Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Andar Farmhouse

Gelegen aan de rand van Victoria - Hoofdstad van Gozo

Max.  9   gasten
1m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 9  gasten
1m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Andar Farmhouse is een volledig ingericht echt landhuis dat rustieke charme combineert met modern comfort. Deze boerderij maakt deel uit van het G & J vakantiecomplex dat aan de rand van Victoria ligt, op slechts 10 minuten afstand van het centrum en dicht bij alle voorzieningen. Er is een restaurant/pub 'La Stanza' op minder dan 200 meter afstand. Verderop in de straat is een winkel en buiten de parkeerplaats is een bushalte waar zeer regelmatig bussen langskomen. Alle stranden liggen op slechts 10 tot 15 rijden!
Als je binnenkomt via de rechterdeur, kom je in de zeer grote ruimte bij het zwembad, verfraaid met een douche bij het zwembad, ligstoelen om te ontspannen bij het zwembad, een gasbarbecue en faciliteiten om buiten te eten, waaronder een zeer grote parasol om een schaduwrijke plek te creëren. De eigenlijke boerderij is toegankelijk via een deur tegenover de toegangsdeur. Je komt binnen in een open woonkamer, eetkamer en keuken. Het zitgedeelte bestaat uit een zeer comfortabele bank en er is een kabel-/satelliettelevisie voor het vermaak van de gasten. Het eetgedeelte bestaat uit een tafel in rustieke stijl die gemakkelijk plaats biedt aan zes personen.
Aan de andere kant van deze grote ruimte bevindt zich de grote comfortabele keuken die is uitgerust met een 4-pits kookplaat, een grote oven, een grote koelkast met vriesvak en een broodrooster. In de kasten staan voldoende pannen en al het bestek dat nodig is voor zes personen. Warm en koud water is beschikbaar in de hele boerderij.
De slaapkamers bevinden zich aan weerszijden van het woongedeelte. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Eén badkamer is uitgerust met een wasmachine voor onze gasten. Het meubilair is overal van grenen.
De Andar boerderij kan je uitvalsbasis zijn om Gozo te ontdekken - het idyllische "eiland van Calypso" op de Homerusroute, maar ook de thuisbasis van Ggantija - de oudste megalithische tempels in de wereld: Het citaat in het Guinness Book of Records stelt: "De oudste vrijstaande structuren in de wereld worden nu verondersteld de megalithische tempels in Ggantija in Gozo te zijn - van 3.600 voor Christus"

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Victoria en de Citadel, de nieuwe en oude hoofdsteden van Gozo
Victoria is de hoofdstad van Gozo, bij de Maltezen ook bekend als Rabat. Het omvat zowel de oude stad Rabat als de Citadel - de antieke stad bovenop de heuvel. Rabat betekent 'voorstad' in het Arabisch, wat betekent dat de stad een voorstad van de Citadel was. De stad heeft ongeveer 7.000 inwoners en is daarmee de dichtstbevolkte stad van Gozo. De naam Victoria werd in 1887 gegeven ter ere van het Gouden Jubileum van de beroemde Britse koningin en de stad kreeg ook de status van stad.

De Cittadella ligt op een heuvel, in de geografische kern van het eiland, en wordt toepasselijk de Kroon van Gozo genoemd. Het lijkt erop dat de Citadel al sinds de prehistorie, zo'n 7000 jaar geleden, het centrum was. De Citadel werd echter voor het eerst versterkt in de Bronstijd, rond 1500 voor Christus, verder ontwikkeld door de Feniciërs en uiteindelijk omgevormd tot een Acropolis in de Romeinse tijd. De enorme stenen verdedigingsmuren die boven de stad uitsteken, werden gebouwd door de ridders om de dorpelingen te beschermen tegen aanvallen. Er zijn veel bezienswaardigheden in Victoria en een bezoek aan de Citadel is een must.

Het centrum van Rabat is het Onafhankelijkheidsplein, ook bekend als it-Tokk, dat wordt gedomineerd door de Banca Giuratale, gebouwd tussen 1733 en 1738. Dit gebouw was de zetel van het gemeentebestuur van Gozo en tegenwoordig is de gemeenteraad van Victoria er gevestigd. Het plein bruist 's ochtends van de activiteit; een dagelijkse openluchtmarkt verkoopt allerlei toeristische souvenirs, terwijl een aantal cafés het plein omringen en koude dranken en pastizzi aanbieden aan de bezoekers.

De Grote Basiliek gewijd aan Sint Joris ligt in het centrum van de oude stad, vlak bij het Onafhankelijkheidsplein. De kleine straatjes rondom de basiliek zijn de oudste van de stad en zijn een wandeling waard; je zult onder de indruk zijn van de lokale delicatessen die in de kleine winkeltjes worden verkocht.

De hoofdweg, Republic Street, is het commerciële hart van de stad. Een paar winkelpassages, banken, bandclubs en operatheaters domineren deze straat, terwijl je hier ook de Villa Rundle Public Gardens kunt vinden voor een ontspannend moment weg van het lawaai van de stad

Victoria: dingen om te zien en te doen
Bezoek de Citadel: Vanaf deze versterkte stad heb je een fantastisch uitzicht over heel Gozo. In de Citadel vind je de kathedraal van Gozo - een prachtig 17e-eeuws barokgebouw dat beroemd is om zijn opvallende trompe l'oeil-schilderij met een koepel die er nooit heeft gestaan. Je vindt er ook het kathedraalmuseum, het gerechtsgebouw, de oude gevangenis, het Gozo archeologisch museum, het folkloremuseum, de wapenkamer van de Citadel en het natuurwetenschappelijk museum. Van tijd tot tijd zijn er kunsttentoonstellingen in verschillende delen van de citadel, variërend van schilderijen en fotografie tot artistieke modejuwelen.

Villa Rundle: De openbare tuinen van Villa Rundle werden in 1910 geopend door de Britten. Deze tuinen bieden een ruimte van rust en ontspanning, ver weg van het lawaai en verkeer van de stad. Deze tuinen liggen tussen Republic Street en de Main Car Park in Victoria. Er staat een bronzen buste van de Gozitaanse 18e-eeuwse historicus en grammaticus Can. Gian Pietro Agius de Soldanis en een andere van de op Gozo geboren Franse dichter en schrijver Laurent Ropa.

Bezoek de winkelcentra Arkadia en The Duke voor wat mode.

Wandel door de oude straten van Rabat en bezoek de Sint-Jorisbasiliek en de openluchtmarkt op het Onafhankelijkheidsplein.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 270 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Houd er ook rekening mee dat de Malta Eco Tax Contribution ter plaatse alleen contant betaald en geïnd kan worden bij het inchecken. Het is te betalen door alle toeristen en inwoners vanaf 18 jaar. €0.50c per persoon per nacht. Maximaal €5 per aaneengesloten verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Als deze boerderij niet beschikbaar is, hebben we soortgelijke huizen. Neem contact op voor meer informatie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf G & J Holiday Complex
Mevr. D. Sultana

Mevr. D. Sultana

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 335105

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/335105.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven