Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Levendig vakantiehuis met privé zwembad

Max.  4   gasten
160m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
160m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet, internationale zender(s)), open haard, zithoek), eetkamer(eettafel(8 personen), zithoek), keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine, strijkplank, strijkijzer), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(90 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(90 x 200 cm)), badkamer(douche, 2x wastafel), toilet)

Poolhouse: (douche, toilet, terras(privé, overdekt))

verwarming(elektrisch), terras(privé), tuin(privé, deels omheind, > 1000 m2), tuinmeubilair(8 personen), BBQ, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, omheind, 14 x 7 m., geopend van Mei t/m Sep), tafeltennistafel, kinderbed, kinderstoel

Aan de rand van een Sainte-Trie ligt dit artistiek ingerichte verblijf. Het beschikt over een prachtig privézwembad en een heerlijke tuin. De woning is ideaal voor gezinnen.

Je vindt in de omgeving mooie dorpen, gezellige markten, betaalbare restaurantjes en indrukwekkende natuur. Breng een bezoek aan de grotten van Tourtoirac, het museum Des Rois d'Araucanie of aan mooie dorpjes zoals Collonge la Rouge en Périgueux.

De eigenaresse van dit in 2017 gerenoveerde vakantiehuis is een bekende beeldhouwster en zij heeft het huis extra sfeer gegeven met haar eigen werk. Voor mensen die minder goed ter been zijn is er een mogelijkheid om op de begane grond te slapen. Ook de badkamer is op de begane grond.

De eigenaren wonen naast het ruime vakantiehuis en ze bieden je alle privacy, rust, ruimte en exclusief gebruik van het zwembad en terras in hun tuin (zij maken daar tijdens je verblijf geen gebruik van. Het huis en de tuin liggen buiten het zicht van hun huis.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 40 km

40 km

Luchthaven 50 km Brive–Souillac

50 km

Station 25 km Arnac-Pompadour

25 km

Snelweg-afrit 25 km Thenon

25 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Richard Van druten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een fantastische lokatie en woning We werden goed ontvangen door de eigenaar Kids konden meteen zwemmen in het grote toffe bad wat er bij zit Bedankt voor dit jaar en gaan volgend jaar zeker terug

FRANCOISE LENG

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

De ontvangst door de eigenaren en het huis was uitstekend in tegenstelling tot de staat van het huis, waarvan de schoonmaak door een service van Belvilla schandalig was: stof, gezouten vaat, gezouten beddengoed. We moesten onze vakantie beginnen met een volledige schoonmaak omdat de klacht bij Belvilla niets veranderde

Liesbeth Van Driessche

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijke ontvangst, aangename accommodatie in een zeer mooie omgeving.

Onno Albada Jelgersma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We were pleasantly surprised by the warm welcome of the owners Yvonne et Jacques who showed us around in their beautiful villa, full of art and sculptures, created by Yvonne Clergerie. The only dispute we had with Belvilla (not with Yvonne and Jacques) was about the description of the villa in which it was mentioned that there was also a full equipped kitchen available in the poolhouse in the swimming pool. This seemed to be not true as Yvonne and Jacques let us know. (We finally arranged this item directly with Belvilla) The villa is splendid as well the surroundings, the swimming pool is completely renovated and has a beautiful view over the valley. With 8 persons however the pool could be equipped better with 4 extra lying-chairs. Yvonne and Jacques were all the time available if we needed them. We look back on 2 beautiful weeks with out kids and grandchildren.

Christian Burckbuchler

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Uitstekend welkom. Dorp erg rustig. Ruime accommodatie en vele kamers die zowel gezelligheid als isolatie mogelijk maken. Interieur smaakvol ingericht. Vele kunstwerken gemaakt door de kunstenaar plaatsen verspreid over het huisje om nieuwsgierigheid te wekken en voor het plezier van de ogen en de ziel. Het gebouw blijft koel in de zomer. Huisje omgeven door een groot eigen bosrijke en schaduwrijke plek voor barbecue en buiten dineren Zeer groot zwembad met uitzicht op de omliggende heuvels Kortom, we raden het zonder aarzeling aan.

Patrick Nagtegaal

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We werden erg hartelijk ontvangen door Yvonne en Jacques. Zij hebben ons het hele huis laten zien en waar nodig aanwijzingen voor gebruik gegeven. De accomodatie is ons erg goed bevallen. Het is een mooi groot huis. Om het huis ligt een royale tuin met verschillende zitjes en een prachtig uitzicht op de vallei. De badkamer is nettjes en ruim met een prima douche. De keuken is ook van alle gemakken voorzien. Het zwembad is prachtig gerenoveerd, heel groot en is geheel voor het privegebruik van de gasten. Wij hebben er heerlijk in kunnen zwemmen. De omgeving is erg mooi. Als je van rust en natuur houdt dan is dit een absolute aanrader. Sainte trie is een heel klein dorpje met een heerlijke rustige atmosfeer. In de omgeving kan je ook leuk wandelen. Veel mooie vogels.

THOMAS CLOTTEAU

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Een warm welkom aan onze gasten met delicate attenties bij aankomst. De "accommodatie was in lijn met onze verwachtingen en zeer aangenaam en vooral spatieux huisvesting.

Angelika Beck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Echter, mooi huis .... we hebben een douche voor te weinig.

Jan van der Heijden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis in Sainte Trie is prachtig gelegen. We zijn zeer gastvrij door de eigenaren ontvangen. Ons deel van het huis maakt onderdeel uit van een prachtig landhuis wat in zeer goede staat is. Het gastenverblijf is smaakvol ingericht en van alle benodigdheden voorzien. Langs de gevel van het huis kan ook het zwembad bereikt worden (ca. 50M). Ook dit is zeer smaakvol aangelegd. Jammer dat er een aantal tegeltjes beginnen los te laten in het zwembad (welke door onze kinderen vol enthousiasme werden opgedoken). Ook de tafeltennistafel mocht worden gebruikt. Jammer dat we vanwege het matige weer hier weinig gebruik van hebben kunnen maken. We willen graag nog een keer terug naar deze locatie om de vriendelijke eigenaren terug te zien (met de hoop op beter weer). Miranda en Jan van der Heijden

Ben De Bruyckere

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De foto's kunnen onmogelijk de schoonheid en unieke karakter van deze vakantiewoning weergeven. De karaktervolle woning is zeer ruim, proper en heel knap. De ligging is zeer rustig met een mooi uitzicht waar je heel mooie wandelingen kan maken. De eigenaars namen op voorhand met ons contact op en ze waren bereidwillig om mijn vrouw mee te verrassen door bloemen in de woning te zetten en lekkers in de frigo te stoppen voor ons en de kids. Halverwege ons verblijf stonden er plots 8 bakjes verse frambozen op de tafel buiten voor ons klaar. Het vakantiehuis is door de eigenares smaakvol ingericht met een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, propere wc's en zeer ruime slaapkamers. Voor de kids lag er aangepast beddengoed klaar. De eigenaars zijn verder vriendelijk en komen enkel langs indien wij het aan hen vroegen. We hebben maar twee minpunten geen rechtstreeks zicht op het zwembad vanuit het woongedeelte en de wifi is enkel in de living te ontvangen. Het zwembad is enorm, we hebben er echt van genoten! Er staat een nieuwe Weber BBQ klaar en in de buurt ben je op 10 minuten rijden in een Intermarché supermarkt te Hautefort. Hier staat een prachtig kasteel. Wij zelf hebben in de buurt ook leuke uitstappen gedaan (Aquarium in La Bugue en een heel tof klimparcours met dino park Le Conquil).

Yari Saelens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 334323

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/334323.htm


«Levendig vakantiehuis met privé zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven