Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Timmendorf

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.07 km

0.07 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 18 km

18 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Station 18 km

18 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 45th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 94 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ute R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Der Wohnmobil-Parkplatz direkt hinter/vor dem Haus gefällt mir nicht.

Joachim und Biruta G.

5,0
5 5 5 5 5

Es war Alles zu unserer vollsten Zufriedenheit, auch unser Parkproblem(Anreise mit 3 Autos)wurde von Ihren Mitarbeitern super gelöst.

Beate P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Das PAS Team ist immer freundlich, hilft sofort und ist wenn nötig auch schnell vor Ort.

Christiane K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super Lage, alles was man braucht ist da, unkomplizierte An/ Abreise, Für 4 - 6 Personen ausreichend Platz

Inga L.

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus Neptun hat uns sehr gut gefallen, besonders die liebevolle Ausstattung und die Fülle an Geschirr, Gläsern und Besteck. Als Anregung würde ein Sichtschutz zum Nachbarn sehr angenehm sein.

Christina K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Freundlichkeit Ihrer Mitarbeiterinnen ist mir positiv aufgefallen, auf E-Mails wird schnell, hilfsbereit und freundlich geantwortet, das ist wirklich toll!

Christa J.

5,0
5 5 5 5 5

Ein rundum schöner Urlaub. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und in der Unterkunft und bei der Ausstattung hatte es an nichts gefehlt. Vielen Dank und bis bald.

Nancy H.

5,0
5 5 5 5 5

Alles super.

Jennifer S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Toilettenspülung im OG ist sehr schlecht; Empfang mobile Daten im Haus sehr schlecht. Sonst waren wir sehr zufrieden und würden gern wieder kommen

Brigitte D.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Danke für die freundliche und unkomplizierte An-/Abmeldung bei der PAS-Verwaltung; auch eine notwendige Reparatur (Toilettenspülung Gäste-WC) wurde rasch und kompetent ausgeführt. Für zukünftige Nutzer wäre der Hinweis wichtig, dass Geschirr- und persönliche Handtücher mitzubringen sind bzw. gegen Aufpreis extra angefordert werden müssen. Herzliche Grüße, B. Disselhoff

Manfred P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Lösung mit der Abholung / Abgabe des Schlüssel eigentlich sehr gut. Schön wäre es, wenn es in Timmendorf Strand einen 2.ten Standort gäbe.

Ramona C.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Er is gewoon niets om over te klagen over de accommodatie. Alles is er. Je zou zelfs kunnen bakken. We hebben nog nooit zoveel serviesgoed en bestek gehad. Mooie grote zithoek, 4 slaapkamers, keuken met alle apparatuur. Wasmachine en goede wifi. We komen terug. Bedankt voor de geweldige vakantie.

Andreas T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Huis was echt mooi. Kritiek zou zijn dat de bovenkussens en parasol dubbel zijn opgeborgen. En dat we een boete kregen bij de zwarte struik, ja we waren 20 minuten te laat, maar met 4 kinderen van het strand naar de parkeerplaats duurt helaas langer.

Maren F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer mooi huis op een perfecte locatie. Helaas is het verwarmen van het onderste woongedeelte lastig vanwege de open indeling. Er is weliswaar een open haard die goed verwarmt, maar je moet zelf voor brandhout zorgen. Verder is het een heel mooi en goed onderhouden huis.

Solveig L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

we kunnen alleen maar prijzen: heel mooi voor ons, we kregen de sleutels van de zeer vriendelijke medewerkers op kantoor al iets eerder... locatie en ruimtes voldoen aan de beschrijving, er ontbrak niets aan de uitrusting (er is ook een föhn in de badkamer); onze kleinzoon voelde zich meteen op zijn gemak in "zijn" kamer - spellen voor grote en kleine kinderen zijn in overvloed aanwezig, evenals boeken in de woonkamer... de kinderkamers hebben stopcontactbeveiliging en een nachtlampje voor de angstigen is er ook... we hebben de open haard en de barbecue niet gebruikt... persoonlijk (ik als vrouw) vond ik het vooral leuk dat de decoratie in alle kamers op elkaar afgestemd was, van gordijnen tot plafondlamp, en passende kleine maritieme wanddecoraties... in tegenstelling tot de beschrijving waren er voor het begin van de vakantie een paar vaatwastabletten, een vaatdoek en wc-papier aanwezig, dankjewel... de volgende punten kan de verhuurder niet beïnvloeden, maar we vinden het vermeldenswaardig: de weg naar het strand leidt door het autovrije gebied en is op loopafstand bereikbaar... het strand is zeer schoon en er zijn voldoende strandstoelen beschikbaar (in het laagseizoen, geen idee hoe het in het hoogseizoen is) - meteen voor het hele verblijf gehuurd, bespaar je iets en bij passend weer kun je een onvergelijkbaar mooie zonsondergang bekijken... het strand wordt dagelijks schoongemaakt (dus voor gezinnen met jonge kinderen: bouw geen zandkastelen direct voor de strandstoel...) er zijn toiletten bij de strandopgang... er zijn verschillende gezellige restaurants en een snackbar die ook maaltijden om mee te nemen aanbiedt... winkelmogelijkheden zijn met de auto bereikbaar... er zijn 2 mooie speeltuinen, een piratenschip bij de haven en 1 speeltuin tussen het strand en de camping...

Simone N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons van begin tot eind zeer comfortabel gevoeld. Het huis was erg schoon (alleen de ramen konden wat schoonmaak gebruiken). De keukenapparatuur was beter dan verwacht. Alles was meer dan voldoende aanwezig. Ook de locatie is geweldig. In een speelstraat en slechts een paar meter van het strand verwijderd. Al met al hadden we een mooie, ontspannen vakantie. Dank je wel. We komen graag terug.

Kristin R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis biedt alles wat je nodig hebt: voldoende slaapkamers voor 6 personen, een fantastische ingerichte en uitgeruste keuken, een kinderkamer die is uitgerust met veel speelgoed, vloerverwarming in de badkamer, ... Het ligt heerlijk dicht bij de Oostzee! Het enige kleine nadeel is dat er te weinig ophangmogelijkheden zijn voor handdoeken in de badkamer en extra haken bijvoorbeeld voor jassen in de verschillende slaapkamers! We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld :)

Stefan S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben ons heel comfortabel gevoeld - ook met zes personen is het huis aangenaam om in te verblijven. Geweldig waren de goede matrassen, de gedetailleerde, goed doordachte en individuele uitrusting (vooral in de keuken!), de open haard. De locatie is top, een huis waar je je meteen thuis voelt. Het enige kleine of middelmatige minpuntje in de verder zeer goed uitgeruste keuken is de ondermaatse kwaliteit van de snijmessen. Het broodmes is helemaal niet bruikbaar, de andere snijmessen - mm. Hier is degene die betrouwbare messen meebrengt in het voordeel.

Ulrike J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons erg op ons gemak in huis Störtebeker. De uitrusting is erg goed en zeer geschikt voor een familievakantie met hond. De service bij het boeken en voor en bij aankomst was perfect. Hartelijk dank!

Ramona C.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Er is gewoon niets te klagen over de accommodatie. Alles is er. Je zou zelfs kunnen bakken. We hebben nog nooit zoveel servies en bestek gehad. Mooie grote zithoek, 4 slaapkamers, keuken met alle apparatuur. Wasmachine en goed wifi. We komen terug. Bedankt voor de geweldige vakantie.

Andreas T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis was echt mooi. Kritiek zou zijn dat de kussens en parasol boven dubbel opgeslagen waren.

En dat we een boete hebben gekregen bij de 'zwarte busch', ja we waren 20 minuten over tijd, maar met 4 kinderen van het strand naar de parkeerplaats duurt helaas langer.

Simone N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel van begin tot eind. Het huis was zeer schoon (alleen de ramen konden worden schoongemaakt). De keukenuitrusting was beter dan verwacht. Alles was meer dan voldoende aanwezig.
De locatie is ook geweldig. In een speelstraat en slechts enkele meters van het strand.
Al met al hebben we een heerlijke, ontspannende vakantie gehad. Hartelijk dank. We komen graag terug.

Kristin R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis biedt alles wat je nodig hebt: genoeg slaapkamers voor 6 personen, een fantastisch ingerichte en uitgeruste keuken, een kinderkamer die is uitgerust met veel spelletjes, vloerverwarming in de badkamer, ....
Het is heerlijk dicht bij de Oostzee!
Het enige nadeel is het gebrek aan hangruimte voor handdoeken in de badkamer en extra haken, bijvoorbeeld voor jassen, in de individuele slaapkamers!
We voelden ons zeer comfortabel :)

Stefan S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel - zelfs met zes personen is het huis aangenaam om in te wonen. De goede matrassen, de gedetailleerde, goed doordachte en individuele inrichting (vooral in de keuken!), de houtkachel waren geweldig. De locatie is top, een huis waarin je je meteen thuis voelt.
De enige kleine of middelgrote tekortkoming in de verder uitstekend uitgeruste keuken is de onderaardse kwaliteit van de snijmessen. Het broodmes is nutteloos, de andere messen - nou ja. Wie betrouwbare messen meeneemt, is hier in het voordeel.

Ilona F.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Vriendelijk personeel in het PAS kantoor. Accommodatie was eerder klaar bij aankomst. Lof voor het personeel. Het ontbreekt de accommodatie zelf aan niets. Het terras zou beter onderhouden kunnen worden en een scherm naar de buurman zou alles compleet maken. Anders is alles in orde. De Oostzee en het eiland Poel zijn altijd goed.

André N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het huis is geweldig en rijkelijk uitgerust. Alles werkte, de verwarming was heerlijk warm en de open haard zorgt voor gezelligheid. Het is jammer dat er geen Wi-Fi is en dat het huis mobiele data blokkeert. We waren grotendeels afgesloten van het internet, wat bijzonder vervelend is op een wintervakantie.

Solveig L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

kunnen we alleen maar prijzen:
erg leuk voor ons, we kregen de sleutels van het zeer vriendelijke personeel in het kantoor al een beetje eerder....
Locatie en kamers komen overeen met de beschrijving, er ontbrak niets in de inrichting (er is ook een haardroger in de badkamer); onze kleinzoon voelde zich onmiddellijk thuis in "zijn" kamer - er is een overvloedige selectie van spelletjes voor grote en kleine kinderen, en ook boeken in de woonkamer... de kinderkamers hebben stopcontactbeschermers en er is ook een nachtlampje voor de schuchtere...
we hebben de open haard en de barbecue niet gebruikt...
persoonlijk (als vrouw) vond ik het leuk dat de decoratie in alle kamers op elkaar was afgestemd, van gordijnen tot plafondlampen, en bijpassende kleine maritieme wanddecoraties...
in tegenstelling tot de beschrijving, waren er een paar vaatwasmachine tabs, vaatdoek en toiletpapier beschikbaar voor het begin van de vakantie, bedankt...
de PAS kan geen invloed uitoefenen op de volgende punten, maar wij vinden het de moeite van het vermelden waard:
de weg naar het strand loopt door de verkeersluwe wijk en is op loopafstand... het strand is erg schoon en er zijn voldoende strandstoelen beschikbaar (in het laagseizoen, geen idee hoe het in HS is) - gehuurd voor het hele verblijf, je bespaart iets en je kunt een onvergelijkbaar mooie zonsondergang zien als het weer goed is... het strand wordt dagelijks schoongemaakt (dus voor gezinnen met kleinere kinderen: geen strandkastelen bouwen direct voor de strandstoel...)
Toiletten zijn beschikbaar bij de strandopgang...
er zijn verschillende gezellige restaurants en een snackbar die ook afhaalmaaltijden aanbiedt...
Winkelmogelijkheden zijn bereikbaar met de auto...
er zijn 2 leuke speeltuinen, een piratenschip bij de haven en 1 speeltuin tussen het strand en de camping...

Maren F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer mooi huis op een perfecte locatie. Helaas maakt het open ontwerp het moeilijk om het onderste woongedeelte te verwarmen. Er is een open haard die goed verwarmt, maar je moet zelf voor brandhout zorgen.
Voor de rest is het een heel mooi, goed onderhouden huis.


Contactpersoon

Bedrijf PAS GMBH Ferieinwohnungen
Mevr.

Mevr.

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 409226

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/409226.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Timmendorf» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven