Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement in Sankt Margarethen vlakbij...

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(kabel), open haard), open keuken(fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), skiberging)

TV, open haard, afwasmachine, wasdroger, douche, wasmachine, skischoenverwarmers, tuindeuren, verwarming, terras, terras(privé), tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, parking, parasol, kinderstoel

Dit prachtige appartement voor maximaal 4 personen ligt in een appartementenhuis in Sankt Margarethen im Lungau in het Salzburgerland, het dalstadje in het topskigebied Katschberg en direct aan de pistes van het skigebied Skischaukel Katschberg-Aineck.

Het appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een mooie woonkamer met open haard en slaapbank, een volledig uitgeruste keuken, een grote slaapkamer en een badkamer. Onder het appartementencomplex bevindt zich een overdekte garage met 1 parkeerplaats per appartement. Het appartement beschikt tevens over een skiopslag met skischoenverwarming, een wasmachine en droger, evenals een terras met direkte toegang tot een grote tuin op het zuiden voorzien van tuinmeubilair.

Genesteld tussen de plaatselijke berg Aineck en het Grainwald, is St. Margarethen in de zomer een ideaal startpunt voor tal van activiteiten in de Salzburger Lungau. In Lungau in het Salzburgerland zijn er ongeveer 60 bergmeren zoals de Prebersee of de Schlierersee, de golfclub Lungau/Katschberg ligt in de direkte omgeving van het stadscentrum en voor zwemplezier is er de zwemvijver St. Margarethen, het zwembad in St. Michael im Lungau of het openbare zwembad in Tamsweg.

Sankt Margarethen im Lungau biedt met het skigebied Skischaukel Katschberg-Aineck 70 kilometer aan pistes en 16 liften. Skiërs en snowboarders kunnen zich verheugen op 3 extra skigebieden in het Salzburger Lungau: de skigebieden Grosseck-Speiereck, Fanningberg en Obertauern met in totaal ruim 200 kilometer piste.

Er zijn talloze winkels in de stad voor de dagelijkse behoeften, evenals een goede selectie aan restaurants. Met de auto bereikt u de stad Salzburg in ongeveer 1,5 uur.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 20 km

20 km

Skilift 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

B.J. Jonkman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Appartementen erg gehorig komt ook door de dringers op de deuren zodat ze met een klap dicht slaan.

Thomas Maur

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Was een mooie vakantie. Accommodatie was erg 😊

Beate Adam

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

De service van Belvilla was in alle opzichten erg goed. Mooi, zeer schoon appartement. Alles was in orde. We hadden een erg leuke vakantie en zouden graag terugkomen.

David Beernaert

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

super vakantie , super om daar te verblijven , mooie streek , een aanrader !

S.T Sawicki

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Mooie vakantie. Prima appartement. Grote gebied. \\ R \\ nUnkomplizierte huisvesting فج ck en acceptatie.

Roy Rutjes

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De accomodatie is schoon en van de nodige gemakken voorzien. De ligging van het appartement is goed. Er is uitzicht op de bergen en pistes. En het terras bij het appartement is ruim. In de directe omgeving zijn er een tal van mogelijkheden om er op uit te gaan. Kortom een mooi, schoon en ruim appartement in een mooie omgeving. Enig minpuntje is er helaas ook, in de advertentie van Belvilla wordt gesproken over een appartement mét jacuzzi. Dat laatste is niet terecht want volgens de beheerder van het complex heeft dit appartement al zeker een jaar geen jacuzzi meer staan! Dit zou met Belvilla gecommuniceerd zijn maar is echter (nog) niet aangepast. Voor ons was de afwezigheid van deze jacuzzi geen probleem, maar kies je expliciet voor dit appartement met deze optie dan kom je bedrogen uit. Een ander puntje is dat wij dit appartement als volwaardig hebben ervaren. De eigenaren kiezen qua inrichting voor kwaliteit en willen een compleet appartement aanbieden. Des te onbegrijpelijker is het dat je voor een week verblijf (7 nachten) per persoon maar 2 handdoeken krijgt! Ervan uitgaande dat de meeste mensen dagelijks douchen is 2 handdoeken veel te weinig. 3 tot 4 keer met één handdoek moeten douchen is verre van hygiënisch. En past ook simpelweg niet bij de kwaliteit waar het appartement voor staat.

Ge Veen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het appartement werd aangeboden voor vier personen. Wij vonden het echter meer een tweepersoons appartement . Ingericht als vakantiewoning. Niet gezellig en kaal. In de badkamer te weinig accommodatie voor vier personen. Het is wenselijk een kast met wat leg-en hangmogelijkheden te creëren. Overigens prachtige tochten in de omgeving gemaakt. !

gerrit sneller

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Voor de 2e maal in dit appartement, wel de enige huurders. Zomerse wandelingen en sneeuw, jammer dat in dit gebied de liften, in deze periode, niet in bedrijf zijn. Prima appartement, ontvangst heel vriendelijk.

Wim Simon

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Vanwege zijn ligging hebben wij mooie wandelingen kunnen maken en daarbij genoten van de schitterende herfst kleuren. Lijkt ons voor de voorjaarsvakantie ook een goede accommodatie en denken daar zeker voor terug te komen.

gerrit sneller

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Voor de 2e maal in dit appartement, wel de enige huurders. Zomerse wandelingen en sneeuw, jammer dat in dit gebied de liften, in deze periode, niet in bedrijf zijn. Prima appartement, ontvangst heel vriendelijk.

Roy Rutjes

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De accomodatie is schoon en van de nodige gemakken voorzien. De ligging van het appartement is goed. Er is uitzicht op de bergen en pistes. En het terras bij het appartement is ruim. In de directe omgeving zijn er een tal van mogelijkheden om er op uit te gaan. Kortom een mooi, schoon en ruim appartement in een mooie omgeving.

Enig minpuntje is er helaas ook, in de advertentie van Belvilla wordt gesproken over een appartement mét jacuzzi. Dat laatste is niet terecht want volgens de beheerder van het complex heeft dit appartement al zeker een jaar geen jacuzzi meer staan! Dit zou met Belvilla gecommuniceerd zijn maar is echter (nog) niet aangepast. Voor ons was de afwezigheid van deze jacuzzi geen probleem, maar kies je expliciet voor dit appartement met deze optie dan kom je bedrogen uit.

Een ander puntje is dat wij dit appartement als volwaardig hebben ervaren. De eigenaren kiezen qua inrichting voor kwaliteit en willen een compleet appartement aanbieden. Des te onbegrijpelijker is het dat je voor een week verblijf (7 nachten) per persoon maar 2 handdoeken krijgt! Ervan uitgaande dat de meeste mensen dagelijks douchen is 2 handdoeken veel te weinig. 3 tot 4 keer met één handdoek moeten douchen is verre van hygiënisch. En past ook simpelweg niet bij de kwaliteit waar het appartement voor staat.

Ge Veen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het appartement werd aangeboden voor vier personen. Wij vonden het echter meer een tweepersoons appartement . Ingericht als vakantiewoning. Niet gezellig en kaal.

In de badkamer te weinig accommodatie voor vier personen.

Het is wenselijk een kast met wat leg-en hangmogelijkheden te creëren.

Overigens prachtige tochten in de omgeving gemaakt. !

Roy Rutjes

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accomodatie is schoon en van de nodige gemakken voorzien. De ligging van het appartement is goed. Er is uitzicht op de bergen en pistes. En het terras bij het appartement is ruim. In de directe omgeving zijn er een tal van mogelijkheden om er op uit te gaan. Kortom een mooi, schoon en ruim appartement in een mooie omgeving.

Enig minpuntje is er helaas ook, in de advertentie van Belvilla wordt gesproken over een appartement mét jacuzzi. Dat laatste is niet terecht want volgens de beheerder van het complex heeft dit appartement al zeker een jaar geen jacuzzi meer staan! Dit zou met Belvilla gecommuniceerd zijn maar is echter (nog) niet aangepast. Voor ons was de afwezigheid van deze jacuzzi geen probleem, maar kies je expliciet voor dit appartement met deze optie dan kom je bedrogen uit.

Een ander puntje is dat wij dit appartement als volwaardig hebben ervaren. De eigenaren kiezen qua inrichting voor kwaliteit en willen een compleet appartement aanbieden. Des te onbegrijpelijker is het dat je voor een week verblijf (7 nachten) per persoon maar 2 handdoeken krijgt! Ervan uitgaande dat de meeste mensen dagelijks douchen is 2 handdoeken veel te weinig. 3 tot 4 keer met één handdoek moeten douchen is verre van hygiënisch. En past ook simpelweg niet bij de kwaliteit waar het appartement voor staat.

Ge Veen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het appartement werd aangeboden voor vier personen. Wij vonden het echter meer een tweepersoons appartement . Ingericht als vakantiewoning. Niet gezellig en kaal.

In de badkamer te weinig accommodatie voor vier personen.

Het is wenselijk een kast met wat leg-en hangmogelijkheden te creëren.

Overigens prachtige tochten in de omgeving gemaakt. !

gerrit sneller

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Voor de 2e maal in dit appartement, wel de enige huurders. Zomerse wandelingen en sneeuw, jammer dat in dit gebied de liften, in deze periode, niet in bedrijf zijn. Prima appartement, ontvangst heel vriendelijk.

Wim Simon

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vanwege zijn ligging hebben wij mooie wandelingen kunnen maken en daarbij genoten van de schitterende herfst kleuren. Lijkt ons voor de voorjaarsvakantie ook een goede accommodatie en denken daar zeker voor terug te komen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 416422

Laatst bijgewerkt: 11.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/416422.htm


«Appartement in Sankt Margarethen vlakbij...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat