Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Freudensee Zwembad/Sauna

Hauzenberg

Max.  5   gasten
64m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
64m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Vakantiewoning in het Beierse Woud: twee comfortabele kamers, een keuken met alle comfort voor uw vakantie.
De vakantiewoning is in 2020 opnieuw ingericht en de badkamer is volledig gerenoveerd. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een mooie, ontspannende vakantie in het Beierse Woud.

Hoogwaardige inrichting in het vakantiedorp Hauzenberg:
Er is een ruim zwembad bij het huis dat het hele jaar door gebruikt kan worden (met uitzondering van de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden van ongeveer half tot eind november). Tijdens de zomermaanden wordt elk jaar een buitenzwembad in gebruik genomen. Er is een sauna in het overdekte zwembad die door 3 personen (vanaf 12 jaar) tegelijk kan worden gebruikt. Beide zwembaden en de sauna zijn beschikbaar zonder extra kosten en bevinden zich direct in het huis (of bij het huis). Beide zwembaden en de sauna worden gedeeld door de gasten van het vakantiedorp
De flat is gelijkvloers toegankelijk. De parkeerplaats is direct bij het huis.

Een balkon met tafel en stoelen is toegankelijk vanuit de woonkamer. Aan de oost-/zuidzijde biedt het een prachtig uitzicht op de aangrenzende velden, de Hauzenberg en de nabijgelegen Staffelberg. Op heldere dagen zijn de Alpen aan de horizon zichtbaar.

In een ruime woon-eetkamer (30 m²) vindt u onder andere een eettafel met 5 stoelen, een slaapbank van 160x200 cm en een slaapbank van 160x235 cm. Naast de kast in de woonkamer staat een grootbeeld TV. Een dvd-speler, talrijke dvd's, boeken en bordspellen zorgen voor vermaak.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 200 km München

200 km

Station 20 km Passau

20 km

Snelweg-afrit 20 km Passau

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze vakantiewoning ligt in het Beierse Woud, Passau Land in de directe omgeving van het prachtige drielandenpunt Beieren-Bohemen-Oostenrijk, in het luchtkuuroord Hauzenberg, district Raßreuth. Het kleine vakantiedorp Adalbert-Stifter met 12 typische Beierse boshuizen is een ideale plaats voor recreatie, sport en vrije tijd. U vindt onze vakantiewoning in Haus Freudensee, het huis met het overdekte zwembad van het vakantiedorp en direct naast het buitenzwembad met ligstoelen en barbecueplaats (zie ook plattegrond). In het vakantiedorp is er een kleine speeltuin met zandbak, schommels en een glijbaan. Bij de ingang van het overdekte zwembad staat de tafeltennistafel. Vanuit het vakantiedorp zijn er honderden kilometers aan wandelpaden en tochten. Het natuurzwembad Freudensee, dat vooral in de zomer populair is, bereikt u te voet in ongeveer 15 minuten via een landweggetje. In Hauzenberg vindt u het Kur- und Bürgerpark met meerpodium en avonturenspeelplaats, maar ook enkele excursiebestemmingen die geschikt zijn voor actieve sporters, maar ook voor gepensioneerden en kleine kinderen.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2023

Doris B. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige dagen in Hauzenberg

We hadden 3 geweldige dagen in het appartement Freudensee. Het contact met de verhuurders was sympathiek en eenvoudig. Het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Ook in de keuken ontbrak er niets. Het appartement was schoon en gezellig. Het was ook geweldig dat het zwembad in hetzelfde gebouw is. Vanuit het huis loop je in minder dan 10 minuten naar het meer en je kunt ook andere wandelingen ter plaatse beginnen. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2022

Dag P. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Grote vakantiewoning midden in het Beierse Woud

We vonden de flat erg mooi. De gastheren hebben een goede smaak en hechten veel belang aan mooie details die het leven aangenaam maken. De uitrusting is geweldig: een keuken met alles van een vaatwasser tot een magnetron, een woonkamer met een grote tv, radio, cd's, boeken, enz. en een mooi houten balkon. Veel ruimte om te loungen (twee grote slaapbanken) en een mooi houten balkon. Er is een hele map met suggesties voor dingen die in de omgeving te doen zijn. De slaapkamer heeft geweldige matrassen. Het uitzicht vanuit de ramen reikt ver over een vredig bos-, dorps- en weidelandschap. Het beste zelfs bij slecht weer: de sauna en het zwembad direct onder de flat. Je kunt er cultuur bezoeken (granieten museum enz.), maar ik zou er vooral heen gaan om te wandelen of te skiën (vooral langlaufen). Uiterlijk vanaf Passau heb je een auto nodig om er te komen; maar als je er eenmaal bent, is het echt heerlijk ontspannen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie R. Klosko

Familie R. Klosko

Wij zijn een gezin van 4 uit München. Een paar jaar geleden werden we tijdens een korte vakantie verliefd op het Beierse Woud en sindsdien hebben we hier altijd onze vakanties doorgebracht, eerst zonder, daarna met onze kinderen. De regio is zeer divers en biedt vooral gezinnen met kinderen veel afwisseling en eindeloze excursiemogelijkheden voor alle leeftijden. Met de aankoop van de vakantiewoning in Hauzenberg is een droom in vervulling gegaan. Wij nodigen u graag uit in het zuidelijke Beierse Woud en bezorgen u met onze vakantiewoning een onvergetelijke vakantie.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 412917

Laatst bijgewerkt: 07.01.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/412917.htm


«Vakantiewoning Freudensee Zwembad/Sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven