Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Bredstedt

Max.  4   gasten
73m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
73m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderstoel
WiFi
Haardroger

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Station 0.8 km

0.8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Silke M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Die Ferienwohnung ist sehr schön. Ich möchte ergänzen, dass ein Hinweis darauf, das der Gast für den Kamin Holz und Anzünder selbst mitbringen muss, wäre ein guter Tipp.

Renate M.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren wie immer total zufrieden.

Helmut A.

5,0
5 5 5 5 5

Diese Wohnung hat all unsere Erwartungen übertroffen. Die Lage ist traumhaft, die Ausstattung ließ uns nichts vermissen. Wir waren sicher nicht das letzte Mal dort.

Heinz-Erich F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Hat uns gut gefallen

Renate M.

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen schon ca. 30 Jahre nach Nordfriesland - Breklum, Bredstedt, Bordelum (mehr privat) - in Urlaub und kommen da jedes Mal nach Hause!

Ellen N.

5,0
5 5 5 5 5

Alles hat gepasst. Die Ausicht auf den Mühlenteich ist großartig und Bredstedt bietet viele Einkaufsmöglichkeiten und ist ein guter Standort für Ausflüge. Wir kommen auf jeden Fall wieder

Juliane W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi ingericht, uitgebreid uitgerust en goed onderhouden appartement dat ook uitnodigt om te blijven bij slechter weer. Het is heerlijk slapen langs de ruisende beek. De locatie is perfect voor allerlei uitstapjes. Enige kleine puntje van kritiek: het zou fijn zijn geweest als er al wat hout voor de open haard was, aangezien je dit pas in de bouwmarkt in Husum kunt krijgen. De open haard zelf is geweldig en de sauna is ook een hoogtepunt! Conclusie: Zeer aan te bevelen voor een ontspannen vakantie aan de Noordzee!

Beate J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldig en gezellig vakantieappartement met een prachtig uitzicht op de molen vijver. Het is smaakvol ingericht en er ontbreekt niets. Alleen het kleine balkon zou wat nieuwe meubels kunnen gebruiken en een nieuw, wat schoner oppervlak. Ook de tuin of het terras voor de vakantieappartementen was niet goed onderhouden en eigenlijk niet echt bruikbaar. Daar moet iets beter op worden toegezien. Maar dat is 'klagen' op een hoog niveau, want over het algemeen vonden we het geweldig. We zijn ontspannen en uitgerust teruggekomen. Bredstedt is een kleine slaperige plaats, maar een goede uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in de omgeving, het treinstation is te voet in 10 minuten bereikbaar. Bovendien zijn er voldoende winkels voor dagelijkse benodigdheden en ook een geweldig restaurant ....De Friesenhalle.....om de hoek. We komen zeker terug en dan precies in dit prachtige appartement aan de molen vijver!

Egbert H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Enige probleem was dat het appartement bij aankomst koud was, er geen hout voor de kachel was en het de volgende ochtend ook niet warm werd vanwege de nachtafsluiting van de verwarming. Nu waren er ook overdag min temperaturen en 's nachts strenge vorst. Een verzoek aan toekomstige huurders: bij vergelijkbaar weer en een niet eerder gebruikt appartement, graag het appartement een dag voor aankomst verwarmen. Dank u.

Yvonne N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement beviel ons erg goed! Door de zeer mooie, smaakvolle en liefdevolle inrichting voel je je meteen thuis! Het bed was zeer comfortabel en de keuken was goed uitgerust. Het was jammer dat het balkon niet werd onderhouden, zodat we hier geen gebruik van hebben gemaakt. Ook hebben we de echt prachtige tuin slechts kort bezocht, omdat daar helaas heel veel muggen leven door de beek. Bovendien zou het fijn zijn geweest als we de gordijnen in de slaapkamer echt hadden kunnen gebruiken om de kamer te verduisteren. Deze zijn helaas alleen voor de show. Het appartement ligt heel mooi aan een vijver en op loopafstand van het dorpscentrum. Al met al hebben we hier een zeer mooie vakantie gehad en zouden hier elk moment weer verblijven!

Andrea W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement was zeer gezellig en smaakvol ingericht. In de keuken ontbrak het aan niets. Eén ster aftrek voor een paar kleinigheden die zeker snel verholpen kunnen worden: de wiebelige douchekraan, de slecht aflopende afvoer in de wastafel in de badkamer en de niet-werkende plafondlamp in de keuken. Helaas was het matras in de tweepersoonskamer extreem zacht. Dat is echter zeker een kwestie van smaak. Al met al hebben we het erg naar onze zin gehad en hebben we ons zeer comfortabel gevoeld in de oude watermolen.

Sandra F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben hier 10 mooie dagen doorgebracht. De sfeer van het vakantiehuis is echt geweldig, modern en oud mooi gemengd. Alles is aanwezig, zelfs een mooi balkon met uitzicht op de molen vijver, waar je heerlijk kunt ontbijten. We komen graag terug.

Cornelia D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons 14 dagen lang goed gevoeld. Alles wat je nodig hebt was er en het huis en het terrein waren zeer goed onderhouden. Prachtig uitzicht op de molen vijver en de tuin met beek. We konden goed ontspannen en energie opdoen. De accommodatie is zeer aan te bevelen.

Beate J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldig en gezellig vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de molenplassen. Het is smaakvol ingericht en er ontbreekt niets. Alleen het kleine balkon kan wel wat nieuwe meubels gebruiken en een nieuwe, iets schonere vloerbedekking. Ook de tuin en het terras voor de vakantiehuizen zijn niet goed onderhouden en eigenlijk niet echt bruikbaar. Daar moet iets meer aandacht aan worden besteed. Maar dat is klagen op hoog niveau, want over het algemeen vonden we het geweldig. We zijn ontspannen en uitgerust teruggekomen. Bredstedt is een klein, slaperig dorp, maar een goede uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in de omgeving. Het treinstation is te voet in 10 minuten te bereiken. Bovendien zijn er voldoende winkels voor de dagelijkse behoeften en ook een geweldig restaurant .... De Friesenhalle ..... om de hoek. We komen zeker terug en dan precies naar dit prachtige appartement aan de molenplas!

Sandra F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben hier 10 mooie dagen doorgebracht. De sfeer van het vakantiehuis is echt geweldig, modern en oud perfect gemengd ... Alles wat je nodig hebt is er, zelfs een mooie balkon met uitzicht op de molen vijver, waar je heerlijk kunt ontbijten. We komen graag terug.

Andrea W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement was erg gezellig en smaakvol ingericht. Er ontbrak niets in de keuken. Er is een ster aftrek voor een paar kleine dingen die zeker snel opgelost kunnen worden: de wiebelige douchekraan, de slecht afvoerende gootsteenafvoer in de badkamer en de niet-werkende plafondlamp in de keuken. Helaas was het matras in de slaapkamer met tweepersoonsbed extreem zacht. Maar dat is zeker een kwestie van smaak. Al met al hebben we erg genoten en voelden we ons zeer comfortabel in de oude watermolen.

Cornelia D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons 14 dagen op ons gemak gevoeld. Alles wat je nodig hebt was er en het huis en het terrein waren zeer goed onderhouden. Prachtig uitzicht op de molen vijver en de tuin met beekje. We konden goed ontspannen en energie opdoen. De accommodatie is zeer aan te bevelen.

Egbert H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het enige probleem was dat het appartement bij aankomst koud was, er was geen hout voor de open haard en met het nachtelijke uitschakelen van de verwarming was het de volgende ochtend nog steeds koud. Er waren echter overdag ook koudere temperaturen en 's nachts strenge vorst. Voor toekomstige huurders: verwarm het appartement een dag voor aankomst bij vergelijkbare weersomstandigheden en als het appartement daarvoor niet is gebruikt. Dank je.

Yvonne N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De flat beviel ons zeer goed! De zeer mooie, smaakvolle en liefdevolle inrichting zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt! Het bed was zeer comfortabel en de keukenuitrusting liet niets te wensen over.
Het was jammer dat het balkon niet goed onderhouden was, dus we hebben er geen gebruik van gemaakt. Ook de werkelijk prachtige tuin hebben we maar kort bezocht, want er zijn helaas veel muggen door de beek. Het zou ook fijn zijn geweest als de gordijnen in de slaapkamer gebruikt hadden kunnen worden om de kamer te verduisteren. Helaas zijn ze alleen voor de sier.
De flat is prachtig gelegen aan een vijver en op enkele minuten loopafstand bereikt u het centrum van het dorp.
Al met al hebben we hier een hele fijne vakantie gehad en zouden we hier altijd weer verblijven!

Judith H.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in deze vakantiewoning in Bredstedt. U vindt hier alles wat u nodig heeft en de flat is ruim en comfortabel ingericht. Het is zeer idyllisch gelegen, direct aan de Mühlenteich. De markt is om de hoek, dus u kunt gemakkelijk de bakker enz. te voet bereiken. Dagtochten naar Husum, Pellworm, enz. zijn ook geen probleem vanuit Bredstedt. De enige reden waarom we één ster van de algemene indruk aftrekken is dat we de flat helaas niet helemaal schoon vonden. Er lagen nog zakdoeken onder de bank en de vloer was een beetje stoffig. Voor de rest was alles in orde!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 321387

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321387.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Bredstedt» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven