Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Timmendorf

Max.  6   gasten
86m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
86m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Broodrooster
Eierkoker
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 18 km

18 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Station 18 km

18 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 45th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 94 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Nadine L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Tolle Unterkunft, mit grandiosem Ausblick. Fugen in der Dusche sollten erneuert werden. Parkplätze sehr knapp bemessen, erfordert die Rücksicht aller Mieter. Wohlfühlfaktor!!!

Karsten K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Schöne Tage,gern wieder

Katrin D.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Sehr schöne Ferienwohnung mit Panoramablick aufs Meer, sehr gepflegt! Einzige Kritikpunkte: Die Fugen in der Duschkabine könnten mal erneuert werden und ein Satz neuer, einheitlicher Weingläser wäre schön. ( jetzt hat man 4 verschiedene Größen)

Edeltraud S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr nettes Personal, alles SUPER, wir kommen wieder, die gebuchten Lage ist für uns optimal

Thomas A.

5,0
5 5 5 5 5

Erstmals in Timmendorf Strand, vorher immer in Vorwerk. Das Appartement war wunderbar, habe die wenigen Tage genossen.

Margrit R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

- sehr gute Lage, Busanbindung gut, Renovierung und Mobilarerneuerung top - leider immer noch kein WLan, Öffnungszeiten Bäcker schlecht gewählt (ab 11 Uhr)

Bernd T.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wer immer weder bei PAS Ferein macht ist sehr zufrieden.

Jennifer S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Hat uns gut gefallen, würden wieder kommen; W-lan wäre sinnvoll. Leider fehlte Kehrblech und Handfeger

Bernd F.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Vorab sei gesagt, das Team von PAS-Poel ist einfach Spitze. Egal mit welchem Anliegen man kommt, es wird umgehend reagiert . Zur Wohnung ist zu sagen das es hier was die Wohnung und die Wohnlage betrifft nichts zu meckern gibt. Preis/Leistung passt nicht mehr so ganz, es wirkt alles nicht mehr so frisch und sauber wie am Anfang. Manche Ecken werden wohl nicht wirklich gereinigt . Das war 2020 besser. Manches ist abgewetzt oder verbraucht ( Rattan Möbel). Ab 2022 steigen die Peise, dann wird es für Preis/Leistung eng. WLAN wäre schön.

Lars N.

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer: Grandios!!!! Mehr gibt es nicht zu sagen.

Susann M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren al voor de 5e keer in de "Strandkrabbe" en waren vorig jaar een beetje teleurgesteld. We hebben dit via dit formulier gecommuniceerd en waren erg blij dat alles dit jaar weer perfect was. Grote lof!! We voelden ons weer zeer comfortabel en zijn tevreden. Toch willen we twee kleine dingen opmerken: - de maatbeker van de eierkoker is lek en het water loopt eruit en: - we vragen om de labels op de deurbellen bij de voordeur opnieuw aan te brengen, het is echt nauwelijks leesbaar waar de bel van ons eigen appartement is. Een tweede sleutel is dringend nodig. Vooral bij meer dan 2 personen gaan niet altijd allemaal mee op uitstapjes. Degene die in het appartement blijft, is dan ook gebonden en kan zijn dag niet zelf indelen, omdat hij het appartement niet kan verlaten. Grote ergernis ontstond bij onze tieners omdat er geen WiFi beschikbaar is en de ontvangst van mobiele gegevens meer slecht dan goed is. Ze hebben gezworen dat ze nooit meer naar Poel zullen reizen.... Voor ons ouders was dat nu niet zo'n groot probleem, maar voortdurend mopperende tieners kunnen de ontspanningswaarde van de vakantie behoorlijk verminderen.

Markus H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren nu voor de vierde keer in de Strandkrab en hebben ons zoals altijd zeer op ons gemak gevoeld. Het vakantieappartement is erg mooi en gezellig ingericht, waardoor men zich meteen thuis voelt. We hebben erg van de tijd genoten en kijken al uit naar de volgende keer.

Nadine L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Hallo, we waren in december 2011 voor de eerste keer in Haus Südwester en het trekt ons steeds weer daarheen. Het uitzicht is gewoon geweldig en ook in het appartement voel je je meteen thuis. Het hele personeel is altijd beleefd en behulpzaam en probeert kleine ongemakken zo snel mogelijk op te lossen. Een groot compliment daarvoor. Ook tijdens ons laatste bezoek hebben we ons weer super op ons gemak gevoeld en hebben we genoten van onze tijd weg. Deze keer hebben we een paar kleine dingen opgemerkt waarop misschien gelet kan worden. In de badkamer zou het fijn zijn als de wc-borstel zou worden vervangen en de douche wat meer aandacht zou krijgen / oude kalkvlekken. Verder zijn ons de vliegenschermen opgevallen die ook eens vervangen zouden moeten worden. De stoelen in het eetgedeelte zijn ook niet meer zo stabiel behalve 2/3. Voor het slaapcomfort zou het geweldig zijn om alle kussens te vervangen, na een halve nacht voelt het alsof je op stenen ligt en helaas hoofdpijn 's ochtends. Het zou zeker ook fijn zijn om voor gasten die voor de eerste keer het eiland bezoeken, weer wat informatie - materiaal toe te voegen aan de beschikbare map.

Susanne H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren voor de derde keer in de Strandkrabbe en hebben ons in elke weersomstandigheden comfortabel gevoeld. Het uitzicht op de haven en de Oostzee is pure ontspanning. Ook de omliggende horeca is goed. Het waren mooie 11 dagen, de lange rit waard. Susanne Heimlich, Roland Paikert, Witten Herdecke. Brigitte Weidinger, Gut Fahrenbach, Witzenhausen.

Bernd F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

+Nadat we jarenlang zonder wifi hebben gewoond, hebben we eindelijk wifi.
+De kapotte afzuigkap is gerepareerd binnen een week.
-De douchecabine (deur sluit niet volledig, zwarte vieze hoeken, siliconenvoegen vies).

Hans F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Opmerkingen: In twee van de vier lampen boven de grote tafel zijn de lampen kapot. Het stoorde ons niet, maar andere gasten denken er misschien anders over. De deurklink van het kleine toilet is los - een inbussleutel kan handig zijn.

Katrin D.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Zeer mooie vakantiewoning met panoramisch uitzicht op zee, zeer goed onderhouden! Enige kritiekpunten: de voegen in de douchecabine zouden vernieuwd moeten worden en een set nieuwe, uniforme wijnglazen zou mooi zijn (nu zijn er 4 verschillende maten).

Bernd F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

+Nach vielen Jahren in der Wohnung endlich WLAN,
+Defekter Dunstabzug wurde innerhalb einer Woche repariert.,
-Douche (deur sluit niet volledig, zwarte vieze hoeken, verzamelde siliconen naden)

Gabriele K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We hebben ons over het algemeen goed gevoeld. Alles was schoon en de verwarming werkte goed. De inrichting is modern en lijkt nauwelijks gebruikt te zijn. Nu de kritiek: de keukenapparatuur laat helaas te wensen over. We hebben een vakantieappartement geboekt omdat we zelf wilden koken. Helaas ontbreken er basisbenodigdheden zoals een vergiet, een pastalepel, een ovenschaal (erg jammer als je een oven hebt, maar hem niet echt kunt gebruiken) om er maar een paar op te noemen. En de pannen zijn een ramp! Het klinkt nu erger dan het was, maar het is wel jammer. Het appartement zelf is top en het uitzicht is fenomenaal. We komen zeker terug.

Susann M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Dit was de 5e keer dat we in de "Strandkrabbe" verbleven en vorig jaar waren we een beetje teleurgesteld. Wij hebben dit via dit formulier meegedeeld en waren zeer verheugd dat alles ook dit jaar weer perfect was. Grote lof!!!
We voelden ons weer erg op ons gemak en zijn tevreden.
We willen toch nog twee kleine dingen noemen: - het maatbekertje van de eierkoker lekt en het water loopt eruit en: - we willen vragen om de belborden bij de voordeur te vernieuwen, je kunt echt nauwelijks lezen waar de deurbel van je eigen flat is.
Een tweede sleutel zou dringend nodig zijn. Vooral als er meer dan 2 personen zijn, gaat niet iedereen altijd mee. Degene die in de flat verblijft is er dan ook aan gebonden en kan de dag niet zelf organiseren, omdat hij de flat niet kan verlaten.
Onze tieners waren erg ontevreden omdat er geen Wi-Fi beschikbaar was en de ontvangst van mobiele data was meer slecht dan goed. Ze zwoeren ons dat ze nooit meer naar Poel zouden reizen.... Voor ons ouders was dit niet zo'n pijnlijk punt, maar voortdurend zeurende tieners kunnen de recreatieve waarde van een vakantie behoorlijk drukken.

Susanne H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven voor de derde keer in de Strandkrabbe en voelden ons in alle weersomstandigheden op ons gemak. Het uitzicht op de haven en de Oostzee is pure ontspanning. De gastronomie in de omgeving is ook goed. We hadden een prachtige 11 dagen, en het was de lange reis waard.
Susanne Heimlich, Roland Paikert, Witten Herdecke. Brigitte Weidinger Fahrenbach Landgoed Witzenhausen

Nadine L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Hallo, wij verbleven in december 2011 voor de eerste keer in Haus Südwester en komen steeds weer terug. Het uitzicht is gewoonweg prachtig en ook in de flat voel je je gewoon thuis. Het hele personeel is altijd beleefd en behulpzaam en probeert kleine ongemakken zo snel mogelijk te verhelpen. Een grote pluim daarvoor.

Bij ons laatste bezoek voelden we ons opnieuw super op ons gemak en genoten we van onze tijd. Deze keer zagen we een paar kleine dingen die wel wat aandacht konden gebruiken.
In de badkamer zou het fijn zijn als de toiletborstel werd vervangen en de douche wat meer onder de loep werd genomen (oude kalkvlekken). De badkamer is erg schoon en de douche is schoon. De stoelen in de eethoek zijn op 2/3 na niet meer zo stabiel als vroeger. Voor het slaapcomfort zou het geweldig zijn om alle kussens te vervangen, na een halve nacht heb je het gevoel dat je op stenen ligt en 's morgens heb je hoofdpijn. Voor gasten die het eiland voor het eerst bezoeken, zou het geweldig zijn om wat informatiemateriaal toe te voegen aan de beschikbare map.

Markus H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is de vierde keer dat we in de Strandkrabbe verblijven en zoals altijd voelden we ons zeer comfortabel.
De vakantiewoning is zeer mooi en comfortabel ingericht zodat u zich meteen thuis voelt.
We hebben erg genoten en kijken nu al uit naar de volgende keer.

Hans F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Opmerkingen: De lampen in twee van de vier lampen boven de grote tafel zijn defect. Het stoorde ons niet, maar andere gasten zouden er anders over kunnen denken.
De deurklink van het kleine toilet zit los - een inbussleutel kan nuttig zijn.


Contactpersoon

Bedrijf PAS GMBH Ferieinwohnungen
Mevr.

Mevr.

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 409260

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/409260.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Timmendorf» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven