Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Gager

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Telefoon
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Bus 0.2 km

0.2 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • for cancellation on day of arrival and for no-show 90% of total price
  • from the 6th day before the start of the rental 75% of the tour price
  • from the 14th day before the start of the rental 45% of the tour price
  • from the 29th day before the start of the rental 30% of the tour price
  • before that, the general principle of 15% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Uwe M.

5,0
5 5 5 5 5

rundum zufriedener Aufenthalt... MfG Uwe Martin

Susanne S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren mit Freunden und zwei Hunden da. Das Haus ist mit allem ausgestaltet was man braucht. Es hat an nichts gefehlt. Der Kamin macht es im Winter gemütlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Gritta E.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wunderschönes Haus, super gemütlich eingerichtet. Wir fühlten uns von der ersten Minute an gleich wohl.

Bruhnhilde K.

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten einen schönen Urlaub. Das Haus liegt direkt am Bodden in einer ruhigen Umgebung.

Dennis G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

wunderschönes Haus, sehr gute Ausstattung und tolle Lage!

Fabio A.

4,0
4 4 4 4 4

Tolle Unterkunft, hat uns sehr gut gefallen Bezahlung mit Kreditkarte wäre praktisch! Moskitonetze in Schlafzimmer ist wünschenswert

Simone E.

4,0
4 4 4 4 4

Tolles Ferienhaus, mit einem traumhaften Sonnenaufgang und -untergang. Zum draußen sitzen war es jedoch immer zu stürmisch, schade.

Galina S.

5,0
5 5 5 5 5

Vom Haus aus hat man einen wunderschönen Blick auf das Meer und auf den Sonnenaufgang. Die Ausstattung ist einwandfrei. Wir werden bestimmt wieder kommen.

Rebekka D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr zu empfehlen. Die Lage am Hafen und direkt am Naturschutzgebiet ist traumhaft. Das Haus ist sehr schön und gut ausgestattet!

Petra E.

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist traumhaft schön und so fröhlich in den Farben und sehr hochwertig ausgestattet. Die Lage ist nicht zu toppen. Herzlichen Dank!!

Lea K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super gelegenes Haus

Doreen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

schöne Ausstattung geschmackvolle Möbel direkte Lage am Hafen

Perikles R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een geweldig huis dat veel te bieden heeft. Omdat we eind oktober begin november ter plaatse waren, konden we helaas niet alles "gebruiken/beleven". Desondanks vonden we het erg leuk en de accommodatie maar ook het eiland staan op onze lijst van herhalingen.

Thessy E.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het huis bevalt ons erg goed, er ontbreekt niets. Het is zeer goed en smaakvol ingericht. We zijn nu twee keer geweest en hebben meteen weer geboekt. De locatie, de rust, je kunt er gewoon van genieten. De eigenaren van het huis zorgen goed en zijn vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe is ook alles goed verlopen met Paradies Rügen. We kunnen het huis Morgenrot van harte aanbevelen.

Annette

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Prachtige ligging! Schitterend uitzicht over de kleine haven en de rust daar. Zeer mooi beschermd, zonnig zitje. Het huis is van alle gemakken voorzien: badkamers, keuken (scherpe messen, goede pannen), Smart TV. Alles perfect voor een ontspannen vakantie!

Carmen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De ligging van het huis is gewoonweg fantastisch. Eerste rij huizen aan de haven met direct uitzicht op het water. Verse vis kon direct aan de haven worden gekocht. In de Boddenwinkel op slechts een paar minuten lopen hebben we dagelijks genoten van heerlijke verse broodjes. Daar konden we ook andere boodschappen voor de dagelijkse behoeften halen. Ook op korte afstand hebben we de Zickerbergen verkend via wandelpaden en genoten van een prachtig uitzicht. We voelden ons erg op ons gemak in het huis zelf. De kamers zijn kleurrijk - met veel oog voor detail - en zeer comfortabel ingericht. Het ontbijt of de avonden met dit uitzicht waren gewoon heerlijk. Helaas was het nog wat te winderig voor het terras. Dat zou voor ons de kers op de taart zijn geweest... maar dat was niet erg. We waren erg tevreden over de hele uitrusting. In de keuken was echt alles aanwezig en we hoefden ook niet zuinig te zijn met het serviesgoed. Het huis biedt echt de beste voorwaarden voor een ontspannen vakantie.

Anja K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit keer waren we met 3 generaties in de "Boddentraum" en hebben een prachtige week gehad. Het huis en de omgeving bieden gewoon alles wat je nodig hebt voor een week vakantie. Na een drukke dag onderweg met de kinderen hebben we ook de barbecue bij het huis gewaardeerd. En zelfs als we geen zin hadden om zelf te koken of te barbecueën, zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten in Gager en de omgeving. Restaurants, viskraampjes of cafés... voor elk wat wils. Ook hebben we genoeg activiteiten ondernomen, zoals het ontdekken van speeltuinen in en rond Gager, wandelen over de Zicker Berge, een paar ontspannen uurtjes op het strand doorbrengen, een bezoek aan het zwembad in Sellin of aan het boomkroonpad, om er maar een paar te noemen. We hebben niet alles kunnen doen wat op ons programma stond.... maar het zou toch vakantie moeten zijn. Daarom zullen we deze "open punten" eenvoudig meenemen naar onze volgende "Boddentraum" vakantie. Anja König met vrienden en familie :-)

Anja K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Deze keer waren we met 3 generaties in "Boddentraum" en hebben we een prachtige week gehad.

Het huis en de omgeving bieden gewoon alles wat je nodig hebt voor een week vakantie. Na een enerverende dag onderweg met de kinderen waardeerden we ook de mogelijkheid om bij het huis te barbecueën. En zelfs als we geen zin hadden om te koken of te barbecueën, zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten in Gager en de nabije omgeving. Restaurants, viskraampjes of cafés... voor ieder wat wils.

We hebben ook niet te klagen gehad over activiteiten, er zijn genoeg speelplaatsen te ontdekken in en rond Gager, wandelen in de Zickerbergen, een paar gezellige uurtjes doorbrengen op het strand, een bezoek aan het zwembad in Sellin of aan het boomkroonpad, om er maar een paar te noemen. We hebben niet alles kunnen doen wat op ons programma stond... maar het moest ook vakantie zijn. Daarom nemen we deze "open punten" gewoon mee naar onze volgende "Boddentraum-vakantie.

Anja König met vrienden en familie :-)

Carmen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De locatie van het huis is gewoonweg fantastisch. Eerste rij huizen aan de haven met direct uitzicht op het water. Verse vis kon direct aan de haven gekocht worden. In de Boddenlädchen, op slechts een paar minuten lopen, hebben we dagelijks genoten van heerlijke verse broodjes. Ook andere boodschappen voor dagelijks gebruik konden daar worden gehaald. Ook op korte afstand hebben we de Zicker bergen verkend en genoten van prachtige uitzichten op wandelpaden.
In het huis zelf voelden we ons zeer comfortabel. De kamers zijn kleurrijk - met veel oog voor detail - en zeer comfortabel ingericht. Het ontbijt of avonden met dit uitzicht waren gewoonweg heerlijk. Helaas was het nog iets te winderig voor het terras. Dat zou voor ons de kers op de taart zijn geweest... maar het was niet erg.
De hele uitrusting beviel ons uitstekend. In de keuken was echt alles aanwezig en ook met het servies hoefden we niet te bezuinigen. Het huis biedt echt de beste voorwaarden voor een ontspannen vakantie.

Annette

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Prachtige locatie! Prachtig uitzicht over de kleine haven en de rust daar. Zeer mooie beschutte, zonnige zitplaats buiten.
Het huis is van hoge kwaliteit uitgerust in alles: badkamers, keuken (scherpe messen, goede pannen), Smart TV.
Alles perfect voor een ontspannen vakantie!

Beate

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een prachtig huis met een fantastisch uitzicht. Het is mooi en gezellig ingericht. De locatie is fantastisch. Slechts een paar stappen naar de baai en korte afstanden naar het natuurgebied "Zickersche Berge". We konden genieten van de rust, we hoorden niets van de buren. We hebben gevonden wat we zochten, onze verwachtingen zijn volledig vervuld.

Matthias L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis was geweldig, zowel de locatie als de informatie. Ze gaven ons weliswaar een visvergunning voor toeristen, maar dat ze ons niet hadden verteld dat je nergens mocht vissen, was jammer. Mijn kleinkinderen waren erg teleurgesteld.

Annegret H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren erg tevreden met de accommodatie. Je zou alleen de bank naar voren kunnen schuiven en erachter stofzuigen. En misschien horren in de slaapkamers plaatsen. Gewoon als tip. Verder alles top.

Thessy E.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het huis bevalt ons erg goed, er ontbreekt niets. Het is zeer goed en smaakvol ingericht. We zijn nu 2 keer geweest en hebben meteen nog een keer geboekt. De locatie, de rust, kan alleen maar genoten worden. De eigenaren van het huis zorgen goed en zijn vriendelijk en meegaand. Ook met Paradies Rügen is alles tot nu toe goed gegaan.
We kunnen het huis Morgenrot zeker aanbevelen.

Perikles R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een geweldig huis dat veel te bieden heeft. Omdat we eind oktober begin november ter plaatse waren, konden we helaas niet alles "gebruiken/ervaren".
Toch vonden we het erg leuk en de accommodatie en het eiland staan op onze lijst om opnieuw te bezoeken.

Kerstin S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We (4 volwassenen en 3 kinderen) hebben een prachtige jaarwisseling in jullie vakantiehuis doorgebracht. We hebben niets gemist. Alles was schoon en geweldig voorbereid bij onze aankomst. Altijd graag weer.


Contactpersoon

Bedrijf Paradies Rügen Urlaubs- GmbH & Co. KG
Dhr. H. Auffarth

Dhr. H. Auffarth

Andere accommodaties van Dhr. H. Auffarth

Alle accommodaties weergeven van Dhr. H. Auffarth

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 440228

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/440228.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Gager» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven