Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Razzett Luna Boerderij op Gozo

Xaghra

Max.  9   gasten
160m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 9  gasten
160m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Razzett Luna is een bijzonder mooi en liefdevol ingerichte boerderij van een hoger niveau. Het biedt ruimte voor een grote familie of groep.

De keuken met grote eethoek is goed en volledig uitgerust - inclusief een vaatwasser. Vanuit het aangrenzende, lichtovergoten woongedeelte met comfortabel gestoffeerd meubilair, TV en open haard heeft u direct toegang tot het heerlijke zwembad (afmeting van het zwembad ca. 7x3,5m). Natuurlijk mag een barbecue hier niet ontbreken en aan de tafel naast het zwembad kunt u heerlijk dineren en genieten van de uitstekende Maltese rode wijn. Er zijn genoeg ligstoelen om op te ontspannen.

Het huis heeft in totaal 4 slaapkamers. Een van de tweepersoonsslaapkamers met badkamer bevindt zich op de begane grond. De andere drie slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping, waarvan twee met eigen badkamer. Een van de slaapkamers heeft ook een tweepersoonsbed, een mooi balkon (als mogelijk toevluchtsoord?) evenals een met 2 eenpersoonsbedden en een met 3 eenpersoonsbedden. Op deze verdieping staat ook de wasmachine in een kleine aparte ruimte.

Garage gratis beschikbaar

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 1.3 km

1.3 km

Restaurant 1.3 km

1.3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 35 km Malta Airport

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Xaghra ligt op een plateau ongeveer 4 km ten noordoosten van de hoofdplaats Victoria in een charmant landschap omgeven door vruchtbare valleien. Xaghra wordt ook gekenmerkt door de stenen Ggantija-tempel, die de moeite van het bekijken waard is. Dit is een UNESCO werelderfgoedlocatie die bestaat uit twee neolithische stenen tempels uit 3600 v. Chr., waardoor het een van de oudste vrijstaande stenen gebouwen ter wereld is.

Xaghra is een aantrekkelijk dorp met restaurants en cafés die ook bij de plaatselijke bevolking bekend zijn. De meeste liggen rond het grote marktplein met zijn grote kerk die zeker de moeite waard is.

Dichtstbijzijnde restaurant en supermarkt ca. 1,3 km. De bekende badplaats Marsalforn met zijn mogelijkheden om te zwemmen, snorkelen en duiken en zijn vele restaurants en bars ligt op slechts ongeveer 3 km afstand. Het mooiste en grootste zandstrand van Gozo, Ramla Bay, ligt op ongeveer 2 km afstand. Bushalte ongeveer 50m. Naar de hoofdplaats Victoria ongeveer 6km.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen incl. alle nutsvoorzieningen, behalve airconditioning via muntautomaat.

Maltese Milieubelasting voor alle toeristen ouder dan 18 jaar, € 0,50 per persoon per nacht - tot een maximum van € 5,- Deze belasting wordt ter plaatse aan de verhuurder betaald.

De verhuurder gebruikt een dynamisch prijssysteem. De hier genoemde prijzen zijn dus slechts een richtlijn. Vraag maar na.

Een verplichte, volledig terugbetaalbare borg van € 200 voor maximaal 6 volwassenen en € 400 voor 7 volwassenen of meer is vereist en zal worden afgeschreven van de creditcard in het bestand. Dit bedrag wordt automatisch terugbetaald binnen 7 dagen na vertrek. De verhuurder heeft 48 uur na vertrek om de gast schriftelijk te informeren over eventuele schade of ontbrekende zaken.

Annuleringsvoorwaarden:

  • In case of cancellation the following charges will apply: From the booking date until 121 days before check-in 0% of the total rent. From 120 days before check-in until 31 days before check-in 25% of the total rent. From 30 days before, until the check-in 100% of the total rent. No-show - 100% of the total rent. >> We strongly advise all guests to take out travel insurance to be protected in the event of cancellation of your holiday.

meer informatie:

Uit respect voor de buren zijn feesten en luide muziek niet toegestaan!

Wekelijkse roomservice met wisseling van handdoeken en beddengoed. Transfer van/naar de luchthaven kan geregeld worden tegen een redelijke prijs. Autoverhuur op Gozo kan geregeld worden tegen redelijke tarieven. Gratis bezorgservice bij accommodatie


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. S. Witterstein

Dhr. S. Witterstein

Al 25 jaar zijn wij een puur familiebedrijf dat vakantiewoningen en appartementen op Malta en het naburige eiland Gozo bemiddelt. Onze eerste contacten met dit prachtige eiland en onze vrienden daar gaan veel langer terug Wij adviseren u met onze jarenlange ervaring graag over alle vragen met betrekking tot uw geplande vakantie. Alle woningen zijn persoonlijk door ons geïnspecteerd. Wij ontmoeten elk jaar de verhuurders en onze partners op Malta en streven er bij alle ontmoetingen naar de standaard van de flats verder te optimaliseren. Een vertrouwelijk en persoonlijk contact met u en met onze partners is voor ons erg belangrijk. Wij staan in nauw contact met het Maltese Bureau voor Toerisme.


Andere accommodaties van Dhr. S. Witterstein

Alle accommodaties weergeven van Dhr. S. Witterstein

meer informatie

Objectnummer: 376113

Laatst bijgewerkt: 15.10.2023

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/376113.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven