Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Schülp

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.4 km

2.4 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Station 4.7 km

4.7 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Monika S.

5,0
5 5 5 5 5

Guten Tag Es war schön ruhig und der Garten war ein Traum. Es wäre schön wenn hinten an der Terrassen bei den Bänken ein kleiner pavillon stehen würde. LG Schwerte - Bergforth

Hermann S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten einen wunderschönen Urlaub in der Gruppe mit 6 Personen.

Thomas S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super Haus, ein Trockner im Winter wäre noch top. Aber die Austattung ist sehr modern und top

Kirsten L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wir haben uns Sooo wohl gefühlt. Sehr liebevoll eingerichtet.

Kirsten L.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Sehr r gut

Waltraut F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben met z'n vieren een week doorgebracht in dit prachtige huis en hebben ons daar heel comfortabel gevoeld. De woon- en slaapkamers lieten niets te wensen over. We waren blij met de twee badkamers en het ruime aanbod van servies en bestek. Het terrein is enorm, het gras is kort gemaaid door de grasmaaier. Veel ruimte om te spelen. Helaas konden we de zitplaatsen maar weinig gebruiken, het was gewoon te koud en te nat. In plaats daarvan konden we vanuit de woonkamer moeder fazant met haar jongen observeren. Service team, zorg ook regelmatig voor het onderhoud van de buitenfaciliteiten rond de grote tafel.

Petra P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het oude douanehuis is een waardevol, smaakvol, luxueus en gezellig vakantiehuis met wandelpaden langs het water op loopafstand. Het is rustig en afgelegen, zodat we oud en nieuw ontspannen konden vieren met twee honden. Drie volwaardige slaapkamers waren ideaal voor drie koppels, de badkamers waren klein maar functioneel. Zeer grote mensen moeten op sommige plaatsen in de benedenverdieping hun hoofd buigen, maar de charme van het oude gebouw maakt dat goed. De robuuste vloeren, de waterslang voor het huis en twee entreegebieden om af te drogen en poten af te vegen, maken de vakantie met de hond veel gemakkelijker. Alles was schoon, goed onderhouden en doordacht, de keuken was zeer uitgebreid uitgerust. We misten een deurmat bij de ingang en op oudejaarsavond de champagneglazen - maar daar konden we improviseren.

Mirko W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het oude tolhuis is een gezellig huis met een prachtige tuin en rustig gelegen. Wie wil ontspannen, is hier aan het juiste adres. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar St. Peter Ording, Husum, Friedrichstadt, Eidersperrwerk... Te voet ben je snel bij de Eider en we konden mooie wandelingen maken met onze hond. Het huis zelf is gezellig ingericht en de keuken is goed uitgerust. In de tuin zijn meerdere zitplekken en ook voor kinderen zijn er leuke speelmogelijkheden. (schommel, zandbak en veel ruimte om te spelen) Al met al een zeer fijne vakantie.

Helga F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is erg gezellig en stijlvol ingericht. We hebben ons comfortabel gevoeld. Positief is dat er voldoende zitplaatsen zijn zowel bij de eetkamer als in de woonkamer. De kamers boven zijn aangenaam ruim. Ook de uitrusting van de keuken is bovengemiddeld. We zullen zeker terugkomen.

Gerd S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben ons goed gevoeld in het oude tolhuis. De oprit was erg vuil (weer). Dat was niet leuk bij het in- en uitladen. Uitrusting en decoratie voorbeeldig. De lichtschakeling uiterst wenningsbehoeftig. Het tv-systeem zou in een informatiedocument moeten worden gepresenteerd.

Nicole H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Aankomen en ontspannen in de ruime tuin. En zelfs bij slecht weer een leuke vakantiedag doorbrengen. Alleen helaas een beetje ver van het dichtstbijzijnde dorp en de mooie zandstranden van de Noordzee.

Waltraut F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een week met zijn vieren doorgebracht in dit prachtige huis en voelden ons daarbij zeer op ons gemak. Woon- en slaapkamers lieten niets te wensen over. We waren blij met de twee badkamers en het ruime aanbod van servies en bestek. Het perceel is enorm, het gras kort gemaaid door de grasmaaier. Veel ruimte om te spelen. Helaas konden we de zitplaatsen maar weinig gebruiken, het was gewoon te koud en te nat. Maar we konden vanuit de woonkamer mama fazant en haar jongen observeren. Service team, zorg ook regelmatig voor het onderhoud van de buitenfaciliteiten rond de grote tafel.

Barbara B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het huis met stijlvolle en zeer goede voorzieningen en de grote, verzorgde tuin hebben onze verwachtingen overtroffen. De uitstapjes met de auto naar Büsum, St. Peter Ording en Friedrichstadt waren de moeite waard.

Regina B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren in september 2020 voor 2,5 weken in "Altes Zollhaus". Het object met de uitrusting heeft onze verwachtingen overtroffen (kinderplastic lepels, mixer, cakevorm, veel servies en bestek etc.). Iemand heeft hier veel nagedacht over de inrichting en alles liefdevol uitgevoerd. We voelden ons meteen op ons gemak bij het betreden van de accommodatie. De tuin is net zo idyllisch als op de foto's te zien is. De plafonds op de begane grond zijn iets lager, maar dit deed niets af aan het comfort voor grote vakantiegangers (<1,90 m). De badkamers zijn vrij klein, maar voor ons was het belangrijker dat er twee aanwezig waren. Het huis was zeer schoon en goed onderhouden. Voor ons was het een perfecte vakantie en een goed startpunt voor diverse dagtochten in de omgeving (inclusief Husum, St. Peter-Ording, Pellworm, Büsum, Flensburg). We komen zeker over een paar jaar weer terug!

Helga F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is erg gezellig en stijlvol ingericht. We voelden ons op ons gemak. Positief is dat er zowel bij de eettafel als in de woonkamer voldoende zitplaatsen zijn.
De kamers boven zijn verrassend groot.
Ook de uitrusting van de keuken is bovengemiddeld.
We zullen terugkomen.

Mirko W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het oude douanegebouw is een gezellig huis met een zeer mooie tuin en rustig gelegen. Wie wil ontspannen, is hier aan het juiste adres. Goed uitgangspunt voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar St. Peter Ording, Husum, Friedrichstadt, Eidersperrwerk... Te voet bent u snel bij de Eider en we konden mooie wandelingen maken met onze hond. Het huis zelf is gezellig ingericht en de keuken is goed uitgerust. In de tuin zijn er verschillende zitplaatsen en ook voor kinderen mooie speelmogelijkheden. (schommel, zandbak en veel ruimte om te spelen) Alles bij elkaar een zeer mooie vakantie.

Petra P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het Oude Tolhuis is een hoogwaardige, smaakvolle, luxe en gezellige vakantiehuis met wandelpaden langs het water op loopafstand. Het is rustig en afgelegen, zodat we ontspannen met twee honden oud en nieuw konden vieren. Drie volwaardige slaapkamers waren ideaal voor drie stellen, de badkamers waren klein maar functioneel. Heel grote mensen moeten op sommige plaatsen op de begane grond hun hoofd buigen, maar de charme van het oude gebouw maakt dit goed. De robuuste vloeren, de waterslang voor het huis en twee ingangen om af te drogen en de poten van de hond schoon te maken maken de vakantie met de hond enorm gemakkelijk. Alles was schoon, goed onderhouden en doordacht, de keuken was zeer uitgebreid uitgerust. We misten een deurmat bij de ingang en op oudejaarsavond de champagneglazen - maar daar konden we improviseren.

Martina Laß

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het vakantiehuis is zeer liefdevol ingericht en de tuin is erg mooi. Er zijn veel plaatsen om te zitten in de tuin. Het huis is een heel gezellig oud rietgedekt huis, waarbij je er rekening mee moet houden dat de plafonds erg laag zijn. De keuken is modern en goed uitgerust. De badkamers zijn vrij klein, maar er zijn 2 badkamers.

Martin Therolf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldige plek om te verblijven! Het huis is zeer liefdevol ingericht en de tuin is top. We vonden ook de locatie geweldig - of het nu ging om stranddagen in Sankt Peter-Ording en Büsum of om fietstochten direct vanuit het huis, veel dingen waren mogelijk. We zouden hier keer op keer graag verblijven!

Gerald Uhlhaas

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heel even? We waren absoluut opgewonden. Het huis betovert al van buiten met zijn romantische karakter. Binnen waren we verbaasd over de stijl, smaak en charme waarmee het huis is ingericht. Met kostbare manden, kleine meubelstukken en creatieve ideeën voel je het hart en de ziel van de eigenaars. We voelden ons helemaal thuis. Alles is er, perfect opgeruimd en tip-top schoon. Ze dachten zelfs aan literatuur, dvd's en spelletjes. De tuin is enorm en biedt vele mogelijkheden om te ontspannen. De locatie is een beetje afgelegen, maar heerlijk rustig. De badkamers zijn klein maar praktisch. U moet rekening houden met de hoogte van het plafond. Mijn man nam een of twee bulten mee als souvenir. Hoger dan 1,95 is moeilijk. We komen zeker terug. Zelfs onze pubers zouden hier graag nog eens komen. Belangrijk voor hondenbezitters - dat er niet overal een hek is. Ik wou dat er wat tuingereedschap beschikbaar was - ik had graag rondgelopen op deze prachtige plek:)


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321353

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321353.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Schülp» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven