Alles was brandschoon en de locatie was perfect. Bijna overal op loopafstand!

Ursula W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De accommodatie THEO is perfect voor 3-4 personen. We voelden ons zeer comfortabel en alles was naar onze tevredenheid. Een punt van kritiek moet echter worden genoemd. Het is erg fijn om een carport voor de auto te hebben. Maar bijna elke dag gebeurde het dat er wild geparkeerd werd op de binnenplaats. Het was echt moeilijk en kostte veel heen en weer rijden om de carport in te rijden. Omdat je noch je eigen auto, noch de vreemde auto, noch de carport wilt beschadigen. En het waren elke keer dezelfde auto's. Ondanks dit probleem hebben we genoten van ons verblijf en komen we graag terug.

Kerstin W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Niet helemaal ideale zitplaatsen voor 4 volwassenen samen. Een eierkoker en ovenschaal zouden fijn zijn geweest. Eventueel scherpere messen of iets om ze te slijpen (slijpstaal). Maar dat is "klagen" op een hoog niveau. We hebben ons zeer comfortabel gevoeld en hebben genoten van de tijd in Husum.

Manuela D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben enorm genoten van onze zomervakantie in het vakantieappartement "Penthouse Theo". In het schone en zeer goed onderhouden appartement voelden we ons erg op ons gemak en konden we meteen al onze dagelijkse stress loslaten. De complete inrichting is zeer doordacht, waardoor we ons meteen "thuis" voelden. We kunnen ons heel goed voorstellen om dit geweldige vakantieappartement nog een keer te boeken. Nogmaals hartelijk dank aan het team van "Vakantie aan de Noordzee" voor de vriendelijke en hulpvaardige service aan de gasten.

Kerstin W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Niet helemaal optimale zitplaatsen voor 4 volwassenen om samen te zitten.
Een eierkoker en ovenschaal zouden fijn zijn geweest. Eventueel scherpere messen of iets om te slijpen. (slijpstaal)
Maar dat is klagen op hoog niveau.
We hebben ons heel comfortabel gevoeld en genoten van de tijd in Husum.

Manuela D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben erg genoten van onze zomervakantie in het vakantieappartement "Penthouse Theo". In het schone en zeer verzorgde appartement voelden we ons erg op ons gemak en konden we meteen onze dagelijkse stress achterlaten. De volledige inrichting is zeer doordacht, zodat we ons meteen "thuis" voelden. We kunnen ons heel goed voorstellen om dit geweldige vakantieappartement nog een keer te boeken.
Nogmaals hartelijk bedankt aan het team van "Vakantie aan de Noordzee" voor de vriendelijke en behulpzame gastenservice.

Silke N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven nu voor de tweede keer in het penthouse THEO en voelden ons weer zeer comfortabel. Het appartement is zeer smaakvol ingericht en optimaal uitgerust. Te voet bent u in 10 minuten in het stadscentrum en bij de haven. Twee keer per week is er de weekmarkt rond de Tine-Brunnen op het marktplein. Daar kun je fantastisch regionale producten vinden. De biologische winkel, niet ver van het appartement, is goed gesorteerd en biedt alles wat je nodig hebt. Het appartement is een ideale uitvalsbasis voor fietstochten in alle richtingen. We komen terug!

Mareike A.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De flat is prachtig ingericht en zeer centraal gelegen, alles is op loopafstand. Het huis zelf is vrij rustig, het uitzicht vanaf het balkon aan de achterkant in de kloostertuin is geweldig. De badkamer op de bovenverdieping scheelt 's nachts de trap op en is dus een groot comfort. De dames van de vakantiewoningverhuur waren ongelooflijk aardig, alles verliep vlot en was absoluut ongecompliceerd. De flat was erg schoon en is goed uitgerust in de keuken, het servies en de glazen zijn erg mooi en smaakvol, niets is bij elkaar gegooid en alles is in voldoende hoeveelheid beschikbaar. Alleen een andere pan en een braadpan zou goed zijn geweest, maar zelfs zo, koken in "Theo" is erg leuk. De wasmachine en droger zijn erg stil. De carport en de lift zijn geweldig. De organisatie met de flatsleutel in het kluisje in de carport is ook zeer geslaagd, alleen een tweede flatsleutel zou het overwegen waard zijn met het maximale aantal personen in de flat. Kortom: een heerlijke flat waarin je je meteen thuis voelt, die een moderne, open inrichting heeft en toch retraites biedt met de galerij en de slaapkamers. Ik kom graag nog eens terug!

Matthias V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is uitgerust met alles wat je nodig hebt in hoge kwaliteit (keukenapparatuur, wasmachine, radio + TV, matrassen super...). De eigenaars hebben ook veel geïnvesteerd in de decoratie en alles is zeer smaakvol Scandinavisch, wat ons zeer beviel. Alles was brandschoon en de ligging was perfect. Bijna overal te voet te bereiken!

Ursula W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De accommodatie THEO is perfect voor 3-4 personen. We voelden ons zeer comfortabel en alles was naar onze tevredenheid.
Er is echter één punt van kritiek. Het is heel fijn dat er een carport is voor de auto. Maar het gebeurde ook bijna elke dag dat auto's heel wild in de voortuin werden geparkeerd. Dat was echt lastig en betekende veel heen en weer rijden om in de carport te komen. Want je wilt niet je eigen auto, andermans auto of de carport beschadigen. En het waren telkens dezelfde auto's.
Maar ondanks dit probleem hebben we genoten van ons verblijf en komen we graag nog een keer.

Sabine D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is ons 2e appartement van Ferien an der Nordsee en beide keren was het erg leuk. Alles is heel schoon. Alles wat je nodig hebt is er. Bovenste wasmachine. Wat heel goed is, is dat je de sleutels direct bij de flat krijgt en ze daar in de kluis inlevert. Dit bespaarde tijd bij aankomst en vertrek. Kortom, we komen terug!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321349

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321349.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven