Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

6 persoons vakantie huis in Ulfborg

Max.  6   gasten
102m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
102m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Keuken(fornuis(2 kookplaten), koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, vriezer(1-59L), koel-/vriescombinatie), woon/slaapkamer(TV(duitse zender(s), Deense TV zenders (DR1 en TV2)), CD-speler, stereo-installatie, kinderstoel, lucht-lucht warmtepomp), slaapkamer(2-pers. bed, kinderbed), slaapkamer(2x stapelbed), slaapkamer(2x stapelbed), badkamer(wasbak, douche, toilet, wasmachine), verwarming(elektrisch), terras, tuinmeubilair, tafelvoetbal, lucht-lucht warmtepomp

In ruhiger Lage und nur ca. 570 m vom Nissum Fjord entfernt finden Sie dieses 2021 renovierte Ferienhaus. Es präsentiert sich hell und wohnlich eingerichtet, mit großer Fensterpartie, die für viel Helligkeit im Inneren sorgt. Den Mittelpunkt für das Familienleben bildet der offene Wohn-/Essbereich mit Ess- und Sitzecke. Von dort hat man Zugang weiter zur windgeschützten, teilweise eingezäunten Natursteinterrasse. Im Wohnbereich befindet sich u.a. auch ein gemauerter Holzofen, eine klimafreundliche Luft-Luft-Wärmepumpe sowie Tischkicker, freies WLAN und TV mit einer Auswahl an deutschen Sendern. Neben dem Badezimmer ist das Ferienhaus mit drei Schlafzimmern ausgestattet; eines mit Doppelbett, die beiden anderen mit je einem Etagenbett, eines zudem mit Schlafcouch als Alternative. Man kann direkt vor der Haustür parken, wo sich auch die zweite Steinterrasse des Hauses befindet. Keine Vermietung an Jugendgruppen erwünscht!

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 8.25 km

8.25 km



Recreatiemogelijkheden

Vissen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: DKK 1.060, of dient het zelf te doen.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, DKK 135 p.p./verblijf.
Elektriciteit: DKK 3,40/kWh.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: DKK 100/verblijf.
Kinderstoel: DKK 100/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Algemene voorwaarden
  • Tot 60 dagen voor aanvang van verblijf wordt 0 % van de totale huurprijs in rekening gebracht.
  • Tussen 59 en 35 dagen voor aanvang van verblijf wordt 0 % van de totale huurprijs in rekening gebracht.
  • Vanaf de 34e dag tot en met de dag van aanvang of bij het niet verschijnen zal 100% van de totale huurprijs in rekening worden gebracht.
  • Prepaid extra services, bijv. bedlinnen, eindschoonmaak en kinderstoel etc. worden 100% terugbetaald als de huurder de huurovereenkomst annuleert.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Frank Vehstedt

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ruhige Lage Ausstattung

Harry Krüger

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Liebevoll eingerichtet

Karla Kinst

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

die ruhige Lage

Sabrina Krzyzaniak

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Die Größe

Volker Ihmels

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Die ruhige Lage des Hauses, die Nähe (300 m) zum Nissum-Fjord, die gute Ausstattung des Hauses, der Garten, dass es sich um ein echtes Energiesparhaus handelt,

Pallesen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles wat je nodig had en meer was in het huisje te vinden, Tevens was het netjes en goed onderhouden

Bert Cazemier

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was een heerlijke ruime vakantiewoning,

Bost

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De algehele indruk, vooral de netheid, was het meest opvallende na het betreden van het huis. Maar ook het zeer goede, deels nieuwe meubilair was bovengemiddeld in vergelijking met andere huizen die we eerder en niet alleen bij hen hebben gehuurd. Vanaf het eerste moment voelden we ons zeer comfortabel. Ook de communicatie met het servicekantoor was goed. We hadden twee kleine problemen. Ten eerste was de beschrijving in de catalogus niet helemaal correct. Bij het aanbod van "gratis WiFi" moet worden vermeld dat er slechts een beperkte HI - Speed volume is. Bovendien betekent voor mij "een selectie van Duitse tv-programma's" minstens twee en niet alleen ZDF (informatie op de Duitse website). Deze twee dingen hebben ons vakantieplezier op geen enkele manier beïnvloed, maar moeten wel worden genoemd. Enigszins vervelend was echter de kapotte parasol op het terras. Het was te warm om 's middags daar te zitten, vooral omdat we ontdekten dat het defect al bekend was. Al met al zouden we echter altijd weer vakantie in zo'n huis vieren.

Baus

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Het huis biedt alles wat je hartje begeert. Bij onze aankomst was het schoon en opgeruimd en we voelden ons meteen op ons gemak. De bedden zijn nieuw en super comfortabel. Er is voldoende opbergruimte in de kamers voor kleding en dergelijke (we waren echter maar met z'n tweeën). De keuken is voldoende uitgerust met alles wat je nodig hebt: borden, schalen, glazen en bekers in verschillende maten, thermosbekers en -kan, kruiden, alle benodigde keukengereedschappen, folie, vuilniszakken, enz. waren al aanwezig. We hadden veel van onze eigen spullen thuis kunnen laten. Er zijn ook genoeg kaarshouders, tafelkleden, etc. om een mooie tafel op te zetten voor eventuele feestelijkheden. Voor kinderen is een hele kast vol speelgoed en bordspellen beschikbaar. Buiten is er een zandbak en schommels voor 2 kinderen. Er zijn voldoende zitgelegenheden om buiten tijd door te brengen. En er zijn 2 barbecues aanwezig om te grillen, een normale en een grote bolbarbecue, beiden redelijk nieuw. Als je graag wandelt, dan kun je in een paar minuten lopen de fjord bereiken. Als je echter naar het Noordzeestrand wilt, dan bereik je dat in ongeveer 10-15 minuten met de auto. Al met al zeer aan te bevelen. We moeten echter wel één minpunt geven: het wifi in het huis is helaas erg traag. Dus als je daar veel waarde aan hecht, kan dat storend zijn. Maar het stoorde ons niet. Prijs-kwaliteitverhouding zeker 5 sterren. We zouden het huis zeker weer boeken.

Bost

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De algehele indruk, vooral de netheid, was het meest opvallende na het betreden van het huis. Maar ook het zeer goede, deels nieuwe meubilair was buitengewoon in vergelijking met andere huizen die we vaker hebben gehuurd. Vanaf het eerste moment voelden we ons zeer comfortabel. Ook de communicatie met het servicekantoor was goed. We hadden twee kleine problemen. Ten eerste was de beschrijving in de catalogus niet helemaal correct. Bij het aanbod "gratis wifi" moet worden vermeld dat er slechts een beperkte HI - Speed-volume beschikbaar is. Bovendien betekent "een selectie van Duitse televisieprogramma's" voor mij op zijn minst twee en niet alleen ZDF (informatie op de Duitse website). Deze twee zaken hebben ons positieve vakantie-ervaring op geen enkele manier beïnvloed, maar moeten wel worden vermeld. Een beetje vervelend was echter de kapotte parasol op het terras. Het was te warm om er 's middags te zitten, vooral omdat we hadden gehoord dat het defect al bekend was. Al met al zouden we echter op elk moment weer in zo'n huis vakantie willen vieren.

Baus

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis biedt alles wat het hart begeert. Bij onze aankomst was het schoon en opgeruimd en we voelden ons meteen op ons gemak. De bedden zijn nieuw en super comfortabel. Er is voldoende opbergruimte in de kamers voor kleding en dergelijke (we waren echter slechts met z'n tweeën). De keuken is voldoende uitgerust met alles wat je nodig hebt, borden, kommen, glazen en bekers in verschillende maten, thermosbeker en -kan, specerijen, alle hulpmiddelen die je in een keuken wenst, folie, vuilniszakken, enz., waren al aanwezig. We hadden veel souvenirs thuis kunnen laten. Er zijn ook genoeg kaarsenhouders, tafelkleden, enz., om een mooie tafel klaar te maken voor eventuele festiviteiten. Voor de kinderen is er een kast vol speelgoed en bordspellen. Buiten is er een zandbak en schommels voor 2 kinderen. Er zijn genoeg zitgelegenheden om buiten tijd door te brengen. En er zijn 2 barbecues beschikbaar, een normale en een grote bolvormige grill, ook relatief nieuw. Voor wie graag wandelt, kan binnen enkele minuten de fjord bereiken. Wie naar het Noordzeestrand wil, kan er met de auto in ongeveer 10 - 15 minuten komen. Al met al zeer aan te bevelen. Een minpuntje moeten we echter geven. Het WLAN in huis is helaas erg langzaam, dus voor wie er absoluut waarde aan hecht. Dat stoorde ons niet. Prijs-kwaliteitverhouding zeker 5 sterren. We zouden het huis altijd weer boeken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 375327

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/375327.htm


«6 persoons vakantie huis in Ulfborg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat