Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Voco

Malinska

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in de prachtige Villa Voco, gelegen in Malinska op het eiland Krk, in de Kvarnerbaai! Dit magische vakantiehuis biedt de perfecte accommodatie voor gezinsvakanties, culturele bezienswaardigheden, romantische vakanties, singlesvakanties, sportvakanties, strandvakanties, wandel- en strandvakanties. Villa Voco zorgt met zijn prachtige zeezicht voor extra ontspanning met een onvergetelijke zonsondergang. Villa Voco is geschikt voor maximaal 6 personen op 120 vierkante meter woonoppervlak, met 3 slaapkamers en 2 badkamers, met een grote en ruime woonkamer en eetkamer, en een volledig uitgeruste, stijlvolle, moderne keuken.



Geniet van de ontspannen omgeving van de villa met balkon, tuin, barbecue, zwembad en buitendouche op zonne-energie, en grote terrassen die de zon volgen van zonsopgang tot prachtige romantische zonsondergangen.In de villa vindt u airconditioning in elke kamer, vloerverwarming in de badkamers, op de eerste verdieping en in de woonkamer een volledig uitgeruste keuken met koelkast met koudwateropslag, vriezer, vaatwasser, elektrische kookplaat, magnetron, elektrische oven, koffiezetapparaat, broodrooster, een waterkoker en alle andere keukenapparatuur. Ook heeft u de beschikking over beddengoed en handdoeken die tijdens uw langere verblijf in Villa Voco worden verschoond, evenals tv-schermen in de kamers, ligstoelen, barbecue, wasmachine, babybedje en kinderstoel/eettafel, en gratis WiFi. -Fi.

Op de eerste verdieping van de villa bevinden zich 2 badkamers met inloopdouches en grote badkamerkasten met spiegels en wastafels met kasten; Elke badkamer is voorzien van een haardroger, slippers, vloeibare handzeep, slippers en een handdoek. Op de begane grond van de villa bevindt zich een extra toilet met wasmachine, een wastafel met meubel en een grote badkamerspiegel. Er is ook een doos voor het opbergen van vuile was in elke badkamer. Een strijkplank met stoomstrijkijzer en een wasdroger behoren ook tot de uitrusting die altijd ter beschikking staat van de gasten. Benadrukt moet worden dat de gasten van Villa Voco voorzien zijn van grote handdoeken voor ligstoelen en een grote parasol.



De foto's van de villa onthullen een prachtige buitenruimte met een zwembad omgeven door groen aan zee, olijven, rozemarijn, laurier, palmbomen en bloemen, en ruime terrassen om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de zee en het groen van de uitgestrekte bossen. Avondbarbecuen bij het verlichte zwembad en tafelsfeerverlichting zorgen voor een bijzondere nachtelijke sfeer en een onvergetelijke ervaring met de sfeer van een lichte zeebries. Het interieur van de villa straalt comfort en elegantie uit, met moderne en hoogwaardige meubels, houten vloeren en grote glazen wanden die de hele dag voor veel licht en zonneschijn zorgen. De ruime woonkamer met een comfortabele hoekbank en een supergrote tv en een grote houten eettafel zijn ideaal om te ontspannen na een dagje aan het zwembad, wandelen langs de zee of het verkennen van de omgeving. Er zijn een aantal ontspannende en vermakelijke bordspellen beschikbaar voor de gasten, zowel binnen als buiten. De keuken is modern en functioneel, volledig uitgerust met alle keukengerei en alle benodigde keukenapparatuur voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De slaapkamers zijn ruim en comfortabel, met tweepersoonsbedden, nachtkastjes en nachtlampjes, maar ook bureaus, comfortabele fauteuils, tv's en grote ramen die de hele dag voor natuurlijk licht zorgen.

De villa beschikt over een eigen privéparkeerplaats voor 3 auto's en is gelegen in een rustige en stille omgeving. Villa Voco ligt op loopafstand van het centrum van Malinska, winkels, bakkerijen, markten, apotheken, cafés, restaurants, pizzeria's en alle andere voorzieningen. Lange promenades langs de zee, talrijke fietspaden, honing- en wijnroutes en een aantal andere natuurlijke en sociale trekpleisters zijn een extra garantie voor een actief gevulde en aangenaam doorgebrachte tijd.

Het is goed om te weten dat er op het eiland Krk ook een luchthaven is waar vliegtuigen uit heel Europa landen en opstijgen, wat nog een extra bestemmingsvoordeel is.



Villa Voco is de perfecte plek voor een droomvakantie in Malinska, met een ongelooflijk uitzicht op de Kvarnerbaai en alle faciliteiten die u een onvergetelijke ervaring zullen garanderen. Boek vandaag nog uw verblijf in Villa Voco en geniet van de charmes van de Kroatische kust!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.75 km

0.75 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.75 km

0.75 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.9 km

0.9 km

Luchthaven 11 km Zračna Luka Rijeka

11 km

Station 0.9 km Autobusni kolodvor Malinska

0.9 km

Snelweg-afrit 35 km Krk-Oštrovica

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Geniet van het prachtige Malinska op het eiland Krk gelegen in de Kvarner Baai - coördinaten van het object 45°06'44.5"N 14°31'27.6"E

De dichtstbijzijnde luchthaven Rijeka: 12 km

De dichtstbijzijnde veerhaven Valbiska: 16 km

Bank: 800 m

Café-bar: 800 m

Dichtstbijzijnde strand: 750 m

Ligplaats voor een boot: 1200 m

Stadscentrum: 1000 m

Duikclub: 800 m

Tankstation: 900 m

Winkel: 700 m

Apotheek: 850 m

Postkantoor: 1200 m

Kliniek: 900 m

Restaurant: 700 m


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierungsbedingungen: - bis 14 Tage vor Anreise - Stornokosten 30% des Gesamtspreises - 14 Tage bis Anreisetag (einschliesslich no show) - Stornokosten 100% des Gesamtspreises


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Villa Voco
Mevr. D. Miklenić

Mevr. D. Miklenić

Ieder van ons houdt ervan om te reizen en zich volledig comfortabel, ontspannen en rustgevend te voelen op de tijdelijke plaats van ons gekozen verblijf. Deze gedachte was mijn basisrichtsnoer bij het inrichten van Villa Voco. Geconfronteerd met deze grote uitdaging ging ik aan de slag om deze betoverende villa in te richten, waarbij elk detail van de ruimte zorgvuldig werd gepland en elk meubelstuk en elke uitrusting zorgvuldig werd gekozen. De harmonie van de hele ruimte en alle tinten van de inrichting zullen elke gast zeker een ongelooflijk gevoel van totale ontspanning en onthaasting geven, en de aangelegde tuin met een zwembad beplant met kustvegetatie en planten, met een privéparkeerplaats voor 3 auto's en 4 grote en ruime terrassen met een rustige omgeving garanderen een ontspannen vakantie en een goed gevoel voor een aangenaam en ontspannend verblijf. Een aangename en vriendelijke gastheer zal je persoonlijk verwelkomen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 449663

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/449663.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven