Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Schashagen

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer
1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.6 km

1.6 km

Supermarkt 4.5 km

4.5 km

Station 8 km

8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 75 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Diana

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus ist wunderschön und mit ganz viel Liebe eingerichtet. Im Wintergarten haben wir wunderschöne Abende verbracht. Die Kinder hatten eine menge Spaß im Garten. Wir kommen gern wieder.

Ulrike F.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wunderschönes, ruhig etwas abseits gelegenes Ferienhaus mit gegeüber dem Vorjahr noch schönerem Garten > Top!

Angelika S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen gerne wieder.

Andor V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sehr ordentliche und saubere Unterkunft. Keine alten oder nicht funktionierenden Gegenstände. Auch die Sitzauflagen sauber und nicht verdreckt oder beschädigt.

Manuela H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Einziger Mangel: die Matrazen sind leider durchgelegen und vielleicht, dass es keinen direkten Fußweg zum Strand und kein Bäcker im Ort

Sandra T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Van buiten enigszins onopvallend (we reden er eerst voorbij), van binnen WOW! Zeer comfortabel, uitstekend uitgerust! We kunnen de vorige sprekers alleen maar bijtreden, helaas ontbreken verduisteringsgordijnen. We hadden onze hond mee en hadden graag trappenmatten gehad, omdat de treden vrij glad zijn.

Oliver K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis .. Hier ontbreekt niets. Zeer goede uitrusting .. De tuin komt helaas niet overeen met de foto's. Hier is meer beplant en geïnvesteerd in terrassen. Helaas ten koste van het groen. Verder een mooi groot buitenterrein.

Petra Z.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wir hebben een hele fijne tijd gehad in de Strandbuhne. De serre en de sauna zijn echt hoogtepunten. De woonkamer, keuken en bijkeuken zijn goed uitgerust voor 6 volwassenen. Helaas ontbreken echte verduisteringsmogelijkheden in de slaapkamers. 2 badkamers waren voldoende. Het gasten-WC hebben we niet kunnen vinden.

Eduard K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hebben erg genoten van het Strandbuhne huis. Helaas waren de fietspaden rond Bliesdorf niet zo goed ontwikkeld als gehoopt. Het zou zeer wenselijk zijn om de slaapkamers te verduisteren. Ook horren zouden goed zijn. Anders is het huis erg mooi en goed uitgerust.

Barbara B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit huis kunnen we met een gerust hart aanbevelen. Het is met veel liefde en smaak ingericht. Het nodigt uit om te ontspannen en te genieten. Al bij het openen van de deur werden we vriendelijk ontvangen. Zelfs Ronja, onze Setter-hond, was meteen enthousiast. Een perfecte vakantie.

Petra Z.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben een zeer mooie tijd gehad in de Strandbuhne. De serre en de sauna zijn de hoogtepunten. De woonkamer, keuken en bijkeuken zijn zeer goed uitgerust voor 6 volwassenen. Helaas ontbreken er echte verduisteringsmogelijkheden in de slaapkamers. 2 badkamers waren voldoende. Gastentoilet niet gevonden.

Norbert K.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Let op, er is maar één parkeerplaats en de tuin is nog niet af. Het 160-bed heeft een enkel matras (dus neem een groot laken mee). In het dorp was er begin maart nog geen mogelijkheid om voorraden te krijgen. De dichtstbijzijnde plaats is Grömitz.

Oliver K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis ..
Hier blijven geen wensen onvervuld. Zeer goede uitrusting ..
De tuin komt helaas niet overeen met de foto's. Hier is meer beplant en geïnvesteerd in terrassen.
Helaas ten koste van het groene gedeelte.
Verder een mooie grote buitenruimte.

Eduard K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We vonden het erg leuk in het Strandbuhne-huis. Helaas waren de fietspaden rond Bliesdorf niet zo ontwikkeld als gehoopt. Verduistering in de slaapkamers zou zeer wenselijk zijn. Horren zouden ook goed zijn. Anders is het huis erg mooi en goed uitgerust.

Franziska B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super geweldig huis op een geweldige locatie/dorp. Wij waren zeer tevreden. Er zijn veel spelletjes voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen. Wat ik miste waren de verduisterende rolgordijnen, vooral tijdens het dutten was dat niet mogelijk door de felle plisségordijnen.

Susanne

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een vakantiehuis dat niets te wensen overlaat. De inrichting kan niet beter en zelfs de decoratie is tot in het kleinste detail verzorgd. We voelden ons zeer comfortabel in het huis en zouden het zo weer boeken.

Birgit

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis is goed uitgerust, met veel aandacht voor detail ingericht, biedt veel ruimte en laat werkelijk niets te wensen over. Bliesdorf heeft een prachtig natuurstrand dat snel te bereiken is en ook Grömitz ligt op slechts 4 km afstand. Mijn hoogtepunt: genieten van het eerste kopje koffie in de ochtendzon in de strandstoel in de tuin.

Diana

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

...in dit geweldige huis in Bliesdorf. Zeer goed onderhouden, mooie inrichting, geweldige sauna met uitzicht op het groen, een prachtige tuin met een gezellige "zithoek" bij de kersenboom, wie van meer schaduw houdt - in de strandstoel. Voldoende keukengerei en voldoende serviesgoed, we hebben weer erg genoten. Zeker niet voor de laatste keer.....

Urlaubsgast

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het vakantiehuis is erg mooi en liefdevol ingericht! Alles is in goede orde en staat. Er zijn bijvoorbeeld voldoende borden, glazen, bestek... De elektrische apparaten (wasmachine, droger, vaatwasser, fornuis, oven en magnetron, koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker) zijn allemaal zo goed als nieuw. De koelkast is lekker groot en er is een extra vriezer, dus je hebt geen problemen met het bewaren van boodschappen. De serre is erg gezellig en je kunt er leuke uurtjes doorbrengen. De tuin (niet omheind) en de vele verschillende zitjes laten niets te wensen over en niemand kan in de tuin/serre kijken, dus je bent er echt ongestoord. Ook de sauna is erg netjes. Er zitten insectenhorren op sommige ramen. In de 2 mooie badkamers zijn er voldoende planken, haakjes en ook een haardroger. Er zijn veel boeken - voor kinderen en volwassenen - en een echt grote verzameling spelletjes. Er zijn veel excursiemogelijkheden vanaf daar....Vooral kunt u vanaf het huis in de richting van de B 501 rijden en in ongeveer 5 minuten bent u op de parkeerplaats van de jachthaven van Grömitz of na ongeveer 10 minuten in het centrum van Grömitz evenals bij een grote Rewe met een drankenmarkt en een bakkerij "Von Allwörden" en een Aldi. De dierentuin in Grömitz is ook gemakkelijk te bereiken... Uitstapjes naar bijvoorbeeld Neustadt i.H., Pelzerhaken, Scharbeutz, Timmendorfer Strand zijn vanuit het huis ook snel gemaakt. U kunt ofwel de B 501 nemen en alle plaatsen gemakkelijk bereiken of u kunt direct bij het huis / de parkeerplaats beginnen en de weg richting Brodau nemen...een zeer mooie en populaire alternatieve route voor de B 501. Gewoon een zeer mooi vakantiehuis, ver weg van de grote vakantiecentra, maar toch zijn alle vakantieplaatsen snel te bereiken, zodat u veel mogelijkheden heeft om uw vakantie daar door te brengen.

J.G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Op een goede locatie in Bliesdorf is dit goed uitgeruste vakantiehuis een echt ontspannende optie als u de drukte van Grömitz tenminste gedeeltelijk wilt ontvluchten. U fietst in 15 minuten naar de jachthaven of richting Brodau / Neustadt over rustige paden. Zeer aangenaam is de mogelijkheid van de eigen sauna en het gebruik van de zeer liefdevol verzorgde tuin incl. strandstoel en ontbijtplaats bij de kersenboom.... Voor koudere dagen de kachel in de woonkamer en de vloerverwarming in de keuken en in het aangebouwde "glazen huis"... Een echt aan te bevelen vakantiehuis....

Anna B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hebben een heerlijke tijd gehad in het prachtig ingerichte vakantiehuis. Alles was met veel aandacht voor detail voorbereid, super serre. De keuken is uitstekend uitgerust. Veel dank daarvoor.

Monika F.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het vakantiehuis is liefdevol ingericht en u voelt zich er meteen thuis. De mooie tuin en de gezellige sauna nodigen uit tot vertoeven. Alles was aan boord voor baby en hond. Wat we echt misten waren de verduisteringen in de slaapkamers. We zouden een bescherming tegen insecten wensen.

Peter F.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Mooi huis op een uitstekende - in ons geval gewenste - rustige locatie. Toch is het strand binnen handbereik en zijn er goede winkelmogelijkheden. Prachtige glazen wintertuin. Geweldige uitrusting.

Barbara B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij kunnen dit huis met een gerust hart aanbevelen. Het is met liefde en smaak ingericht en nodigt uit tot ontspannen en genieten. Vanaf de eerste keer dat we de deur openden, werden we vriendelijk begroet en Ronja, onze setterhond, was meteen in de wolken.


Contactpersoon

Bedrijf Kraushaar Ferienwohnungen
Dhr. T. Kraushaar

Dhr. T. Kraushaar

Andere accommodaties van Dhr. T. Kraushaar

Alle accommodaties weergeven van Dhr. T. Kraushaar

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 433424

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/433424.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Schashagen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven