Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa met een eigen zwembad op 2,2 km.

Max.  6   gasten
92m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
92m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(internationale zender(s), geen Nederlandse zender(s)), zithoek), open keuken(kookplaat(keramisch), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), ligbad, terras), wasdroger, toilet, wasmachine, verwarming)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed, balkon), slaapkamer(2x 1-pers. bed, balkon), badkamer(douche), toilet)

terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, 8 x 4 m., geopend van Apr t/m Nov)

Deze prachtige vrijstaande villa voor 6 personen ligt tussen de zee en het dennenbos in de residentie Eden Club. Het ligt op slechts 3,5 km. van het zandstrand van Lacanau en ongeveer 12 km. van het centrum van Lacanau.

De villa ligt verspreid over een enigzins glooiend terrein, is zeer luxe ingericht en is van alle gemakken voorzien. Het beschikt op de begane grond over een woonkamer met TV en decoratieve haard, een keuken met onder andere een afwasmachine, een wasmachine en een droger. Daarnaast beschikt de villa over een slaapkamer met 2-pers. bed op de begane grond. Op de eerste etage vindt u twee andere slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden, een badkamer en een doucheruimte of twee doucheruimtes en twee aparte toiletten.

Een overdekt terras en een zeer grote tuin met ruim privé-zwembad behoort ook tot de villa (niet verwarmd en open van begin april tot begin november). De grote van de tuin varieert van 1200 tot 2600 m2. Er is ook parkeergelegenheid (niet overdekt) bij de villa.

In de residentie Eden Club kunt u diverse luxe villa's boeken voor zes tot acht personen.

*U bent verplicht voor elektriciteit te betalen indien u verblijft buiten de periode van 26 maart t/m 5 november: €65 per week

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villapark Eden Club is pittoresk gelegen tussen pijnbomen en ander prachtig groene begroeiing. De receptie van het park bevindt zich bij het nabij gelegen Atlantic Green (1 km). Hier kun je gebruikmaken van verschillende faciliteiten, zoals gratis draadloos internet. Ook wordt hier een broodservice en fietsverhuur (wordt beiden bij je villa afgeleverd) en de dagelijkse schoonmaak aangeboden. Villapark Eden Club ligt naast een hotel met paardenclub en balnéotherapie (tegen betaling te gebruiken). Daarnaast krijg je als tijdelijke bewoner korting bij de golf de l'Ardilouse.

In het gezellige Lacanau-Océan (3 km) zal je flink wat uren aan het strand bij de Atlantische Oceaan doorbrengen. Voor de kinderen is een dagje zandkastelen bouwen ook erg leuk. In het enorme Forêt de Lacanau kun je fantastisch fietsen en wandelen. Wil je wel zwemmen, maar heb je geen zin in de zee? De zoetwatermeren Étang de Lacanau (7 km) en Étang de Carcans (18 km), bieden ook volop watersportmogelijkheden. Na een dagje zwemmen krijg je natuurlijk flinke trek. In Lacanau-Océan vind je verschillende restaurants. Hier is voor de oudere jeugd een leuke disco. Je kunt een gokje wagen in het casino.

Saint-Laurent-Médoc (42 km) herbergt diverse mooie monumenten, zoals kerken en kastelen. Deze regio staat ook bekend om zijn prachtige wijnen. Trek s avonds een flesje Médoc open op het terras. Ook de beroemde stad Bordeaux (58 km) ligt in de buurt.

Villapark in bosrijke omgeving, vlak bij de Atlantische Oceaan

Zwembad is geopend van 4 mei tot 12 oktober.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 800.
Eindschoonmaak: € 130, of dient het zelf te doen. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 2; € 7/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 8 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 8 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Kinderbed: € 15/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 15/verblijf. Op aanvraag.
Kinderbed + Kinderstoel: € 25/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 24 jaar zijn niet toegestaan
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

R. Roubos

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het comfort van het huis is top. Het huis was spic en span toen we aankwamen van onze vermoeiende reis. Dat is prettig aankomen.

S.A. van de Langenberg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Dit is een fantastisch mooi huis met zwembad! Hele goeie service, je hoeft maar te kikken en ze komen met nieuwe spullen! Een echte aanrader.....

Kevin Swinnen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

+ mooi huis, zwembad. Alles boven onze verwachtingen. Alles was compleet. Enorm mooi omgeving de naaldbossen maakt hebt volledig. - 1 punt het huis was niet proper bij aankomst. Spinnen webben. Vuil en vies... Gelukkig eigen poets materiaal Meegenomen wel aanrader..

S.J.E. der Vries

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het vakantiehuis en tuin zijn niet conform de foto’s. Het huis is erg aan renovatie toe en de tuin is veel kleiner dan de getoonde foto’s. Dit is zeer zeker geen € 3750,— waard! Eerder de helft. Zwembad was zeer vervuild met alg en andere rotzooi. Bbq was defect.

marco seelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het viel beetje tegen. Huis was erg vies, we hebben het idee dat wij de eerste gasten na de winterperiode waren en dat er geen schoonmaak meer is geweest. Veel achterstallig onderhoud. En er was geen WIFI beschikbaar in ons huis terwijl dit wel in de beschrijving stond. Verder ligt t huis op een mooie rustige locatie aan de rand van t bos en kun je lopend naar t strand. We hebben op zich fijne vakantie gehad maar dit was toch wel erg jammer.

A.B.J. Schrage

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Ik ben na soms tegenvallende woningen een beetje huiverig, maar deze woning was echt helemaal geweldig! Het is een heerlijk huis waar we het ongelofelijk fijn hebben gehad. Heel comfortabel en ook veel luxe. Ik vond het vooral heerlijk dat het zo ruim was. Veel kastruimte, heerlijke badkamers, lekker veel loopruimte. Dit was echt super!

A.K.G. van Gastel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prachtig mooi huis met lekker terras en zwembad. Ideale plek want de zee is dichtbij met haar woeste golven en er zijn ook nog een paar meren als je geen zout water wil. Het zwembad wordt schoongemaakt en heb je verder geen omkijken naar. We hebben fietsen gehuurd op het park en zo vele kilometers gefietst. Heerlijk fietsgebied met mooi aangelegde fietspaden.

V.C.H. Benjaminsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Eind sep 2013 prima vakantie doorgebracht, mooi, comfortabel huis. Minpunt is dat het zwembad niet verwarmd is, dus het water is ijzig koud, was ernstige tegenvaller. Mij niet duidelijk of zwembaden van andere huizen wel verwarmd zijn. Verder dus een heerlijk vakantie huis!

T. Rozema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Hoewel we door eerdere ervaringen met Topic Travel vol vertrouwen naar onze vakantiebestemming in Lacanau Ocean gingen werden we opnieuw verrast door de prachtige villa in een schitterende bosrijke omgeving.Niet alleen zon,zee en strand maar ook mooie fietsroutes door uitgestrekte bossen en langs mooie meertjes en dan vervolgens uitrusten aan de rand van je privé-zwembad.Wat wil je nog meer. Bedankt Topic Travel!

M.F.J. Scheenen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Dit huis is echt een vakantiewoning voor mensen die van gezelschap houden. Wij zijn echte stadsmensen en houden niet van stilte. Deze woning is dus echt wat voor ons en ook nog eens van alle gemakken voorzien!

Jos Oude Luttikhuis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De villa is exact wat we ervan verwacht hadden. Erg ruim alles mooi in lichte kleuren uitgevoerd. Prachtige ligging en een heerlijk zwembad. Prachtig strand is op 5 minuten autorijden van het villapark. We hadden zelfs een 8 persoons gekregen, terwijl we een 6 persoons hadden besteld. Lacanau sur Ocean heeft een kleine boulevard en winkelstraatje. Daar boodschappen doen is wel prijzig, maar je kunt ook naar Lacanau. Voor andere plaatsen moet je wel snel 30 minuten rijden. Het ligt dus wel een beetje afgelegen.

N.C. van der Wolf

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Zeer positief over het huisje (Villa met zwembad). Met 2 gezinnen ruim genoeg en daarmee ook goed betaalbaar. Omgeving is zeer rustig. Het strand en bijbehorende plaatsje (Lacanau Océan) zijn dichtbij. Ongeveer 5 min. Lacanau Océan is een echt surfstrand met een leuke boulevard, waar het tot in de late uurtjes doorgaat.

Benoit Jadot

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Aankomst op zondag op ons verzoek, thuis van 10u tot 12u zeer vriendelijk (we reden 's nachts). De villa is beter dan op de beschrijving hebben we een extra kamer met een en-suite douche. Het zwembad is een beetje koud maar zeer bevredigend. De algemene netheid is OK. Als een verbetering kunnen er matrassen op de stoelen van pisicine (hard plastic) zijn

S.J.E. der Vries

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het vakantiehuis en tuin zijn niet conform de foto’s.

Het huis is erg aan renovatie toe en de tuin is veel kleiner dan de getoonde foto’s. Dit is zeer zeker geen € 3750,— waard! Eerder de helft. Zwembad was zeer vervuild met alg en andere rotzooi.

Bbq was defect.

Kevin Swinnen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

+ mooi huis, zwembad. Alles boven onze verwachtingen. Alles was compleet. Enorm mooi omgeving de naaldbossen maakt hebt volledig.

- 1 punt het huis was niet proper bij aankomst. Spinnen webben. Vuil en vies...

Gelukkig eigen poets materiaal Meegenomen wel aanrader..

marco seelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het viel beetje tegen.

Huis was erg vies, we hebben het idee dat wij de eerste gasten na de winterperiode waren en dat er geen schoonmaak meer is geweest.

Veel achterstallig onderhoud.

En er was geen WIFI beschikbaar in ons huis terwijl dit wel in de beschrijving stond.

Verder ligt t huis op een mooie rustige locatie aan de rand van t bos en kun je lopend naar t strand.

We hebben op zich fijne vakantie gehad maar dit was toch wel erg jammer.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 424350

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/424350.htm


«Villa met een eigen zwembad op 2,2 km.» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat