Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervolle beach hut in Voorthuizen met...

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten, gas), combimagnetron, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(TV, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV(flatscreen)), slaapkamer(2 pers. bedstee), kinderslaapkamer(3 m2)(campingbedje), badkamer(wastafel, toilet), badkamer(bubbelbad, douche, stoomdouche, wastafel), serre(eettafel))

veranda(tuinmeubilair, parasol), bubbelbad, douche, airconditioning, tuin(privé, omheind), BBQ, parking, trampoline(gedeeld met andere gasten), parking lot(public), zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten, geopend van Mei t/m Aug), zwembad(gedeeld met andere gasten, binnen), zandbak(gedeeld met andere gasten), tafeltennistafel(gedeeld met andere gasten), tafelvoetbal(gedeeld met andere gasten), biljart(gedeeld met andere gasten), fietsen beschikbaar(tegen betaling, op aanvraag)

Deze prachtige beach hut is gelegen op een op een prachtig landgoed, midden op de Veluwe. Met de aanwezige luxe wellnessfaciliteiten is dit chalet uitermate geschikt voor een ontspannen verblijf met 2 tot 4 personen.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige fietstochten door de indrukwekkende natuur. Het vakantiepark biedt een broodjes- en brunchservice/boxen, massage en wellness arrangementen. Bij de vakantiewoning kunt u ook fietsen huren. Per fiets: 20 euro per weekend of 30 euro voor een week. Er is een binnen- en een buitenzwembad en voor de kinderen speeltuinen en een animatieteam.

Op een royaal perceel van ruim 400 m² geniet je ultiem van je eigen beach hut met bubbelbad (75 euro per verblijf). De badkamer bevindt zich in de vrijstaande blokhut buiten en is voorzien van een bad/douche met jetshowers, stoomcabine en sfeerverlichting. Het bubbelbad is verscholen achter een hoge, groene haag om de privacy te garanderen.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Zandbak
Parkeren
Tafeltennis
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Kinderbed
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Station 8.1 km Barneveld Noord, Barneveld

8.1 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 10/pakket. On request.
bubbelbad: € 75/verblijf.
Airconditioning: Inclusief.
Wasmachine: Inclusief.
Diversen: Fiets € 30/verblijf. On request(please reserve)4 bikes provided.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Parkeerplaatsen 1
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jessa Camps

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Leuk huisje met een heerlijke hottub

Piet&Netty Sep

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wat een heerlijke, rustige plek met veel privacy. Prima hot tub en sauna. Ruime badkamer en voldoende buitenruimte om te relaxen met ook nog eens een veranda. Ook binnen alles prima voor elkaar.

Rene Meijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtige wellness accommodatie, waar niet bezuinigd is op de aankleding, alles wat je nodig heb is er.

Romina Comello

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtig huisje, nog een klein beetje in aanbouw. (Niet storend) Lief ontvangen, fijn contact met de eigenaren.

Jeroen Van Wezep

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super welness huisje!

Julian Krooswijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben een redelijk goede ervaring gehad bij dit huisje op het park de IJsvogel. Heerlijk in de houtgestookte hottub gezeten en wanneer het weer het niet toe liet, lekker gebruik gemaakt van het bubbelbad in het aparte badhuis. Helaas verliep niet alles vlekkeloos maar dit heeft voor ons de pret niet kunnen drukken. Bij het boeken stond op de pagina van Belvilla aangegeven dat er o.a. een vaatwasser en vriezer (koel/vries combinatie) aanwezig zou zijn. Dit bleek bij aankomst helaas niet het geval te zijn. Daarnaast viel op de laatste avond de stroom uit het niets uit, kan gebeuren natuurlijk. Uiteindelijk bleek de oorzaak in 1 vd groepen te zitten welke we niet meer konden gebruiken. Helaas zat hier ook de verwarming op aangesloten dus werd het wat frisser binnen. Hier hebben we het over gehad met de verhuurder en als compensatie hebben we het verstookte hout voor de hottub niet hoeven betalen. Wellicht zijn de dingen waar wij tegenaan liepen voor de volgende huurders veranderd.

Tabea Droß

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We waren super blij toen we zagen hoe schoon alles is :) Je bent meer een Nederlander en je komt daar niet veel Duitsers tegen, wat het op de een of andere manier erg leuk maakte, want je voelde je toch erg thuis. De communicatie met de eigenaren was ook erg goed. Ze schreef me van tevoren een WhatsApp (in het Nederlands) maar we zijn in de nieuwe tijd en er is een Google-vertaler als je niet alles begrijpt;) Het was lekker rustig in de hoek waar we waren en je kon de paar winkels zien zoals Bezoek een kiosk of een snackbar te voet :) Ze liet ons ook de hot tube vullen met water zodat we het direct konden gebruiken (maar wees voorzichtig, te veel hout maakt het uiteindelijk veel te warm :)) In de directe omgeving is er een supermarkt in een klein dorpje waar je ook 's avonds uit eten kunt. De beroemde zandsculpturen zijn net om de hoek :) Als je naar het strand wilt, moet je ongeveer 1 1/2 uur rijden. Het is het waard, ongeacht welk strand :) Al met al was het een heerlijke vakantie, we komen terug :)

Julian Krooswijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben een redelijk goede ervaring gehad bij dit huisje op het park de IJsvogel. Heerlijk in de houtgestookte hottub gezeten en wanneer het weer het niet toe liet, lekker gebruik gemaakt van het bubbelbad in het aparte badhuis.

Helaas verliep niet alles vlekkeloos maar dit heeft voor ons de pret niet kunnen drukken. Bij het boeken stond op de pagina van Belvilla aangegeven dat er o.a. een vaatwasser en vriezer (koel/vries combinatie) aanwezig zou zijn. Dit bleek bij aankomst helaas niet het geval te zijn. Daarnaast viel op de laatste avond de stroom uit het niets uit, kan gebeuren natuurlijk. Uiteindelijk bleek de oorzaak in 1 vd groepen te zitten welke we niet meer konden gebruiken. Helaas zat hier ook de verwarming op aangesloten dus werd het wat frisser binnen. Hier hebben we het over gehad met de verhuurder en als compensatie hebben we het verstookte hout voor de hottub niet hoeven betalen.

Wellicht zijn de dingen waar wij tegenaan liepen voor de volgende huurders veranderd.

Tabea Droß

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We waren super blij toen we zagen hoe schoon alles is :) Je bent meer een Nederlander en je komt daar niet veel Duitsers tegen, wat het op de een of andere manier erg leuk maakte, want je voelde je toch erg thuis. De communicatie met de eigenaren was ook erg goed. Ze schreef me van tevoren een WhatsApp (in het Nederlands) maar we zijn in de nieuwe tijd en er is een Google-vertaler als je niet alles begrijpt;) Het was lekker rustig in de hoek waar we waren en je kon de paar winkels zien zoals Bezoek een kiosk of een snackbar te voet :) Ze liet ons ook de hot tube vullen met water zodat we het direct konden gebruiken (maar wees voorzichtig, te veel hout maakt het uiteindelijk veel te warm :)) In de directe omgeving is er een supermarkt in een klein dorpje waar je ook 's avonds uit eten kunt. De beroemde zandsculpturen zijn net om de hoek :) Als je naar het strand wilt, moet je ongeveer 1 1/2 uur rijden. Het is het waard, ongeacht welk strand :) Al met al was het een heerlijke vakantie, we komen terug :)

Wesley van den Heuvel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Opzich een mooi huisje alleen wel met een paar min punten. Grote slaap kamer is klein op de foto lijkt het bed heel groot maar in het echt is het amper voor 2 personen en het bed ligt ook niet lekker bed is hard en met een kuil in het midden. 2de slaapkamer is alleen bereikbaar buiten om. Voor de rest was het een mooi verblijf ruime woonkamer met een lekkere bank en een mooie eet hoek in de serre met een mooie tafel. Keuken was ook van alle gemakken voorzien.

Julian Krooswijk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een redelijk goede ervaring gehad bij dit huisje op het park de IJsvogel. Heerlijk in de houtgestookte hottub gezeten en wanneer het weer het niet toe liet, lekker gebruik gemaakt van het bubbelbad in het aparte badhuis.

Helaas verliep niet alles vlekkeloos maar dit heeft voor ons de pret niet kunnen drukken. Bij het boeken stond op de pagina van Belvilla aangegeven dat er o.a. een vaatwasser en vriezer (koel/vries combinatie) aanwezig zou zijn. Dit bleek bij aankomst helaas niet het geval te zijn. Daarnaast viel op de laatste avond de stroom uit het niets uit, kan gebeuren natuurlijk. Uiteindelijk bleek de oorzaak in 1 vd groepen te zitten welke we niet meer konden gebruiken. Helaas zat hier ook de verwarming op aangesloten dus werd het wat frisser binnen. Hier hebben we het over gehad met de verhuurder en als compensatie hebben we het verstookte hout voor de hottub niet hoeven betalen.

Wellicht zijn de dingen waar wij tegenaan liepen voor de volgende huurders veranderd.

Tabea Droß

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We waren super blij toen we zagen hoe schoon alles is :) Je bent meer een Nederlander en je komt daar niet veel Duitsers tegen, wat het op de een of andere manier erg leuk maakte, want je voelde je toch erg thuis. De communicatie met de eigenaren was ook erg goed. Ze schreef me van tevoren een WhatsApp (in het Nederlands) maar we zijn in de nieuwe tijd en er is een Google-vertaler als je niet alles begrijpt;) Het was lekker rustig in de hoek waar we waren en je kon de paar winkels zien zoals Bezoek een kiosk of een snackbar te voet :) Ze liet ons ook de hot tube vullen met water zodat we het direct konden gebruiken (maar wees voorzichtig, te veel hout maakt het uiteindelijk veel te warm :)) In de directe omgeving is er een supermarkt in een klein dorpje waar je ook 's avonds uit eten kunt. De beroemde zandsculpturen zijn net om de hoek :) Als je naar het strand wilt, moet je ongeveer 1 1/2 uur rijden. Het is het waard, ongeacht welk strand :) Al met al was het een heerlijke vakantie, we komen terug :)


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 374984

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/374984.htm


«Sfeervolle beach hut in Voorthuizen met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven