Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Uelvesbüll

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Boot
Televisie
Handdoeken
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 7 km

7 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 3 km

3 km

Station 10 km

10 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


42 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jürgen B.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut ausgestattetes Ferienhaus, modern und gemütlich eingerichtet. Sehr ruhige Lage am See. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

Michael B.

5,0
5 5 5 5 5

Tolles gemütliches Ferienhaus mit allem was man zum Entspannen braucht.

Robert D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Rundum zufrieden

Simeon B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Schöne Kate um zur Ruhe zu kommen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Rüdiger A.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wir haben uns super erholt in der gut ausgestatteten Kate am See, uns hat es an nichts gefehlt. Klasse Lage auf riesigem Grundstück, kleiner Spaziergang bis zum Restaurant/Café Roter Haubarg, Einkaufen im nahen Husum. Guter Standort zur Erkundung von Eiderstedt. Ein Wunsch: Fliegengitter an einigen Fenster wären echt toll.

Marion M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

In der Stille dem Blätterrauschen der Pappeln zu lauschen und dem Gänsegeschnatter zu zustimmen ist pure Landidylle. Ein Refugium für Grossstädter.

Renate De Roover

5,0
5 5 5 5 5

Gute Reinigung des Staubsauger sodass er optimal Funktioniert und nicht warm läuft wärend der Arbeit! Topflappen wären auch ganz nützlich.

Renate De Roover

5,0
5 5 5 5 5

Der Staubsauger saugte nur 1/2 bis zur erhitzung. Bitte Reinigung des Armes! Bei Luftung der Wohnung, sass es direkt voller Fliegen! 3 Fliegenfänger waren anwesend also kannte man das Problem.

Fam. Velten

4,0
4 4 4 4 4

Schönes Haus in ruhiger Lage, super geeignet für Urlaub mit Hund.

Mechthild Hitzeroth/Ludwig-Steil-Hof

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder gern....

Frau Hitzeroth

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderbares Haus, was keine Wünsche offen lässt...jederzeit gern wieder.. wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Hannelore H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn al meerdere keren in de "Kate am See" geweest, waar we ons altijd erg op ons gemak voelden. Ook deze keer weer! Het huis bevalt ons erg goed, het is zeer goed uitgerust en erg gezellig. De locatie is bijna niet te evenaren, en in de omheinde tuin voelen onze honden zich ook op hun gemak... Daarom hebben we alweer geboekt voor volgend jaar en kijken nu al uit naar onze volgende vakantie in Uelvesbüll. Het team van "Vakantie aan de Noordzee" heeft opnieuw fantastisch werk geleverd! Het contact was, zoals altijd, uiterst vriendelijk en meegaand!

Astrid O.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Mit 2 meiner 5 honden was ik 10 dagen te gast in dit geweldig gelegen vakantiehuis. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Geweldige afgelegen locatie met een grote omheinde tuin. De strandstoel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Helaas ontbrak er een zonnescherm op het terras. Het huis was brandschoon. De badkamer klein maar fijn en altijd lekker warm. De uitrusting in de keuken was niet zo geweldig, maar voldoende. Ik zou graag weer terugkomen.

Susanne K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huisje was precies goed voor ons. Ik hou van een eenvoudige omgeving. Het huis is prachtig en smaakvol ingericht. De tuin is perfect voor kinderen en honden, goed omheind naar het meer. We hebben erg genoten van de tijd daar en komen graag nog eens terug.

Hannelore H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben weer 2 prachtige weken doorgebracht in dit mooie huis met een nog mooiere locatie. Deze "locatie" (nieuw Duits ...) biedt alles wat we nodig hebben voor onze vakantie. Het huis is perfect uitgerust, biedt goede bedden (op onze leeftijd niet te onderschatten ...), gezelligheid, enz. De honden hebben een voldoende grote, omheinde uitloop - perfect! Daarom hebben we alweer geboekt voor volgend jaar en kijken er nu al naar uit. Ook de zorg van het team van "Ferien an der Nordsee" is perfect - voorbeeldig en hartelijk dank daarvoor! Ga zo door ...

Carmen H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren daar met 4 volwassenen. Alles was aanwezig wat nodig is! Het enige nadeel - en dit is klagen op hoog niveau - de garderobe in de gang heeft te weinig haken voor 4 personen in dit seizoen! Ook de haken in de badkamer zijn absoluut te weinig, ze volstaan hoogstens voor 2 gasten! In de slaapkamer boven zou een grotere kledingopslag passend zijn! Maar zoals gezegd... klagen op hoog niveau! Het is prachtig en we komen volgend jaar met plezier weer! :)

Hannelore Hornig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig huis met gedeeltelijk omheinde tuin - geweldig voor onze honden die we gemakkelijk konden uitlaten. Voor 2 personen is alles op de begane grond beschikbaar, zodat we - en vooral onze honden - niet de vrij steile trap naar de andere slaapkamers onder het dak hoefden te gebruiken. Liefdevolle en smaakvolle inrichting - alles was perfect. Suggestie: horren in de slaapkamer beneden (veel vliegen en muggen!) zouden fijn zijn!

Hannelore H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben weer twee heerlijke weken doorgebracht in dit mooie huis met een nog mooiere locatie. Deze "location" (nieuw-Duits...) biedt alles wat we nodig hebben voor onze vakantie. Het huis is perfect uitgerust, biedt goede bedden (niet te onderschatten op onze leeftijd...), gezelligheid, enzovoort. De honden hebben een voldoende groot, omheind uitloopgebied - perfect! Daarom hebben we alweer geboekt voor volgend jaar en kijken er nu al naar uit. De begeleiding door het team van "Ferien an der Nordsee" is ook perfect - voorbeeldig en hartelijk dank daarvoor! Ga zo door...

Susanne K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huisje was precies goed voor ons. Ik hou ervan wanneer er niet te veel gedoe omheen is. Het huis is prachtig en smaakvol ingericht. De tuin is perfect voor kinderen en honden. Goed omheind naar het meer toe. We hebben er erg van genoten en komen graag nog eens terug.

Harald M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

In de drie weken van onze vakantie waren we zeer tevreden en voelden we ons helemaal op ons gemak. Er viel niets te klagen. Daarom hebben we het huis nog een week geboekt in november '22, dit keer met zes personen. Noord-Friesland in november, we zijn benieuwd...

Astrid O.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Met 2 van mijn 5 honden was ik 10 dagen te gast in deze prachtig gelegen vakantiewoning. We voelden ons zeer comfortabel. Geweldige afgelegen locatie met een grote omheinde tuin. Strandstoel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Helaas ontbrak een parasol op het terras. Het huis was tiptop schoon. De badkamer was klein maar fijn en altijd lekker warm. De keukeninrichting was niet zo geweldig, maar voldoende. Ik zou graag terugkomen.

Hannelore H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn al meerdere keren in de "Kate am See" geweest, waar we ons altijd erg op ons gemak voelen. Zo ook weer deze keer! Het huis bevalt ons erg goed, het is goed uitgerust en erg gezellig. De locatie is nauwelijks te overtreffen en in de omheinde tuin voelen onze honden zich op hun gemak... Daarom hebben we alweer geboekt voor volgend jaar en kijken we nu al uit naar onze volgende vakantie in Uelvesbüll. Het team van "Urlaub an der Nordsee" heeft ook deze keer weer uitstekend werk geleverd! Het contact was zoals altijd uiterst vriendelijk en meegaand!

Familie Krutsche

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

is dit precies de juiste plaats voor jou. Wij - een echtpaar (tussen 40 - 50 jaar) met een hond - hebben in april twee zeer ontspannen weken doorgebracht in dit geweldige Friese huisje. Het huis is zeer hoogwaardig gerenoveerd en het interieur is aangenaam individueel. De open woon-eetkamer op de begane grond wordt overspoeld met licht en heeft een prachtig uitzicht op de tuin en het meertje. Het huisje is zeer rustig gelegen in een kleine nederzetting. Rondom natuur en ruimte. De juiste plaats om diep adem te halen en te ontspannen. Ook geschikt voor gezinnen met kinderen. We zouden hier altijd weer komen. Veel dank aan de aardige verhuurders, de familie Volquardsen.

Steffen Köpfer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben absoluut genoten van onze week in de Kate. De foto's beloven niet te veel, het was ter plaatse nog mooier dan verwacht. Aankomst/sleutel ophalen werkte perfect, het huis was super schoon, we werden verwelkomd met 2 kleine flessen champagne op de eettafel. Absoluut schattig ingericht, met de rustige ligging aan het meer en het grote terrein rondom, is het een perfect toevluchtsoord op regenachtige dagen of gewoon om te genieten. We hebben hier als gezin (4 kinderen 14,12,10,7 jr en hond) veel tijd doorgebracht, de kamerindeling was perfect voor ons en de tuin met speelvoorzieningen absoluut geschikt. Ca. 15 min. naar Husum, Friedrichstadt of Tönning, ca. 30-35 min. naar St. Peter-Ording of naar de vuurtoren Westerhever zijn optimale afstanden voor uitstapjes van allerlei aard. Te allen tijde opnieuw aan te bevelen. Veel dank aan de familie Volquardsen voor een geweldige tijd!

Angelika Will

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was perfect voor onze 4-daagse vakantie net voor Kerstmis. De smaakvolle inrichting, de houtkachel en de heerlijke rust vertraagden ons onmiddellijk. Zelfs onze honden zijn nu ontspannen voor de feestdagen. We komen graag terug!

Michael Tomic-Schlangen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hier wordt niet te veel beloofd, je komt aan, opent de voordeur en voelt je meteen thuis. Het huisje is liefdevol ingericht en u geniet vanaf de eerste seconde van uw vakantie. Iedereen kan hier de natuur en de rust ervaren. We komen graag terug!

Bianca Wittmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis was precies zoals beschreven op de foto's. Er was genoeg ruimte voor een gezin van 4 met een hond. De grote tuin met aangrenzend meer was een waar genoegen. Wij willen u alvast bedanken voor het leuke e-mailcontact en zouden graag nog eens te gast zijn in uw vakantiehuis.

Maya Pfeiffer

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in het Kate am See. Het huis is smaakvol ingericht, prachtig gerenoveerd en omgeven door een sprookjesachtig landschap. Ideaal uitgangspunt voor heel Noord-Friesland. Een aanrader!

Rita Denz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vanaf het eerste moment voelden we ons thuis. Het huisje is prachtig en rustig gelegen en overtrof al onze verwachtingen ruimschoots. Het smaakvol ingerichte huis en de prachtige tuin maakten ons verblijf onvergetelijk. Uelvesbüll is een rustig dorpje en een perfect uitgangspunt voor uitstapjes in heel Noord-Friesland. Het is ons en onze hond zo goed bevallen dat we graag nog eens komen! Vriendelijke groeten uit Zwitserland

Holger Sundermann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was leuk om in het huisje te verblijven. Een paar lampen moeten worden vervangen en er ontbreekt een droger. In november heeft de sauna problemen om genoeg warmte te genereren, zelfs in het voetgedeelte. Maar dat is klagen op hoog niveau. Verder waren we TOP tevreden....we zullen altijd terugkomen.... Vriendelijke groeten Holger en Andrea

Talke Hoppmann-Walton

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is erg mooi, met goede bedden en kinderbedjes/ kinderstoelen zijn aanwezig indien nodig. We zouden graag terugkomen, alleen zou de keuken wat completer uitgerust kunnen worden voor het feit dat er drie slaapkamers zijn, bijv. grotere lasagne schaal, snijplanken.

Christina Teuchert

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis en het terrein zijn schitterend. Supergezellig en smaakvol ingericht en heerlijk rustig, een kleine droom in de "pampas", precies wat we zochten. We komen zeker terug. Hartelijk dank!

Petra Wengorz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Fantastische locatie, smaakvol ingericht, er is de volgende behoefte aan verbetering: Gemaaid gazon bij aankomst zou leuk zijn geweest! Het gras zou gemaaid worden op de laatste avond voor ons vertrek - het was niet geschikt! Het tuinmeubilair is erg verouderd - het zou zeker vervangen moeten worden. Keukenapparatuur zou kunnen worden geoptimaliseerd, bijv. pannenlappen zouden in de norm moeten worden opgenomen! Cent artikelen zoals vaatwaslampje, voldoende toiletpapier etc. zouden vanzelfsprekend moeten zijn met zeer goede service!

Beate Neumeister

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het Kate am See ligt in een vrij rustige omgeving in Uelvesbüll. We zijn er twee weken op vakantie geweest met onze drie jongens en het is ons uitstekend bevallen. Het huis is modern gerestaureerd en er is veel aandacht besteed aan het behoud van de oude charme. De kinderen konden in de tuin spelen en bij het meer vissen. We maakten kleinere uitstapjes per fiets. Helaas was de trampoline kapot, maar we hebben toch veel plezier gehad en zouden zeker nog eens terug willen komen.

Petra Gerstel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in een echt super vakantiehuis. Als u rust en stilte zoekt, is dit de perfecte plek. Maar u kunt ook snel vele bezienswaardigheden in de omgeving bereiken of u kunt van hieruit leuke dagtochten maken. Het huis is erg gezellig en we voelden ons vanaf het begin op ons gemak. Zelfs als het weer niet zo goed is, is er genoeg ruimte in het huis. We waren met 3 volwassenen, 2 kinderen en 2 honden en hadden genoeg ruimte. Het vakantiehuis is echt een aanrader.

Sabine Jander

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige locatie, zeer mooie en smaakvolle inrichting!!!! Wij (2 personen, 2 honden) vonden vooral de vluchtvrije omheining prettig Idealiter waren er 2 ligbedden in de tuin en een magnetron in de keuken. Wij kunnen dit prachtige huisje zeker aanbevelen.

Ein zufriedener Urlauber

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke week vakantie in een liefdevol ingericht charmant huisje op een idyllische locatie. Eventuele problemen werden onmiddellijk en zonder complicaties opgelost. We hebben hier heel goed uitgerust!

Alexandra Arnet

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We konden de afzuigkap in de keuken niet aanzetten. Mogelijk defect? Toen het huis gesloten was en we 's avonds terugkwamen na een dagje uit, rook het erg muf. Douche en slaapkamer direct naast de meeste. Er was wat schimmel in de badkamer. Anders hadden we altijd de deur en het raam open als we daar waren.

Heike Böhme

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huisje is heel gezellig en mooi ingericht en de ligging aan het meertje is heel idyllisch. Onze border terrier hond voelde zich er ook erg op zijn gemak. De prijs-kwaliteitverhouding is absoluut gerechtvaardigd. We geven ook alle punten voor de netheid van het huisje. Het enige dat we moeten vermelden is dat de plafondhoogte relatief laag is, dus lange mensen zouden problemen kunnen hebben. We misten ook een theepot of konden er geen vinden. Verder was alles in orde. We komen graag terug. Veel dank aan de eigenaresse en haar team, die een open oor hadden voor alle wensen en zorgen en snel reageerden.

Rüdiger A.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hebben heerlijk uitgerust in het goed uitgeruste huisje aan het meer, het heeft ons aan niets ontbroken. Geweldige locatie op een groot terrein, korte wandeling naar het restaurant/café Roter Haubarg, winkelen in het nabijgelegen Husum. Goede locatie om Eiderstedt te verkennen.
Een wens: vliegenhorren op sommige ramen zou echt geweldig zijn.

Carmen H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren er met 4 volwassenen. Alles wat je nodig hebt was er! Het enige nadeel en dat is klagen op hoog niveau, de kledingkast in de gang heeft te weinig haken voor 4 personen in dit seizoen! Ook de haakjes in de badkamer zijn zeker niet genoeg voor 2 gasten! In de slaapkamer boven zou een grotere plank voor kleding op zijn plaats zijn! Maar zoals ik al zei: ..... klagen op hoog niveau! Het is prachtig en we komen volgend jaar met plezier terug :)

Inke S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben erg genoten van onze tijd in de Kate am See. Het huis heeft een zeer mooie en rustige ligging, is comfortabel ingericht en we vonden alles schoon. De omgeving is gemakkelijk per fiets te verkennen. In Witzwort, op slechts 4 km afstand, kunt u heel goed winkelen bij de Markt-Treff (verse broodjes!) en bij de Meierei winkel voor uw dagelijkse behoeften. In Oldeswort is er een zeer goede plattelandsslager.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321422

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321422.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Uelvesbüll» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 42 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven