Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Texel De Cocksdorp

De Cocksdorp, Texel, Noord holland, Nederland

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Vakantiewoning 257 is een vrijstaande 6 persoons vakantie woning op het best uitgeruste 5 sterren vakantiepark De Krim Texel.
De woning heeft aan de voorzijde plaats voor 2 auto’s die u bij de accommodatie mag parkeren. Via de tuinder komt u in de tuin met verschillende terrasjes waar u een 6 persoons tuinset u de mogelijkheid geeft te genieten van alle privacy die deze tuin u bied. Bij binnenkomst treft u de woning in een mooie pvc vloer in natuurlijke tinten. De woonkamer is uitgebouwd en heeft beduidend meer extra leefruimte dan de andere standaard A type woningen op het park . Deze ruimte is in september 2022 geheel gerestyled, de openhaard, nieuwe meubels waaronder een royale heerlijke hoekbank een gezellige 6 pers eethoek en mooie Texel accenten op de muur door middel van een fotowand geeft u echt het vakantie gevoel op Texel.
Aansluitend vind u de keuken fris, geordend, en van alle gemakken voorzien. De badkamer bevind zich net als de hoofdslaapkamer op de begane grond wederom heeft deze een frisse en nieuwe uitstraling. Aansluitend aan de slaapkamer vind u een kamer waarin wasmachine en droger staan. Via een trap op de bovenverdieping vind u 2 ruime slaapkamers in dezelfde stil als de rest van de woning met warme pvc vloer doorgetrokken door middel van 2 grote dakkapels is het geheel heel ruimtelijk opgezet met veel licht inval. De verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat u hier tijdens het slapen geen last van heeft. De grootste slaapkamer boven heeft een tv u kunt hier eventueel ook op uw eigen Netflix account inloggen ( vergeet niet uit te loggen). Tevens heeft deze kamer uitsluitend een wc met badmeubel.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.3 km

2.3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 1 km

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De accommodatie is vrijstaand en heeft een extra grote uitgebouwde woonkamer met 2x openslaande deuren naar de tuin.
De tuin bied veel privacy en ligt rondom de woning.Meerdere terrasjes in de tuin bieden u de mogelijkheid waar u heerlijk kunt genieten van de ochtend/middag zon of savonds nog lekker even kunt na borrelen.
De vakantie woning ligt aan een rustig gelegen straatje en beschikt over parkeerplek voor 2 auto’s.. als u het straatje uitloopt ligt op nog geen 200m afstand het gezellige park plein met verschillende activiteiten voor kinderen gezellige terrasjes en waar je heerlijk kunt eten in de restaurants.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • GRATIS ANNULEREN BINNEN 14 DAGEN VOORWAARDEN Tot 14 dagen na reservering Binnen 14 dagen na het maken van de reservering kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, maar alleen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk. Na 14 dagen na reservering Vanaf 14 dagen na het maken van de reservering zijn de kosten van annuleren als volgt: meer dan drie maanden voor ingangsdatum: 15% van de overeengekomen prijs; binnen drie tot twee maanden voor ingangsdatum: 50% van de overeengekomen prijs; binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum: 75% van de overeengekomen prijs; binnen één maand voor de ingangsdatum: 90% van de overeengekomen prijs; op de dag van de ingangsdatum: 100% van de overeengekomen prijs. GRATIS CORONA OMBOEK GARANTIE WAT ZIJN DE VOORWAARDEN VAN DE CORONA OMBOEK GARANTIE? De reservering is rechtstreeks via De eigenaar vakantiewoningen-Texel gemaakt met een aankomstdatum in 2022 of 2023. U kunt kosteloos omboeken naar een andere datum in hetzelfde jaar als waarvoor u heeft geboekt. Er geldt een negatief reisadvies voor de gereserveerde verblijfsperiode, welke in het land van herkomst moet worden vermeld op de daarvoor bedoelde, officiële website van de overheid. Nederland: België: Duitsland: Overige landen: website van de ambassade van herkomstland. Uw geplande verblijf moet 100% betaald zijn voordat we uw verzoek tot omboeking in behandeling kunnen nemen. HOE DOE IK EEN BEROEP OP DE CORONA OMBOEK GARANTIE? Uw verzoek om om te boeken kunt u uitsluitend indienen tot 7 dagen voor de aankomstdatum van uw geboekte verblijf. Uw verzoek tot omboeken kunt u doorgeven via vermelding van uw reserveringsnummer. Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. De omboeking vindt plaats naar dezelfde accommodatie met een aankomstdatum in 2022 of 2023, op basis van beschikbaarheid. De beschikbaarheid varieert, waarbij sommige accommodaties zijn uitgesloten van deelname. In overleg met u zal gekeken worden naar de beste oplossing. Omboeken van een boeking is 1 x toegestaan. Uw omboeking is akkoord na bevestiging bericht van de eigenaar. © 2022

meer informatie:

Gratis wifi, max 2 honden toegestaan , Rookvrij, boeking incl. gratis onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs.
6 persoons vrijstaande Bungalow op het 5 sterren vakantiepark De Krim.
De ruime woonkamer is uitgebouwd heeft een open haard en smart tv ( inloggen op eigen Netflix account mogelijk). Aangrenzend een ruime luxe hoek keuken van alle gemakken voorzien, vaatwasser, oven/magnetron, koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat, waterkoker koffieapparaat en senseo. Op de begane grond bevindt zich een moderne nieuwe badkamer met inloopdouche en een hoofd slaapkamer.
Boven eveneens 2 x een 2 pers slaapkamer waarvan 1 met smart tv en aangrenzend toilet met badmeubel.
Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig.
De tuin rondom is zonnig en bied de hele dag door een plek in de zon of schaduw om heerlijk te zitten. Parkeerplek voor 2 auto’s bij de Bungalow


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-01-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

2,6 van 5
3.0 Inrichting
2.0 Prijs / kwaliteit
3.0 Service
3.0 Ligging
2.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Rainer S. uit Vaihingen an der Enz

2,6
3 2 3 3 2

Urlaub 2023

Zu wenig Liegestühle, Küchenausstattung sehr dürftig, Inneneinrichtung, Beleuchtung und Sauberkeit sind nicht adäquat zum Preis . Die Insel und die Städte sind schön. Auch die Strände und Restaurants sind okay.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Bedrijf Vakantiewoningen-texel De Cocksdorp
Bedrijf E. Vastgoed

Bedrijf E. Vastgoed

Welkom bij Vakantiewoningen-Texel de eerste stap naar een heerlijke vakantie op het best uitgeruste 5 sterren vakantiepark De Krim gelegen op het prachtige Waddeneiland Texel. Bent u op zoek naar een leuk en mooi vrijstaand vakantiehuis op Texel? Zoek niet verder deze in september 2022 gerestylede vakantie woning bied alle gezelligheid en comfort voor zorgeloos verblijf . Boek nu rechtstreeks bij de eigenaar voor een voordeliger en zorgeloze vakantie.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 401507

Laatst bijgewerkt: 27.02.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/401507.htm


«Vakantiehuis Texel De Cocksdorp» krijgt een vakantiebeoordeling van 2.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven