Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Barone in Victoria - Gozo

Malta, Gozo

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

De boerderij, die ongeveer 400 jaar oud is, ligt midden in de oude stad Victoria. Alle antieke elementen en vooral de mooie ronde bogen konden behouden blijven.

U komt deze stijlvolle boerderij binnen via een kleine, begroeide binnenplaats, waar een mooie zit- of eethoek u uitnodigt om te blijven hangen. Daar vindt u ook de kleine maar goed uitgeruste keuken, inclusief magnetron, en de rustieke woonruimte met TV.

Een zeer stijlvolle, oude, open stenen trap op de binnenplaats leidt naar de bovenverdieping, waar zich halverwege de trap de eerste van de twee slaapkamers met tweepersoonsbed bevindt. De bijbehorende doucheruimte met toilet is een paar treden hoger, op het niveau van de tweede slaapkamer. Deze heeft 3 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning (via een muntsysteem).

Een steile wenteltrap leidt naar het grote dakterras (pas op voor kinderen!). Vanaf hier geniet u van een uniek uitzicht over de daken van Victoria, in de richting van de Citadelle en de Sint-Joriskathedraal. Er zijn ligstoelen en een parasol op het terras. Je kunt hier ook barbecueën.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 30 km Malta Airport

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Restaurants en alle winkelfaciliteiten zijn op loopafstand. Parkeren is ongeveer 3-5 minuten rijden. Vanuit Victoria bereikt u alle bezienswaardigheden en badinrichtingen binnen enkele minuten met de bus of huurauto. Victoria is de belangrijkste stad van Gozo met ongeveer 7000 inwoners. Tot 1887 droeg de stad de Arabische naam Rabat, wat "voorstad" betekent (niet te verwarren met Rabat bij Mdina op het hoofdeiland Malta). Het ligt in het centrum van Gozo. Victoria is ook het centrum van het leven op het eiland en het culturele centrum. Het huis in de oude stad is niet bereikbaar met de auto.

Absoluut bezienswaardig is de onlangs gerenoveerde citadel hoog boven de stad, die al in de bronstijd, rond 1500 voor Christus, werd gebouwd. Vanaf de vestingwerken heeft u een prachtig uitzicht van 360° over het eiland. Naast een museum herbergt de citadel ook de kathedraal en het gerechtsgebouw van Gozo.

Ook bezienswaardig is de barokke basiliek van San George of Sint Joris. Deze dateert uit de middeleeuwen, maar kreeg in 1818 een nieuwe gevel en werd in 1958 door paus Pius XII tot basiliek verheven. Deze basiliek staat ook bekend als de Gouden Kerk. Het is volledig bedekt met marmer. Het is rijkelijk versierd met schilderijen en beelden en bevindt zich op Pjazza San Gorg, ten zuiden van het marktplein - niet ver van uw huis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen voor 1-4 personen. Elke extra persoon € 7,- per nacht. De prijzen zijn inclusief alle nutsvoorzieningen - behalve airconditioning in de slaapkamers via een muntautomaat en verwarmingskachels in het koelere seizoen - op kosten van de verhuurder. Maltese Milieubelasting voor alle toeristen ouder dan 18 jaar, € 0,50 per persoon per nacht - tot een maximum van € 5,- Deze belasting wordt ter plaatse aan de verhuurder betaald.

Annuleringsvoorwaarden:

  • 100% refund for cancellations more than 60 days before arrival day. 50% refund for cancellations more than 30 days before arrival day. If the customer declares his/her withdrawal even later or does not travel at all, a compensation of the total invoice amount is due. In all other cases of non-arrival or early departure, no refund of the lease rate paid is made.

meer informatie:

Wekelijkse verschoning van beddengoed en handdoeken. Gratis wifi.
Vervoer van de luchthaven naar de flat en autoverhuur in Gozo kan geregeld worden tegen een redelijke prijs.
Het huis is niet beschikbaar van 01.12.-28.02.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.2 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2018

S. T. uit England OX11 9DL

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Heerlijke ontspannen vakantie!

Heerlijke ontspannen vakantie; Comfortabele taxitransfer vanaf de luchthaven naar de veerboot naar het huis en de eigenaar, Joseph Sultana en zijn zus Gilbert en hun oom Michael konden niet behulpzamer zijn. Het pand is eigenzinnig mooi en heeft alles wat nodig is voor een vakantie. Rustig gelegen in het oude gedeelte van Victoria (Rabat), maar slechts een minuut of twee verwijderd van St George's Piazza en Independenza Square. Een geweldige uitvalsbasis om Gozo te verkennen en de vriendelijke, gastvrije bewoners te ontmoeten. We hebben een heerlijke tijd gehad, bedankt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Anja R. uit Essen

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie, individuele vakantiewoning

Als u op zoek bent naar een gezellig ingericht vakantiehuis midden in een rustig deel van Victoria, dan is dit de plek voor u. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. U kunt kiezen tussen schaduwrijke en zonnige plaatsen om te zitten en te genieten van uw tijd hier. Het is slechts 5 minuten lopen naar het centrale busstation, wat ideaal is. Je hebt geen auto nodig op Gozo. Het was geweldig dat er voldoende handdoeken aanwezig waren. De badkamers hebben betere dagen gekend - maar ze waren allemaal erg schoon en dat is het belangrijkste. Zeer aardige en behulpzame verhuurders. We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Anke V. uit 36115 Hilders

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Ideaal gelegen om het eiland te verkennen

We voelden ons hier erg op ons gemak. Ideaal dicht bij de bus, bars, winkels... alles om de hoek. De kerkklokken luiden regelmatig en de kippen kakelen, dus er is wat leven in de buurt, merkbaar en hoorbaar. Vers fruit en groenten zijn elke ochtend verkrijgbaar op 100 meter afstand. De overdracht verliep soepel met spannende inzichten in links verkeer
Het enige wat ons niet beviel waren de geuren van de riolering op de begane grond. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het plaatselijke systeem, dat niet vergelijkbaar is met het onze.
Wij kunnen deze accommodatie van harte aanbevelen, veel ruimte in een liefdevol ontworpen huis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. S. Witterstein:

Es freut mich sehr, dass Sie sich in diesem charakteristischen Farmhaus "Casa Barone" so wohlgefühlt haben! Wegen der Gerüche des Abwassersystems - wohl bei bestimmten Wetterlagen - werde ich noch mal mit dem Vermieter sprechen. Vielleicht kann er hier doch Abhilfe schaffen, wobei ich bislang hierüber keine Reklamationen hatte.

Oktober 2015

Felix W. uit Nierstein

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Zeer goed uitgeruste vakantiewoning

Alles werkte perfect. Wij zijn verrukt over de service die wij ontvingen: absolute stiptheid en betrouwbaarheid bij de transfers, zeer goed uitgeruste vakantieaccommodatie, veel vers badlinnen, nieuwe zeepjes, keuken met alles erop en eraan, vriendelijke, humoristische mensen, uitstekende ligging in de oude stad Victoria, die op haar beurt een geweldige infrastructuur heeft
Zoals je ziet, het houdt maar niet op! En dit alles tegen een ongelooflijke prijs/prestatie verhouding!!! Hoe doe je dat precies? In Zwitserland zou het allemaal omgekeerd evenredig en x keer zo ingewikkeld zijn. Een groot compliment voor CSW. Petje af!
Vriendelijke groeten Felix W

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2015

Marius S. uit Berlin

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Enthousiast over de dienst

Nu zijn we weer in de greep van onze dagelijkse werkroutine, maar we denken met veel plezier terug aan de heerlijke vakantie.
De transfers van en naar het vliegveld verliepen soepel en we waren allemaal erg enthousiast over het werkelijk prachtige huis "Casa Barone". De ondersteuning ter plaatse (je kunt het echt zo noemen) door de familie S was ook zeer goed en hartelijk.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf CSW Malta Holidays
Dhr. S. Witterstein

Dhr. S. Witterstein

Al 25 jaar zijn wij een puur familiebedrijf dat vakantiewoningen en appartementen op Malta en het naburige eiland Gozo bemiddelt. Onze eerste contacten met dit prachtige eiland en onze vrienden daar gaan veel langer terug Wij adviseren u met onze jarenlange ervaring graag over alle vragen met betrekking tot uw geplande vakantie. Alle woningen zijn persoonlijk door ons geïnspecteerd. Wij ontmoeten de verhuurders en onze partners op Malta elk jaar en streven ernaar de standaard van de flats bij alle ontmoetingen verder te optimaliseren. Een vertrouwelijk en persoonlijk contact met u en met onze partners is voor ons erg belangrijk. Wij staan in nauw contact met het Maltese Bureau voor Toerisme.


Andere accommodaties van Dhr. S. Witterstein

Alle accommodaties weergeven van Dhr. S. Witterstein

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 26665

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/26665.htm


«Casa Barone in Victoria - Gozo» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven