Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Weitendorf

Max.  4   gasten
53m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
53m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Stadscentrum 19 km

19 km

Station 19 km

19 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 45th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 94 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ralf A.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Schöne ruhige Wohnung. Ausstattung wie beschrieben. Das WLAN bricht leider immer wieder ab.

Anja K.

5,0
5 5 5 5 5

Unser dritter Besuch in dieser urgemütlichen Unterkunft hat uns wieder sehr gefallen und es wird in jedem Fall ein 4. Mal geben.

Uta H.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

War schon das zweite Mal in Einhusen und es war alles bestens

Silke T.

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Garderobe in der Küche bei minderem Dunstabzug sehr ungünstig, Kleidung roch nach „Küche“; Lichtverhältnisse in der Küche mangelhaft, Einstellungen am Herd nur mit Taschenlampe zu erkennen, keine Lichtleiste unter Küchenschränken,leider keine ausreichende Arbeitsfläche vorhanden; Sitzhöhe des hübschen Sofas passte nicht zum Esstisch; Geschirr zum Teil stark reduziert: nur eine Schüssel vorhanden, mehr Trinkbecher wünschenswert,Besteck reduziert, alle Gläser nicht zusammenpassend, nur zwei unterschiedliche Biergläser vorhanden, Weingläser empfanden wir als nicht passend.Das Wohnzimmer wirkte sehr karg, kein Wohlfühleffekt trotz schönen und gut funktionierenden Kamins. Die Sauberkeit in der gesamten Wohnung war hervorragend.Über das Begrüßungsgeschenk, die Nachricht und die Karte haben wir uns sehr gefreut. Das Befüllen des Kühlschranks hat gut geklappt.Hervorzuheben ist das schöne gepflegte Badezimmer mit Fenster und viel Platz.Die schöne Aussicht auf die Kirchsee ist wirklich beeindruckend. Hier stimmt insgesamt sehr deutlich das Preis-Leistungsverhältnis nicht! Wenn mit der Bezeichnung stilvoll geworben wird, sollte diese in der Realität auch wiederzufinden sein.

Otto M.

5,0
5 5 5 5 5

Es hat uns sehr gut gefallen, wir waren das dritte Mal in der guten Stube Vielen lieben Dank

Peter S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Die Fenster mit den Fliegengittern lassen sich schlecht kippen. Ansonsten alles prima!

Dagmar und Roland B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

+ flexible An- und Abreisetage (statt nur Sa - Sa) + tolle Lage + gute Ausstattung

Otto M.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir kommen in September wieder

Dagmar W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles perfekt

Andrea K.

5,0
5 5 5 5 5

Mein traumort, Einhusen! Genialer Blick und eine sehr gemütliche Wohnung! Wir kommen immer wieder!!!!!

Andrea K.

5,0
5 5 5 5 5

Der schönste Ausblick überhaupt und unglaubliche Gemütlichkeit!

Judith S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohl gefühlt!

Erik H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

war alles top, kommen bestimmt mal wieder

Volker H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir haben eine schöne Woche verbracht

Sabine H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig gelegen met uitzicht op de Kirchsee en in mei omgeven door bloeiende koolzaadvelden. Gezellige woonkamer deels met houten vloeren, waardoor je je echt terug in je kindertijd voelt. Het appartement is prima ingericht, alles wat je nodig hebt is aanwezig, mooie moderne badkamer met wasmachine, comfortabel bed en geweldige woonkeuken. De omheinde tuin was handig, omdat ik met mijn hond op pad was. De verhuurders hebben me heel aardig ontvangen met een Piccolo en heerlijke jam, nogmaals bedankt daarvoor ; o) Geweldige service van de Poeler Appartement Service, je had de koelkast kunnen laten vullen en gebruik kunnen maken van de broodjesservice. Kortom, een zeer geslaagde vakantie. Het eiland Poel is altijd een bezoek waard!

Annett S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben ons heel goed gevoeld in Einhusen. De locatie was perfect voor ons. We misten alleen grote glazen (voor bier of water) en grote mokken (voor koffie of thee) in de accommodatie. Het hele huis en alles wat erbij hoort zijn zeer goed onderhouden. We hebben genoten van de rust. Ik was zeer tevreden met de boekingsservice. Ik moest vanwege Corona omboeken, dit is uitstekend en heel snel gelukt, heel erg bedankt!

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit was ons tweede verblijf in dit appartement. Kleine tip: een tweede prullenbak zou handig zijn voor het scheiden van afval. En de zeer zachte boxspringbedden en de oversized dekbedden zijn zeker goed bedoeld, maar niet echt geschikt voor oudere mensen. Toch een zeer geslaagde vakantie!

Horst und Karin W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De ligging van het huis is rustig en idyllisch en is ons zeer goed bevallen. De horren voor de ramen bleken zeer nuttig te zijn. Het appartement is relatief groot, maar de indeling van de kamers is wat ongewoon. Kritiek: De binnendeur naar de slaapkamer sluit niet.

Mark A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De familie Koch als gastheer is geweldig. Maar ook de gehele begeleiding door de PAS is me zeer goed bevallen. Vriendelijk, betrouwbaar, vlot in de communicatie. Een groot compliment op dit punt!!

Hans-Matthias D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Voor ons was het een zeer ontspannende vakantie. Het was heerlijk rustig, vooral omdat het bovenappartement niet bezet was. We hebben de straat zeker niet als storend ervaren, ook al hadden we aanvankelijk onze bedenkingen. Mevrouw Koch was zeer behulpzaam en vriendelijk. Einhusen ligt zeer centraal, met korte afstanden in alle richtingen. We zouden graag weer terugkomen.

Mark A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uiterst smaakvolle inrichting, comfortabel, goed doordacht. Hier kun je echt goed ontspannen. De prijzen zijn echter slechts betaalbaar in het laagseizoen; een gepland verblijf rond de jaarwisseling 2023/24, waarbij we met onze kinderen samen vakantie wilden vieren en beide appartementen wilden huren, kan helaas niet worden gerealiseerd. Kleine opmerkingen over het appartement: - Het water uit de waterkoker is niet smaakneutraal – het smaakt op de een of andere manier naar plastic. - De draaischakelaars van de staande lamp in de woonkamer zijn versleten en kunnen nauwelijks nog worden bediend. Als je ze eraf haalt, kun je de lamp nog steeds aan- en uitzetten met je nagel of een schroevendraaier. Als er iets nieuws moet worden gekocht, zou ik een dimbare lamp willen hebben. Overal kun je alleen maar heel fel licht maken - een beetje ongezellig. In de keuken heb ik het opgelost door het lampje boven de tafel eruit te draaien. - De kleine tafellamp naast de tv is defect. - Bij het kijken naar de dvd's slaagden we er helaas alleen maar in om een sterk verkleind beeld op de tv te krijgen. Alle pogingen om een volledig scherm in te stellen, mislukten. Misschien waren we gewoon te dom. - De oven is moeilijk aan te steken. Als het vuur eenmaal brandt, is er geen probleem meer. Iets kleiner aanmaakhout zou hier handig zijn. - De matrassen waren voor onze smaak te zacht. Maar dat is persoonlijk. - De cd-speler haperde vrij vaak, zelfs bij schijven die thuis probleemloos werken. Misschien kan het apparaat met behulp van een reinigings-cd weer op gang worden gebracht. Afgezien van deze kleine schoonheidsfoutjes waren we weer erg tevreden in de Gute Stube. Ik vond het erg mooi dat de kraan en de gootsteen in de keuken zijn vernieuwd!! - Ik vond de vele opbergmogelijkheden in de kasten en dressoirs, de volledig uitgeruste keuken en over het algemeen de smaakvolle inrichting erg mooi. Het uitzicht naar buiten - gewoonweg fantastisch!

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit was ons tweede verblijf in dit appartement. Kleine tip: een tweede prullenbak zou handig zijn voor het scheiden van afval. En de zeer zachte boxspringbedden en de extra grote dekbedden zijn zeker goed bedoeld, maar niet echt geschikt voor oudere mensen. Toch was het een zeer geslaagde vakantie!

Cristiana D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn hier meerdere keren geweest en we zijn altijd erg tevreden. Vanaf het begin, met jullie team, met Gute Stube, met Familie Koch, en met de hele sfeer op het eiland Poel, alles is geweldig. We komen graag weer terug.

Hans-Matthias D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Voor ons was het een zeer ontspannende vakantie. Het was heerlijk rustig, vooral omdat het bovenappartement niet bezet was. We vonden de straat helemaal niet storend, ook al hadden we aanvankelijk onze bedenkingen. Mevrouw Koch was zeer behulpzaam en vriendelijk. Einhusen ligt zeer centraal, met korte afstanden in alle richtingen. We zouden graag weer terugkomen.

Sabine H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig gelegen met uitzicht op de Kirchsee en in mei omringd door bloeiende koolzaadvelden. Gezellige kamer, deels met houten vloeren, waardoor je je echt terug in je kindertijd waant. Het appartement is prima ingericht, alles wat je nodig hebt is er, mooie moderne badkamer met wasmachine, comfortabel bed en geweldige woonkeuken. De omheinde tuin was handig omdat ik met mijn hond reisde. De eigenaren hebben me super leuk ontvangen met Piccolo en lekker jam, nogmaals bedankt ; o) Geweldige service van Poeler Appartement Service, je kon de koelkast laten vullen en broodjesservice gebruiken. Dus een succesvolle vakantie rondom. Het eiland Poel is altijd een bezoek waard!

Mark A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het Koch gastgezin is geweldig.
Maar ik vond ook de hele ondersteuning door PAS erg goed. Vriendelijk, betrouwbaar, vlotte communicatie. Een zeer grote pluim op dit punt!!!

Bert T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het is gewoon geweldig en, hoewel niet bijzonder goedkoop, is het een geweldige woning. Zelfs toen we het appartement niet konden vinden toen we aankwamen, was de PAS-medewerker aan de telefoon vriendelijk en rustig, ook al was het sluitingstijd. Ze wachtte tot we het gevonden hadden en nam weer contact met ons op. Dat is echt geweldig. Bedankt

Mark A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uiterst smaakvolle inrichting, comfortabel, goed doordacht. Je kunt hier echt ontspannen.
De prijzen zijn echter alleen draaglijk in het absolute laagseizoen; een gepland verblijf voor de jaarwisseling van 2023/24, toen we samen met onze kinderen vakantie wilden vieren en beide appartementen wilden huren, kan daarom helaas, helaas niet worden gerealiseerd.
kleine opmerkingen over de flat:
- Het water uit de waterkoker is niet smakeloos - het smaakt op de een of andere manier naar plastic.
- De draaischakelaars van de staande lamp in de woonkamer zijn versleten en kunnen nauwelijks worden bediend. Als u ze eraf trekt, kunt u de lamp nog steeds met uw vingernagel of een schroevendraaier in- en uitschakelen. Als ik hier iets nieuws zou kopen, zou ik een dimbare lamp willen. Je kunt alleen overal heel fel licht maken - een beetje ongemakkelijk. In de keuken hielp ik mezelf door de lamp boven de tafel los te draaien.
- De kleine tafellamp naast de TV is defect.
- Bij het bekijken van DVD's kregen we helaas slechts een zeer beperkt beeld op de TV. Alle pogingen om een volledig scherm in te stellen mislukten. Maar misschien waren we gewoon te dom.
- De kachel is zeer moeilijk aan de gang te krijgen. Als het vuur eenmaal brandt, is het geen probleem meer. Wat kleiner aanmaakhout zou hier van pas komen.
- De matrassen waren te zacht naar onze smaak. Maar dat verschilt van gast tot gast.
- De CD-speler haperde vaak, zelfs met CD's die thuis probleemloos draaien. Misschien kan een schoonmaak CD het apparaat een beetje helpen.
Afgezien van deze kleine schoonheidsfoutjes waren we weer zeer tevreden in de Guten Stube. Heel fijn dat de waterkraan en gootsteen in de keuken vernieuwd zijn!!!
- Ik hield echt van de vele opbergmogelijkheden in de kasten en dressoirs, de volledig uitgeruste keuken en de smaakvolle inrichting in het algemeen. Het uitzicht naar buiten - gewoonweg fantastisch!

Horst und Karin W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De ligging van het huis is rustig en idyllisch en het beviel ons uitstekend. De horren voor de ramen bleken zeer nuttig.
De flat is relatief groot, maar de kamerindeling is even wennen.
Kritiek: De binnendeur naar de slaapkamer sluit niet.

Annett S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We voelden ons erg op ons gemak in Einhusen. De locatie was perfect voor ons.
Het enige wat we misten in de accommodatie waren grote glazen (voor bier of water) en grote kopjes (voor koffie of thee). Het hele huis en alles wat erbij hoort is zeer goed onderhouden. We hebben genoten van de rust. Ik was zeer tevreden over de boekingsservice. Ik moest omboeken vanwege Corona, wat geweldig en heel snel lukte, hartelijk dank!


Contactpersoon

Bedrijf PAS GMBH Ferieinwohnungen
Mevr.

Mevr.

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 409137

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/409137.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Weitendorf» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven