Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Beach-appartement Summer

Fuengirola

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Beach-appartement Summer heeft 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één ensuite. Het totale oppervlakte is 110m2 met een balkon over de volle breedte van het appartement aan de straatkant. Het balkon heeft rondom ramen die gesloten kunnen worden, dus geen geluiden van de stad als u dat wilt.

De gezellige boulevard en strand zijn op nog geen 100 meter afstand. Supermarkt, groentewinkel, bakkerij zijn op enkele stappen van Beach-appartement Summer aanwezig. Eigenlijk is alles op loopafstand, u gaat genieten!

Beach appartement Summer is comfortabel ingericht en heeft airco en verwarming in alle ruimtes en slaapkamers. In elk jaargetijde kunt u genieten van de mooie Spaanse omgeving! Daarnaast heeft appartement Summer een 55 inch TV met alle Nederlandse, Duitse, Engelse en Spaanse zenders.
Licentie- of registratienummer: VFT/MA/48193

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 0.03 km

0.03 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 0.01 km

0.01 km

Bus 0.02 km

0.02 km

Luchthaven 20 km Costa del Sol Malaga

20 km

Station 0.7 km Fuengirola station

0.7 km

Snelweg-afrit 0.3 km A7

0.3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Fuengirola is al jaren een favoriete toeristische bestemming aan de Costa del Sol. Mede dankzij het milde subtropische klimaat kunt u hier alle seizoenen van het jaar volop genieten. In de winter is de minimale temperatuur rond de 18-20 graden! Fuengirola is bekend om de bijna 10 kilometer lange boulevard en de goed onderhouden brede zandstranden. Op het strand zijn volop ligbedden en parasols te huur.

Het bekendste plein van Fuengirola is de PLAZA DE LA CONSTITUCIÓN. Dit plein met de omliggende straten vormen het commerciële hart van Fuengirola. Hier vind je naast de traditionele Spaanse winkels ook een aantal bekende modeketens. Tussen het winkelen door kunt u genieten van een drankje op een van de vele gezellige terrasjes. In het centrum en langs de boulevard vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan internationale- en typisch Spaanse restaurants voor elke smaak en elk budget.

Aan het strand kunt u heerlijk eten in een van de vele strandrestaurants. Visliefhebbers kunnen hier volop genieten van de meest uiteenlopende soorten vers gevangen vis. In het uiterste westen van Fuengirola, gelegen naast de rivier van Fuengirola, kunt je de overblijfselen van het Moorse kasteel Sohail bezichtigen. Naast de rivier is een grote open ruimte voor recreatie en vrijetijdsbesteding met groenzones, joggingtoestellen, wandelpaden, paviljoens met fonteinen en zitbanken en een muziektent.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • - Meer dan 91 dagen voor aankomst: 20 % van het huurbedrag - Vanaf 90 dagen tot 61 dagen voor aankomst: 50 % van het huurbedrag - Vanaf 60 dagen tot 31 dagen voor aankomst: 75 % van het huurbedrag - Vanaf 30 dagen tot 14 dagen voor aankomst: 90 % van het huurbedrag - Minder dan 14 dagen voor aankomst, of geen bericht: Totale huurbedrag

meer informatie:

Omgeving Fuengirola

In de omgeving zijn er diverse overdekte winkelcentra zoals Miramar en El Corte Ingles voor als u alles binnen handbereik wil hebben. Op loopafstand en door de gehele stad vind u diverse supermarkten, allerlei winkels, restaurants, prachtige terrassen, dierentuin, waterpark, haven met botenhuur, fietsenverhuur, eigenlijk te veel om op te noemen.

Markt
Op 5 minuten lopen van Appartement Summer is het Feria terrein. Hier is elke dinsdag en zaterdag een grote en gezellige markt te vinden, een bezoek aan deze prachtige markt mag u zeker niet overslaan.

Marbella
U heeft vast wel eens van Marbella gehoord….De badplaats Marbella met de jachthaven Puerto Banus is in 25 minuten te bereiken. In Marbella en Puerto Banus vind je luxe merkwinkels, zoals Gucci en Armani, indrukwekkende huizen van beroemdheden, luxueuze jachten en chique restaurants.

De oude kern van Marbella het “Casco antiguo” staat bekend om zijn witte straten, historische kerken en pleinen en een groeiend aantal boetieks, winkels, tapas barretjes, en gezellige terrasjes. Het middelpunt van dit historische centrum is Plaza de los Naranjas met vele gebouwen uit de zestiende eeuw. Dit gebied, dat gedeeltelijk omringd wordt door een oude Arabische muur, is uitermate geschikt om de geschiedenis van Marbella op te snuiven onder het genot van een drankje op een van de vele terrassen.

Andalusië
Houd u meer van cultuur, dan kunt u in Andalusië gaan genieten. U zult u blijven verbazen van alle schoonheid die deze provincie heeft. Op ruim twee uur rijden bent u in de beroemde en prachtige steden Granada, Sevilla, Cordoba en Ronda. De Moren hebben een grote invloed gehad op de huidige cultuur in Andalusië. De prachtige bouwwerken uit de Moorse periode zijn nog steeds overal te bewonderen.

Het Alhambra in Granada, de Mezquita in Cordoba en de Giralda in Sevilla zijn slechts enkele van de vele prachtige voorbeelden van de beroemde Moorse architectuur. Malaga, de hoofdstad van de provincie Malaga en de geboortestad van Picasso is zeker ook een bezoekje waard. Hier vind u diverse musea, prachtige bouwwerken waaronder het Moorse Alcazaba, mooie autovrije winkelstraten en natuurlijk de ontelbare tapas bars, restaurants en gezellige terrassen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Happy-Callantsoog.nl
Dhr. J. Ruhl

Dhr. J. Ruhl

Wij zijn Jorgen en Iris, getrouwd en hebben twee zonen, woonachtig in Nederland en zo vaak als mogelijk in Spanje. Sinds een paar jaar hebben wij twee vrijstaande bungalows Happy en Sunny in Callantsoog, op enkele meters van zee en strand, die wij verhuren en hopen onze gasten hetzelfde vrije en heerlijke gevoel te geven van Callantsoog in Nederland. Wij lopen graag met de hond over het mooie strand van Callantsoog in Nederland of vanzelfsprekend het heerlijke strand van de Costa del Sol in Spanje. In de vele natuurgebieden in Nederland of Spanje zijn wij regelmatig te vinden voor een lange wandeling, mooie rit op een paard, of sportief met een mountainbike. U kunt ook bij ons in Spanje op vakantie gaan. Beach-appartement Summer in Fuengirola, Costa del Sol. Geschikt voor 6 personen, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. 150 meter van het strand, 15 minuten met de auto van luchthaven Malaga! Wij hopen u snel in Summer, Happy of Sunny te mogen begroeten!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 403855

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/403855.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven