Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Station 2.5 km

2.5 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jasmina S.

4,0
4 4 4 4 4

Ferienwohnung ist toll gelegen, alles notwendige ist fußläufig erreichbar

Doris Dworak

5,0
5 5 5 5 5

Das einzigste was wir nicht gut fanden, war der Balkon. Auf dem Boden wuchs einem das Unkraut entgegen, und man trug viel Schmutz mit in die Wohnung hinein.

Matthias Hambach

4,0
4 4 4 4 4

Im Flur ist der Rauchmelder deinstalliert. - In der Beschreibung ist die Durchgangsstraße vor dem Haus nicht erwähnt. - Bei den Küchenutensilien fehlt eine Handsaftpresse und eine Suppenkelle

Grit Kupka

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung lässt keine Wünsche offen. Vor allem der morgendliche Blick vom Schlafzimmer direkt auf's Watt. Einfach perfekt für einen erholsamen Urlaub.

Jörg Schiller

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten einen schönen Aufenthalt. Die Wohnung ist sehr schön mit Liebe zum Detail eingerichtet.

Frederika Dekens

5,0
5 5 5 5 5

Appartement is schö, komplett und sauber. Schöne Umgebung in die Nähe vom Wattenmeer. Mann kann gute Fahrradtouren machen in die Nähe van Schobüll.

W. G.

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten wieder einen sehr schönen Aufenthalt in der Ferienwohnung und waren rundum zufrieden. Zur Verbesserung der ohnehin sehr guten Ferienwohnung können etwas weichere Matratzen beitragen.

Rolf

5,0
5 5 5 5 5

Man hat einen klasse Blick auf das Wasser. Die Wohnung ist sehr sauber und toll eingerichtet.

Karin Thomann

5,0
5 5 5 5 5

traumhaft schöne Urlaubstage, sehr erholsam, KEIN Badeurlaub!

Ralf F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Gerne wieder !

Sylvia S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het vakantieappartement is ideaal gelegen in Husum Schobüll en je kunt daadwerkelijk vanuit de begane grond uit op het water kijken. De inrichting is modern en toch gezellig. Het balkon is voorzien van een zonnescherm en het raam heeft rolluiken, zodat je op elk moment de helderheid zelf kunt regelen. De Nordseestraße loopt aan de kant van de woonkamer met balkon voorbij en is overdag al behoorlijk druk. 's Avonds wordt het echter behoorlijk rustig. De slaapkamer ligt aan de achterkant en is absoluut stil. Ik kon echt genieten van een ontspannende nachtrust. In de keuken ontbrak het mij aan geen enkel apparaat en voor het servies in de bovenste kastjes kon ik - als eerder kleine persoon - de ladder uit de berging halen. Verder kon ik vanuit Schobüll goed de omgeving verkennen. Ook een kleine supermarkt is op loopafstand bereikbaar. Het was een fijne vakantie en ik kan de accommodatie alleen maar aanbevelen.

Burkhard K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De woning was precies zoals beschreven op internet. Zeer schoon en compleet uitgerust. Geweldig uitzicht op zee en een zeer goede uitvalsbasis voor uitstapjes. Met de doorgangsbadkamer kan een stel het een week goed uithouden.

Silke J.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement ligt geweldig, met een zeldzaam uitzicht op de Noordzee. De doorgangsbadkamer is in het begin even wennen, maar voor ons als stel geen probleem. Het appartement is goed uitgerust, we hebben niets gemist.

Sylvia S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het vakantieappartement is ideaal gelegen in Husum Schobüll en je kunt echt vanuit de begane grond naar het water kijken. De inrichting is modern en toch gezellig. Het balkon is voorzien van een zonnescherm en het raam heeft een rolluik, zodat je op elk moment de helderheid zelf kunt bepalen. De Nordseestraße loopt aan de woonkamerzijde met balkon voorbij en is overdag redelijk druk. 's Avonds wordt het echter behoorlijk rustig. De slaapkamer is aan de achterkant en is absoluut stil. Ik kon echt genieten van een goede nachtrust. In de keuken miste ik geen enkel apparaat en voor het servies in de bovenste vakken kon ik de ladder uit de berging halen - als een vrij klein persoon. Verder kon ik vanuit Schobüll de omgeving goed verkennen. Ook een kleine supermarkt is op loopafstand te bereiken. Het was een mooie vakantie en ik kan de accommodatie alleen maar aanbevelen.

Christa Scharting

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ik zou onmiddellijk naar deze flat verhuizen. Alles was perfect: eersteklas, smaakvol en gezellig ingericht met alle comfort. We hebben niets gemist; alles wat je nodig hebt - en nog veel meer - was aanwezig. Alleen de overhandiging van de sleutels was een beetje "ingewikkeld". We hebben gezocht naar het houten huisje - en niet gevonden. Het is duidelijk een stenen huisje.

Hanspeter & Therese Steinmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We brachten een zeer mooie en ontspannende vakantie door. De flat is zeer goed en praktisch ingericht, een echte bijou. We voelden ons zeer comfortabel. De locatie is uitstekend als uitgangspunt voor uitstapjes naar de Waddenzee en de omgeving en de nabijgelegen winkelmogelijkheden. Het directe uitzicht op de zee is fantastisch. We waren ook onder de indruk van de zeer vriendelijke en behulpzame buren in het huis en de bewoners die we hebben ontmoet. Wij danken u ook hartelijk voor de service tijdens de boeking en voor het beantwoorden van onze vragen. We bevelen de flat graag aan anderen aan en hopen op een volgende keer! Vriendelijke groeten uit Zwitserland.

Mark Henrich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De foto's op internet zijn origineel, wat je ziet is wat je krijgt. Zeer prettig contact en goede service, geen wensen onvervuld gelaten. Zeer goed onderhouden vakantiewoning in een zeer aangename omgeving. Het uitzicht op de Noordzee als je 's morgens opstaat is uitstekend. Alle dingen die je nodig hebt om er te wonen zijn binnen handbereik. Graag weer

Monika J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons helemaal thuis in het appartement. Het biedt alles wat nodig is voor een ontspannen verblijf, vooral de keuken is uitgebreid uitgerust. We hielden ook van de mooie inrichting met alle kleine details. En niet te vergeten het fantastische uitzicht vanuit de woonkamer! De ligging kon voor ons niet beter: heel rustig in het mooie Schobüll, en ook van de weg tussen de flat en het meer hadden we geen last. Een kleine supermarkt op loopafstand en ideaal gelegen voor uitstapjes in de omgeving. Wij komen graag terug!

Birgit Bentz-Michel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De keuze van een vakantiewoning voor onze fietstocht was een absoluut toeval (vermoeiende files op de reis), maar over het geheel genomen bleek het een waar geluk! Het is voorbeeldig ingericht, licht en vriendelijk.Bovendien is het ideaal gelegen voor fietstochten.We kunnen het te allen tijde aanbevelen!

Prokula Walther

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij zijn voor het eerst aan de Noordzeekust geweest.Het is ons zeer goed bevallen.Onze vakantiewoning was schoon en zeer mooi ingericht.We voelden ons zeer comfortabel.We hebben veel gefietst en veel bekeken.We komen zeker nog een keer.

Markenchauffeur e.K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat met een geweldig uitzicht op zee is modern ingericht, zeer schoon en dicht bij het stadscentrum en de beurshallen. Daarom een aanrader voor een zakenreis. Supermarkt op loopafstand. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ophalen van de sleutels verliep vlekkeloos. Conclusie: ik zou het keer op keer aanbevelen!

Joachim Schmidt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi appartement met een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Er ontbrak niets in de flat. Bovendien is de locatie ideaal voor diverse uitstapjes te voet, met de fiets, met de trein en met de auto.

Silke J.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De flat ligt op een geweldige locatie, met een uitzicht dat zeldzaam is voor de Noordzee. De doorloopbadkamer was in het begin even wennen, maar voor ons als stel geen probleem.
De flat is goed uitgerust en het heeft ons aan niets ontbroken.

Klaus G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De vakantiewoning is zeer smaakvol ingericht. We voelden ons erg op ons gemak. We hadden een geweldig uitzicht op de Noordzee. We zouden de flat graag opnieuw huren als we de kans kregen.

Katrin Fischer-Thiel

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De flat is erg mooi en liefdevol ingericht. Veel excursiebestemmingen zijn binnen handbereik. Er was echter één minpuntje: een basisreiniging is noodzakelijk. Het wordt niet altijd gedaan met een schoonmaak bij elke verandering van gast.

Burkhard K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat was precies zoals beschreven op het internet. Zeer schoon en volledig uitgerust.
Prachtig uitzicht op zee en zeer goed uitgangspunt voor tochten.
De badkamer is erg groot en je kunt er met z'n tweeën een week verblijven.

Anne R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De flat was licht, groot en modern ingericht met uitzicht op de Waddenzee. Het enige wat ontbrak waren haken in de badkamer of zelfs een droogrek om de badhanddoeken te drogen. Voor de rest waren we zeer tevreden met alles.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 321410

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321410.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven