Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe, vrijstaande familievilla in Zeewolde aa...

Max.  6   gasten
125m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
125m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, eettafel, zithoek, verwarming, airconditioning), keuken(bar(eetbar), kookplaat, broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat(pads), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 210 cm), 1-pers. bed(90 x 210 cm)), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel, wastafel, toilet), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel, wastafel, toilet), toilet(wastafel))

aanlegsteiger, wasdroger, campingbedje, ledikant, bad of douche, wasmachine, airconditioning, terras, tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ(elektrisch), parking, parasol, tafelvoetbal, kinderstoel, strijkplank, gezelschapsspellen, Oplaadpaal voor elektrische auto’s

Deze vrijstaande villa in Flevoland ligt aan het water en is voorzien van een aanlegsteiger, waarvandaan je het water in kunt om te zwemmen tussen de eendjes. Het moderne verblijf is ideaal voor vakanties met het gezin.

De heerlijke ligging aan het water is een van de hoogtepunten van dit huis. In Harderwijk en Ermelo vind je gezellige restaurants, leuke winkels en meerdere supermarkten.

Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond. Een van de badkamers is voorzien van een sun shower en je beschikt over een goed uitgeruste keuken met een Senseo-koffiezetapparaat, een extra grote koelkast en een aparte diepvries. Je kunt je favoriete maaltijden ook bereiden met behulp van de pizzarette, BBQ en de airfryer. Van haar moderne uitstraling tot aan de omheinde tuin en het zwevende terras aan het water met een comfortabele loungeset; deze vakantiewoning beschikt over alle ingrediënten voor een droomvakantie! Ter recreatie is er een tafelvoetbaltafel en een sjoelbak aanwezig.

Kom je met je hond dan is het heerlijk wandelen in het Strokelbos in Harderwijk met verschillende leuke wandelroutes. Het is een heel uitgebreid losloopgebied voor honden.
In Zeewolde ligt restaurant Fika waar je op het terras met je hond een heerlijk hapje kunt eten. Loop van daaruit langs het strandje waar je hond lekker kan zwemmen.
Zoek je een groter hondenstrand rij dan naar het Erkemeder hondenstrand. Voor een paar euro entree kan je hond daar de hele dag zwemmen. Jullie kunnen ook samen het water in. Een echte aanrader!

Vanwege bouwwerkzaamheden in de directe omgeving kan er sprake zijn van overlast (weekenden uitgezonderd). Het Harderwold Villa Resort is het gehele jaar door een vuurwerkvrije zone. Vanwege de rust dient het om 22:00 uur stil te zijn op het park. Tevens is het overdag niet toegestaan om luide muziek te draaien.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
tuin met schutting
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 5.6 km

5.6 km

Luchthaven 10.3 km Lelystad Airport

10.3 km

Station 4.8 km Harderwijk

4.8 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 250 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 40/dier/verblijf. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Spengler

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het huis was echt heel mooi. Jammer dat we alleen doordeweeks regen hadden en er tegenover een bouwplaats was met veel vuil.

Yvonne Huizer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Luxe vakantie villa. Prachtig gelegen, dicht bij Harderwijk en aan het water. Nr. 585 met grote met een hekwerk afgezette tuin waar kinderen en honden los kunnen lopen.

Jolanda Janssen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Inmiddels voor de 3e keer in Villa Dolfijntje verbleven. Geweldig huis, mooie tuin, weer een fantastische week gehad!

Orwina Krijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Super verblijf, mooie vakantie villa, geweldige tuin.

Monique de Laat

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We zijn in heel veel particuliere huisjes al geweest op verschillende parken . Overal miste ik wel iets of was niet schoon . Bij dit huisje is het perfect . Nog niks kunnen ontdekken .

P Van der Waal

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een super fijne villa waar je heerlijk tot rust komt. Omheinde tuin aan het water, heerlijk voor ons maar ook voor de hond. Genoeg te doen in de omgeving. Fijn contact met de verhuurder.

Eduard Rietveld

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Nieuw ruim schitterend huis, op het park is niets maar Harderwijk heeft een geweldig mooi en gezellig centrum

Saskia Sillje

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We hebben erg genoten van onze vakantie en zijn van plan om volgende zomer terug te komen. Het was erg schoon en comfortabel en een zeer ontspannende omgeving

Saskia Sillje

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We hebben een geweldige vakantie gehad in deze prachtige vakantievilla.

De omgeving is geweldig en je kunt gemakkelijk de stad Harderwijk bereiken, een prachtige stad met geweldige restaurants.

De villa heeft alles wat u nodig heeft voor ontspanning en plezier.

Onze hond hield zo van de vakantie, ze ging elke dag zwemmen. Ook hadden we veel plezier in het water met het stand-up paddleboard en de kano.

We raden deze vakantievilla echt aan voor iedereen die ontspanning en plezier wil, vooral als je een hond hebt.

Rajmund Ramm

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Geachte heer of mevrouw, we hadden een oase in de buurt van een grote bouwplaats. De villa die we geboekt hadden was precies wat we verwacht hadden. Alles was relatief schoon en voldoende uitgerust. Helaas hadden we 's ochtends een wekdienst via de bouwplaatsen direct tegenover 7.00 uur. Dit heeft ertoe geleid dat we regelmatig van 10.00 tot 17.00 uur de deur uit zijn. Anders vinden we het kunstgras volledig ongepast in termen van duurzaamheid. Een houder voor de douchegel in de doucheruimte zou wenselijk zijn. We zullen zeker ons volgende verblijf in het resort plannen, uiterlijk een jaar nadat de bouwwerkzaamheden zijn voltooid.Met vriendelijke groet, Raimund Ramm

Orwina Krijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De bungalow is top ingericht. Heerlijke bedden. Binnen temperatuur zeer aangenaam ook bij een buiten temperatuur van 30 graden. De tuin is fantastisch, heerlijk genoten op de vlonder. In de avond super mooi verlicht. In de omgeving heerlijk gewandeld. Kortom een echte aanrader!

Geert en Yoke Crijns-Penninckx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wat een geweldige week vakantie! Deze villa heeft alles wat we nodig hadden : zeer netjes, rustig gelegen, mooi ingericht, degelijk omheinde tuin, en zeer vriendelijke eigenaars. Op het domein is er wel nog wat activiteit voor de bouw en aanleg van andere villa's. Dit wisten we op voorhand, en heeft onze rust zeker niet verstoord. In de villa zelf was alles zeer netjes en is ook alles aanwezig om het tussendoor wat te onderhouden. Zeer handig dat je snel wat was kan doen, en drogen! Voor onze hond was de tuin ideaal. Ze kon veilig rondlopen door de degelijke omheining en de poortjes die op slot konden. Altijd een meerwaarde als je je hond zorgeloos buiten kan laten. Kortom : we hebben een fantastische week gehad en volop genoten van de rust.

Judith Hawinkels

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een zeer luxe ingericht vakantiehuis waar echt niks aan ontbreekt zelfs een laadpaal is aanwezig. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes grenzend aan het park. Voor de hond zijn er 2 hondenstrandjes op een 15 minuten rijden bij restaurant Fika in Zeewolde en een stukje verderop ligt het iets grotere Erkemederstrand. Behalve Harderwijk is ook Elburg absoluut een aanrader om te bezoeken.

Orwina Krijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben heerlijk genoten van Villa Dolfijntje! Met regenweer zijn er genoeg spellen voorhanden, bij goed weer hebben we een lekker wijntje gedronken op de mooie vlonder in de zon. Gezellig en mooi ingerichte bungalow van alle gemakken voorzien. We hebben reeds geboekt voor volgende jaar! Orwina

Reinier Muller

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

There was a lot of construction work in the street. Starting from 7:00 AM. So we didn't enjoy that much. Even on Saturdays they were working. My wife needs her sleep much and was constantly woken up by the traffic .

Saskia Sillje

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We hebben een geweldige vakantie gehad in deze prachtige vakantievilla.

De omgeving is geweldig en je kunt gemakkelijk de stad Harderwijk bereiken, een prachtige stad met geweldige restaurants.

De villa heeft alles wat u nodig heeft voor ontspanning en plezier.

Onze hond hield zo van de vakantie, ze ging elke dag zwemmen. Ook hadden we veel plezier in het water met het stand-up paddleboard en de kano.

We raden deze vakantievilla echt aan voor iedereen die ontspanning en plezier wil, vooral als je een hond hebt.

Holger Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Fantastisch mooie villa met een prachtige ligging direct aan het water. Het feit dat er nog steeds aan de voorkant van het huis wordt gebouwd, stoorde ons niet omdat het geluid tot een minimum werd beperkt. 's Avonds was er volledige rust en ontspanning op het terras. Zeer mooi decor en ook erg schoon. Mooie keuken met alles wat je nodig hebt om te koken. We zijn momenteel aan het kijken om zelf iets in het park te kopen omdat het ons daar erg goed beviel. Er is nog één ding dat wenselijk zou zijn in het park. Een kleine winkel met elke dag verse broodjes en een paar dingen voor de dagelijkse behoeften. Zie Anja & Holger

Dina-Christin Schulz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het huis is een droom, goed uitgerust. Helaas is het bouwgeluid naast de deur vanaf 07.00 uur hinderlijk; Er werd in de beschrijving op gewezen, maar we hoopten dat het niet zo krap zou zijn. We hadden ook graag gewild dat er minstens één bakkerij en een kleine winkel voor de dagelijkse boodschappen op het terrein aanwezig waren. De netheid is helaas het enige echte nadeel - sterke grasgeur bij aankomst, bank vol zand en stenen en in het bed van mijn ouders tussen de matrassen onbekende kleding

Geert en Yoke Crijns-Penninckx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wat een geweldige week vakantie! Deze villa heeft alles wat we nodig hadden : zeer netjes, rustig gelegen, mooi ingericht, degelijk omheinde tuin, en zeer vriendelijke eigenaars.

Op het domein is er wel nog wat activiteit voor de bouw en aanleg van andere villa's. Dit wisten we op voorhand, en heeft onze rust zeker niet verstoord.

In de villa zelf was alles zeer netjes en is ook alles aanwezig om het tussendoor wat te onderhouden. Zeer handig dat je snel wat was kan doen, en drogen!

Voor onze hond was de tuin ideaal. Ze kon veilig rondlopen door de degelijke omheining en de poortjes die op slot konden. Altijd een meerwaarde als je je hond zorgeloos buiten kan laten.

Kortom : we hebben een fantastische week gehad en volop genoten van de rust.

Orwina Krijn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben heerlijk genoten van Villa Dolfijntje! Met regenweer zijn er genoeg spellen voorhanden, bij goed weer hebben we een lekker wijntje gedronken op de mooie vlonder in de zon.

Gezellig en mooi ingerichte bungalow van alle gemakken voorzien. We hebben reeds geboekt voor volgende jaar!

Orwina

Orwina Krijn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De bungalow is top ingericht. Heerlijke bedden. Binnen temperatuur zeer aangenaam ook bij een buiten temperatuur van 30 graden.

De tuin is fantastisch, heerlijk genoten op de vlonder. In de avond super mooi verlicht.

In de omgeving heerlijk gewandeld. Kortom een echte aanrader!

Judith Hawinkels

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een zeer luxe ingericht vakantiehuis waar echt niks aan ontbreekt zelfs een laadpaal is aanwezig.

Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes grenzend aan het park.

Voor de hond zijn er 2 hondenstrandjes op een 15 minuten rijden bij restaurant Fika in Zeewolde en een stukje verderop ligt het iets grotere Erkemederstrand.

Behalve Harderwijk is ook Elburg absoluut een aanrader om te bezoeken.

Orwina Krijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De bungalow is top ingericht. Heerlijke bedden. Binnen temperatuur zeer aangenaam ook bij een buiten temperatuur van 30 graden.

De tuin is fantastisch, heerlijk genoten op de vlonder. In de avond super mooi verlicht.

In de omgeving heerlijk gewandeld. Kortom een echte aanrader!

Rajmund Ramm

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Geachte heer of mevrouw, we hadden een oase in de buurt van een grote bouwplaats. De villa die we geboekt hadden was precies wat we verwacht hadden. Alles was relatief schoon en voldoende uitgerust. Helaas hadden we 's ochtends een wekdienst via de bouwplaatsen direct tegenover 7.00 uur. Dit heeft ertoe geleid dat we regelmatig van 10.00 tot 17.00 uur de deur uit zijn. Anders vinden we het kunstgras volledig ongepast in termen van duurzaamheid. Een houder voor de douchegel in de doucheruimte zou wenselijk zijn. We zullen zeker ons volgende verblijf in het resort plannen, uiterlijk een jaar nadat de bouwwerkzaamheden zijn voltooid.Met vriendelijke groet, Raimund Ramm

Orwina Krijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben heerlijk genoten van Villa Dolfijntje! Met regenweer zijn er genoeg spellen voorhanden, bij goed weer hebben we een lekker wijntje gedronken op de mooie vlonder in de zon.

Gezellig en mooi ingerichte bungalow van alle gemakken voorzien. We hebben reeds geboekt voor volgende jaar!

Orwina

Judith Hawinkels

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een zeer luxe ingericht vakantiehuis waar echt niks aan ontbreekt zelfs een laadpaal is aanwezig.

Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes grenzend aan het park.

Voor de hond zijn er 2 hondenstrandjes op een 15 minuten rijden bij restaurant Fika in Zeewolde en een stukje verderop ligt het iets grotere Erkemederstrand.

Behalve Harderwijk is ook Elburg absoluut een aanrader om te bezoeken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 385255

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/385255.htm


«Luxe, vrijstaande familievilla in Zeewolde aa...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven