Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Husum

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Barbecue
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
WiFi
Haardroger
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Station 1 km

1 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Klaus N.

4,0
4 4 4 4 4

alles top für einen Kurzurlaub für uns.

Hans P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

sehr gute Lage und gute Einrichtung ein Häuschen zum Wohlfühlen.

Manuela N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Tolle Lage, wunderbare Unterkunft. Vielen Dank an das Team von Ferien an der Nordsee, es hat , wie immer, alles super geklappt. Ich komme gerne wieder.

Martina F.

4,0
4 4 4 4 4

Trotz kleiner Macken (u.a. fällt einem der WC-Deckel in den Rücken und die Betten unter der Dachschräge sind nicht für 2 Personen geeignet) ein herrliches Häuschen in super Lage!

Sabine & Frank Schmitt

4,0
4 4 4 4 4

Alles gut vorbereitet und organisiert. Jederzeit gibt es eine Ansprechpartner.

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5

Es ist ein sehr schönes Haus, die Betten sind sehr gut. Die Lage ist sehr zentral und nur 5 Gehminuten zum Hafen. Es hat uns an nichts gefehlt im Haus. Absolut zu empfehlen. Micha K.

Karen Pohlers

4,0
4 4 4 4 4

S.o.

Rolf Kammerscheid

4,0
4 4 4 4 4

geschmackvoll eingerichtet, sauber und gemütlich. 1 Mecker: legt eine Fußmatte innen zum Aus/Eingang zum Hof. Bei Regen trägt man Nässe und Schmutz ins Haus.

Barbara Tiemann

4,0
4 4 4 4 4

Uns hat das Haus sehr gut gefallen! Einzig die Geräusche beim Herabsteigen der Treppe waren nachts etwas störend aber das ist Jammern auf hohem Niveau.

Karola Rathmann

4,0
4 4 4 4 4

Mietmöglichkeiten auch für Zeiträume unterhalb einer Woche wäre interessant. Dann würden wir sicher (noch) öfter in Husum vorbei schauen ; )

christine geßner

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben einen schönen Urlaub in Husum verlebt und Hannes Kapitänshaus hat daran großen Anteil!

Britta Winther

5,0
5 5 5 5 5

Vi har nydt lejligheden hen over påsken, dejlig indretning og tilpas størrelse til 4 personer

Petra Krämer

3,0
3 3 3 3 3

Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Besonders gefreut hat uns, dass wir von Mittwoch bis Mittwoch buchen konnten, die Großzügigkeit bei den kleinen Schäden, die wir verursacht haben, und die Freundlichkeit der Dame von der Agentur.

Steffi Bösser

4,0
4 4 4 4 4

Für einen Besuch der nordfriesischen Inseln und Halligen sehr schön gelegen.

C. Hein

4,0
4 4 4 4 4

super ausgestattete und sehr geschmackvoll eingerichtete Ferienwohnung

Juliette Bürgin

4,0
4 4 4 4 4

Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Hannes Kapitänshaus und würden wieder Ferien in der kleinen Strasse verbringen. Mit freundlichen Grüssen, Juliette Bürgin

Catrin F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De ligging van het vakantiehuis is geweldig: midden in de stad, dichtbij het station en ook niet ver van de dijk, het is modern ingericht en schoon. De slaapkamers zijn echter vanwege de schuine daken alleen geschikt voor slanke kleine personen, het terras heeft behoefte aan een nieuwe strandstoel en meer dan 2 kussens voor de 3 stoelen en ook de sanitaire ruimte (wastafel) heeft een reparatie nodig.

Catrin F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De locatie van het vakantiehuis is geweldig: midden in de stad, dichtbij het treinstation en ook niet ver van de dijk, het is modern ingericht en schoon.
De slaapkamers zijn echter alleen geschikt voor slanke kleine mensen vanwege de schuine daken, het terras kan een nieuwe strandstoel en meer dan 2 kussens voor de 3 stoelen gebruiken en ook de sanitaire ruimte (wastafel) heeft reparatie nodig.

Hoffmann aus München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij en ons dochtertje van 1,5 jaar hebben ons twee weken lang echt thuis gevoeld in het huisje. De hele inrichting is functioneel en smaakvol en er is echt alles wat je nodig hebt. Zelfs klein kindermeubilair en speelgoed en natuurlijk een reisbedje op aanvraag. Barbecues op de kleine binnenplaats zijn ook mogelijk. De locatie is ook perfect, praktisch slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum waar u allerlei winkels kunt vinden. Ondanks een grotere straat in de buurt is het absoluut rustig, vooral 's nachts. Conclusie: Er is echt niets te klagen, hoewel er mensen zijn die altijd een vlieg in de zalf vinden. In ieder geval bevelen we dit huisje zonder voorbehoud aan en komen we graag terug!!!!!!!

Alice Beye aus Eschweiler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het terras met de strandstoel. De keuken is zeer goed uitgerust en visueel erg mooi. Het is slechts een korte wandeling naar het centrum en er zijn veel restaurants en cafés in de buurt. Husum is de moeite waard voor uitstapjes en je kunt veel met de fiets doen.

Angela und Angelika aus Niederbayern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in Hannes Kapitänshaus. Geweldige apparatuur, geweldig design, super schoon, perfecte locatie. Husum is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. En je kunt gemakkelijk de Waddenzee, eilanden en Halligen bereiken. We hadden een super vakantie

Achim & Ina Everskemper

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Gezellig vakantiehuis in authentieke omgeving. Ideaal uitgangspunt om Sleeswijk Holstein te verkennen met zwemmen, wandelen, fietsen en auto. Eilanden, stranden, interessante steden zoals Flensburg, Schleswig, Friedrichstadt, fietstochten, cultuur met Storm, Emil Nolde, de kunstcollectie van kasteel Gottorf, allemaal in de buurt. En 's avonds keert u graag terug naar het Kapitänshaus en Husum! Bedankt voor een onvergetelijk verblijf.

Hans Wacker

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie beviel ons erg goed. We voelden ons overal op ons gemak. Het huis is liefdevol en smaakvol ingericht, de ligging uitstekend. In het bijgebouw (eetkamer) zou een stevig glazen dak beter zijn, omdat het lawaai bij zware regenval erg storend is.

Uwe & Ilse Tholen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij hebben in juli 2017 een heerlijke week gehad in Husum en omgeving, die vrij gemakkelijk per fiets of auto en fiets te verkennen is. Het Kapitänshäuschen is echt heerlijk centraal gelegen en is smaakvol en praktisch ingericht. Zelfs het parkeren was na 2 dagen opgelost (voor aankomst een vergunning aanvragen bij de stad Husum!). De netheid voldeed niet aan onze verwachtingen. Vooral de vloer en ook het stof op de planken was vervelend en hebben we zelf meegenomen voor ons i.o., wat eigenlijk niet de zin zou moeten zijn van een vakantieweek. Er is nog ruimte voor verbetering!!!

Albrecht Meintz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis en de locatie erg goed,behalve de trap omhoog erg steil en en hoge treden de binnenplaats helaas niet zo goed,niet erg schoon,de dakgoot ook,daar groeit het gras en andere dingen uit,verlichting werkt niet,maar we zouden altijd terugkomen.

Eine Familie

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in Hannes Kapitänshaus. De faciliteiten zijn geweldig, zeer comfortabele bedden, een mooie woonkamer met een geweldig uitgeruste keuken waar we een lekker kerstdiner konden koken. Hartelijk dank!

Frank Vogt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een negatief punt was echter dat het huis erg warm werd omdat de eetkamer geen zonwering had en er geen manier was om dit te voorkomen! Men zou misschien moeten denken aan een buitenzonwering!

Petra Schöneich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huisje, we voelden ons meteen thuis. Alleen de trap naar de slaapkamers is erg bijzonder: steep.... Een tweede pan zou ook geweldig zijn. Voor de rest is alles perfect. We komen graag terug!

Andreas Klünder

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het kleine huisje is ideaal voor 2 personen. Wij hebben onze bagage in de tweede slaapkamer gezet omdat er helaas niet genoeg kastruimte is, dus met 4 personen kan het behoorlijk druk zijn. Als je afhankelijk bent van Wi-Fi, zijn er ook problemen - het werkt heel weinig of helemaal niet. Voor de rest is de inrichting gezellig en is er alles wat je nodig hebt - we zouden zeker terug willen komen.

Bärbel Langer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top huis, alleen de magnetron voor snelle opwarming ontbreekt, ruimte in de keuken zou er zijn (maar is geen echt gemis) Vuilnisbak probleem: bij aankomst bakken vol, of, halfvol, geen biobak


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 321404

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321404.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven